Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 92

Θέμα: Μποϋκοτάζ στο γάλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το πιο σωστο μπουκοταζ κατ'εμε θα ηταν (μιας και μιλαμε για γαλακτοκομικα) να παρουμε ολοι απο 1-2 γιουρτια πηλινα και να τους τα σκασουμε στην μαπα, δωρο το νοσοκομειο.
    Kαι μας μένει και το πήλινο
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

Γι'αυτό μας π2δάνε στεγνά.

Αντί να χαιρετίσετε την πρώτη συλλογική προσπάθεια που γίνεται , μπας και αποκτήσουμε κάποτε καταναλωτική συνείδηση, αρχίσατε τη μίρλα, τη μουρμούρα και την "ανάλυση".

Αντί να φωνάξετε: "ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ 1000" , ξύνετε τα γένια σας , παίρνετε το σοφιστικέ σας, τραβάτε τζούρα απ'το τσιμπούκι και αναφωνείτε αργόσυρτα: "Δεν είναι τόσο απλά τα πράματα..."

Έστω κι αν η προσπάθεια αυτή είναι ψιλοαδέξια, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    Να καταλάβουνε ότι υπάρχουμε.:a29: :a29:

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: στη φαση αυτη

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Ο φιλος που εγραψε οτι φταινε τα μινι μαρκετ και να τα μποϋκοταρουμε, ισως πρεπει να το ξανασκεφτει.

Οι εγκληματιες ειναι οι "σουπερμαρκετοπουλοι" κλπ. Οταν αποφασισουν αυτοι να μειωσουν στο μισο τα μαυρα που παιρνουν εκβιαστικα, τοτε να συζητησουμε για τους αλλους. Μεχρι τοτε εγω θα αναρωτιεμαι:

Αυτα τα απλα που σας εγραψα ειναι καθεστως στην αγορα. Οι κυβερνησεις λετε να μην τα ξερουν ενω να τα ξερω εγω? Τα ινστιτουτα καταναλωτων δεν τα ξερουν?

Οι πρωτοι δεν κανουν τιποτα και οι δευτεροι προτεινουν να μποϋκοταρουμε πρωτα αυτους που -επαναλαμβανω - ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ φταινε λιγοτερο απο τους αλλους.

Ελπιζω να μη σας κουρασα.
    Χωρίς να αμφισβητώ αυτά που λες, ο καταναλωτής αναγκαστικά καταφεύγει στα μεγάλα SM, για λόγους που έχουν να κάνουν κυρίως με τον χρόνο του. Καλά και χρυσά είναι τα Lidl, Dia κλπ το θέμα είναι ότι η πλειονότητα των προϊόντων τους είναι άγνωστα (δεν λέω αμφίβολης ποιότητας, αλλά....)

Όταν έχουμε τόσοοοο μικρό διαθέσιμο χρόνο για να κάνουμε τα ψώνια της εβδομάδας, αντε να βρεθεί το κουράγιο να ψάχνουμε 2-3 διαφορετικά μαγαζιά για να κάνουμε οικονομία κλίμακας και να δείξουμε την αντίδραση μας.
    Το σχόλιο για τους μικρούς δεν το παίρνω πίσω. Ακόμα και με τα μαύρα που παίρνει ο μεγαλοσουπερμαρκετζής, υπάρχει ένα ικανοποιητικό περιθώριο κέρδους που του απομένει, εφόσον αγοράζει χονδρική απ΄την εταιρία. Το να πουλάει 35-40% παραπάνω απ΄το SM είναι αισχροκέρδεια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

Αντί να χαιρετίσετε την πρώτη συλλογική προσπάθεια που γίνεται , μπας και αποκτήσουμε κάποτε καταναλωτική συνείδηση, αρχίσατε τη μίρλα, τη μουρμούρα και την "ανάλυση".

Αντί να φωνάξετε: "ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ 1000" , ξύνετε τα γένια σας , παίρνετε το σοφιστικέ σας, τραβάτε τζούρα απ'το τσιμπούκι και αναφωνείτε αργόσυρτα: "Δεν είναι τόσο απλά τα πράματα..."

Kαι τη στηρίζουμε και το κάνουμε. Και όχι τώρα αλλά εδώ και πολλά έτη. Μην αγχώνεσαι. Ο συνειδητοποιημένος το κάνει κάθε μέρα επιλέγοντας σοφά.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το γαλα του lidl λεγεται Γαλπο και ειναι το πιο σουπερ γαλα στην αγορα , περνω 2 μπουκαλια την ημερα στα .80 λεπτα και καποιες μερες παιζεις και προσφορα στα 2 +1 δωρο.
    Το γαλα ειναι απο βορεια Ελλαδα και οπως σε πολλες περιπτωσεις πχ.ελιες, κλεινουν ολη την παραγωγη για το lidl και το προιον ειναι Ελληνικο και μαματο.Δοκιμαστε το θα με θυμηθητε, καλυτερο απο Ολυμπος (αν και ημουν φανατικοτης ποτης του συγκεκριμενου) τωρα μονο Γαλπο.

