Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 91

Θέμα: Facebook

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG

Facebook

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΘΩΑ ΚΟΥΙΖ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ?
    ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Facebook

Τι είναι τούτο πάλι ;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    να σου πω εγώ τι είναι
    ένα οικειοθελές big brother είναι

από την άλλη δε χρειάζεται ούτε κουίζ να απαντάς ούτε τίποτα μπορείς απλά να έχεις κάποιους φίλους εκεί μέσα και να επικοινωνείς με μηνύματα κάτι σαν μεταξύ μέιλ και τσατ

εξαρτάται πώς το χρησιμοποιείς

Re: Facebook

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Τι είναι τούτο πάλι ;;
    μια μαλακια ειανι που ασχολουνται οι καμμενοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    μια μαλακια ειανι που ασχολουνται οι καμμενοι
    Πολύ γενική αυτή η άποψη Γιώργο, το ίδιο θα μπορούσε να πει κάποιος και για τα μέλη του moto.gr.

Προσωπικά συμφωνώ με τον cityfly, εξαρτάται πως το χρησιμοποιείς, όπως το καθετί εξάλλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    να σου πω εγώ τι είναι
    ένα οικειοθελές big brother είναι

από την άλλη δε χρειάζεται ούτε κουίζ να απαντάς ούτε τίποτα μπορείς απλά να έχεις κάποιους φίλους εκεί μέσα και να επικοινωνείς με μηνύματα κάτι σαν μεταξύ μέιλ και τσατ

εξαρτάται πώς το χρησιμοποιείς

ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ. ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ. ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ?

κι αυτό δεν είναι απαραίτητο μπορείς να φτιάξεις ένα μέιλ με ό,τι όνομα θες και να χρησιμοποιήσεις αυτό

ωραια τα λετε.....αλλα μπορει να ξαναβρεις ατομα που εχεις να δεις ακουσεις χρονια και που χαθηκατε....απο το σχολειο.....παλιους φιλους....κλπ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ωραια τα λετε.....αλλα μπορει να ξαναβρεις ατομα που εχεις να δεις ακουσεις χρονια και που χαθηκατε....απο το σχολειο.....παλιους φιλους....κλπ...
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. Η' ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. Η' ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    και το προβλημα που ειναι???δεν εχω να κρυψω κατι.....και ουτε μου διμιουργει προβλημα να ξερουν καποιοι το πως με λενε,και σε πια χωρα μενω.....

πιο πολυ με ενοχλει οταν με παιρνουν κατι ασχετοι,με ζητανε ονομαστικα,και πανε να μου πουλησουν το οτιδηποτε....και οταν τους ρωταω που βρικανε το τηλεφωνω μου σιωπη....αυτο ειναι προβλημα προσωπικων δεδομενων....και οχι το fb που και οικιωθελως ασχολησε....και οτι θελεις γραφεις....κατι σαν το moto πχ.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    και το προβλημα που ειναι???δεν εχω να κρυψω κατι.....και ουτε μου διμιουργει προβλημα να ξερουν καποιοι το πως με λενε,και σε πια χωρα μενω.....

πιο πολυ με ενοχλει οταν με παιρνουν κατι ασχετοι,με ζητανε ονομαστικα,και πανε να μου πουλησουν το οτιδηποτε....και οταν τους ρωταω που βρικανε το τηλεφωνω μου σιωπη....αυτο ειναι προβλημα προσωπικων δεδομενων....και οχι το fb που και οικιωθελως ασχολησε....και οτι θελεις γραφεις....κατι σαν το moto πχ.

μονος σου απαντάς. "και οταν τους ρωταω που βρικανε το τηλεφωνω μου"

"το fb που και οικιωθελως ασχολησε"

ειναι γνωστο οτι το fb πουλαει την βαση δεδομενων του με τους χρήστες.

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios

+1

Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    το facebook το εφτιαξε η cia για να φακελωνει τους φοιτητες και να μπορει να βρει να τζιμανια που μπορει να χρησιμοποιησει η να χαντακωσει οσους θα μπορουσαν να στραφουν εναντιων της.ακομα,τα δεδομενα μπορουν να δειξουν ποιος δε δουλευει αρκετα στο δημοσιο η σε εταιρειες και να ραφτει αναλογο κοστουμι
    ξερουν που βγαινεις,με ποιους,τι μουσικη ακους,τι χρωματα σου αρεσουν κλπ
    οποιος πιστευει πως αυτα που λεω ειναι μουφες,ας ψαξει βιντειο και κειμενα για facebook,truth about favebook,facebook and cia.
    ο καθενας μπορει να το χρησιμοποιησει για γνωριμιες η για να ριξει γκομενες.ειναι "κεραστηρι" απο τα καλα.με σωστο τροπο κατασκευης στο προφιλ εισαι σχετικα σφαλης

υγ. κανενα σαητ social networking δεν εχει επιλογη διαγραφης λογαριασμου
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    το facebook το εφτιαξε η cia για να φακελωνει τους φοιτητες και να μπορει να βρει να τζιμανια που μπορει να χρησιμοποιησει η να χαντακωσει οσους θα μπορουσαν να στραφουν εναντιων της.ακομα,τα δεδομενα μπορουν να δειξουν ποιος δε δουλευει αρκετα στο δημοσιο η σε εταιρειες και να ραφτει αναλογο κοστουμι
    ξερουν που βγαινεις,με ποιους,τι μουσικη ακους,τι χρωματα σου αρεσουν κλπ
    οποιος πιστευει πως αυτα που λεω ειναι μουφες,ας ψαξει βιντειο και κειμενα για facebook,truth about favebook,facebook and cia.
    ο καθενας μπορει να το χρησιμοποιησει για γνωριμιες η για να ριξει γκομενες.ειναι "κεραστηρι" απο τα καλα.με σωστο τροπο κατασκευης στο προφιλ εισαι σχετικα σφαλης

υγ. κανενα σαητ social networking δεν εχει επιλογη διαγραφης λογαριασμου
    +1200 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    μονος σου απαντάς. "και οταν τους ρωταω που βρικανε το τηλεφωνω μου"

"το fb που και οικιωθελως ασχολησε"

ειναι γνωστο οτι το fb πουλαει την βαση δεδομενων του με τους χρήστες.
    αναλογα με το τι χρηση κανεις.....τελεφωνο δεν εχω καταχωρησει....

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στο facebook
    από Tigas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2008, 19:46
  2. Group του moto.gr στο FACEBOOK???
    από blackroses στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 03:51
  3. Facebook
    από Xristos67 στο forum Off topic