Εδώ πάλι, επειδή έχει καταντήσει ανέκδοτο αυτή η ιππόθεση...μετά από 3 επισκέψεις μου στο Ναύπλιο (αηδία, διότι το ΚΤΕΛ, έχει δρομολόγιο στις 6 το πρωί, ιπποχρεωτικό ώστε μετά από 2,5 ώρες ταξίδι να βρίσκομαι στο εφετείο που ξεκινούσε στις 9 (θεωρητικα!)) Την πρώτη φορά στις 20/5 από Κόρινθο ανέβηκε κι ο εχθρός μου, που έξω από την αίθουσα επέμενε πως πήγαινα με 170 αρχικά όπως είδε στο σπασμένο κοντέρ λέει, επειδή επέμενα πως δε γίνονται αυτά, μου είπε πως πήγαινα με 169 και ξέρει από μηχανές γιατί είχε προ 20 ετών ένα GSX750…η παρατήρησή μου πως το να ξέρει κάποιος πως ένα κι ένα κάνει δύο, δε σημαίνει πως ξέρει και μαθηματικά, δεν άλλαξε τη συμπεριφορά του. Αφού είδαμε και μερικές ιπποθέσεις άσχετες, μετά αναβολή γιά 23/5, που το θηρίο ούτε εμφανίστηκε καν κι έτσι νέα αναβολή για 27/5...
Τρίτη 27/05/2008, το κλασσικό σκηνικό πλέον με εγερτήριο από τις 4 χαράματα
Και χωρίς τον Μιχαλάκη πάλι στο Ναύπλιο, όπου αφού παρακολουθήσαμε και μια ιππόθεση, γιά εικονική μίσθωση γιά να επιδοτηθούν κάτι απατεώνες με γηγεννείς τοπογράφους γεωπόνους και λιππά αμνοερίφια, έφτασε και η σειρά μου που επειδή ούτε εκπρόσωπος της ασφαλιστικής που έκανε το εφετείο αρνούμενη να πληρώσει τα γαμησιάτικα, του γύφτου που ξέσκισε όλον τον Κ.Ο.Κ. σε 500 μέτρα, ούτε και ο γύφτος ήρθε, οπότε και ίσχυσε η πρωτόδικη απόφαση!
ΥΓ-γύφτος και Μιχαλάκης=το ίδιο πρόσωπο
α! στη φωτό και κάτι από Σοκόλοβα
![]()
:ZZZ: :ZZZ:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()