Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 134

Θέμα: GSXR gia prwti mixani???

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Τα περί επικινδυνότητας τα εξάντλησαν όλοι οι υπόλοιποι,οπότε δεν το ακουμπάω.
    Ενήλικος είσαι,εσύ κάνεις κουμάντο.

Κάτι άλλο θέλω να σε ρωτήσω καθώς παρατηρώ το απίστευτο κόλλημα που δείχνεις να έχεις με τα ΣΣ παρόλο που δεν ξέρεις να οδηγάς (μηδέν εμπειρία κατά δική σου δήλωση) και επίσης το γεγονός ότι δεν έχεις καν δίπλωμα!

Η ερώτηση τώρα.

Έχεις ιδέα για τι κόστος χρήσης και συντήρησης μιλάμε όταν αναφερόμαστε στα ΣΣ???

ρώτα έτσι στην τύχη πόσο κάνει ένα αυθεντικό κομμάτι φαιρινγκ οποιασδήποτε εταιρείας,έτσι για να φας ένα ωραίο ξενέρωμα και να πάθεις κι εσύ τη μουνόπλακα σου!
    και άντε πες το φαιρνιγκ είανι και μεγάλο κομμάτι πλαστικό,πάει στο διάτανο.
    ρώτα πόσο πάνε τα φώτα...σου μιλάω για πίκρα!

Θα πάθεις ζημιά όταν μάθεις τιμές ανταλλακτικών και ελαστικών φίλε!

Επίσης έχεις ιδέα για το πόσο εύκολα την πίνουν τη βενζίνη???αυτό όταν το μάθεις τον κόβω (τρόπος του λέγειν) ότι θα σε πιάσουν κλάματα!

Μετά είναι και η άνεση.βρες ένα φίλο που να'χει ΣΣ και πες του να σε αφήσει να οδηγείς εσύ για μισή ώρα μέσα στην πόλη.Άμα δε βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή απο το πακέτο που θα φανε καρποι,μέση,κλπ,...εγώ μη σου πω ότι γίνομαι και βάζελος!χο χο χο..λέμε και καμιά μαλακία,μη το δέσεις αυτό το τελευταίο.

όλα αυτά στα λέω γιατί ανέφερες ότι οικονομικά δεν είσαι και Ωνάσης.όχι ότι είναι ντροπή αυτό,οι περισσότεροι έτσι είμαστε.
    Απλά για να πάρεις μια ιδέα ότι άντε και το πήρες το γαμήδι το ΣΣ.ωραίο δε λέω.
    και έστω ότι θα προσέχεις και δε θα σου λάχει καμιά στραβή απο θέμα υγείας.

Έχει όμως κάνα νόημα ρε παλίκαρε να μετράς και το τελευταίο δεκάλεπτο για να δεις αν βγαίνεις για βενζίνα όταν οι φίλοι θα σου πουν "παμε βολτα"?

ομορφιά,γκάζια,στρίβειν,μούρη,καυλάντισμα,το αίσθημα του ειναιωραιαημηχανη,όλα αυτά θα τα βρεις και σε άλλα μηχανάκια ρε παίχτη.
    υπάρχουν τόσες επιλογές,μην κολλάς.και προπαντών βγάλε ΔΙΠΛΩΜΑ!!!

εδώ θα'μαστε...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Ρώτα πρώτα τον εαυτό σου:
    ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ;
    Εγώ στα 30 πήρα SV650S με τελειωμένα λάστιχα και είμαι ικανοποιημένος αλλά:
    α)1 χρόνο πριν(ναι ρε,μη γελάτε) είχα πάρει γαμάτο εξοπλισμό ασφάλειας
    β)Την οδήγηση την αντιμετωπίζω ως το πιο επικίνδυνο πράγμα,σε θέματα ασφάλειας είμαι απόλυτος(πχ και οι γονείς μου να μπούνε στ'αμάξι στο πίσω κάθισμα φοράνε ζώνη,αλλιώς πάει τ'αγιοκάντηλο καπνός και δεν ξεκινάω)
    γ)Πειραματίζομαι (γιατί χωρίς πειράματα δε βελτιώνεσαι ως οδηγός) σιγά-σιγά και με σταδιακά αυξανόμενη ταχύτητα.Επίσης έπεσε μελέτη στο θέμα οπότε πλέον το πλαγιάζω όσο πάει στη Ρόδο και σχεδόν τέρμα στη Αττική οδό.
    δ)Είχα αποκτήση τρελλή εξοικοίωση στρίβοντας με πολλά χλμ(να'ναι καλά το Σιτροεν ΖΧ του γέρου και το punto μου)οπότε έμαθα να μην πανικοβάλλομαι.
    ε)Πήρα μηχανή ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΗΧΑΝΕΣ,όχι για γκομενοδουλειες.
    στ)Τώρα το καλοκαίρι που γέμισε η Ρόδος τουρίστες να παναξεκωλιαστεί το SV,αμάξι-αρκουδίσιον και το κεφάλι μου ήσυχο.
    ζ)Δεν οδηγώ με τα 2Β(Βράδυ-Βροχή).Το δοκίμασα αλλά δε το φχαριστιέμαι και ρισκάρω(δε με βλέπουν τα τουτούνια)

Η μηχανή είναι απίστευτο κατασκεύασμα που όμως αν δεν έχεις 300000% αυτοσυγκέντρωση μπορεί να σ'αφήσει παράλυτο,κουτσό,φυτό ή και νεκρό.Βολτάροντας με το Sv χαλαρά το φχαριστιέμαι περισσότερο απ το να στρίβω με το Grande τελειωμένος σε στροφές,δεν τρέχω πια με τ'αμάξι,δε χρειάζεται,δε μου κάνει αίσθηση...Γιατί;;;
    Μ'αρέσει η μηχανή...ΤΕΛΟΣ!

Αν έχεις συναίσθηση πόσο επικίνδυνο είναι η οδήγηση ακόμα και παπιού σε δημόσιο δρόμο...τότε φίλε και busa να πάρεις δε θα πέσεις.Σκέψου ότι καβαλάς ταυτόχρονα το Χάρο-αν δεν προσέξεις...
    Καλές βόλτες ό,τι και να πάρεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Τα περί επικινδυνότητας τα εξάντλησαν όλοι οι υπόλοιποι,οπότε δεν το ακουμπάω.
    Ενήλικος είσαι,εσύ κάνεις κουμάντο.

Κάτι άλλο θέλω να σε ρωτήσω καθώς παρατηρώ το απίστευτο κόλλημα που δείχνεις να έχεις με τα ΣΣ παρόλο που δεν ξέρεις να οδηγάς (μηδέν εμπειρία κατά δική σου δήλωση) και επίσης το γεγονός ότι δεν έχεις καν δίπλωμα!

Η ερώτηση τώρα.

Έχεις ιδέα για τι κόστος χρήσης και συντήρησης μιλάμε όταν αναφερόμαστε στα ΣΣ???

ρώτα έτσι στην τύχη πόσο κάνει ένα αυθεντικό κομμάτι φαιρινγκ οποιασδήποτε εταιρείας,έτσι για να φας ένα ωραίο ξενέρωμα και να πάθεις κι εσύ τη μουνόπλακα σου!
    και άντε πες το φαιρνιγκ είανι και μεγάλο κομμάτι πλαστικό,πάει στο διάτανο.
    ρώτα πόσο πάνε τα φώτα...σου μιλάω για πίκρα!

Θα πάθεις ζημιά όταν μάθεις τιμές ανταλλακτικών και ελαστικών φίλε!

Επίσης έχεις ιδέα για το πόσο εύκολα την πίνουν τη βενζίνη???αυτό όταν το μάθεις τον κόβω (τρόπος του λέγειν) ότι θα σε πιάσουν κλάματα!

Μετά είναι και η άνεση.βρες ένα φίλο που να'χει ΣΣ και πες του να σε αφήσει να οδηγείς εσύ για μισή ώρα μέσα στην πόλη.Άμα δε βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή απο το πακέτο που θα φανε καρποι,μέση,κλπ,...εγώ μη σου πω ότι γίνομαι και βάζελος!χο χο χο..λέμε και καμιά μαλακία,μη το δέσεις αυτό το τελευταίο.

όλα αυτά στα λέω γιατί ανέφερες ότι οικονομικά δεν είσαι και Ωνάσης.όχι ότι είναι ντροπή αυτό,οι περισσότεροι έτσι είμαστε.
    Απλά για να πάρεις μια ιδέα ότι άντε και το πήρες το γαμήδι το ΣΣ.ωραίο δε λέω.
    και έστω ότι θα προσέχεις και δε θα σου λάχει καμιά στραβή απο θέμα υγείας.

Έχει όμως κάνα νόημα ρε παλίκαρε να μετράς και το τελευταίο δεκάλεπτο για να δεις αν βγαίνεις για βενζίνα όταν οι φίλοι θα σου πουν "παμε βολτα"?

