Μαρκοπουλο , εσυ?
ναι ρε φιλε sorry , απλα καμια φορα δεν συγκρατω τα nickname
wraiaaa... tha ksekinisw kai gw apo ilioupoli... aaa... na tin parw tin penny mazi mou? tha rthei kai i kopela tou filou sou?
paides wra den eipame...
panagiwta k mixalis....
Μιχαλη η Βασω δεν θα ρθει τελικα γιατι εχει να παει σε μια βαπτιση ,αλλα αν η Πεννυ δεν εχει προβλημα δεν υπαρχει προβλημα απο εμας ( αυτο εννοειται ετσι )
xmmm... na dw an mporesw na rthw monos mou (na eyxaristithw kai to K) alla to pio pithano einai na rthei...
panagiwta k mixalis....
πολυ θα το ηθελα φιλαρακι αλλα μαλλον θα δουλευω το Σαββατο μεχρι τις 2-3
Αλλα ολοκληρο καλοκαιρι εχουμε μπροστα μας...και κατα τη γνωμη μου πρεπει να οργανωσουμε ενα μεγααααλο Gsxr meeting για βολτουλα![]()
σόρρυ που άργησα να απαντήσω αλλά δεν μπορώ να μπω από το σπίτι χάλασε ο υπολογιστής....
Και εγώ μέσα μόνο που δεν θα ερθω καλιμαρμαρο θα ερθω γέφυρα μεταμόρφωσης μου πέφτει πιο καλά.... Μένω ραφήνα για αυτό.... Για να βλέπω συμμετοχές....
Στις 8 το πρωί θα είμαι εκεί και πολύ πιθανόν να έρθει και ένας φίλος με ένα κ6...
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
ελπιζω να μπορεσω να τη γλυτωσω απο δουλεια για το Σαββατο και να ερθω στην παρεα..Θα ξερω σιγουρα αυριο απογευμα![]()
kai gw mesa stis 8 stin gefyra (an tin vrw....)![]()
![]()
![]()
panagiwta k mixalis....
Αντε ρε παιδια μονο εγω ο Κ7600 και ο nirve ειμαστε... να χεσω το κλαμπ που θελουμε αν κανουμε....
Ελα να ξυπναμε λιγο.....
Καλημερα!!!!!!
![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.