Παίδες θα ήθελα να τελειώσει εδώ η κουβέντα για το ΧΤ γιατί βγήκαμε off topic μου φαίνεται...
Αλλά δεν μπορώ...
Έχω ακούσει διάφορα για το ΧΤ (ΚΥΡΙΩΣ από πρώην κατόχους) για το πόσο βλακώδες, αναξιόπιστο και άχρηστο είναι, πάρκινσον από τους κραδασμούς, δεν πάει μία, δεν πάει χώμα, δεν πάει άσφαλτο, κουνάει, κλατάρει, δεν ψήνει καλά τον Ελληνικό...
Δεν νοιώθω ΚΑΜΙΑ απολύτως επιθυμία να δικαιολογήσω την αγορά μου ή την αρρώστεια μου γι'αυτή τη μηχανή... Είναι προσωπική μου επιλογή και κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αλλά είναι γνώμη αυτού που την εκφράζει....
Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν, έκαναν και θα κάνουν τον γύρο του κόσμου με τα παλιά και τα καινούργια ΧΤ, Τενερέ.
Το αισθητικό μέρος είναι υποκειμενικό.
Οι πιο πολλοί δεν γουστάρουν την Τενερέ. Δεν τρέχει τίποτα. Για μένα είναι κούκλα.
Οι πιο πολλοί γουστάρουν το στρώμα. Εμένα δεν μ'αρέσει.
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι δουλειά έχουν οι φωτογραφίες του GS εδώ...
Αν κάποιος βρίσκει το ΧΤ αντιγραφή του GS έχει αχρωματοψία, το λιγότερο...
Δηλαδή όποιο μηχανάκι έχει τις εξατμίσεις από κάτω είναι αντιγραφή του GS????![]()
Το GS είναι το πρωτότυπο που πάνω του βασίστηκαν όλα τα dakar & raid μηχανάκια?
Μήπως όλα άρχισαν από ένα ΧΤ500 που έκανε πρώτο το Dakar;
Γράφω σ'αυτό το post γιατί γουστάρω με χίλια την Τενερέ, συμμερίζομαι και συμπάσχω απόλυτα με τους αδελφούς που την περιμένουν γιατί πέρασα τα ίδια και χειρότερα...
Αλλά όχι και GS...
ΕΛΕΟΣ!!!
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Για τον billy απο πανω...
Θα συμφωνησω μαζι του.
Τα περι αναρτησεων του ΧΤ τα ακουω φερεσε.
Οποιαδηποτε μοτοσυκλετα κανει οτι θελει ο αναβατης της.Και το ΧΤ ειναι μια μοτοσυκλετα που δινει τη δυνατοτητα στον οδηγο του να τα κανει ολα και καλα μαλιστα.
Εχει δυνατα φρενα ,οι αναρτησεις του ειναι μια χαρα για χρηση στο δρομο αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα κωλωσουν σε χωμα(και εννοω κατσικοδρομο,φυτευτες πετρες,σκαλες κλπ.).Μπορει να ταξιδεψει ανετα αποστασεις μεχρι 300χλμ χωρις να σου βγαλει το λαδι,ο κινητηρας του ειναι ροπατος και δε χαμπαριαζει απο φορτωμα η συνεπιβατη, δεν εχει πολλους κραδασμους(οποιος λεει οτι εχει πολλους δεν ξερει τι ειναι κινητηρας με κραδασμους).Ειναι φτηνο και στην αποκτηση και στην συντηρηση και γενικα τα κανει ολα και συμφερει.
Σε οποιον δεν αρεσει το ΧΤ ας παρει κατι αλλο με τη διπλασια τιμη για να κανει ακριβως τα ιδια πραγματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Για τον billy απο πανω...
Θα συμφωνησω μαζι του.
Τα περι αναρτησεων του ΧΤ τα ακουω φερεσε.
Οποιαδηποτε μοτοσυκλετα κανει οτι θελει ο αναβατης της.Και το ΧΤ ειναι μια μοτοσυκλετα που δινει τη δυνατοτητα στον οδηγο του να τα κανει ολα και καλα μαλιστα.
Εχει δυνατα φρενα ,οι αναρτησεις του ειναι μια χαρα για χρηση στο δρομο αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα κωλωσουν σε χωμα(και εννοω κατσικοδρομο,φυτευτες πετρες,σκαλες κλπ.).Μπορει να ταξιδεψει ανετα αποστασεις μεχρι 300χλμ χωρις να σου βγαλει το λαδι,ο κινητηρας του ειναι ροπατος και δε χαμπαριαζει απο φορτωμα η συνεπιβατη, δεν εχει πολλους κραδασμους(οποιος λεει οτι εχει πολλους δεν ξερει τι ειναι κινητηρας με κραδασμους).Ειναι φτηνο και στην αποκτηση και στην συντηρηση και γενικα τα κανει ολα και συμφερει.
Σε οποιον δεν αρεσει το ΧΤ ας παρει κατι αλλο με τη διπλασια τιμη για να κανει ακριβως τα ιδια πραγματα.![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Τωρα που το ξαναβλεπω το GS εχει και αυτο δυο ροδες![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
ΚΑΙ Η HAYABUSA!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τωρα που το ξαναβλεπω το GS εχει και αυτο δυο ροδες![]()
ΚΑΙ Η HAYABUSA!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Αρα ολα ιδια ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
ΚΑΙ Η HAYABUSA!!!
ΚΑΙ Η HAYABUSA!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Μπίλυ οι φωτό μπήκαν για να δείτε -όσοι δεν γνωρίζατε- αυτό που σας έγραφα για τις εξατμίσεις...
Δεν νομίζω ότι σε κατηγόρησε κανείς για την επιλογή σου ούτε σου ζήτησε κανείς το λόγο για τα γούστα σου.
Έτσι κι αλλιώς έχω κι εγώ -μεταξύ άλλων- ΧΤ... και μάλλον δεν είμαι γνωστός σαν φίλος των BMW![]()
![]()
Και μου αρέσει και εμένα το καινούργιο τενερέ.....
Τώρα εάν δεν γίνομαι κατανοητός σε αυτά που γράφω, καλό θα ήταν να ζητάτε διευκρινίσεις...
Τα υπόλοιπα.......![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Παιδες εγω προσωπικα δεν θελω να ειρωνευτω κανεναν εδω μεσα.Μονο και μονο που κανει καποιος τον κοπο να διαβασει ολα αυτα που εχουμε γραψει το λιγοτερο που νιωθει για το τενερε θα ειναι μια απλη συμπαθεια.Τα σχολια ακομα και τα αρνητικα εφοσον ειναι καλοπροαιρετα οπως του dirtbird ειναι καλοδεχουμενα.Απλα ειναι φυσικο και υγιες να μην συμφωνουμε ολοι σε ολα.Αν καποιος παρεξηγηθηκε με την καλοπροαιρετη πλακιτσα που κανω ποτε-ποτε του ζητω ταπεινα συγνωμη.![]()
Αδέλφια, και γω με τη σειρά μου ζητώ συγγνώμη αν έθιξα ή αν παραξήγησα κάποιον.
Όλοι είμαστε σ'αυτό το φόρουμ για ένα λόγο.
Την αγάπη μας προς τις μοτοσυκλέτες.
(Ειδικά αν είναι Yamaha...)
Φίλε dirtbird, δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά όταν έθαψα πρώην κάποιους κάτοχους ΧΤ που μου θάβουν τη μηχανή που γουστάρω.
Σέβομαι το γούστο σου και την κρίση σου και μάλλον είσαι καλύτερος πιλότος από μένα για να ζητάς περισσότερα ...
Γι αυτό,![]()
Όποτε γουστάρετε παιδιά να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά.
Και πάλι ζητώ συγγνώμη...
Βασίλης.
XR
XTR
XJR
Εχεις ΠΜΑρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αδέλφια, και γω με τη σειρά μου ζητώ συγγνώμη αν έθιξα ή αν παραξήγησα κάποιον.
Όλοι είμαστε σ'αυτό το φόρουμ για ένα λόγο.
Την αγάπη μας προς τις μοτοσυκλέτες.
(Ειδικά αν είναι Yamaha...)
Φίλε dirtbird, δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά όταν έθαψα πρώην κάποιους κάτοχους ΧΤ που μου θάβουν τη μηχανή που γουστάρω.
Σέβομαι το γούστο σου και την κρίση σου και μάλλον είσαι καλύτερος πιλότος από μένα για να ζητάς περισσότερα ...
Γι αυτό,![]()
Όποτε γουστάρετε παιδιά να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά.
Και πάλι ζητώ συγγνώμη...
Βασίλης.
Βέβαια το θέμα είναι θα το φέρουν το tenere μέχρι τον Αύγουστο ??
Η θα καθόμαστε να συζητάμε μέχρι τα χριστούγενα για τις αναρτήσεις και τις εξατμίσεις ...
![]()
Από τη Yamaha μου είπαν για μέσα Ιουλίου...
Βέβαια, μου είχαν πει και για αρχές Μαίου...
Έ, του κερ@τ@, μέχρι τον Αύγουστο...
Οι αναρτήσεις και οι εξατμίσεις λοιπόν...![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
ΕΧΕΙΣ ΠΜ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μπίλυ οι φωτό μπήκαν για να δείτε -όσοι δεν γνωρίζατε- αυτό που σας έγραφα για τις εξατμίσεις...
Δεν νομίζω ότι σε κατηγόρησε κανείς για την επιλογή σου ούτε σου ζήτησε κανείς το λόγο για τα γούστα σου.
Έτσι κι αλλιώς έχω κι εγώ -μεταξύ άλλων- ΧΤ... και μάλλον δεν είμαι γνωστός σαν φίλος των BMW![]()
![]()
Και μου αρέσει και εμένα το καινούργιο τενερέ.....
Τώρα εάν δεν γίνομαι κατανοητός σε αυτά που γράφω, καλό θα ήταν να ζητάτε διευκρινίσεις...
Τα υπόλοιπα.......![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR