Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: UVEX Helix RS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jbear

Καλυτερα ομως να μεινει αγρατσουνιστο γιατι ειναι πανεμορφο!!!

Στο internet το βρηκες το συγκριτικο? Αν ναι, βαλε ενα link
    http://www.adac.de/Search/SearchResu...RWCookieValue=

Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    Εντυπωσεις...
    Αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης. Η κανονικες/φυμε ζελατινες παρα πολυ καλες αρκει να μην αρχισει να φευγει το αντιθαμβωτικο αυτοκολλητο "πινλοκ" απο μεσα.

Η ιριδιζουσες (ειτε η χρωμιου, ειτε η χρυση) θελουν πολλη μα πολλη προσοχη για να μην αρχισουν να ξεφλουδιζουν. Εγω ειχα τη χρωμιου και ενω ηταν πανεμορφη, με καθε μυγακι που ξεπλενα εφευγε μαζι και ο καθρεπτης... Τωρα την εχω τριψει και εχω μια ζελατινα καβαντζα (ειναι αναμεσα στο smoke και στο dark smoke - χωρις τον καθρεπτη). Γραφω παντα γι'αυτες που δινανε δωρο οταν το πηρα πριν περιπου 1μιση χρονο. Μπορει τωρα να διορθωθηκαν.
    Φίλε σκέφτομαι να πάρω ζελατίνα καθρέφτη-χρυσή-για το Helix rs.Ξέρω ότι είναι ευαίσθητη αλλά πόσο;Όντως με κάθε μυγάκι ξεφλουδίζει;Υπάρχει κιτ της Uxex με 22? που βάζεις tearoff(2 ειδικές βίδες+10 tearoff αυτοκόλλητα),oπότε θα προστατεύεται.Μετά πόσο καιρό άρχισε να σου ξεφλουδίζει;Η αλήθεια είναι ότι τη θέλω κυρίως για εμφάνιση,η μαμά είναι κορυφαία μέρα νύχτα.Απλά δε θέλωνα μαδάει γιατί θα ξενερώσω άσχημα,γι'αυτό σε ρωτάω να μου πεις βάσει εμπειρίας

I ride my dreambike Το avatar του/της Locksmith
    Το χω πάρει δώρο στην κοπέλα μου... φοβερό κρανάκι αλλα θορυβώδες έχω ακούσει... Απο ζελατίνα και look όμως... σκίζει!
    My SV1OOOS...

SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true! Vote for Pedro

>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Φίλε σκέφτομαι να πάρω ζελατίνα καθρέφτη-χρυσή-για το Helix rs.Ξέρω ότι είναι ευαίσθητη αλλά πόσο;Όντως με κάθε μυγάκι ξεφλουδίζει;Υπάρχει κιτ της Uxex με 22? που βάζεις tearoff(2 ειδικές βίδες+10 tearoff αυτοκόλλητα),oπότε θα προστατεύεται.Μετά πόσο καιρό άρχισε να σου ξεφλουδίζει;Η αλήθεια είναι ότι τη θέλω κυρίως για εμφάνιση,η μαμά είναι κορυφαία μέρα νύχτα.Απλά δε θέλωνα μαδάει γιατί θα ξενερώσω άσχημα,γι'αυτό σε ρωτάω να μου πεις βάσει εμπειρίας
    Οταν το πηρα, ειχε δωρο μαζι με τη light smoke την χρυση ιριδιζουσα (αυτη που θες). Του την αφησα κ του ειπα να μου φερει την χρωμιου (ασημι). Κατα πασα πιθανοτητα το υλικο ειναι ιδιο - απο αντοχη δλδ ιδια θα ειναι.

Σε γρατζουνιες η ζελατινα αντεχε μεν, αλλα και εγω το προσεχα πολυ, παντα μεσα στη τσαντα του το κρανος. Το προβλημα μου ηταν στο ταξιδι με τα μυγακια... Οταν εφτανα σπιτι, εβαζα βρεγμενο χαρτι κουζινας με νερο (ΜΟΝΟ) κ το αφηνα πανω στη ζελατινα να μουλιασουν τα "πτωματα".
    Μετα απο κανα πενταλεπτο, με το ιδιο νωπο χαρτι, την σκουπιζα οσο πιο μαλακα γινοταν για να φυγουν τα απομειναρια, αλλα δυστυχως τις περισσοτερες φορες εφευγε μαζι κομματι απο τον "καθρεφτη". Ως αποτελεσμα οταν τη φοραγα με ηλιο ειχα φωτεινα σημεια εκει που ειχε φυγει καθρεπτης (σπαστικο - ειδικα ενα μεγαλο που ειχα στην ευθεια τον ματιων). Αφου παραγινε το κακο και εγινε σαν να μ'εχουν πιτσιλησει με μαυρο μελανι, πηρα ενα στεγνο χαρτι κ σιγα σιγα την ετριψα να φυγει ολος ο καθρεπτης. Απο μεσα βλεπεις πιο φωτεινα πλεον αλλα η uv προστασια παρεμεινε, δε σε στραβωνει ο ηλιος - δηλαδη κανει για καλοκαιρινες μερες αν δε σε πειραζει η εμφανιση που ειναι πλεον κωλος...

