Αυτό ρε παιδια ποτε εγινε ? είναι 100% ότι είναι ο ΠΑΝΟΣ![]()
Όχι ρε γαμώτο![]()
Γρήγορα περαστικά φιλε ΠΑΝΟ![]()
![]()
Αυτό ρε παιδια ποτε εγινε ? είναι 100% ότι είναι ο ΠΑΝΟΣ![]()
Όχι ρε γαμώτο![]()
Γρήγορα περαστικά φιλε ΠΑΝΟ![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Περαστικά!![]()
Περαστικά και γρήγορα ξανά καλά.
Καβάλα παν' στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε...
σας ευχαριστω ολους παιδια, γραφω με το 1 χερι και ειναι δυσκολο, και δυσκολο του οτι θα ειμαι προσωρινα για μηνα+ σαν αναπηρος γιατι εχω και χερι πολυ πολυ ασχημα, και ποδι...
γυρισα σπιτι παντως... τα υπολοιπα εν καιρο... να προσεχετε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
σας ευχαριστω ολους παιδια, γραφω με το 1 χερι και ειναι δυσκολο, και δυσκολο του οτι θα ειμαι προσωρινα για μηνα+ σαν αναπηρος γιατι εχω και χερι πολυ πολυ ασχημα, και ποδι...
γυρισα σπιτι παντως... τα υπολοιπα εν καιρο... να προσεχετε
Ξεκουραση και γρηγορη αναρωση και παλι Πανο!
![]()
![]()
![]()
![]()
Περαστικά και γρήγορα ρε Πάνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
γυρισα σπιτι παντως... τα υπολοιπα εν καιρο... να προσεχετε![]()
και παλι περαστικα.....
![]()
Περαστικά Παναή!
Γρήγορα ξανά στο τερατάκι σου!![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
ο καιρος περναει γρηγορα!κοιτα να κανεις οτι σου εχει πει ο γιατρος...
και αν δεν κινησε, χτυπα αντιπηκτικες στην κοιλια... οτι σου εχει πει ο γιατρος!
Οχι ρε γμτ... ΑΝ και το ειδα αργα, να πω και εγω τα περαστικα μου ρε Πανουλη και μην στεναχωριεσαι! Αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα και τωρα καθε μερα που θα περναει θα ειναι υπερ σου: θα επιστρεψεις δρυμυτερος, δυνατος και χαμογελαστος οπως παντα!
![]()
Σε προσωπικο επιπεδο, ειλικρινα αν μπορω να κανω κατι να σε βοηθησω στειλε μου ενα ΠΜ.![]()
Νίκος
Open Horizons
περαστικα και απο μενα φιλε μου και γρηγορα παλι διτροχος
![]()
gas......N
Ολα θα πανε καλα Πανο...
κοιτα κακομοιρη μου κ δεν ακολουθησεις κατα γραμμα τις συμβουλες του γιατρου... θα σου στειλω την Μακη να σε προσεχει...
Κουραγιο φιλε
![]()
![]()
![]()
![]()