αδικαιολόγητος στο επόμενο προσκλητήριο και εσύ spammerάκη..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εβίβες παλικάρια, και στα επόμενα με το καλό !
![]()
![]()
![]()
![]()
αδικαιολόγητος στο επόμενο προσκλητήριο και εσύ spammerάκη..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εβίβες παλικάρια, και στα επόμενα με το καλό !
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ θα τό'θελα Αντρίκο αλλά τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα λιώνω στις ακτές του Λυβικού πελάγους, αν πέσει κάποιο απ'αυτά που θα περιλαμβάνει κάποια υποχρέωση που δεν θα μ'αφήσει να φύγω, μετά χαράς θα σας το κάνω το ντου !Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
αδικαιολόγητος στο επόμενο προσκλητήριο και εσύ spammerάκη..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Που ακριβώς λυώνεις ;;;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πολύ θα τό'θελα Αντρίκο αλλά τα καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα λιώνω στις ακτές του Λυβικού πελάγους, αν πέσει κάποιο απ'αυτά που θα περιλαμβάνει κάποια υποχρέωση που δεν θα μ'αφήσει να φύγω, μετά χαράς θα σας το κάνω το ντου !![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως μαζευτούμε να λλλλλλλλλυώσουμε όοοοοοοολοι μαζί ;:smilea: :smilea: :smilea:
Ναι ρε αλητεία !!! Μαζευτείτε κανα Σαββατοκύριακο να τουμπάρουμε τη Σούγια !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Που ακριβώς λυώνεις ;;;;;;;;;;
Μήπως μαζευτούμε να λλλλλλλλλυώσουμε όοοοοοοολοι μαζί ;:smilea: :smilea: :smilea:![]()
Δεν χρειάζονται πολλά πολλά, μαγιουδάκι, γερό στομάχι, σλίπινγκ μπαγκ γιατί ο καλύτερος ύπνος γίνεται δίπλα στο κύμα (εκτός αν παίζει πρόβλημα ακράτειας), κολασμένα ταβερνάκια παίζουν, πάμφθηνα ξενοδοχειάκια παίζουν για όποιον χρειάζεται λουξ καταστάσεις (λέμε τώρα
), καφετεριάκια σπέσιαλ, 2 μπαράκια χύμα στο κύμα (με τα μαγιώ πάμε) και το Λυβικό πέλαγος με την άγρια ομορφιά της νότιας Κρήτης είναι ολόδικά μας !
Υπολογίστε καμμιά ωρίτσα διαδρομής από τα Χανιά.
Σχεδόν κάθε Σάββατο βρίσκομαι εκεί μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα, ξελαμπικάρω, γεμίζω μπαταρίες και ρίχνω κι ένα "εις το επανιδείν" μέχρι το επόμενο ΣΚ !![]()
Κατά καιρούς πηγαίνω κι αλλού αλλά μόνο αν συνοδεύομαι απ'το αλυσσοπρίονο:rotflmao:
Τα τουριστριάκια ξέχασα να αναφέρω ο μάλαξ :a31:
:rotflmao:
![]()
Ρίχτε μια ματιά και σ'αυτό να πάρετε μια ιδέα απ'τον παράδεισο !
![]()
Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε να βγάλει ο Μ τον γύψο.... αλλά παίζει χοντρά !!!
Θα το κανονίσουμε να πάμε μόλις το BMW γίνει μάχιμο 100% πάλι & αφού έχω βγάλει το γύψο.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε να βγάλει ο Μ τον γύψο.... αλλά παίζει χοντρά !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
καλά εγώ είμαι θεόστραβος μάλλον.. θα είχα το νου μου στα κοψίδια..Μιχάλη έχεις χτυπήσει?δεν το πρόσεξα, περαστικά ρε συ..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θα το κανονίσουμε να πάμε μόλις το BMW γίνει μάχιμο 100% πάλι & αφού έχω βγάλει το γύψο.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δες εδώ. Ευχαριστώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
καλά εγώ είμαι θεόστραβος μάλλον.. θα είχα το νου μου στα κοψίδια..Μιχάλη έχεις χτυπήσει?δεν το πρόσεξα, περαστικά ρε συ..
![]()