Βάλε ρε αγορίνα και καμιά φρέσκια φωτό απο την μπισντα...![]()
:wacko:
![]()
Βάλε ρε αγορίνα και καμιά φρέσκια φωτό απο την μπισντα...![]()
:wacko:
![]()
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΑΓΟΡΙΝΑ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Tελικά,έγινε η στραβή!![]()
SV 1000S με 19000 χλμ,Termignioni διπλές και σταμπιλιζατερ ohlins.
Στην πρώτη βόλτα στις Σέρρες 1,36,7 με μαμά στήσιμο και αρκετά εώς ποοολά κουνήματα!
Έχει ποοολλά περιθώρια λέμε!!!
[img=http://img233.imageshack.us/img233/817/dsc00176ym8.th.jpg]
το πηρες και στο κακό το χρώμα παναθεμα σε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Καλορίζικο!![]()
![]()
![]()
![]()
Γ@μεί!!!!
Μεγειές!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Πανέμορφο το άτιμο!
Να το χαίρεσαι Τζώνη και πάντα όρθιος.![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Φιλε εσενα απο την αρχη σε ειχα κοζαρει οτι σε ΕζΒι θα ξαναγυρναγες![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
και άλλη!!!![]()
![]()
![]()
![]()
E άκυρος ο καφές μαζί σου... Εσύ είσαι ίδιος ο Ρόσσι!!! :rotflmao: Ρεζίλι θα γίνω!!!
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Αφού λοιπόν εν μέρει είδα που πονάει το sv στις αυξημένες απαιτήσεις της πίστας,άρχισα τον χορό.Έχουμε και λέμε:
Μπήκαν Μανιτάρια Valter moto στα 85 ευρώ
Σωληνάκια Υψηλής Braking ''καρφιά'' που σημαίνει οτι πλέον βγάζω δύο σωληνάκια απο ξεχωριστά και όχι ένα με διακλάδωση όπως το μαμά.Τα έχει απόλυτη ανάγκη παιδιά το SV 1000 μιας και πχ ξεκινούσα το φρενάρισμα λίγο πρίν το σημάδι των 200 μέτρων(στις Σέρρες) και πάλι με το ζόρι προλάβαινα την επιθυμητή ταχύτητα πρίν βουτήξω στην Κ1!Kόστος 65 ευρώ +20 τα περαστικά
Gear Indicator gpcrono το οποίο περιμένει υπομονετικά να βρεί χρόνο ο ηλεκτρολόγος μου(αν και ρε γμτ κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα tutorial στο νετ αλλά δε το βρίσκω)
Άλλαξα τον τρόπο αλλαγής σχέσεων.Πλέον δουλεύω 1η πανω και οι υπόλοιπες κάτω.Αυτό διαπίστωσα οτι χρειάζεται αλλαγή υπο κλίση και στις περιπτώσεις αριστερών κλίσεων,δε μπορούσα να βάλω το πόδι κάτω απο τον λεβιέ για να αλλάξω ταχύητητα γιατί θα μου το μάζευε η άσφαλτος.Στις δεξιές κλίσεις,έφτανα με το ζόρι να αλλάξω ταχύτητα και έχανα την προσοχη μου απο τον δρόμο.Για τον λόγο αυτό,αναγκαζόμουν να πέρνω την Κ9 με τον κόφτη να βαράει σαν τρελός!
Xenon λάμπες Η4 8000 Κελβιν.Απαραίτητες στη πίστα...για να βγαίνουν ωραίες φωτο!![]()
Up next:
Τακάκια(αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση ευπρόσδεκτη) μπροστά.
Λάστιχο πίσω 190/55 για να ανασηκωθεί το πίσω μέρος ένα κλίκ.
Μπροστινά ελατήρια Ohlins για να είναι ασορτί με το πίσω όταν μπεί.
