Σύντεκνε ουτ'ο Γκούγκλης δεν το ξέρει αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πηνιώθεν![]()
![]()
![]()
![]()
Σύντεκνε ουτ'ο Γκούγκλης δεν το ξέρει αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πηνιώθεν![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ θέλω να αγοράσω το μικρό και να μου χαρίσουν το μεγάλο γίνεται;
πάλι 1 + 1 δώρο είναι
όσο για το κόστος του 1 εκ αποκλείεται να στοίχησε πάνω από 500 χιλ η κατασκευή συν το οικόπεδο
min sigkrinete tora ta prokat amerikanika ftiagmena apo 3yleia kai gypsosanida ftiagmena se 1 vdomada me tis kataskeyes mas.Dite ti ginete se plimires,typhones klp.Apla einai se allo epipedo oi antoxes.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
...στα Χανιά ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δουλεύω σε κατασκευαστική.
....
Να σ'έχω υπ'όψιν μου για το προσεχές μέλλον ...ελπίζω να είσαι καλά δικτυωμένος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Όποτε θες πες και θα σου σιάξουμε ότι θες.![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Έχεις πμ![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Δεν έχουν τις ίδιες τεχνικέςΤΗΣ ΦΟΥΤΣΑΣ κατασκευής με ΄μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ετσι είναι τα σπίτια των αμερικάνων. Δεν έχουν τις ίδιες τεχνικές κατασκευής με ΄μας.
ετσι ειναι ο σωστος χαρακτηρισμος...
ορμηστε ολοι στη συμμικτη κατασκευη! να ξεφυγουμε απο τα τετρημενα και τις αθλιοτητες