Εκτος απο τα μηχανακια ξερουμε να ξεχωριζουμε και το αγνο -παρθενο γαλα
    Κομμενο το Ολυμπος....απο σημερα Γαλπο

Αμα ειναι μουφα......θα το πιει το μηχανακι σου.......:smilea:
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Kαι μας μένει και το πήλινο
    Κομματια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

Να την στηρίξουμε φίλε.
    Μπορεί κάποιος να μου πει την κατάληξη της υπόθεσης του Sofitel και της περίφημης επιβολής προστίμων στα SM απ΄την επιτροπή ανταγωνισμού;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Κομμενο το Ολυμπος....απο σημερα Γαλπο

Αμα ειναι μουφα......θα το πιει το μηχανακι σου.......:smilea:
    Περιμενω εντυπωσεις, γλυκο και αφρατο αγορι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Να την στηρίξουμε φίλε.
    Μπορεί κάποιος να μου πει την κατάληξη της υπόθεσης του Sofitel και της περίφημης επιβολής προστίμων στα SM απ΄την επιτροπή ανταγωνισμού;
    Φίλε μου άμα περιμένουμε χαίρι και προκοπή από την επιτροπή ανταγωνισμού τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας... Διεφθαρμένοι είναι όπως άλλωστε και οι πολιτικοί που τους διορίζουν σε αυτές τις θέσεις και που παίζουν θέατρο στα παράθυρα ότι νοιάζονται ενώ εδώ και χρόνια αφήνουν αυτά τα βρώμικα παιχνίδια να παίζονται στην πλάτη μας...Σιγά μη δεν τα ξέρουν..

Το θέμα είναι... Εμείς πρέπει να αντιδράσουμε...ΤΩΡΑ...

Και ναι... το στηρίζουμε το μπουκοτάζ και όχι για μια εβδομάδα μόνο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Φίλε μου άμα περιμένουμε χαίρι και προκοπή από την επιτροπή ανταγωνισμού τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας... Διεφθαρμένοι είναι όπως άλλωστε και οι πολιτικοί που τους διορίζουν σε αυτές τις θέσεις και που παίζουν θέατρο στα παράθυρα ότι νοιάζονται ενώ εδώ και χρόνια αφήνουν αυτά τα βρώμικα παιχνίδια να παίζονται στην πλάτη μας...Σιγά μη δεν τα ξέρουν..

Το θέμα είναι... Εμείς πρέπει να αντιδράσουμε...ΤΩΡΑ...

Και ναι... το στηρίζουμε το μπουκοτάζ και όχι για μια εβδομάδα μόνο...
    Αυτο το "μπουκοταζ" που λετε..... ειναι γνωστο?

Δηλαδη ποσοι ανθρωποι πιστευεις οτι το ξερουν.....

Εγω προσωπικα....κατι ειχα ακουσει....και εδω σημερα ειδα τι ακριβως συμβαινει.

Τι ποσοστο ετσι χοντρικα πιστευεις οτι το γνωριζει.....?
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V

Εγω προσωπικα....κατι ειχα ακουσει....και εδω σημερα ειδα τι ακριβως συμβαινει.

Τι ποσοστο ετσι χοντρικα πιστευεις οτι το γνωριζει.....?
    Δεν ξέρω τι ποσοστό το γνωρίζει...Πάντως ακόμα και μέσω από εδώ το γνωρίζουν τώρα περισσότεροι...

Re: στη φαση αυτη

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    το μποϋκοταζ σε προϊοντα ειναι λαθος και, για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, ειναι αδικο για τις...εταιρειες!!!

.
    .
    .
    .
    Ελπιζω να μη σας κουρασα.
    Πάντως για να μην βγάλουμε κιόλας "αθώες περιστερές" τις βιομηχανίες, το επιπλέον ποσοστό κέρδους που αποκομίζουν πουλώντας ακριβά στην υπόλοιπη (εκτός μάρκετ με μαύρες παροχές...) αγορά προκειμένου να μην μπορεί κανείς να πουλήσει φθηνά και να ξεσκεπάσει το κόλπο, εεε στις τσέπες τους μπαίνει...

Να πω τι με τρομάζει πιο πολύ από όλα βρε παιδιά?
    Τι θα δώσω στο παιδί μου και βασικά στα @@ μου τι κάνει ο κάθε σουπερμαρκετάς.
    Όταν μου είπε μια ημέρα η γυναίκα μου :
    -τρέξε να δεις και να φρίξεις...
    Γάλα ΑΒΓ για παιδιά και διαβάζω στα συστατικά ηλιέλαιο, έμεινα μ@λ@κας μιλάμε......
    Το ανέφερε και κάποιος παραπάνω νομίζω.
    Την επομένη πάω στο ράφι και κατεβάζω όλα τα παιδικά γάλατα και τα γ@μημένα είχαν όλα ηλιέλαιο.
    Ας είμαστε ρεαλιστές, θα τρώμε και θα πίνουμε εμείς και τα παιδιά μας(το κυριότερο) τα πιο απίθανα πράγματα και θα τα ακριβοπληρώνουμε, τελεία και παύλα.

Προκειμένου για τα βρεφικά γάλατα, καλή εναλλακτική είναι το κατσικίσιο. Αν μπορείς να το βρείς πάρτο για τα κοπέλια σου, εγγύηση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Προκειμένου για τα βρεφικά γάλατα, καλή εναλλακτική είναι το κατσικίσιο. Αν μπορείς να το βρείς πάρτο για τα κοπέλια σου, εγγύηση!
    Ρε μπας και να βάλω μια στην ταράτσα; Άλλοι έχουν σκύλο, εγώ θα βάλω κατσίκα. Ασε που είναι και πιο έξυπνες

Μόνο με το άρμεγμα τα βλέπω ζόρικα......
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το μποϋκοταζ στο γαλα συνεχιζεται...
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2008, 13:21
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF