Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: πρόβλημα θερμοκρασίας!!!!

Νέο μέλος

Exclamation πρόβλημα θερμοκρασίας!!!!

Καλησπέρα,ειμαι κάτοχος Ηusqvarna TE 610 και εχω μεγαλο πρόβλημα με τις 2 εξατμίσεις που εχει η μηχανή!!!Ειδικα τωρα το καλοκαιρι που οι θερμοκρασίες ειναι ετσι κι αλιως υψηλές,η κατάσταση ειναι δραματική.Βγαινει απιστευτη ζέστη κάτω απο την σέλα(περνανε οι λαιμοι των εξατμίσεων) και φυσικα απο το πλάι και μάλιστα με μια μικρή βόλτα.Το δεύτερο ατομο δεν μπορει να καθίσει με τίποτα!!Υπάρχει κατι που μπορώ να βάλω για να μειώσω την ζέστη αυτή.Κάποιο μονωτικό...Δεν ξέρω ...Μπορώ να βάλω μονή εξάτμιση?Θα εχω διαφορα με την θεμοκρασια και τι κόστος εχει??Οποιος μπορει να βοηθήσει ας απαντήσει γιατι εχω απελπιστεί!!!!Ευχαριστώ!!

το νουσας ρεμαλια Το avatar του/της ivecuras

hot εεεεεεεεεεεεεεε

Φιλε μου με αυτα τα παλιο σηδερα που εχεις στο BUSA σου εχεις θερμοκρασιες και πολυ βαρος. Η λυση ειναι αν μπορεις να αλαξεις τις εξατμησις (ειδηκα αν βαλεις ανθακονιμα).Θα δεις μεγαλη διαφορα και στην αποδοση.Το κοστος ειναι περιεπου απο 700 εως 1300 ευροπουλα .
    "το νουσας ρεμαλια"

Παλαιό μέλος
    Δεν έχει busa. :wacko:

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

Re: hot εεεεεεεεεεεεεεε

Αρχικά δημιουργήθηκε από ivecuras
    Φιλε μου με αυτα τα παλιο σηδερα που εχεις στο BUSA σου εχεις θερμοκρασιες και πολυ βαρος. Η λυση ειναι αν μπορεις να αλαξεις τις εξατμησις (ειδηκα αν βαλεις ανθακονιμα).Θα δεις μεγαλη διαφορα και στην αποδοση.Το κοστος ειναι περιεπου απο 700 εως 1300 ευροπουλα .

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    τι να λεμε τωρα
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: πρόβλημα θερμοκρασίας!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ntsig
    Καλησπέρα,ειμαι κάτοχος Ηusqvarna TE 610 και εχω μεγαλο πρόβλημα με τις 2 εξατμίσεις που εχει η μηχανή!!!Ειδικα τωρα το καλοκαιρι που οι θερμοκρασίες ειναι ετσι κι αλιως υψηλές,η κατάσταση ειναι δραματική.Βγαινει απιστευτη ζέστη κάτω απο την σέλα(περνανε οι λαιμοι των εξατμίσεων) και φυσικα απο το πλάι και μάλιστα με μια μικρή βόλτα.Το δεύτερο ατομο δεν μπορει να καθίσει με τίποτα!!Υπάρχει κατι που μπορώ να βάλω για να μειώσω την ζέστη αυτή.Κάποιο μονωτικό...Δεν ξέρω ...Μπορώ να βάλω μονή εξάτμιση?Θα εχω διαφορα με την θεμοκρασια και τι κόστος εχει??Οποιος μπορει να βοηθήσει ας απαντήσει γιατι εχω απελπιστεί!!!!Ευχαριστώ!!
    Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προστατευτικο για τις εξατμισεις στο συγκεκριμενο μηχανακι.....

Πιστεψε με οτι το μονο που δεν ενοιαζε τους κατασκευαστες της συγκεκριμενης μοτο ηταν...

Αν και ποσο θα τσουρουφλιζετε ο οδηγος και το δευτερο ατομο ..

( Με λιγα λογια ακαταληλη μοτο για πολιτικη χρηση...)

Re: Re: πρόβλημα θερμοκρασίας!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προστατευτικο για τις εξατμισεις στο συγκεκριμενο μηχανακι.....

Πιστεψε με οτι το μονο που δεν ενοιαζε τους κατασκευαστες της συγκεκριμενης μοτο ηταν...

Αν και ποσο θα τσουρουφλιζετε ο οδηγος και το δευτερο ατομο ..

( Με λιγα λογια ακαταληλη μοτο για πολιτικη χρηση...)

Για ΤΕ μιλάει θείοοοοο, όχι για SMR.....

You BETA believe...

