φανταζομαι οχι απο πισωΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Να σφραγίσει την εξάτμιση !!!![]()
![]()
φανταζομαι οχι απο πισωΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αυτό γίνεται με πατάτα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
φανταζομαι οχι απο πισω![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Οτι είναι για να σφραγίσει την εξάτμιση το κατάλαβα OldbanΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
, αυτό που δεν κατάλαβα είναι τί είναι το ζουάν, πως το χρησιμοποιούμε και πού το βρίσκουμε. Οπότε..., Ω! μεγάλε εσύ γκουρού της μηχανολογικής σοφίας, ρίξε επάνω μας τα μεγαλειώδη φώτα της γνώσης σου και διαφώτισόν ειμάς δια το ζουάν και της χρήσεως αυτουουουουου (πρόσχομεεεεν) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(ελπίζω να μη παρεξηγείς το χιούμορ μου)![]()
![]()
Mεταλικός στεγανοποιητικός δακτύλιος, dare to say.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Βάλε λοιπόν ένα κορδονάκι (ζουάν Ελληνιστί) και δες αν αλλάζει η συμπεριφορά ...!!!![]()
![]()
You BETA believe...
![]()
![]()
![]()
Άμα δεν ξέρεις τι είναι (ήταν, για την ακρίβεια..) το "ζουάν", δεν πρόκειται (και δεν χρειάζεται...) να μάθεις τώρα !!
Υ.Γ.
Εναλλακτικά, βρίσκεις τον τελευταίο "ξυλοσομπατζή" (μασινιέρη, κοινώς...) και τον παρακαλάς να σΕ δώσει λίγο από το αμιαντοκορδόνι που έχει φυλλαγμένο (μην τΟΝ αρχίσεις στα φαιδρά του τύπου: "αυτό ρε μάστορα είναι 3/4 " αλλά εγώ θέλω 2 mm )![]()
Βάζεις το κορδόνι 2 βόλτες (σε σπείρα) εσωτερικά στο χείλος του λαιμού εξαγωγής, το πασαλείβεις με πυρίμαχη "μαστίχα" και το βάζεις όπου γουστάρεις ...!!!
edit: Στον daddy78 μιλάω, για ...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Εναλλακτικά, βρίσκεις τον τελευταίο "ξυλοσομπατζή" (μασινιέρη, κοινώς...) και τον παρακαλάς να σΕ δώσει λίγο από το αμιαντοκορδόνι που έχει φυλλαγμένο (μην τΟΝ αρχίσεις στα φαιδρά του τύπου: "αυτό ρε μάστορα είναι 3/4 " αλλά εγώ θέλω 2 mm )![]()
edit: Στον daddy78 μιλάω, για ...
ΟΚ, το έπιασα τώραευχαριστώ! Για πές μου όμως, αν δεν βρώ μασινιέρη, λές να ψαχτώ σε κανένα βαρελά, πεταλωτή ή και αρκουδιάρη ????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()