Σελίδα 24 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 1419202122232425262728293474124 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 346 έως 360 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ποιόν αγώνα είδες ακριβώς;
    ρε αυτος λεει για το τεννις..
    εβλεπε ναδαλ με τον αλλο τον κακομοιρη:rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ετοιμασίες για εγκαίνια στο Ιαπωνικό διαστημικό εργαστήριο

Το ιαπωνικό επιστημονικό εργαστήριο Kibo που μεταφέρθηκε σε τροχιά από το διαστημικό λεωφορείο Discovery, εγκαταστάθηκε στην τελική του θέση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και θα υποδεχεθι τους πρωτους αστροναύτες την Τετάρτη 11/06.

Υπό κράτηση ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στη Ζιμπάμπουε

Η αστυνομία της Ζιμπάμπουε συνέλαβε την Τετάρτη και κρατά χωρίς να του έχει αποδώσει κατηγορίες τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Μόργκαν Τσβανγκιράι όπως και άλλα 14 στελέχη του Κινήματος για την Δημοκρατική Αλλαγή (MDC). Βία και προσπάθεια νοθείας καταγγέλλει ο Τσβανγκιράι.

«Ημιαργία» για τα περισσότερα ελληνικά μουσεία λόγω έλλειψης φυλάκων

Στις 14:30 με 15:00 το μεσημέρι κλείνουν μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδα, λόγω έλλειψης φυλάκων, αντί στις 19:00 το απόγευμα όπως ορίζει το θερινό ωράριο. Το αποτέλεσμα είναι να σχηματίζονται καθημερινά ουρές τουριστών και επισκεπτών.

Α κερδίσαμε τελικά ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Άντε ξεκόλλα λέμε ............. αν δεν θέλατε βολές ας μην κάνατε φάουλ ............
    κατι μου θυμιζει αυτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    πως γινεται μια ομαδα να ευνοειται συμφωνα με αυτα που λετε, και στο παιχνιδι της Κυριακης να εχετε ριξει 34 βολες εναντι 17 του Παναθηναϊκου....
    el_hymador μπορεις να μου απαντησεις σε κατι?

του χρονου πιστευεις οτι δεν θα το παρουμε? ειλικρινα τωρα...

μην πας να ξεφυγεις παλι και μου πεις για ευρωπαικα, οτι θυμηθηκαμε τωρα το μπασκετ και αυτα που λες συνηθως αλλα απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα...

του χρονου που θα φτιαξει την ομαδα ο γιαννακης πιστευεις οτι δεν θα το παρουμε?

συγχαρητηρια στον βαζελο επισης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ελα η ωρα για το καροτο σου λαγε !!!

AAHAHAHHAHHAHAHA τι είπε το άτομο...ωραίος...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

ΜΕ 50% ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΕΛΕΟςςς!!!!!!!! ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑ
    12/24 εσείς
    10/23 εμεις .
    αρα?????δεν ήταν αυτά η διαφορά....πάντως συμφωνούμε ΕΛΕΟΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    κατι μου θυμιζει αυτο...

el_hymador μπορεις να μου απαντησεις σε κατι?

μην πας να ξεφυγεις παλι και μου πεις για ευρωπαικα, οτι θυμηθηκαμε τωρα το μπασκετ και αυτα που λες συνηθως αλλα απαντησε μου σε αυτο που σε ρωτησα...

του χρονου που θα φτιαξει την ομαδα ο γιαννακης πιστευεις οτι δεν θα το παρουμε?

συγχαρητηρια στον βαζελο επισης...

ΟΧΙ κατηγορηματικα!!

δεν θα το παρετε και θα μεταθεσετε την δευτερα παρουσια για του παραχρονου...

ενας Γιαννακης δεν φερνει την ανοιξη....χρειαζεται να φερετε παικτες πρωτιστως...

και μια που φτασαμε εδω να σε ρωτησω εγω κατι αλλο;

προσπαθησε να αποστασιοποιηθεις λιγο απο τα οπαδικα και να κρινεις με καθαρη σκεψη...

πιστευεις οτι οι Γιαννακοπουλοι με την βιδα και την αρωστια που εχουν θα κατσουν να παρακολουθουν αμετοχοι την οποια προσπαθεια ενδυναμωσης του γαυρου;

Εδω τοσα χρονια που δεν υπηρχε συναγωνισμος στο ελληνικο πρωταθλημα και αγοραζαν καθε χρονο την ελιτ της Ευρωπης, τωρα ξαφνικα θα κανουν πισω;

Αλλωστε δεν ξερω αν το εχετε καταλλαβει, αλλα δεν μας ενδιαφερετε εσεις και το ελληνικο πρωταθλημα....να συμπληρωσουμε αστερακια στην φανελλα θελουμε...

Αλλοι οι στοχοι οι δικοι μας (Ευρωπη) και αλλοι οι στοχοι οι δικοι σας (πρωταθλημα)...το οτι καθαριζουμε με ευκολια στην Ελλαδα ειναι αποτελσμα των πρωταρχικων μας στοχων, πλησιαστε εσεις τον δικο σας και τα ξαναλεμε....του χρονου ....η μαλλον του παρχρονου....δεν ξερω ....οποτε βαρεθουμε μαλλον...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Ότι ΑΚΡΙΒΩΣ πήρατε φέτος θα πάρετε και του χρόνου ............................ ΠΙΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    φέτος ο ολυμπιακός στο τέλος ήταν ανεβασμένος και ο παναθηναϊκός πεσμένος

του χρόνου θα ανέβαιτε κι άλλο αλλά κι εμείς δε θα μείνουμε εδώ που πέσαμε

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Τέλος ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είπε: «Τι να κάνω το πρωτάθλημα, αν κινδευνεύουν οι ζωές μας σε κάθε ματς. Και δεν μιλάω μόνο για το ΟΑΚΑ, αλλά και το για το ΣΕΦ. Κάτι δεν πρέπει να γίνει, δεν ξέρω τι, να κάτσουμε όλοι και να σκεφτούμε, παίκτες, προπονητές, παράγοντες. Δεν είναι κατάσταση αυτοί, να βλέπεις τους συμπαίκτες σου να μην μπορούν να κάτσουν στον πάγκο, τον Βασιλειάδη να κουτσαίνει από πέτρα που έφαγε και να φοβάσαι μη φας καμιά σφαίρα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά του Παναθηναϊκού, που είναι φίλοι και γνωριζόμαστε χρόνια.

Στο παιχνίδι, ήταν καθοριστική η τρίτη περίοδος όπου μείναμε πίσω στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το σημείο εκτέλεσε 17 βολές και θεωρήθηκε ότι ήμασταν κουρασμένοι και κάναμε πιο εύκολα φάουλ. Δεν νομίζω, ότι ήμασταν κουρασμένοι, είχαμε χρόνο για ξεκούραση με τόσες βολές».
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ενας Γιαννακης δεν φερνει την ανοιξη....χρειαζεται να φερετε παικτες πρωτιστως...

και τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα φερουμε...

πιστευεις οτι οι Γιαννακοπουλοι με την βιδα και την αρωστια που εχουν θα κατσουν να παρακολουθουν αμετοχοι την οποια προσπαθεια ενδυναμωσης του γαυρου;

Εδω τοσα χρονια που δεν υπηρχε συναγωνισμος στο ελληνικο πρωταθλημα και αγοραζαν καθε χρονο την ελιτ της Ευρωπης, τωρα ξαφνικα θα κανουν πισω;

μα οπως ειπες τοσα χρονια φερνουν πρωτοκλασατους παικτες, αρα τι παραπανω μπορει να φερουν, την εθνικη της αμερικης?

δεν εχετε κατι παραπανω να δωσετε, παρτε το χαμπαρι...

αρα αν δυναμοσουμε εμεις, που θα δυναμωσουμε, τοτε θα σας περασουμε γιατι μην ξεχναμε οτι απο φετος ειμαστε ισοδυναμοι και χωρις πρωτοκλασατους παικτες εμεις, ενα ματσιγιαουσκας φεραμε κι εμεις και αυτος δεν εχει παιξει καθολου...

οσο για τα υπολοιπα, παλι για την ευρωπη ειπες...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Προς La_Villa και όλους όσους λένε για διατησία.

Τώρα συγνώμη αλλά θα πάρω το μέρος των φίλων του ΠΑΟ... ποιά διαιτησία βρε;...

Ξεκινάτε με -10 και σας έχουν πάρει φαλάγγι , μέχρι και το τέλος της περιόδου... που λογικά κουράστηκαν. Είσαστε συνέχεια στο κυνήγι στο πως θα συμπληρώσετε τους -8 -10- 6 που κατά μέσο όρο είσασταν πίσω.
    Σημαδιακό και το buzzer-beater του ημιχρόνου απο τον Περπέρογλου νομίζω που κάνει την διαφορά ακόμα πιο μεγάλη και με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου είσαστε και πάλι -10 πίσω.

Στην τρίτη περίοδο που σημειώνονται και οι περισσότερες βολές εκ του ΠΑΟ, έχουν γίνει απο εξόφθαλμα φάουλ. Τίποτα δεν δόθηκε αδίκως. Συνολικά οι βολές του αγώνα είναι 31-21... δηλαδή περίπου 5 φάουλ παραπάνω!!!... απο 1,25 στην περίοδο δηλαδή παραπάνω, μόνο που οι του ΠΑΟ τις έβαζαν με 84%... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ... ποιά διαιτησία;

Δικαιότατα το πήρε ο ΠΑΟ... αν και θα πρέπει να φάει τώρα μια καμπάνα όπως ο ΟΣΦΠ για το τι έγινε στο ΟΑΚΑ στα 6'' προ λήξης.

Του χρόνου είναι άλλη υπόθεση , ειδικά αν φέρει ο ΟΣΦΠ , Παπαλουκά όπως είδα σε διάφορες φυλάδες, ... πράγμα που σημαίνει αναδιάρθρωση όλου του στυλ παιχνιδιού του κόκκινου.

Μην ακούω για διαιτησία, γιατί θα αρχίζω να κοροϊδεύω και εγώ.... έλεος δηλαδή!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    Τέλος ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είπε: «Τι να κάνω το πρωτάθλημα, αν κινδευνεύουν οι ζωές μας σε κάθε ματς. Και δεν μιλάω μόνο για το ΟΑΚΑ, αλλά και το για το ΣΕΦ. Κάτι δεν πρέπει να γίνει, δεν ξέρω τι, να κάτσουμε όλοι και να σκεφτούμε, παίκτες, προπονητές, παράγοντες. Δεν είναι κατάσταση αυτοί, να βλέπεις τους συμπαίκτες σου να μην μπορούν να κάτσουν στον πάγκο, τον Βασιλειάδη να κουτσαίνει από πέτρα που έφαγε και να φοβάσαι μη φας καμιά σφαίρα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά του Παναθηναϊκού, που είναι φίλοι και γνωριζόμαστε χρόνια.

Στο παιχνίδι, ήταν καθοριστική η τρίτη περίοδος όπου μείναμε πίσω στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το σημείο εκτέλεσε 17 βολές και θεωρήθηκε ότι ήμασταν κουρασμένοι και κάναμε πιο εύκολα φάουλ. Δεν νομίζω, ότι ήμασταν κουρασμένοι, είχαμε χρόνο για ξεκούραση με τόσες βολές».
    pes tou vasilopoulou...liga logia giati tou xronou pou tha paizei ston panathinaiko tha ta skeftetai alliws:P:P

και τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα φερουμε...

μα οπως ειπες τοσα χρονια φερνουν πρωτοκλασατους παικτες, αρα τι παραπανω μπορει να φερουν, την εθνικη της αμερικης?

δεν εχετε κατι παραπανω να δωσετε, παρτε το χαμπαρι...

αρα αν δυναμοσουμε εμεις, που θα δυναμωσουμε, τοτε θα σας περασουμε γιατι μην ξεχναμε οτι απο φετος ειμαστε ισοδυναμοι και χωρις πρωτοκλασατους παικτες εμεις, ενα ματσιγιαουσκας φεραμε κι εμεις και αυτος δεν εχει παιξει καθολου...

οσο για τα υπολοιπα, παλι για την ευρωπη ειπες...
    μια εικονα χιλιες λεξεις....αντε, του χρονου να φτασετε σε μεγεθος κοκερ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	big-dog-little-dog-print-c13021669.jpeg 
Προβολές:	43 
Μέγεθος:	17,2 KB 
ID:	132786

Λεωφορειολωριδάκιας
    Η δυναμη του ολυμπιακου ειναι μεσα στη ρακετα εφοσον ο παο δεν εχει ψηλους...
    Ο μπουρουσης σκοραρε με τριποντα οτι σκοραρε, ο δε σοφο παιζοντας με το κωλο εβαλε 5; 6;
    τιποτα δηλαδη...μη πω για τον ξυλοκοπο τζεικ..
    Δεν καταλαβαινω πως μπορουσε ο ολυμπιακος να παρει αυτο το ματς και βεβαια σε καμια περιπτωση δεν ηταν καλυτερος..
    Μια ομαδα που συνεχως κυνηγαει και παιζει με τριποντα οταν η δυναμη της ειναι οι ψηλοι της;
    Και στο κατω κατω τι εχει να αντιπαραθεσει σε μπατιστ, σπανουλη, διαμαντιδη και σαρας; Δεν υπαρχει συγκριση παλικαρια...και για μενα φταιει και ο γιαννακης που δεν κατορθωσε να κρατησει ρυθμο οταν ο ολυμπιακος περασε στο +1...

Την καλημερα μου σε ολους...

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα