Σελίδα 1 από 15 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 216

Θέμα: Βοήθεια για το Greece2India

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Βοήθεια για το Greece2India

Με αφορμή το post του Bavarian, σκεφτήκαμε να οργανώσουμε κάποια αποστολή "βοήθειας" για τον Ηλία, προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι του και ακόμα καλύτερα να καταφέρει να επιστρέψει με το XRάκι του και να μην το παρατήσει στα βάθη της Ανατολής.

Ο Ηλίας είναι αρκετά περήφανος για να μην δεχτεί χρήματα, αλλά δεν θα είχε αντίρρηση αν θέλαμε να στείλουμε κάποιο δώρο.

Σκέψεις και ιδέες υπάρχουν και βλέποντας απ΄την ανταπόκριση που τυχόν θα υπάρξει απ΄τους χρήστες του moto.gr αλλά και απ΄το apriliabikers.gr ,θα δούμε που θα καταλήξουμε.
    Προς το παρόν θα γίνει μια παραγγελία κάποιων ανταλλακτικών για το XRάκι μέσω του Ανδρέα (tnx Deamon) ενώ ήδη έχουμε παραγγείλει μέσω του tropea κάποια εξαρτήματα που είναι απαραίτητα για να έχουμε ολοκληρωμένη "εικόνα" του ταξιδιωτικού.

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει, ας στείλει πμ για να το οργανώσουμε.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Πριν 46.000 χλμ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ekkinisi.jpg 
Προβολές:	1456 
Μέγεθος:	85,2 KB 
ID:	132585
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σε επικοινωνία που είχα με τον Ηλία, μου είπε πως κάτι που θα τον βοηθούσε είναι το εξής:

"ένα σετ σαμπρέλες ενισχυμένες (heavy duty) με διαστάσεις 3.00-21 (90/90-21) για μπροστά και 4.60-18 (120/80-18) για πίσω. Όσο πιο ενισχυμένες βρείτε, τόσο καλύτερα."

Μήπως θα είχαν την ευγενή καλοσύνη, οι χωμάτινοι του φόρουμ να δώσουν τα φώτα τους? (που και ποιές)

ΥΓ. Η προσπάθεια πάει καλά. Εντός 2 εβδομάδων θα λάβει ένα χρήσιμο δέμα από ΄μας.

SRX6 & Tuono Rulezzz

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Μήπως θα είχαν την ευγενή καλοσύνη, οι χωμάτινοι του φόρουμ να δώσουν τα φώτα τους? (που και ποιές)
    Ναι, πότε τις θέλεις?

edit: μόλις κανόνισα με το Rider's Shop για σαμπρέλες, θα τις έχω αύριο.

You BETA believe...

μια και αυτο ηταν εύκολο, να βρούμε ΚΑΙ κατι ακομα χρήσιμο για να γεμίσει το "δέμα"

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    εχουμε βρει ήδη αλλα δυο πραγματάκια που μας έχει πει,
    και περιμένουμε και πιθανή λιστα αν δει τι πραγματικά χρειάζεται εντός των ημερών.
    όποιοι θέλουν ούτως ή άλλως να βοηθησουν με οποιοδήποτες τρόπο χρειαστεί,
    ας δηλώσουν εδώ ,(αν μας έλεγαν και με τι ασχολούνται να έχουμε υπόψην),
    και εμείς θα στελνουμε πμ όταν και εφοσον ζητηθεί κάτι ,
    και ο καθένας τότε αναλόγως που δραστηριοποιείται έχει ενδιαφέροντα ή πόσο μπορεί συμμετοχηκά με άλλους να διαθέσει,
    θα μπορεί να βάλει ένα λιθαράκι στην βοήθεια του Ηλία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    εγω μπορω να παιξω μουσικη στο γαμο του!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λοιπον, μεσα σε ο,τι μπορω να κανω...με π.μ ή φορα παρτιδα!

Ο "οργανωτης" ας παρει το θαρρος να μου πει...

