Χαιρετώ τα πλήθη![]()
Σκέφτομαι να πάρω κάποια πραγματάκια για την μικρή. Πρόκειται για το FZ6N μοντ. 2005
Σκέφτομαι βελτιώσεις σε φρένα και αναρτήσεις. Σωληνάκια υψηλής και ελατήρια μπροστά. Διάβασα σε διάφορα φόρουμ και μου είπαν και φίλοι ότι πράγματι κάνουν διαφορά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για πόσο μεγάλη διαφορά μιλάμε?
Ρωτάω επειδή μέχρι τώρα δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα το μπροστινό, ούτε τα φρένα, αν εξαιρέσουμε το αρχικό δάγκωμα και λίγο την αίσθηση. Η δύναμη ήταν πάντα διαθέσιμη, όσο και αν πίεσα. Το μπροστινό ναι βυθίζεται αρκετά αλλά δεν με προβλημάτισε ποτέ![]()
Να διευκρινίσω ότι δεν έχω πείρα από πιο σπόρ μηχανάκια για να συγκρίνω φρένα και αναρτήσεις ούτε είμαι καμιά οδηγάρα. Χωρίς μέτρο σύγκρισης όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να καταλάβω σε τι θα δώ διαφορά και πόση κάνοντας τις βελτιώσεις που ανέφερα.
Έκανε κανείς τα παραπάνω? Αν ναί εντυπώσεις? Αξίζει?
Τέλος θα ήθελα να αλλάξω εξατμίσεις, αλλά μόνο για το θέμα του ήχου που με χαλάει αρκετά. Ψάχνω για φτηνές (δεν με χαλάει και το αλουμίνιο). Για επιδόσεις δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα (αν γίνεται κάτι με την τρύπα δεν θα έλεγα όχι :wacko: ).
Ευχαριστώ παιδιά και καλά χιλιόμετρα σε όλους![]()
![]()
![]()