Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Sex Pistols???????

Μου το 'χε πει ενας κολητος μου πριν 2 εβδομαδες , νομιζα οτι με δουλευε καθοτι ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα , μετα απο δυο μερες το ειδα γραμμενο στο σιτ τους !!!!
    ΝΑΙ!!!!!!!! Θα 'μαι και γω εκει , αμα τα καταφερω σα τεχνικος ή αν δουλευει καποιος δικος μου στη πορτα θα ειναι ακομη καλυτερα αλλα και στη τελικη 55-60ε τα δινω για να τους δω !!!
    Τουλαχιστον οταν επανενωθηκαν το ειπαν , το καναμε για τα λεφτα .

Δυστυχος δε θα ειναι ο Σιντ να ακουγα και το 'My Way' ... αλλα ce la vie ...!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    να σας ρωτήσω...ποιά ήταν καλύτερη συναυλία πέρισυ το καλοκαίρι?

καλα, ασχολουμαστε τοσες μερες με το περιφερομενο τσιρκο του Lydon και κανεις δεν ειπε με ποιους παιζουν μαζι (τωρα το μαθα)....!!!! New York Dolls!!! Αυτοι ΝΑΙ, ειναι η ζωντανη (παιζεται αυτο ) ιστορια του punk!!! Μαλιστα, φημες λενε οτι θα τους συνοδεψει κι ο Thunders ριχνοντας κεραυνους (χα) και οτι θα ερθει κι ο πρωην μπασσιστας - νυν μορμονος (και ολιγον νεκρος επισης ) , arthur kane με το γκρι σακακι του...

οπως και να χει, τους dolls θα γουσταρα τρελα να τους δω!

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

geogre clinton
    panta vromikoi panta laspomenoi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    geogre clinton
    κατα γενικη ομολογια όμως ποιά ήταν η καλύτερη ΡΟΚ συναυλία?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Oι underworld... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Oι underworld... :rotflmao:

καλα που το ανεφερες....
    Ποια punk συναυλια μπορει να γίνει εδω στην Ελλάδα?
    Θα σκάσουν πάλι οι κάφροι, θα κάνουν μπαχαλο, οι φουσκωτοί "security" θα τρέχουν πανικόβλητοι
    και θα κλαις τα λεφτά σου για την συναυλία που δεν θα τελειώσει ποτέ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
    καλα που το ανεφερες....
    Ποια punk συναυλια μπορει να γίνει εδω στην Ελλάδα?
    Θα σκάσουν πάλι οι κάφροι, θα κάνουν μπαχαλο, οι φουσκωτοί "security" θα τρέχουν πανικόβλητοι
    και θα κλαις τα λεφτά σου για την συναυλία που δεν θα τελειώσει ποτέ.....
    Δεν ισχύει βέβαια το συγκεκριμένο για τη συναυλία των underworld.. γι άλλους λόγους είχε γίνει το μπάχαλο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Δεν ισχύει βέβαια το συγκεκριμένο για τη συναυλία των underworld.. γι άλλους λόγους είχε γίνει το μπάχαλο...

Δλδ εσυ τους underworld τους είδες??? Γιατι εγώ ΔΕΝ τους είδα!!! και δεν με απασχολουν οι λόγοι που έγινε το μπάχαλο...

πριν περίπου 20 χρόνια είχε προγραμματιστεί συναυλία των PIL στο πεδιό του άρεως, δωρεάν, μαζί με άλλους (θυμάμαι τους triffids), με σπόνσορα τον δήμο αθηναίων

κάποιοι κάφροι ανέβηκαν στους πύργους του φωτισμού και δεν κατέβαιναν με τίποτε

οι διοργανωτές δεν ξεκινούσαν αν δεν κατέβαιναν

και έγινε λεηλασία τελικά στον εξοπλισμό, έκλεψαν ό,τι έβρισκαν, και η συναυλία ματαιώθηκε, πλάκωσαν τα ΜΑΤ κλπ κλπ

Ρε παιδιά.. λες και δεν τα ξέρουμε...

κάποια πράγματα δεν αλλάζουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    πριν περίπου 20 χρόνια είχε προγραμματιστεί συναυλία των PIL στο πεδιό του άρεως, δωρεάν, μαζί με άλλους (θυμάμαι τους triffids), με σπόνσορα τον δήμο αθηναίων

κάποιοι κάφροι ανέβηκαν στους πύργους του φωτισμού και δεν κατέβαιναν με τίποτε

οι διοργανωτές δεν ξεκινούσαν αν δεν κατέβαιναν

και έγινε λεηλασία τελικά στον εξοπλισμό, έκλεψαν ό,τι έβρισκαν, και η συναυλία ματαιώθηκε, πλάκωσαν τα ΜΑΤ κλπ κλπ
    ηταν η 2η αποπειρα (μετα το rock in athens το 85) να γινει festival της προκοπης στη Ουγκαντα της μουσικης (ζητω συγγνωμη απο την Ουγκαντα). Και τι φεστιβαλ: Jesus and Mary Chain (στα καλυτερα τους!), Gun Club (!!), Triffids, PIL (!!) οπως κι η αφροκρεμα της τοτε Ελληνικης σκηνης (λευκη συμφωνια, last drive, σιδηροπουλος κλπ...)

Ακομα δεν εχω καταλαβει τι σκατα ειχε γινει Η μνημες μου εχουν ξεθωριασει αλλα θυμαμαι συγκεχυμενα τους χιμπατζηδες να κρεμονται στους πυργους δεξια-αριστερα και τους triffids να προσπαθουν να μαζεψουν και να φυγουν... και μετα βγηκε ο Lydon και με το που ειπε οτι δε θα παιξουν εγινε ΚΟΛΑΣΗ! Που να παιζαν οι ανθρωποι

Παρολ αυτα, θυμαται/ξερει κανεις γιατι εγινε οτι εγινε? Ηταν σιγουρα προσχεδιασμενο, αλλα απο ποιον?

οι ανεγκέφαλοι δεν προσχεδιάζουν, απλά καφρίζουν

και τότε, και τώρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    ηταν η 2η αποπειρα (μετα το rock in athens το 85) να γινει festival της προκοπης στη Ουγκαντα της μουσικης (ζητω συγγνωμη απο την Ουγκαντα). Και τι φεστιβαλ: Jesus and Mary Chain (στα καλυτερα τους!), Gun Club (!!), Triffids, PIL (!!) οπως κι η αφροκρεμα της τοτε Ελληνικης σκηνης (λευκη συμφωνια, last drive, σιδηροπουλος κλπ...)

Ακομα δεν εχω καταλαβει τι σκατα ειχε γινει Η μνημες μου εχουν ξεθωριασει αλλα θυμαμαι συγκεχυμενα τους χιμπατζηδες να κρεμονται στους πυργους δεξια-αριστερα και τους triffids να προσπαθουν να μαζεψουν και να φυγουν... και μετα βγηκε ο Lydon και με το που ειπε οτι δε θα παιξουν εγινε ΚΟΛΑΣΗ! Που να παιζαν οι ανθρωποι

Παρολ αυτα, θυμαται/ξερει κανεις γιατι εγινε οτι εγινε? Ηταν σιγουρα προσχεδιασμενο, αλλα απο ποιον?
    Πήγες πολύ παλιά... δεν έχω αρχείο απο τότε...

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez

ρε κ@λόγεροι τι θυμάστε

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Car Sex Positions
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2004, 15:20
  2. Olympic Sex
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2004, 21:01
  3. welkome to tijuana tequila, sex and marijuana