φίλε μου δοκίμασες να βάλεις μονωτικό υλικό. είναι υαλοβάμβακας σε μορφή πανιού. υπάρχει στα μαγαζιά με σιδηρικά. νομίζω ότι υπάρχει σε διάφορα πάχη. είναι πεπιεσμένος υαλοβάμβακας. το περνάς από τα σημεία που ζεσταίνονται καλύπτοντάς τα. αν μη τι άλλο, θα υπάρχει μικρότερο πρόβλημα.
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

αμα εβαζες αφτερμακετ εξατμισεις μηπως?αλιως τι να σου συμβιβασου με την ζεστη,γιατι και υαλομβαμβακα να βαλεις θα φαινετε ασχημο
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    αμα εβαζες αφτερμακετ εξατμισεις μηπως?αλιως τι να σου συμβιβασου με την ζεστη,γιατι και υαλομβαμβακα να βαλεις θα φαινετε ασχημο
    όχι, δεν εννοώ να βάλει σε σημεία που φαίνονται, προς Θεού!!! Μόνο κάτω από τη σέλα και γενικά από όπου περνάει η εξάτμιση και φυσικά σε σημεία που το πανί αυτό να κρύβεται.
    τώρα για την after market δεν ξέρω αν θα του κάνει δουλειά, αλλά ΑΝ ο υαλοβάμβακας μπαίνει έτσι που να μη φαίνεται πιστεύω ότι είναι (κατά πολύ) φτηνότερη λύση

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

ε τοτε δεν εχει να χασει τιποτα εξαλου φτηνος ειναι ο υαλομβαμβακας,απο το να βαλει αφτερ εξατμισεις
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Νέο μέλος
    ειχα δοκιμασει ενα υλικο μαλλον υαλοβαμβακα,απο την μια ηταν ασημι ταινια και απο την αλλη σαν αφρολεξ.Δεν ειδα και τιποτα σπουδαιο!Εσυ εννοεις κατι αλλο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Υπάρχουν ταινίες που είναι γιά μόνωση εξατμίσεων.
    Τυλίγεις το κομμάτι της εξάτμισης που περνάει κοντά απο τα επίμαχα σημεία σου και τελείωσες.
    Σε μηχανές θα χάσεις απο εμφάνιση εκτός αν μονώσεις τους σωλήνες μόνο κάτω απο την σέλα.
    Αν ψάξεις στο google για exhaust wrap θα καταλάβεις τι εννοώ.
    Το φόραγα στο XR και πραγματικά ήταν πολύ αποτελεσματικό, αλλά το χάλασα με τα πλυσίματα με το πιεστικό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ntsig
    ειχα δοκιμασει ενα υλικο μαλλον υαλοβαμβακα,απο την μια ηταν ασημι ταινια και απο την αλλη σαν αφρολεξ.Δεν ειδα και τιποτα σπουδαιο!Εσυ εννοεις κατι αλλο?
    Αρχηγέ πρέπει να μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Πρέπει να υπάρχει λεπτό και χοντρό που κάνει και καλύτερη μόνωση. Μπορείς βέβαια για να πετύχεις το πάχος (και τη μόνωση) να βάλεις πολλά στρώματα αν στο επιτρέπει ο χώρος. Ο Στέφανος πιο πάνω όμως λέει ότι είχε κάποιο υλικό που έκανε δουλειά. Ας το δούμε. Μάλλον είναι κατά πολύ καλύτερο

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    εχω και εγω το ιδιο προβλημα, βασικα σε χρωματοπωλεια που ειχα ρωτησει μου εινα πει οτι παλαιοτερα εβρισκες θερμομονωτικη ταινια σχεδον παντου, αλλα επειδη περιειχε αμιαντο σταματησαν να την φτιαχνουν οποτε τωρα τα χρωματοπωλεια δεν εχουν...
    μια λυση ειναι το "καρμπον" πωλουνται φυλα, παιρνεις -κοβεις- περνας με πριτσινια γυρω γυρω κ κοβει αρκετα!

στεφανε τις ταινιες που λες παραπανω απο που τις ειχες παρει???
    panta vromikoi panta laspomenoi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Την ταινία την είχα πάρει απο μαγαζί που πούλαγε κιτ για βελτιώσεις αυτοκινήτων το οποίο έκλεισε, αλλά δεν περιέιχε αμίαντο, και απ ότι θυμάμαι σε τσουχτερή τιμή.
    Φαντάζομαι αυτού του είδους τα μαγαζιά θα έχουν.
    Αρχικά την έβαλα για να βελτιώσω την ψύξη του κυλίνδρου (αερόψυκτο γαρ)με μόνωση της πολλαπλής και όλης της εξάτμησης μέχρι τον σιγαστήρα.
    Η ψύξη υποθέτω βελτιώθηκε αλλά το τελικό ανέβασε θερμοκρασία ικανή να λιώσει ένα κομματι του πίσω φτερού, πρόβλημα που λυθηκε με ένα μικρό αποστάτη στην έδραση του τελικού ώστε να απομακρυνθεί απο το φτερό.
    Πάντως θέλει λίγο σκέψη στην τοποθέτηση ώστε να προλάβεις τέτοιου είδους προβλήματα.
    Βλέπεις η μόνωση καλή είναι αλλά στην ουσία δεν ξεφορτώνεσαι την θερμοτητα αλλά την διώχνεις παραπίσω στην εξάτμηση.
    Και τέλος να τονίσω οτι ορισμένα μηχανάκια και του δικού σου συμπεριλαμβανομένου ΔΕΝ είναι φτιαγμένα για να πηγαίνεις για μπάνιο με βερμούδα και σαγιονάρα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προβλημα θερμοκρασιας σε hayabusa 1999
    από SAM46 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2016, 17:41
  2. ΧΤ660r '07 - Πρόβλημα Θερμοκρασίας
    από XJR_Billy στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 07:49
  3. Προβλημα θερμοκρασίας σε Transalp?
    από Trickster στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 18:07
  4. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 18:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