Τα tear-off που λες ειναι για αντιθαμβοτικη προστασια και μπαινουν στην εσωτερικη πλευρα της ζελατινας - δε θα σε βοηθησουν, και δεν εχουν νοημα μιας και η συγκεκριμενη ζελατινα ειναι για μερες με πολυ ηλιο ! ΑΝ - λεω ΑΝ - θαμπωσει θα το κανει στην κινηση το χειμωνα που μαλλον θα εχεις πανω την κανονικη smoke.

Τελος, δε ξερω αν ηταν ελλατωματικη η δικια μου ή αν ειναι ετσι ολες οι uvex ιριδιζουσες (η μονο η χρωμιου). Παντως στο μοτομαρκετ μου'παν οτι θα μου την αλλαζανε εντος 6μηνου εαν τους την πηγαινα, αλλα το αφησα. ΑΝ αποφασισω να παρω αλλη για τον ηλιο θα παρω dark smoke (καταμαυρη). Κι'αυτη ωραια θα ειναι πιστευω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    Τα tear-off που λες ειναι για αντιθαμβοτικη προστασια και μπαινουν στην εσωτερικη πλευρα της ζελατινας
    Όχι ρε συ,είναι ακριβώς τα tear off που χρησιμοποιούν στους αγώνες,μπαίνουν εξωτερικά της ζελατίνας(μάλιστα στην άκρη τους τα αυτοκόλλητα έχουν τρύπα να τα τραβάς εν κινήσει(γεια σου Τόλη Βαλεντίνοοοο!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
    Το'δα σε φωτό σε κατάλογο της Uvex του 2006 και τηλ.στο Full Throtlle(απ'όπου είχα πάρει το κράνος) και το επιβεβαιώσανε.Μου είπανε επίσης ότι αν δε θέλω να ξεφλουδίσει σύντομα να τη χρησιμοποιώ για αστικές βόλτες(no μυγάκια Daniel san!! )
    Εγώ να δεις ψείρας:την καθαρίζω με το spray supraclear της Uvex(πολύ καλό).Πάντως και άλλοι μου είπανε να πάρω dark smoke ζελατίνα.Επίσης σκέφτομαι:η καθρεφτέ κάνει 52?.Το kit 22(δηλ.σχεδόν η μισή ζελατίνα)...Οπότε είναι ίσως λίγο πεταμένα λ7.Από εμφάνιση σκίζει όμως η ξεκ..λιάρα...
    ΥΓ:Λες να πάρω αυτοκόλλητη μεμβράνη από βιβλιοπωλείο να κάνω τη δουλειά μου;Ούτε λ7,ούτε kit καιτρίχες και VGA...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Infini
    Μόνο σε μαύρο βγαίνει;
    Όχι,να και το δικό μου

http://www.motogiyim.com/pictures/uvex02fr6.jpg

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Όχι ρε συ,είναι ακριβώς τα tear off που χρησιμοποιούν στους αγώνες,μπαίνουν εξωτερικά της ζελατίνας(μάλιστα στην άκρη τους τα αυτοκόλλητα έχουν τρύπα να τα τραβάς εν κινήσει(γεια σου Τόλη Βαλεντίνοοοο!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
    Το'δα σε φωτό σε κατάλογο της Uvex του 2006 και τηλ.στο Full Throtlle(απ'όπου είχα πάρει το κράνος) και το επιβεβαιώσανε.
    Καταλαβα ποια λες, τα ξερω. Επειδη, ομως, δεν πιστευω οτι θα διατηρουν την τελεια εικονα που εχει απο μονη της η ζελατινα (φοβαμαι μη θαμπωνει απο τις μικροφυσσαλιδες που σιγουρα θα παρει) τα'χω απο καιρο βγαλει απ'το μυαλο μου.

Κατα τ'αλλα οτι ζελατινα κ να του βαλεις ειναι κουκλι αυτο το κρανος οποτε...

Παλαιό μέλος
    ειμαι υποψηφιος αγοραστης του κρανους.

απ οτι διαπιστωνω ειναι εξαιρετικο κρανος.

ενα μειονοκτημα του ειναι ο θορυβος απ οτι καταλαβα.
    εγω βεβαια πανω απο 160 δεν παω και η μηχανη εχει και φερινγκ.δεν πιστευω να εχω προβλημα σωστα?

απο εξαερισμο τι λεει?εχει καλη ροη αερα εσωτερικα ή σκας?

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Κράνος Uvex Helix RS
    από stako στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2008, 15:26
  2. Προς κατόχους Uvex Helix Rs.
    από emilio στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2007, 16:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα