Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 154

Θέμα: τρισάθλιο συγκριτικό ΜΟΤΟ στα ον-οφ 650 / 800 με θύμα το V-Strom ...

Παλαιό μέλος
    ΘΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΑΠΛΑ ΜΕ 6400 ΠΑΙΡΝΕΙΣ STROMA.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ

Νικολα τα σεβη μου. Θα τα πουμε στην εκδρομη. Ειμαστε και στο ιδιο γκρουπ.
    Σωτηρη σε ποιον απαντησες; Μας μπερδεψες. Στον Βαβαρο, η σε μενα;

εγω παιδια παντως BMW δεν ξαναπαιρνω ουτε να μου την χαριζανε.τα μηχανακια αυτα ειναι μπαζα και εξαλλου εχουν και 2 βυζια δεξια και αριστερα που τα κανουν κακασχημα.JAPAN RULEZZZZZ

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Νικολα τα σεβη μου. Θα τα πουμε στην εκδρομη. Ειμαστε και στο ιδιο γκρουπ.
    Σωτηρη σε ποιον απαντησες; Μας μπερδεψες. Στον Βαβαρο, η σε μενα;

κατσε καλάαααααα γιατι μπορει να το δει κανένας και να μας πει οτι στηνουμε παραγκα :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από eyes_o9001
    εγω παιδια παντως BMW δεν ξαναπαιρνω ουτε να μου την χαριζανε.τα μηχανακια αυτα ειναι μπαζα και εξαλλου εχουν και 2 βυζια δεξια και αριστερα που τα κανουν κακασχημα.JAPAN RULEZZZZZ

τα μηχανάκια που αγοράζεις είναι μπάζα κι εσύ είσαι κουλός :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    τα μηχανάκια που αγοράζεις είναι μπάζα κι εσύ είσαι κουλός :rotflmao: :rotflmao:

αει φαε κανα σουβλακι εσυ...:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian

κατσε καλάαααααα γιατι μπορει να το δει κανένας και να μας πει οτι στηνουμε παραγκα :rotflmao: :rotflmao:

ετσι ειναι ..αμα τον βαραει με μαστιγια η φρουλαιν στο σπιτι,μετα βγαινει και ξεσπαει σε φιλησυχους και πραγματικους μοτοσυκλετιστες..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να διακόψω την κουβεντούλα σας, αλλά ο ένας έχει ΠΜ από εμένα κι ο άλλος θα μάθει τι γράφω στο ΠΜ του πρώτου και θα πράξει αναλόγως.

Εκπτώσεις σε κάποια πράγματα δεν γίνονται.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

σνιπερ θες να αλλαξω την υπογραφη μου?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αμα πηδηξουμε καλά μια γκόμενα, καμαρώνουμε!
    (με τον ενα ή τον άλλο τροπο)

Άμα:
    1) μετα απο καιρό τη βαρεθουμε και δε τη πηδαμε καλά
    ή
    2) αμα γενικώς δε τη πηδηξουμε καλά εξ αρχής και βγει και μας κράξει, τη λεμε ανοργασμικια!

Δε μας καθεται ρε παιδι μου να ειμαστε 2οι, πως θα γινει?

Αυτους μου θυμιζετε!

Να μη φτασουμε λοιπον τις 10 σελιδες?

Στο mixalakis ομως δεν ειδα να απαντησει κανεις? Που ειδατε να γραφει ανακρίβειες το αρθρο?

Εγω πάντως αγόρασα στρωμα με 350 ευρω, και μαλιστα ειδική παραγγελία και κοιμαμαι σαν πουλακι!
    BEST VALUE 4 MONEY!

Εγω πάντως αγόρασα στρωμα με 350 ευρω, και μαλιστα ειδική παραγγελία και κοιμαμαι σαν πουλακι!
    BEST VALUE 4 MONEY!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    Καλημέρα,να ρωτήσω κάτι τους κατόχους Vstrom,ρε παιδια μένετε πίσω στα φανάρια σε σχέση με τις άλλες μηχανές;Εγώ δεν έχω νιώσει κάπως έτσι πάντως!!!!!!!!

Κανένα περιοδικό δεν μπορεί να μου πει αν είναι καλό το μηχανάκι μου η όχι γιατί το αγαπάω για αυτά που μου έχει προσφέρει & την κριτική την κάνω εγώ ο ίδιος με τον τρόπο μου που βλέπω ότι στην αγορά δεν υπάρχει κάτι άμεσα ανταγωνιστικό για να το αλλάξω.

Επειδή ανήκω στην γενιά των G700 και δεν έχω λεφτά να πετάξω για να πάρω μια φυλλάδα που γράφει δήθεν κρητικές, κομμένες και ραμμένες για τους χορηγούς της μήπως θα ήταν εύκολο να σκανάρει κανείς το άρθρο να γελάσουμε και εμείς;
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από delavale
    Καλημέρα,να ρωτήσω κάτι τους κατόχους Vstrom,ρε παιδια μένετε πίσω στα φανάρια σε σχέση με τις άλλες μηχανές;Εγώ δεν έχω νιώσει κάπως έτσι πάντως!!!!!!!!

Παντως οι μη κατοχοι V-Strom να ξερεις οτι τα αφηνουν πισω....

Χυμαδορα, ο Θεος να σε φυλαξει απ τον Σαρακκακη, αν παθει τιποτα το παρταλι σου.

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF