Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 103

Θέμα: Η Ελλαδα που πειναει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
    Όσο για το ότι κάποιοι είναι κοντά στα 30 και ζουν ακόμα με τοθς δικούς τους παρότι έχουν δικιά τους δουλειά...νομίζω είναι επιλογή τους και δεν αναγκάζονται...και 700 να παίρνεις, ένα άτομο μόνο του θα βγεί πέρα.
    Δεν εκατσα να αναλυσω την κατασταση του καθενος αφου παμε σε προσωπικα δεδομενα...Αλλα πιστεψε με κανενας απο οσους ανεφερα δεν θελει να μενει με τους δικους του...Ειναι αναγκασμενος...

Και μια <<δικη σου>> δουλεια οταν ξεκιναει απο το 0 και δεν την βρισκεις ετοιμη δεν ειναι ιδιαιτερα κερδοφορα..Ασε τα παγια εξοδα που εχουν φτασει...Μονο για ΤΕΒΕ και δοση του δανειου που το αγορασα θελω 900Ε τον μηνα....Ασε λογαριασμους,δημοτικα τελη,αναλωσιμα,διδακτρα στην σχολη που πηγαινα τα βραδια μεχρι τον Δεκεμβριο που τελειωσα και τα λοιπα...

Γιατι θες να με πικρανεις πρωινιατικα

700Ε=Ενοικιο+λογαριασμοι+κοινοχρηστα+φαγητο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Η Ελλαδα που πειναει?

Μην το πάρεις προσωπικά...ως παράδειγμα σε παίρνω μια και ανέφερες νούμερα...

Προσωπικά πιστεύω οτι αν με 2.450 το μήνα ζορίζεσαι...κάτι είναι στραβό στην όλη ιστορία...!!!

Δε νομίζω ότι μιλάμε για τα απαραίτητα προς το ζειν ούτε και να περνάς "κοτσάνι"...αλλά αυτό ποσό είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικό...

Όσο για το ότι κάποιοι είναι κοντά στα 30 και ζουν ακόμα με τοθς δικούς τους παρότι έχουν δικιά τους δουλειά...νομίζω είναι επιλογή τους και δεν αναγκάζονται...και 700 να παίρνεις, ένα άτομο μόνο του θα βγεί πέρα.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...όπως πάντα...φυσικά είμαστε πολύ πίσω στους μισθούς αλλά όχι στο χάλι που παρουσιάζει η τηλεόραση κάθε μέρα!!!
    το ποσό ειναι ικανοποιητικό....οι 14 ωρες δουλειας την ημέρα ειναι ικανοποιητικες???
    700 ευρω...- 350 ενοικιο - 25 ευρω ρευμα - 10 ευρώ νερο - 20 ευρω σταθερο τηλεφωνο (δεν βαζουμε κινητο) - 40 ευρώ κοινοχρηστα μ.ο - 50 ευρω μεταφορικα καθε μηνα (βενζινη ή οτιδηποτε αλλο) - 50 ευρω την εβδομαδα super market-λαικες και λοιπα τροφιμα = 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.....

ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Δεν είπα ρε παιδιά ότι την περνάμε ζάχαρη, ούτε είμαι κανένας "μπρούκλης"...όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, απλά εγώ έφυγα από το πατρικό νωρίς κι ας είναι μεγαλύτερο ζόρι. Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του.

Απλά διαλέγεις είτε ζόρι και μόνος είτε λίγο καλύτερα οικονομικά και με τους γονείς.

Επίσης υπάρχουν και σπίτια με 200 ευρώ ενοίκιο, δεν έχουν όλα 350. Αν παίρνεις 700 δεν δίνεις τα μισά για ενοίκιο. Και ξανά είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθενός.

Επίσης υπάρχουν και σπίτια με 200 ευρώ ενοίκιο, δεν έχουν όλα 350. Αν παίρνεις 700 δεν δίνεις τα μισά για ενοίκιο. Και ξανά είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθενός.
    επισης υπαρχουν και παγκάκια τσαμπα....
    και σκουπιδια για μεσημεριανο.....
    και σου μενουν και τα 700 ευρω για διασκεδαση...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μια ζυγαρια ειναι ολα.
    αποφασιστε τι θα βαλετε απο την μια μερια και τι απο την αλλη και πραξτε αναλογα.

Σωστό προσαρμόζεις τα εξοδά σου.. ανάλογα το μισθο..

Βέβαια έχει μεγάλη σημασία αν μένεις μόνος η αν συμβιώνεις.. !!Στη 2η περίπτωση είναι λίγο καλύτερα γιατί με 2 μισθους μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα παραπάνω..

Πάντως όσους φιλους έχω που μένουν μόνοι τους .. ζορίζονται αρκετά και κάνουν αρκετές θυσίες για να μπορούν να τα βγάλουν πέρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    επισης υπαρχουν και παγκάκια τσαμπα....
    και σκουπιδια για μεσημεριανο.....
    και σου μενουν και τα 700 ευρω για διασκεδαση...
    Σωστο...

Συνη8ως τα ''σπιτια'' με 200 ε ενοικιο χρειαζονται πολλα για επισκευες και ειναι στο μαυρο τους το χαλι..

+ 650 και στον Ζιντ
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Η Ελλαδα που πειναει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    το ποσό ειναι ικανοποιητικό....οι 14 ωρες δουλειας την ημέρα ειναι ικανοποιητικες???
    700 ευρω...- 350 ενοικιο - 25 ευρω ρευμα - 10 ευρώ νερο - 20 ευρω σταθερο τηλεφωνο (δεν βαζουμε κινητο) - 40 ευρώ κοινοχρηστα μ.ο - 50 ευρω μεταφορικα καθε μηνα (βενζινη ή οτιδηποτε αλλο) - 50 ευρω την εβδομαδα super market-λαικες και λοιπα τροφιμα = 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.....
    Σερβις?Ασφαλειες?Τελη κυκλοφοριας?Καμμια πτωση,τρακος,βλαβη?Ρουχα?Κανενα οδοντιατρο?Τιποτα εξετασεις?Τιποτα φαρμακα?Επιπλα και/ή κοστος αντικαταστασης συσκευης?Καμμια κληση για παρανομο παρκαρισμα?Αλλα ψωνια πλην φαγητου οπως απορυπαντικα ξυριστικα σαμπουαν και τα λοιπα?Ρουχα/καλτσες/σωβρακα/παπουτσια?Κουρεμα?Τσιγαρα/καπνος?Προφυλακτικα?

Δεν εβαλα διασκεδαση ουτε εγω

Τουλαχιστον 1,200Ε τον μηνα και παλι χωρις πολλα πολλα....Αν ειναι δυο οι συγκατοικοι με κατι λιγοτερο,γυρω στα 1000Ε εκαστος...

Με 700Ε μενεις μονος σου αμα στο επιπλωσουν αλλοι,αμα περνεις ταπερακι απο το σπιτι,εισαι υγιεστατος,πλενει τα ρουχα η μανα σου,δεν εχεις υποχρεωσεις αλλες,δεν εχεις μεταφορικο μεσο και τα ρουχα δωρο απο τους δικους σου σε γιορτη και γενεθλια...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Η Ελλαδα που πειναει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Σερβις?Ασφαλειες?Τελη κυκλοφοριας?Καμμια πτωση,τρακος,βλαβη?Ρουχα?Κανενα οδοντιατρο?Τιποτα εξετασεις?Τιποτα φαρμακα?
    Aυτά και μόνο φτάνουν για να σε βγάλουν εκτός προυπολογισμου...

Ειδικά ο οδοντίατρος... ασε μη μου το θυμίζεις... (απο τότε πλένω 5 φορές την ήμέρα τα δόντια μου...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Ωραια και σωστα ολα αυτα αλλα τι σχεση εχουν με την ΦΤΩΧΕΙΑ κανενας δεν μου εχει εξηγησει.........................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Ωραια και σωστα ολα αυτα αλλα τι σχεση εχουν με την ΦΤΩΧΕΙΑ κανενας δεν μου εχει εξηγησει.........................

Μααα....αν δεν εχεις για νοικι και για λογαριασμους τι εισαι???Πλουσιος???
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    αν στο εξηγήσω....δεν ειναι δυσκολο πιστευω οτι θα το καταλαβεις...
    μισθος 700 ευρω=ΦΤΩΧΕΙΑ

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

700 ευρώ είναι ο Μ.Ο με την ημιαπασχόληση βλέπεις και μικρότερα ποσά... και είναι να κλαίς...
    και 800 να παίρνεις και 900 ανήκεις στην ίδια κατηγορία.

30ης χωρίς οικονομική βοήθεια απο το σπίτι, με βασικό μισθό, χωρίς άλλα έσοδα, με ενοίκιο δουλεύει κυρίως για να πληρώνει λογαριασμούς, διαμονή τροφή μετακίνηση τα οποία ίσως πιάνουν και το 60-70% του μισθού, ε αυτό είναι όριο φτώχιας ανεξάρτητα το πως τα διαχειρίζεσαι....

ακόμα και αν δεν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία και σας ακούγονται όλα τραγικά χωρίς λόγο, μην αμφισβητείτε τον κόπο και τον ιδρώτα ορισμένων για να επιβιώσουν. Αν δεν είσαι σε θέση οικονομικά να κάνεις οικογένεια γιατί ένα ζευγάρι παίρνει μαζί 1500 ευρώ ε τότε είσαι στα όρια της φτώχιας...

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ.......
    Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ... ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ...
    ΠΧ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΕΑΝ ΠΑΣ), ΠΑΡΕ ΣΚΗΝΟΥΛΑ.... ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ

ΜΗ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΦΩΝΑΞΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. http://www.dainese.com/ Η Ελλαδα που ειναι;;;;
    από ktm640lc4 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2009, 19:33
  2. Η Ελλάδα που δεν μαθαίνει απο την ιστορία της....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2009, 09:17
  3. Ονοματα εταιριων που ΔΕΝ θα δειτε στην Ελλαδα
    από p@nos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2008, 23:03
  4. O ΑΡΗΣ που ενωνει την Ελλαδα...
    από SvsGreek στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2006, 13:03
  5. Όλα τα μοντέλα της Honda( +αυτά που δεν έρχονται Ελλάδα)
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 22:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