ομορφο αλλα μπορει να μην ειναι αυτο παρα μονο φημες
ομορφο αλλα μπορει να μην ειναι αυτο παρα μονο φημες
για να τα ξεκαθαρίζουμε και να μη μπερδευεστε .....
Κ5-Κ6 ειναι ιδια
Κ7-Κ8 είναι ίδια
Κ9 δεν έχει παρουσιαστει ακόμα, λογικά επίσημες φωτο θα κυκλοφορησουν το φθινοπωρο και θα είναι διαθεσιμο απο χειμωνα-ανοιξη ...
παιδια για να μην μπερδεβομαστε , ο φιλος nivre μιλαει για το 600αρι και 750αρι . Οντως το κ9 θα εινια ιδιο με το κ8 στα 600 cc και 750 cc .
To 1000αρι θα ειναι καινουριο μιας και κ7 κ8 ειναι τα ιδια , μιλαω παντα για τα 1000αρια .
ma den einai idia, exoun kanei allagesΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ρε μαγκες ξεκαθαρίστε για ποια κυβικα μιλατε .....
γιατι απο αυτα που λετε, θα καταλαβει κανεις οτι gsxr 1000 K7 και Κ8 δεν είναι ίδια....
panagiwta k mixalis....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
για να τα ξεκαθαρίζουμε και να μη μπερδευεστε .....
Κ5-Κ6 ειναι ιδια
Κ7-Κ8 είναι ίδια
Κ9 δεν έχει παρουσιαστει ακόμα, λογικά επίσημες φωτο θα κυκλοφορησουν το φθινοπωρο και θα είναι διαθεσιμο απο χειμωνα-ανοιξη ...
to k7 me to k8 den exoun kamia epafi!!! toulagiston to 600 kai to 750.... eidame kai tis diafores me ton k7600 dipla dipla ta xame
panagiwta k mixalis....
Ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από nirve
ma den einai idia, exoun kanei allages
"ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
[img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]
όσον αφορα το 1000 φιλαράκο, είναι ακριβως ΑΚΡΙΒΩΣ Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ τα ίδια !!!!!!!
τα 600 & 750 σαφως και έχουν κάποιες διαφορές ...
Ρε παιδια τι ακυρα ειναι αυτα που λετε,ρε Nirve για να μη μπερδευσαι η Suzuki το παει εναλλαξ:
Δηλαδη Κ3-Κ4 1000 ΙΔΙΑ
Κ5-Κ6 1000 ΙΔΙΑ
Κ7-Κ8 1000 ΙΔΙΑ
Και Κ4-Κ5 600 και 750 ΙΔΙΑ
Κ6-Κ7 600 και 750 ΙΔΙΑ
Κ8-Κ9(οταν βγει) 600 και 750 ΙΔΙΑ
Καλυτερα τωρα?
ΥΓ: A και επισης και το προηγουμενο απο το δικο σου ειχε 8 μπεκ,και βαλβιδες τιτανιου και σφυρηλατα,τωρα για τα "ποιο γωνιακα" και τις ιστοριες τι να σου πω:rotflmao:
πολύ όμορφο αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία.Αυτά τα πίσω μαρσπιέ όμως και το σελλάκι τού συνοδηγού,τι τα θέλουν επιτέλους πάνω στα SS ρε γαμώτο,μαλακία δεν είναι;![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Κριμα............αν βγει ετσι το καινουργιο GIXXER θα ζητησω αλλαγη nickname.![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
kapws kaliteraΑρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Ρε παιδια τι ακυρα ειναι αυτα που λετε,ρε Nirve για να μη μπερδευσαι η Suzuki το παει εναλλαξ:
Δηλαδη Κ3-Κ4 1000 ΙΔΙΑ
Κ5-Κ6 1000 ΙΔΙΑ
Κ7-Κ8 1000 ΙΔΙΑ
Και Κ4-Κ5 600 και 750 ΙΔΙΑ
Κ6-Κ7 600 και 750 ΙΔΙΑ
Κ8-Κ9(οταν βγει) 600 και 750 ΙΔΙΑ
Καλυτερα τωρα?
ΥΓ: A και επισης και το προηγουμενο απο το δικο σου ειχε 8 μπεκ,και βαλβιδες τιτανιου και σφυρηλατα,τωρα για τα "ποιο γωνιακα" και τις ιστοριες τι να σου πω:rotflmao:![]()
![]()
![]()
panagiwta k mixalis....
Παιδιά το Κ7 1000 & Κ8 1000 είναι ολόιδια.
Οι διαφορές είναι μόνο εμφανησιακές.
Και δεν το λέω εγώ, αλλά μου το έχουν πει
2 καταστήματα που εμπορεύονται Suzuki αντιπροσωπείας.
Από το ένα κατάστημα είχα αγοράσει τη μηχανή μου.
Μάλιστα αν θυμάστε, τέτοια εποχή πέρισυ είχε κυκλοφορήσει ήδη
η φωτογραφία του Κ8 σε άσπρο χρώμα επίσημα.
Κάτι λέει αυτό.
Φιλε μου μη λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχειαΑρχικά δημιουργήθηκε από makss
Παιδιά το Κ7 1000 & Κ8 1000 είναι ολόιδια.
Οι διαφορές είναι μόνο εμφανησιακές.
Και δεν το λέω εγώ, αλλά μου το έχουν πει
2 καταστήματα που εμπορεύονται Suzuki αντιπροσωπείας.
Από το ένα κατάστημα είχα αγοράσει τη μηχανή μου.
Μάλιστα αν θυμάστε, τέτοια εποχή πέρισυ είχε κυκλοφορήσει ήδη
η φωτογραφία του Κ8 σε άσπρο χρώμα επίσημα.
Κάτι λέει αυτό.το Κ7 ΚΑΙ Κ8 1000 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ περα απο χρωματα και αλλες γραμμες στα αυτοκολλητα
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