Σελίδα 59 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469109159 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtx660
    Το 650 07 για λαδια σκεφτομουν τα motul 300v, τα 5100 ειναι καλυτερα?
    Τα 5100 ειναι ημισυνθετικα, τα 300V συνθετικα.
    Εγω απο τα 5000 χλμ βαζω τα 300V.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Τα 5100 ειναι ημισυνθετικα, τα 300V συνθετικα.
    Εγω απο τα 5000 χλμ βαζω τα 300V.

Εγω ειχα βαλει στο δικο μου gsf600s 2001 τα motul 300ν και μου πατιναρανε οι δισκοι.Απο τοτε βαζω τα motul 5100 και εχω βρει την ησυχια μου.

Σήμερα έκανα το σερβις των 6000 χιλ. Κόστος 120 ευρώ. Πολλά μου φάνηκαν.Anyway!!!
    Giorgos

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgoskoz
    Σήμερα έκανα το σερβις των 6000 χιλ. Κόστος 120 ευρώ. Πολλά μου φάνηκαν.Anyway!!!
    Πολλά είναι...Εγώ για λάδια-φίλτρο που θέλει στα 6000χλμ.είχα δώσει 45ευρώ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Πολλά είναι...Εγώ για λάδια-φίλτρο που θέλει στα 6000χλμ.είχα δώσει 45ευρώ!!
    Πολυ λιγα ειναι τα 45 ευρω.
    Εγω τα κανω μονος μου και τα 45 δεν φτανουν ουτε για λαδια/φιλτρο.
    Τι λαδι βαζεις ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Πολυ λιγα ειναι τα 45 ευρω.
    Εγω τα κανω μονος μου και τα 45 δεν φτανουν ουτε για λαδια/φιλτρο.
    Τι λαδι βαζεις ?
    Λάδι motul 15-50 {4 λιτρο}--(35 euro)-φίλτρο γνήσιο της suzuki 10euro!!

Καλησπερα σκεφτομαι να αλλαξω την εξατμιση με αυτη Mivv suono αυτο που δεν ξερω αν μετα την αλλαγη θα αυξηθει η καταναλωση επισης αν θα πρεπει να γινει καποια ρυθμιση στον κινητηρα? τελος εχω ακουσει απο διαφορους μηχανικους οτι δεν ειναι καλο να αλλαζουμε εξατμιση διοτι αυτο καταστρεφει πιο γρηγορα τον κινητηρα ισχυει αυτο? Παντως αυτη η suono ειναι πανεμορφη σε σχεση με την μαμα suzuki. Εσεις τι λετε?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	s030l7a.jpg 
Προβολές:	579 
Μέγεθος:	77,4 KB 
ID:	133360

Champion 2ης Βουνίσιας
    Πόσο πάει το μαλι??

Καλησπερα σκεφτομαι να αλλαξω την εξατμιση με αυτη Mivv suono αυτο που δεν ξερω αν μετα την αλλαγη θα αυξηθει η καταναλωση επισης αν θα πρεπει να γινει καποια ρυθμιση στον κινητηρα? τελος εχω ακουσει απο διαφορους μηχανικους οτι δεν ειναι καλο να αλλαζουμε εξατμιση διοτι αυτο καταστρεφει πιο γρηγορα τον κινητηρα ισχυει αυτο? Παντως αυτη η suono ειναι πανεμορφη σε σχεση με την μαμα suzuki. Εσεις τι λετε?
    Μην σου φανει καθολου παραξενο εαν δεις μειωση της καταναλωσης αντι για αυξηση.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Νομίζω ότι ο φίλος Anritsu έχει αλλάξει την εξάτμισή με αυτήν που λες. Δες στην σελίδα 52.
    Giorgos

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Πόσο πάει το μαλι??
    450€ απο ebay italy μαζι με τα μεταφορικα

http://cgi.ebay.it/AUSPUFF-MIVV-SUZU...ayphotohosting

Παλαιό μέλος
    Εγω την εχω βαλει. Αν δεις στα προηγουμενα ποστ εχω γραψει διαφορα οπως και εχω βαλει διαγραμμα δυναμομετρησης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Εγω την εχω βαλει. Αν δεις στα προηγουμενα ποστ εχω γραψει διαφορα οπως και εχω βαλει διαγραμμα δυναμομετρησης
    Αξιζει τα λεφτα της? (εννοω ειδες διαφορα πριν και μετα) απο καταναλωση τα ιδια? thanks

Παλαιό μέλος
    Τωρα αν αξιζει τα χρηματα της δεν μπορω να σου απαντησω.Αυτο που μπορω να σου πω οτι σε επιδοσεις με το σιγαστηρα πανω εχει μια μικρη διαφορα που την καταλαβαινεις μονο αν το συγκρινεις με αλλη μηχανη οπως εκανα εγω.Ο αδερφος μου εχει και αυτος ιδια μηχανη και πηγαμε "κοντρες" με διαφορες ταχυτητες απο 3-4000 στροφες και ανοιγαμε γκαζι.Επειδη τυχαινει να ειναι και 30 κιλα!!! βαρυτερος απο εμενα με την στοκ εξατμιση του εφευγα 3-4 μηχανες μπροστα σε καθε ανοιγμα ενω με την mιvv 7-8. Με δυο λογια κατι πηρε αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα το καταλαβεις χωρις μετρο συγκρισης.Εδω να πω οτι αλλαξαμε μηχανες και μετα παλι κερδιζα με την δικη του μηχανη λογο βαρους. ΑΡΑ χασε 20 κιλα και θα κερδισεις οτι και με την εξατμιση :rotflmao:
    Βεβαια ολοι λενε οτι μονο με ανοιχτη εξατμιση + ρυθμιση καυσιμου θα δεις διαφορα. Για αυτο θα σου πω αργοτερα, εχω κατι στο μυαλο μου.
    Σε καταναλωση δεν εχω καταλαβει κατι.Και κατι τελευταιο, να προσεξεις παρα πολυ τα λαστιχα που εχει για να σφιγγει ο σφιχτηρας το τελικο γιατι ειδικα οταν ζεσταθουνε κοβονται και χανονται τα δυο πιο μικρα απο το πλαινο του.

To μόνο που καταστρέφει τον κινητήρα είναι ο κάφρος ιδιοκτήτης... Και αυτό με προσπάθεια. Πολύ όμορφη εξάτμιση είναι, άντε με το καλό! Πάντως είναι αλήθεια ότι για να πάρεις τα μέγιστα θέλει και φίλτρο και πρόγραμμα. Λογικό είναι ότι πιεσμένη θα καίει παραπάνω, αλλά από την άλλη, λόγω της καλύτερης απόδοσης, πιθανόν να πιέζεις λιγότερο για τον ίδιο ρυθμό κίνησης, άρα μία η άλλη θα σου είναι η κατανάλωση. Εγώ με την Leovince δεν είδα διαφορά πάντως αν και δεν άλλαξα τίποτα άλλο. Οπτικά πάντως, όλες αξίζουν τα λεφτά τους! Το μαμά τελικό είναι πολύ χάλι ρε γμτ, ειδικά στα υδρόψυκτα.

Ληστή την αλήθεια τη λέει μόνο το δυναμόμετρο πριν και μετά. Το ίδιο δυναμόμετρο, γιατί από το ένα στο άλλο έχουν διαφορές. Ή ο ίδιος οδηγός, με όργανα ακριβείας, την ίδια ώρα στον ίδιο δρόμο.

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •