Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 216

Θέμα: Βοήθεια για το Greece2India

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Μην ξεχάσουμε τα αυτοκόλλητα του moto.gr .....
    Θέλω να τα δω αν ταιριάζουν με το περιβάλλον στην Σαμαρκάνδη
    To έχω στο μυαλό μου να του στείλω.

@->ΜίκeG. Sorry φιλε. Εκανα edit
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    To έχω στο μυαλό μου να του στείλω.

@->ΜίκeG. Sorry φιλε. Εκανα edit

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Γυρω στις 20 του μηνα θα ειμαι Ελλαδα. Με χαρα να συνεισφερω στην αγορα οποιων ανταλλακτικων χρειαζεται.

Αν οι 20 ειναι μακρυα κ πρεπει να γινει κατι νωριτερα, ειδοποιηστε με να δω πως μπορω να το κανω απο εδω

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    δεν θα έχει βέβαια την μορφή εράνου (δεν θα το δεχόταν ο Ηλίας)
    Ποιόν Ηλία ρε byron…..???

ΓΙΑ ΜΑΣ το κάνουμε, για τους εαυτούς μας
    ......γιατί είμαστε Adventurάδες του κερατά, που τινάζουν το κρεμμυδάκι από την ντοματούλα στην χωριάτικη......
    ..... κότες , κοντοί , χοντροί , άσχημοι και με τρίχες στην πλάτη......
    ......και μας βάζει ο Ηλίας (και τον ευχαριστούμε) στην θέση μας....
    ......και μας θυμίζει το πόσο ΤΙΠΟΤΕΣ είμαστε , έτσι, για να μας φύγει o ξερωμπορωλισμός και η αλαζονεία .....
    ......και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε.....

Παρά τον πληθυντικό αναφέρομαι ΜΟΝΟ στον εαυτό μου. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα., καταστάσεις.....κτλ κτλ κτλ...
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Γυρω στις 20 του μηνα θα ειμαι Ελλαδα. Με χαρα να συνεισφερω στην αγορα οποιων ανταλλακτικων χρειαζεται.

Αν οι 20 ειναι μακρυα κ πρεπει να γινει κατι νωριτερα, ειδοποιηστε με να δω πως μπορω να το κανω απο εδω

Ασχετα με το δέμα και πότε θα φύγει, υπάρχει σχέδιο λέμε....

Ότι χρήματα συγκεντρωθούν θα δωθούν για την αγορά ενός αντικειμένου (ή μέρος αυτού όπως είπα) που θα τον βοηθήσει να ολοκληρώσει το ταξίδι και όνειρο του.
    Επειδή δεν μπορώ να το γράψω στο φόρουμ (μπορεί να διαβάζει ο Ηλίας αν και δεν νομίζω να το έχει πάρει χαμπάρι) στέλνω σε όποιον θέλει πμ με λεπτομέρειες για το τι έχουμε στο μυαλό μας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Ποιόν Ηλία ρε byron…..???

ΓΙΑ ΜΑΣ το κάνουμε, για τους εαυτούς μας
    ......γιατί είμαστε Adventurάδες του κερατά, που τινάζουν το κρεμμυδάκι από την ντοματούλα στην χωριάτικη......
    ..... κότες , κοντοί , χοντροί , άσχημοι και με τρίχες στην πλάτη......
    ......και μας βάζει ο Ηλίας (και τον ευχαριστούμε) στην θέση μας....
    ......και μας θυμίζει το πόσο ΤΙΠΟΤΕΣ είμαστε , έτσι, για να μας φύγει o ξερωμπορωλισμός και η αλαζονεία .....
    ......και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε.....

Παρά τον πληθυντικό αναφέρομαι ΜΟΝΟ στον εαυτό μου. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα., καταστάσεις.....κτλ κτλ κτλ...
    +990

και οι streetάδες αναρωτιόμαστε αν μπορούμε να κάνουμε ταξίδι στη Θεσ/νίκη με το 600/750/1000 χωρίς fairing, αν θα έχει αέρα και κρυώσει το λιλί μας, ενώ κοιτάμε 10 δελτία καιρού μπας και μας πιάσει καμμιά μπόρα και πλημμυρίσει ο κάμπος.....

Πήξαμε στο δήθεν ρε φίλε. Και έρχεται το κείμενο του Ηλία να μας θυμίσει πόσο μίζεροι είμαστε.
    Προσωπικά μιλάω και εγώ και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
    Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα και καταστάσεις είναι επίσης συμπτωματικές.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    .............μπορεί να διαβάζει ο Ηλίας αν και δεν νομίζω να το έχει πάρει χαμπάρι...........
    Νομίζεις!
    Ο Ηλίας στο Δελχί που είναι έχει σκυλοβαρεθει μέσα στην πόλη και δε βλέπει την ώρα να ξανά ανεβεί στην μηχανή να πάρει τους δρόμους, η μάλλον τις ερήμους.
    Προχτές πέρασε πολλές ώρες on line κι αυτό για να επικοινωνήσει αλλά και για να περάσει η ώρα του, κι οι μέρες μέχρι να ενεργοποιηθούν οι βίζες.
    Φανταστείτε όταν γυρίσει Ελλάδα, δεμένο πρέπει να τον έχουν για να μην τους φύγει παλι απ' την άλλη μεριά. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Βυρωνάκο βάλε και μενα στην λίστα με τους άλλους και για συγκέντρωση αυτού που λέγαμε...
    αν έχουμε με αυτό νεότερα ποιο συνολικά αν και εφόσον μαζευτούμε άτομα, σφύρα...