EDIT: εχω κάτι "μικρό" στα υπόψην και στην κατοχη μου, νομιζω θα του ειναι χρησιμο! Πού απευθύνομαι? :smilea:

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    με π.μ. σε μένα ή και στον Βύρωνα και θα οργανωθεί.

Ηδη τα λέμε από εχθές με τον Βύρωνα μέσω pm...σεμνά και ταπεινά :rotflmao:

Ηλία συνέχισε όσο μπορείς και οι άγνωστοι φίλοι σου εδώ είναι είμαι μαζί σου νοερά συνέχισε αυτό που γουστάρεις να γουστάρουμε κι εμείς

Νίκος Παξινός

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Δεν το συζητάμε...
    Ακούω ότι χρειαστεί Λάμπρο!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αν θυμάμαι καλά έχει πατεντάρει τον πατενταρισμένο συμπλέκτη,έχει μεμβράνες από άλλα καρμπς, και ανορθωτή από μια προπολεμική Enfield......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Ανακεφαλαίωση.....

Ο Ηλίας προς τιμή του δεν δέχτηκε χρήματα, αλλά κάποια πράγματα που του λείπουν μπορούμε να τα στείλουμε ως δώρο. Το τι ακριβώς θα σταλεί θα εξαρτηθεί απ΄τον ίδιο τον Ηλία.

Τα παιδιά που έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν είτε αγοράζοντας κάτι απο μόνοι τους, είτε προσφέροντας χρήματα, είτε ξοδεύοντας λίγο απ΄τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο που έχει ο καθένας μας είναι:

Bavarian *
    Andy12 *
    dukeandthecity *
    Deamon *
    STOUBI *
    dirtybird *
    tai
    DimChios *
    tamar *
    PanVas *
    ΜιkeG
    Trigger *
    kalesin
    makis206 *
    div400 *
    Ταξιδευτής
    Transporter
    Jasondakar
    Εγώ & tropeas *
    mystique *
    native
    bikerted

ενώ αναφέρω και τα παιδιά του apriliabikers που κάποιοι είναι μέλη και του moto.gr, απλά δήλωσαν εκεί.

powerphot *
    ΚΡΗΤΙΚΟΣ *
    davide *
    El Presidente+Zouzou *
    AKIS KARDITSA *
    dagger moon
    saddle69
    falcon v60
    cyberpunk
    kompimen
    anatil
    xmen *
    Kost@s
    lepipir
    juha *
    christosms
    Dabill
    April6226
    AGENT
    amazon *

Σε ότι αφορά τα υλικά που θα στείλουμε....
    Ο Ηλίας χρειάζεται την μεμβράνη του carb (έγινε ήδη αεροπορική παραγγελία μέσω του Deamon),
    κάποιο φορτιστή και μπαταρία για τη φωτογραφική του που να παίρνει ρεύμα απ΄το XR (οκ από tropea),
    μια περίεργη τρόμπα της touratech (οκ από Bavarian μαζί με κάτι άλλο),
    σαμπρέλλες (οκ από Dirtybird)
    και πιθανόν να στείλουμε και λάστιχα.

Το αναφέρω ως πιθανόν, καθώς του είχαν πει απ΄το περιοδικό ΜΟΤΟ ότι θα του στείλουν αλλά ακόμα δεν ξέρει σίγουρα. Μόλις το μάθουμε (σε 3-4) μέρες θα το κανονίσουμε.
    Θα προσπαθήσω να μάθω για τα ανταλλακτικά που ανέφερε ο Andy12, για να γίνει άμεση παραγγελία και σ΄αυτά.