ομορφιά,γκάζια,στρίβειν,μούρη,καυλάντισμα,το αίσθημα του ειναιωραιαημηχανη,όλα αυτά θα τα βρεις και σε άλλα μηχανάκια ρε παίχτη.
    υπάρχουν τόσες επιλογές,μην κολλάς.και προπαντών βγάλε ΔΙΠΛΩΜΑ!!!

εδώ θα'μαστε...
    Εχει καταλυξει σε 250cc εδω και μερικες βδομαδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από fan
    Εχει καταλυξει σε 250cc εδω και μερικες βδομαδες
    Τα παραπάνω ισχύουν και για τα 250.Καλές του βόλτες και πάντα όρθιος!
    ΥΓ:όρθιος δεν εννοώ σούζα!

Kalispera kai apo mena filaraki!!
    Eimai 20 xronwn.trelos me tis mixanes apo pitsirikas.Kai egw exw to idio provlima me sena.Otan egina 18 ebgala diplwma gia mixanaki kateutheian kai me dika mou lefta pira ena nsr 250 modelo tou 89...Me taleporise oso den mporeis na fantasteis...To stoukara kai isixasa,basika den eftega alla opws panta ena mamimeno amaksi pou den se prosexei kai nomizei oti tha kaneis kati allo,entometaksi odigaw kai autokinito.ektos apo to nsr exw odigisei ena honda vfr 400,kai mia cb 400,kai gia kana trimino eixa ena scooter dylan 150.Opote me liga logia den exw kamia treli ampiria,tipota diladi.parola auta pira to gsxr 600 to k8 irthe kai methaurio (deutera tha to kabalisw)me dika mou lefta gt opws kai esena etsi kai oi dikoi mou goneis oute na to akousoun den ithelan.Auto pou exw na sou pw einai oti i ilikia mas einai gia treles,alla an to sizitiseis me ton eauto sou tha deis oti mporeis na to kaneis xwris na se agxwnei tipota,gt den exeis dei pote kanena 17 na kabalaei lc4 kai na to pigainei terma?ti parapanw exei autos apo sena?Apla esu den tha to pigaineis terma tha exeis ta muala sto kefali sou kai isa isa pou ama to pigaineis arga se prosexoun kalutera oi gomenes!Kane auto pou theleis kai mi rwtas kanena!
    Filika Giannis!

Παλαιό μέλος

xmmm.....

file gianni o 17 xronos pou les to pio pithano einai na xe trela opws kai seis me tin moni diafora oti odiga apo ta 10-12... opote ton pernei den ton pernei na kanei treles.

egw eimai 23 kai eixa polla kila trela k exw me tis mixanes... eimai to styll tou 17 xronou pou anaferthikes.. me tin moni diafora oti odigw 13 xronia kai exw allaksei 7 mixanes +100 i 200 pou exw odigisei... prin parw to k8 eperna ena sv1000 voltes gia na sigoureftw oti ontws to xw to thema...

oi idees kai oi antilipseis einai genika kalo na tis moirazesai omws otan o allos se rwtaei kati kai apo tin apantisi sou paizei tin zwi tou kalo tha tan na sai epifylaktikos

opws ksanaeipa i teliki apofasi einai diki sou...
    panagiwta k mixalis....

50 μετρα απο το σπιτι μου ενα παλικαρι 19 χρονων εκανε την τελευταια βολτα του πρωτη μηχανη γρηγορη 600 σκεψου.

pare oti goustaris ...........h ebiria erxete .........ama den exeis nionio ite odigas xronia ite oxi pali 4 tha se paroune
    protimou mixani zxr-400 defteri k6-600 pote den eixa tpt
    aplos otan anevika pano eipa i tha patiso gkazi kai tha pethano i tha araxo sta kivikamou kai tha prosexo mexri na katalavo ti ginete
    aplo kai xekatharo ama den agapas tin zoisou tha tin xasis oti kai na kanis akoma kai podilato
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tsipourinos
    den exeis dei pote kanena 17 na kabalaei lc4 kai na to pigainei terma?ti parapanw exei autos apo sena?
    Αδειο κεφαλι.
    Αν εχει ακομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    aplos otan anevika pano eipa i tha patiso gkazi kai tha pethano i tha araxo sta kivikamou kai tha prosexo mexri na katalavo ti ginete
    aplo kai xekatharo ama den agapas tin zoisou tha tin xasis oti kai na kanis akoma kai podilato
    +650(το SV μου )
    Πρέπει να λέει στον εαυτό του:"Μην πέσεις ,μην πέσεις"σε σημείο που να του γίνει συνείδηση(α, φυσικά να μην κάνει πράγματα που θα τον ρίξουν!!!).Τι άλλο έκανα εγώ: Όταν σιγά σιγά ξεθάρεψα και ήθελα να χωθώ με γκάζι σε κάτι στροφές έλεγα"ξανασκέψου το".Χωρίς πλάκα βοηθάει...
    Καλές βόλτες και να μη βιάζεται να μάθει!