Τρόμπα Touratech ΟΚ
    Αλυσσιδογράναζα ΟΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Τρόμπα Touratech ΟΚ
    Αλυσσιδογράναζα ΟΚ

Εχεις και πμ

Παιδες και κυρίως οι χωμάτινοι. Ο Ηλίας έχει πρόβλημα με τα εξής :

"Mπροστινή δισκόπλακα. Έχει 4 βίδες. Προσοχή, όμως, γιατί το δικό μου μοντέλο είναι XR 250S και το S έχει κάποιες διαφορές από τα R και L. Νομίζω φοράνε διαφορετικές δισκόπλακες.

Τελευταίο και λιγότερο σημαντικό είναι η δεξιά βάνα του ντεπόζιτου της Acerbis. Σου στέλνω φωτογραφία κι απ' αυτήν. Είναι το μεγάλο ντεπόζιτο που δίνει η Acerbis για το XR 250R. Μου έσπασε το πλαστικό χερουλάκι σε μια πτώση και τώρα αν το καρμπιρατέρ κάνει υπερχείλιση, δε μπορώ να κλείσω τη βενζίνη άμεσα. Πρέπει να κατέβω, να ανοίξω τη βαλίτσα, να πετάξω έξω τα μπαγάζια, να βρω την πένσα, να έχω χάσει κάποια πολύτιμα μερικές φορές λίτρα βενζίνης και να γυρίσω τελικά τη βάνα. Βέβαια στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουν σκέτη τη βάνα, αλλά ρωτάω γιατί με κουφάνατε! Αφού βρήκατε τη μεμβράνη τι άλλο να πω;"

Για την δισκόπλακα και τακάκια ρώτησα τον Deamon. Ρωτάω μπας και μπορούμε να βρούμε aftermarket καλύτερης ποιότητας και αν γνωρίζετε τίποτα για τη βάνα.

Τα Acerbis ποιός τα φέρνει??
    SRX6 & Tuono Rulezzz

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Ανακεφαλαίωση.....
    ...................

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος συμφορουμίτης που να δουλεύει σε μεταφορική ή να ξέρει τον τρόπο για να στείλουμε το δέμα στην Ινδία (κατα πάσα πιθανότητα). Ο χρόνος αποστολής θα είναι σε 10-12 μέρες εφόσον δεν έχουμε κάποια καθυστέρηση απ΄τα ανταλλακτικά της Honda ή των εξαρτημάτων που πήρε ο tropeas από e-bay.

.................................

ΠΑΡΟΝ!!!
    σορρυ που αργησα να το παρω χαμπαρι.....

αν και η ταχυμεταφορικη στην οποια εργαζομαι εχει επικεντρωση στο εσωτερικο, εχουμε ακρες με τις γνωστες international εταιρειες του κλαδου (dhl,ups...) και καμπωσες cargo/διεθνων μεταφορων.
    οποτε σιγουρα θα μπορουμε να κανονισουμε κατι.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Εχεις και πμ

Παιδες και κυρίως οι χωμάτινοι. Ο Ηλίας έχει πρόβλημα με τα εξής :

"Mπροστινή δισκόπλακα. Έχει 4 βίδες. Προσοχή, όμως, γιατί το δικό μου μοντέλο είναι XR 250S και το S έχει κάποιες διαφορές από τα R και L. Νομίζω φοράνε διαφορετικές δισκόπλακες.

Τελευταίο και λιγότερο σημαντικό είναι η δεξιά βάνα του ντεπόζιτου της Acerbis. Σου στέλνω φωτογραφία κι απ' αυτήν. Είναι το μεγάλο ντεπόζιτο που δίνει η Acerbis για το XR 250R. Μου έσπασε το πλαστικό χερουλάκι σε μια πτώση και τώρα αν το καρμπιρατέρ κάνει υπερχείλιση, δε μπορώ να κλείσω τη βενζίνη άμεσα. Πρέπει να κατέβω, να ανοίξω τη βαλίτσα, να πετάξω έξω τα μπαγάζια, να βρω την πένσα, να έχω χάσει κάποια πολύτιμα μερικές φορές λίτρα βενζίνης και να γυρίσω τελικά τη βάνα. Βέβαια στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουν σκέτη τη βάνα, αλλά ρωτάω γιατί με κουφάνατε! Αφού βρήκατε τη μεμβράνη τι άλλο να πω;"

Για την δισκόπλακα και τακάκια ρώτησα τον Deamon. Ρωτάω μπας και μπορούμε να βρούμε aftermarket καλύτερης ποιότητας και αν γνωρίζετε τίποτα για τη βάνα.

Τα Acerbis ποιός τα φέρνει??

Κάποιες βάνες είναι universal για βάλε καμιά φώτο μήπως τη βρώ θα πάω και από μότο μάρκετ που τα φέρνει θα ρωτήσω και στη ΜΑΚΑΝ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Κάποιες βάνες είναι universal για βάλε καμιά φώτο μήπως τη βρώ θα πάω και από μότο μάρκετ που τα φέρνει θα ρωτήσω και στη ΜΑΚΑΝ...
    Tις βρήκα μάστορα
    Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε ποιός φέρνει τα acerbis
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Tις βρήκα μάστορα
    Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε ποιός φέρνει τα acerbis
    Συμφωνα με τον κατάλογο της acerbis είναι η παρακάτω. Μου έστειλε και μια φωτό ο Ηλίας και φαίνεται ίδια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	acerbis right.jpg 
Προβολές:	263 
Μέγεθος:	7,0 KB 
ID:	132784
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Και η δισκόπλακα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	brake disc.jpg 
Προβολές:	265 
Μέγεθος:	64,2 KB 
ID:	132785
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 15 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για το σκύλο μου!!!
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 13:06
  2. βοήθεια για το nero
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2009, 15:11
  3. Βοηθεια για το Λονδινο...
    από SvsGreek στο forum Off topic