Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: ΣΙΤΑ για το Ψυγείο

Νέο μέλος
    http://cgi.ebay.co.uk/Stainless-stee...QQcmdZViewItem

Επίσης υπάρχει και σε λαδιού http://cgi.ebay.co.uk/Stainless-stee...QQcmdZViewItem

Τα παρέλαβα πριν από 10 μέρες. Ο τύπος που τα στέλνει είναι πολύ εξυπηρετικός. Τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα είναι 7 λίρες. Η τοποθέτηση (DL650A) πανεύκολη.

Τα συνιστώ ανεπιφύλλακτα

ΚAλημερα,μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει?σκεφτομαι να βαλω τις σιτες στο ψυγειο και στο ψυγειο λαδιου αλλα καποιος μου ειπε οτι ανεβαζει θερμοκρασια δηλαδη εμποδιζει τον εισπνεομενο αερα.εχει κανεις καποια εμπειρια απο κατι τετοιο?Τις εχει τοποθετησει κανεις?please ας μου πει καποιος γιατι θα ηθελα να τις παραγγειλω.........μιλαω για τις σιτες που δινει το motoraid.

Για ομορφια την θελετε την σιτα, η για να μαζευετε κουνουπια οταν πατε στο Μεσολογκι; Firebike οταν βαλεις ολα αυτα που ονειρευεσε στο vstrom, ζυγισε το και βαλε και καμια φωτογραφια, πριν το στειλεις στο καρναβαλι της Πατρας. Ξεκινησες με τα μανιταρια ψαλιδιου, ζηλεψες τα ηλεκτρονικα του Μπατμαν, τωρα θελεις σιτες. Βαλε και τεντα για τον ηλιο πορτες παραθυρα, φιαξε κ εναν κηπο στο ταμπλο, κατω απο το gps.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Για ομορφια την θελετε την σιτα, η για να μαζευετε κουνουπια οταν πατε στο Μεσολογκι; Firebike οταν βαλεις ολα αυτα που ονειρευεσε στο vstrom, ζυγισε το και βαλε και καμια φωτογραφια, πριν το στειλεις στο καρναβαλι της Πατρας. Ξεκινησες με τα μανιταρια ψαλιδιου, ζηλεψες τα ηλεκτρονικα του Μπατμαν, τωρα θελεις σιτες. Βαλε και τεντα για τον ηλιο πορτες παραθυρα, φιαξε κ εναν κηπο στο ταμπλο, κατω απο το gps.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νεφελίμ, τελικά με τι κάλυψες το κενό της ζελατίνας;

ΤΟ ΟΤΙ κοιταω διαφορα αξεσουαρ δεν σημαινει παντα οτι θα τα αγορασω κιολας.Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να κοιταω...αλλωστε μπορει να ενδιαφερουν κανενα αλλον απο το forum.Απλα μαρεσει να ψαχνω και να βρισκω καινουργιες ιδεες και πραγματα και φυσικα δεν σημαινει παντα αυτο οτι ολα θα ειναι ωραια.Σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι.Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

Πλακιτσα κανω ρε firebike, Μην στραβωνεις.
    apav, τελικα δεν ειναι τοσο ασχημη η ζελατινα σηκωμενη, δεν εβαλα τιποτα. Μπορει να βαλω κανενα πολυβολο αργοτερα:rotflmao:

Eμενα ομως δεν μου απαντησε κανεις..... Τελικα με την τοποθετηση σιτας εμποδιζουμε την ροη του αερα με αποτελεσμα να ανεβαζουμε θερμοκρασια πιο πανω απο τι συνηθως? (3 μπαρες)Καποιος μου το ειπε αλλα δεν τον πολυπιστευω.....

Εγω με το κλιμα της χωρας μας δεν θα ρισκαριζα νατην βαλω. Η λογικη λεει οτι θα κοβει οποσδηποτε απο την ροη του αερα, οπως κοβουν τη ζεστη οι σιτες του τζακιου
    Επισης αμα βρεθεις σε κανενα σπιτι στην εξοχη, με σιτα στο παραθυρο βλεπεις οτι κοβει πολυ το αερακι. Αλωστε, ολες οι μηχανες, ακομα και τα καθαροαιμα, γυμνα ψυγεια εχουν. Τι παθαινουν;

Γιαυτο προβληματιζομαι και εγω απλα ηθελα να μου πει καποιος ο οποιος τις εχει βαλει και αν ειδε αυτο το αποτελεσμα.Δεν υπαρχει κανεις ??

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2013, 09:06
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2008, 21:28
  3. Μαγνητακι για το ψυγειο
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 18:55
  4. Ανακοινωση για το Γιωργο
    από bikersonly στο forum Off topic