Νέο μέλος

GSXR 750 K5

FILE MOU KAI EGO TO IDIO PRAGMA EKANA,EXEI 3 MHNES POU PHRA TO GSXR 750 K5,OPOU EINAI KAI TO PROTO MOU''MEGALO'' MHXANAKI.DEN EINAI DISKOLO KATHOLOU,APLA THELEI TO MUALO SOU NA TO EXEIS STO KEFALI SOU.TO MHXANAKI MAMAEI....PARTO ALLA PROSEXE

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    sorry paidia den exw diavasei oles tis apantiseis opote mi to thewrisete san spam.file mou ena tha sou pw kai gw 20 xrwnwn eimai san kai sena.h diafora mas einai omws oti odigaw apo ta 15 mou stin arxi papia ,ena strogylofanaro to opio to exw ws twra (synaisthimatikh aksia!!) ena yamaha z meta ,to cbf 250 pou to varethika se 1 mhna,kai twra exw ena xt600. kai gw vriskomai sti dikia sou fash kai goustarw me trela ena ss alla 600 oxi 750 oute 1000 . o logos einai oti exw anevei kai kaikan ta moustakia mou sto k7. opws lene kai oi ypoloipoi edw mesa protimise kati pio mikro gia arxi. egw de sou proteinw papi padws giati me to papi de mathaineis na odigas ,egw pote den ematha . pare mia mixani 250 gia arxh opws to cbf ,kai an sou fainontai liga ta aloga koita to kawasaki to 250r h akoma kai xt600 i to xt660 tha sou proteina dioth ayta ta mixanakia den exoun polu gazi alla einai mixanes oxi papia kai mporoun na stripsoun me asfaleia kai na kanoun kai taksidia,pou to pas ayto? me papi mes ti poli tha sai mia zwh.gia na kleisw ,i apopsi mou einai oti epeidei den exeis ebeireia aase to 750 gia meta ,pare kanena xt i to palio i to kainourgio eksartatai ta oikonomika sou kai mathe na odigas.olh i zwh mprosta sou einai,mi viasteis.
    aaaa kai kati akoma pou eipan kai oi alloi , pare eksoplismo! kranos kai mpoufan prwtes epiloges kai meta kai ta ypoloipa. skepsou kai to xt na pouliseis meta i oti pareis, tha sou meinei o eksoplismos gia tin alli mixani!
    take care elpizw na voithisa
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teok8
    file mou egw tha sou elega pws an exeis epmistosini ston eauto sou kai xereis pws den tha kaneis xarilikia na tin pareis!
    kai gw brethika stin idia thesi kai piga peira to k8 1000!
    oi misoi edw mesa to thewroun malakia..gia mena dn einai etsi akribws..
    apla na xereis oti tin mixani tha argiseis poli na tin matheis kai akoma perissotero na exantliseis tis dinatotites tis!

Re: GSXR gia prwti mixani???

Αρχικά δημιουργήθηκε από V-xarcadil

Alla rwtw!
    Mporw na parw gia prwti mixani mia GSXR 750? i 8a ginw aggelos?

sure..!! if u wanna kill ur self..GO ahead..!

Μανιβελάτο μέλος
    Χαίρομαι που κατάλαβες το λάθος στην σκέψη σου και κατέληξες σε 250.. να υποθέσω ότι πήγες στο ninjaκι?? Επίσης κοίτα να δώσεις ένα σεβαστό ποσό σε εξοπλισμό.. Θες τουλάχιστον μπουφάν, καλό κράνος, γάντια, και μπότες σύντομα..

Τώρα για τους.. ... που απάντησαν ναι μωρέ τράβα πάρτο, μην κολλάς, μην μασάς.. ε ναι αν είσαι εσύ ώριμος τα 160 άλογα τροχό δεν είναι τπτ, όλοι μαθαίνουν κτλπ..

άσε σταματάω γιατί το βλέπω το ban να ρχεται..

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF