Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ!!!

ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ!!!

Γεια σε όλους. Όπως πολλοί είδατε πριν καιρό μετέτρεψα το παλιό μου fzr400 σε streetfighter. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν ανοίγω τελικές, κουνάει σαν ψάρι και αυτό δε με αφήνει να το ανοίξω τέρμα για πολύ. είναι αρκετά ενοχλητικό. Τι μπορεί να είναι; Το γεγονός ότι έγινε streetfigter και δεν υπάρχει αεροδυναμική; Το γεγονός ότι η πίσω ανάρτηση είναι η μανίσια του; (μπροστά έχω αλλάξει λάδια). Μήπως τα λάστιχα; Δεν είναι φαγωμένα, (το αντίθετο μάλιστα) αλλά έχουν περάσει και 3 χρόνια από τότε που τα έβαλα, πράγμα που σημαίνει φαντάζομαι ότι πρέπει να αλλαχτούν. Τι μπορεί να είναι;;;;;;;
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

έθιξες μόνος σου τις δύο σοβαρές πηγές αυτού του προβλήματος
    Πόσο καιρό καθόταν η μηχανή ακίνητη με αυτά τα λάστιχα;
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
    Γεια σε όλους. Όπως πολλοί είδατε πριν καιρό μετέτρεψα το παλιό μου fzr400 σε streetfighter. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν ανοίγω τελικές, κουνάει σαν ψάρι και αυτό δε με αφήνει να το ανοίξω τέρμα για πολύ. είναι αρκετά ενοχλητικό. Τι μπορεί να είναι; Το γεγονός ότι έγινε streetfigter και δεν υπάρχει αεροδυναμική; Το γεγονός ότι η πίσω ανάρτηση είναι η μανίσια του; (μπροστά έχω αλλάξει λάδια). Μήπως τα λάστιχα; Δεν είναι φαγωμένα, (το αντίθετο μάλιστα) αλλά έχουν περάσει και 3 χρόνια από τότε που τα έβαλα, πράγμα που σημαίνει φαντάζομαι ότι πρέπει να αλλαχτούν. Τι μπορεί να είναι;;;;;;;
    Αν δεν έχεις αλλάξει τίποτα στην πίσω ανάρτηση (ψήλωμα πχ) και δεν έχεις σφίξει τέρμα το ελατήριο, ψάξου για ρουλεμάν στο λαιμό (ξέσφιγμένα/φθαρμένα), και τροχούς για τυχόν ζυγοστάθμιση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ!!!

Καλησπερα!
    Αυτο που λες μπορει να συμβαινει γιατι σφιγγεις παρα πολυ με τα χερια το τιμονι.Δοκιμασε να χαλαρωσεις τα χερια σου και κρατησου πανω στην μηχανη σφιγγοντας με τους προσαγωγους το ντεποζιτο.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Re: Re: ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Καλησπερα!
    Αυτο που λες μπορει να συμβαινει γιατι σφιγγεις παρα πολυ με τα χερια το τιμονι.Δοκιμασε να χαλαρωσεις τα χερια σου και κρατησου πανω στην μηχανη σφιγγοντας με τους προσαγωγους το ντεποζιτο.
    Το σφίξιμο δεν το προκαλει ρε George, εκτός και προσπαθεί να το ξεκολλήσει. Το επιδεινώνει όταν εκδηλώνεται όμως....

Δεν είναι απίθανο αυτό που ρώτησε ο trigger. Αν ήταν 3 χρόνια ακίνητα τα λάστιχα να τα έχει παίξει ο σκελετός τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Re: ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αν ήταν 3 χρόνια ακίνητα τα λάστιχα να τα έχει παίξει ο σκελετός τους.
    Aυτό σκεφτόμουν και μετά το λαιμό... πιο πιθανό μου φαίνεται να χάλασε η κορώνα του ελαστικού. Έτσι κι αλλιώς φίλε csofοs θα πρέπει να αλλαχτούν τα λάστιχα. Μην τα εμπιστεύεσαι επειδή δεν έχουν φαγωθεί γιατί σε καμιά στροφή μπορεί να σε προσπεράσει το πίσω σου λάστιχο ή το μπροστινό σου να μη γουστάρει να φρενάρει...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Re: Re: Re: ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΑΝ ΨΑΡΙ!!!