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος συμφορουμίτης που να δουλεύει σε μεταφορική ή να ξέρει τον τρόπο για να στείλουμε το δέμα στην Ινδία (κατα πάσα πιθανότητα). Ο χρόνος αποστολής θα είναι σε 10-12 μέρες εφόσον δεν έχουμε κάποια καθυστέρηση απ΄τα ανταλλακτικά της Honda ή των εξαρτημάτων που πήρε ο tropeas από e-bay.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συνεισφέρουν με χρήματα, μπορούν να στείλουν πμ με το ποσό που θέλουν να δώσουν καθως υπάρχει μια ενδιαφέρουσα ιδέα για την αγορά ενός αντικειμένου (ή μέρους αυτού)

SRX6 & Tuono Rulezzz

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Μην ξεχάσουμε τα αυτοκόλλητα του moto.gr .....
    Θέλω να τα δω αν ταιριάζουν με το περιβάλλον στην Σαμαρκάνδη
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ανακεφαλαίωση.....

Ο Ηλίας προς τιμή του δεν δέχτηκε χρήματα, αλλά κάποια πράγματα που του λείπουν μπορούμε να τα στείλουμε ως δώρο. Το τι ακριβώς θα σταλεί θα εξαρτηθεί απ΄τον ίδιο τον Ηλία.

Τα παιδιά που έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν είτε αγοράζοντας κάτι απο μόνοι τους, είτε προσφέροντας χρήματα, είτε ξοδεύοντας λίγο απ΄τον πολύτιμο προσωπικό χρόνο που έχει ο καθένας μας είναι:

Bavarian
    Andy12
    dukeandthecity
    Deamon
    STOUBI
    dirtybird
    tai
    DimChios
    PanVas
    Εγώ & tropeas

& εγώ είπαμε ρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Ηλία συνέχισε όσο μπορείς και οι άγνωστοι φίλοι σου εδώ είναι είμαι μαζί σου νοερά συνέχισε αυτό που γουστάρεις να γουστάρουμε κι εμείς
    + πολλά

Να ξεκαθαρίσω ότι η προσπάθεια που κάνουμε δεν θα έχει βέβαια την μορφή εράνου (δεν θα το δεχόταν ο Ηλίας). Ότι χρήματα συγκεντρωθούν θα δωθούν για την αγορά ενός αντικειμένου (ή μέρος αυτού όπως είπα) που θα τον βοηθήσει να ολοκληρώσει το ταξίδι και όνειρο του. Η βοήθεια μας θα έχει το ίδιο κίνητρο με την προσφορά ενός χεριού βοήθειας σε κάποιον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή που είναι στην άκρη του δρόμου.
    Πιστεύω ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε έναν συνάδελφο, συμπατριώτη μας που έχει μεγάλη ψυχή, πολύ μαγκιά και δείχνει με την στάση του και τις πράξεις του ότι δεν μασάει τίποτα.

Σκεφτείτε το λίγο. Ενας νέος άνθρωπος, ΜΟΝΟΣ του, με ένα μηχανάκι 250cc, ξεκινάει για τόπους που δεν θα πηγαίναμε ούτε με οργανωμένο γκρούπ 4Χ4, τοπικούς οδηγούς και air condition στο φούλ...
    Ίσως να ήταν πιο εύκολο για αυτον να πάρει ένα επώνυμο off road, κανα δύο φορτηγάκια με αναλώσιμα και ανταλλακτικά και να το πλασάρει ως hardcore ταξιδιωτικό. Ενα μικρό Long Way Around ή καλύτερα ένα μικρό Mondo Enduro κάνει ο Ηλίας μόνος του. Όταν θα γυρίσει με το XRάκι του (είμαι σίγουρος) θα έχει διανύσει 70.000+ πολύ ζόρικα χλμ...

Όποιος δεν έχει διαβάσει το ταξιδιωτικό του, ας αφιερώσει λίγο χρόνο. Όμορφος λόγος βγαλμένος απ΄την καρδιά ενός δυνατού ανθρώπου. Είχα καιρό να νοιώσω κόμπο στον λαιμό μου από διήγημα....

SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 1 από 15 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για το σκύλο μου!!!
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 13:06
  2. βοήθεια για το nero
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2009, 15:11
  3. Βοηθεια για το Λονδινο...
    από SvsGreek στο forum Off topic