Ενημερώνω ανάλογα![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Carbon LorraineΑρχικά δημιουργήθηκε από estranged
στη πίστα...για να βγαίνουν ωραίες φωτο!![]()
Up next:
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Για το 650 ειναι πολυ καλη περιπτωση τα συγεκριμενα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Carbon Lorraine![]()
Στα 1000 θα επαιζα με τα EBC λιγουλακι μιας και στο 650 δεν δουλεψαν ποτε καλα και εχω απωθημενα.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αδερφέ προσκυνώ...Εγώ στο 650 έβαλα υψηλής της venhill(ίδια διάταξη με σένα) και κόστισε 130?+40 τα εργατικά(στα εργατικά όμως βάλε αλλαγή τακακιών+υγρών)Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Σωληνάκια Υψηλής Braking ''καρφιά'' που σημαίνει οτι πλέον βγάζω δύο σωληνάκια απο ξεχωριστά και όχι ένα με διακλάδωση όπως το μαμά.Τα έχει απόλυτη ανάγκη παιδιά το SV 1000 μιας και πχ ξεκινούσα το φρενάρισμα λίγο πρίν το σημάδι των 200 μέτρων(στις Σέρρες) και πάλι με το ζόρι προλάβαινα την επιθυμητή ταχύτητα πρίν βουτήξω στην Κ1!Kόστος 65 ευρώ +20 τα περαστικά
Αυτή είναι η μαλακία με τα νησιά,κοπανάνε επειδή θες δε θες εκεί θα τα βάλεις,δεν μπορούσα να περιμένω το Πάσχα που θ'ανέβαινα Αθήνα...Σε ποιόν τα'βαλες;
A μη νομίζεις οτι εδώ (Θεσσαλονίκη) είναι πολύ καλύτερα τα πράματα.
Βασικά,αφού σου άλλαξε και τακάκια,καλά είσαι φίλε πιστεύω.Οκ λίίίγο τσίμπησε αλλά όχι τρελά πράματα!
Κρούκ λές να δοκιμάσω τα EBC ε?!Και τι πάστα συγκεκριμένα?Βασικά ρε παιδιά,ανησυχώ να μην τρίζουν!Μου την σπάει υπερβολικά!
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
σωστός!Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Αφού λοιπόν εν μέρει είδα που πονάει το sv στις αυξημένες απαιτήσεις της πίστας,άρχισα τον χορό.Έχουμε και λέμε:
Μπήκαν Μανιτάρια Valter moto στα 85 ευρώ
σωστός , και εγω είχα βάλει GoodridgeΑρχικά δημιουργήθηκε από estranged
και εδω μέσα πρέπει να το χουμε το λινκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Gear Indicator gpcrono το οποίο περιμένει υπομονετικά να βρεί χρόνο ο ηλεκτρολόγος μου(αν και ρε γμτ κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα tutorial στο νετ αλλά δε το βρίσκω)
σε αυτό το θέμα το καλύτερο πράμα είναι τα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Άλλαξα τον τρόπο αλλαγής σχέσεων.Πλέον δουλεύω 1η πανω και οι υπόλοιπες κάτω.Αυτό διαπίστωσα οτι χρειάζεται αλλαγή υπο κλίση και στις περιπτώσεις αριστερών κλίσεων,δε μπορούσα να βάλω το πόδι κάτω απο τον λεβιέ για να αλλάξω ταχύητητα γιατί θα μου το μάζευε η άσφαλτος.Στις δεξιές κλίσεις,έφτανα με το ζόρι να αλλάξω ταχύτητα και έχανα την προσοχη μου απο τον δρόμο.Για τον λόγο αυτό,αναγκαζόμουν να πέρνω την Κ9 με τον κόφτη να βαράει σαν τρελός!
ρίξε μια ματιά απο εκεί που τα χα πάρει και εγω μέσω ebay... είναι σε ΠΟΛΥ καλή τιμή!
ΨΩΝΙΟ! θα σε μελανιάσωωωωωω!Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Xenon λάμπες Η4 8000 Κελβιν.Απαραίτητες στη πίστα...για να βγαίνουν ωραίες φωτο!![]()
Carbonne Loraine θέλεουν λίγο ζέσταμα στον δρόμο για δουλέψουν όμορφα, ΙΔΑΝΙΚΑ στην πίστα!Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Up next:
αυτό θα γίνει με το αμορτισές και τον αποστάτη του... το μεγαλύτερο λάστιχο θα σε ζορίσει στον τρόπο που έχεις συνηθίσει να στρίβεις ήδη και θα σου μειώσει την ευελιξία...Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Λάστιχο πίσω 190/55 για να ανασηκωθεί το πίσω μέρος ένα κλίκ.
Μπροστινά ελατήρια Ohlins για να είναι ασορτί με το πίσω όταν μπεί.
Ενημερώνω ανάλογα![]()
εγινες mister ταχωσίδης εεΕ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()