Το σφίξιμο δεν το προκαλει ρε George, εκτός και προσπαθεί να το ξεκολλήσει. Το επιδεινώνει όταν εκδηλώνεται όμως....

Δεν είναι απίθανο αυτό που ρώτησε ο trigger. Αν ήταν 3 χρόνια ακίνητα τα λάστιχα να τα έχει παίξει ο σκελετός τους.
    Βυρωνα,απλα το ανεφερα γιατι μια περιοδο ειχα το ιδιο προβλημα και εκανα αυτο το πραγμα.Εσφιγγα πολυ το τιμονι.Ε μετα οταν χαλαρωσα δεν το ξαναεκανε πλεον!

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    έθιξες μόνος σου τις δύο σοβαρές πηγές αυτού του προβλήματος
    Πόσο καιρό καθόταν η μηχανή ακίνητη με αυτά τα λάστιχα;
    η μηχανή περπατάει 5 μήνες το χρόνο και τους υπόλοιπους κάθεται στο γκαράζ. αυτά τα λάστιχα τα έχει εδώ και 3 χρόνια.

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Αν δεν έχεις αλλάξει τίποτα στην πίσω ανάρτηση (ψήλωμα πχ) και δεν έχεις σφίξει τέρμα το ελατήριο, ψάξου για ρουλεμάν στο λαιμό (ξέσφιγμένα/φθαρμένα), και τροχούς για τυχόν ζυγοστάθμιση.
    δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στην πίσω ανάρτηση. το σφίξιμο του αμορτισέρ είναι στη μεσαία κλίμακα και τα ρουλεμάν του λαιμού τα είχα αλλάξει πριν 3 χρόνια, όταν δηλαδή μετέτρεψα τη μότο σε streetfighter. τώρα για ζυγοστάθμιση...δεν το έψαξα. έγινε μόνο όταν μου είχαν περάσει τα λάστιχα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Καλησπερα!
    το σκέφτηκα την ώρα της οδήγησης και αυτό και προσπάθησα να χαλαρώσω. επιδεινώθηκε το πρόβλημα αμέσως!!! διορθώθηκε ελάχιστα, όταν πίεζα το τιμόνι μπροστά για να διώξω τις ταλαντώσεις του (ψάρεμα αριστερά-δεξιά)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Εγω θα ελεγχα πρωτα για τζογους στο ψαλιδι και αν ολα ηταν καλα θα εδινα μιση στροφη στην προφορτιση ελατηριου εμπρος να γινει η μηχανη πιο σταθερη.

an exei alaxti kai to timoni prosfata me farditero mporei na pezei ki auto rolo apo prosopiki empeiria otan ebala pio fardi egine megalitero to anoigma ton xerion kai dimiourgise problima pou entopistike kai lithike meta apo arketo kairo.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    αν ολα ηταν καλα θα εδινα μιση στροφη στην προφορτιση ελατηριου εμπρος να γινει η μηχανη πιο σταθερη.
    Ρε kinhsh, έχεις παρατηρήσει κοσκινίσματα να έρχονται και να φεύγουν με ½ στροφή προφόρτιση στα ελατήρια;

δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στην πίσω ανάρτηση. το σφίξιμο του αμορτισέρ είναι στη μεσαία κλίμακα και τα ρουλεμάν του λαιμού τα είχα αλλάξει πριν 3 χρόνια, όταν δηλαδή μετέτρεψα τη μότο σε streetfighter. τώρα για ζυγοστάθμιση...δεν το έψαξα. έγινε μόνο όταν μου είχαν περάσει τα λάστιχα
    Ελεγξε αν είναι σφιγμένα τα ρουλεμάν. Μπορεί να έχουν χαλαρώσει και να μην κοπανάνε.
    Με τι ρούχα σου βγάζει το κοσκίνισμα;; Μήπως ήσουν με κανένα χαλαρό μπουφάν;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Δεν μας λες κιολας ως πια χιλιομετρα ειναι μηχανακι και απο ποσα χιλιομετρα και μετα γινεται ψαρι??

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Με τι ρούχα σου βγάζει το κοσκίνισμα;;
    :rotflmao:

To cosmopolitan ξαναχτυπα.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2004, 19:53
  2. Χειρολαβές μαλακές σαν ...
    από socos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5