Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 94

Θέμα: Ss με Abs

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ναι.... όσοι μπαίνουν πίστα την προηγούμενη νύχτα την περνάνε στο γκαράζ τους.... 2008 φίλε μου.... δεν μπαίνουμε με rd κι nsr στην πίστα....

καλα εναν ελεγχο στη μηχανη δεν κανεις πρωτου την βαλεις στην πιστα και βασικη συντηρηση?

υγρα φρενων, αλυσιδες και λαωμα, τακακια κλπ?

ποσο να σου παρει να βγαλεις την ασφαλεια του abs ,5 λεπτα παραπανω?

και στην τελικη ρε σνιπερ,μη παρεις σσ με abs.

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    Το απενεργοποιεις βγαζοντας την ασφαλεια του...

αμα βγει ςς με abs σιγουρα θα ειναι με κουμπακι ρε και οχι με ασφαλεια

Και είσαι στην πίστα και θες να πέσεις στα φρένα από τα 200 (ένα νούμερο που και στα Μέγαρα το "βλέπεις") αλλά στον τελευταίο γύρο σου έχει καεί η ασφάλεια και δεν έχεις πια ABS ή CBS ή και τα 2...... Και χουφτώνεις την μανέτα του φρένου με τα 4 δάχτυλα και την φτάνεις στο στοπ.....

Και σε μαζεύουν από την Αλίαρτο που θα σταματήσεις.....

Γιατι πιστευεις οτι ολοκληρα τμηματα μαρκετινγκ και R&D των εταιρειων δεν θα το εχουν προβλεψει αυτο το ενδεχομενο???

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Α.. όταν ανέβεις επάνω να σε δώκω (αν το έχω ακόμα) το 954 να φρενάρεις μία δυνατή να μου πεις για τα όριά σου μετά
    Γιαυτό ακριβώς χρειάζονται τα ABS γενικότερα. Γιατί τα όρια του ασφαλούς φρεναρίσματος και πτώσης είναι πολύ κοντά.

Σε ότι αφορά την πίστα, δεν νομίζω ότι θα μπει χωρίς on-off (δεν διάβασα το link).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Α.. όταν ανέβεις επάνω να σε δώκω (αν το έχω ακόμα) το 954 να φρενάρεις μία δυνατή να μου πεις για τα όριά σου μετά
    Δεν με κατάλαβες, μίλησα γι'αυτά τα CBR (εννοείται πως περιλαμβάνω και τα προηγούμενα) επειδή είχαν κι έναν πιο ταξιδιάρικο χαρακτήρα όπου θα ήταν χρήσιμο και το ABS.

Τα μετέπειτα ss έγιναν όπλα και οι παλιο-ιάπωνες μόλις τους κοτσάρανε σιγαστήρες...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Γιατι πιστευεις οτι ολοκληρα τμηματα μαρκετινγκ και R&D των εταιρειων δεν θα το εχουν προβλεψει αυτο το ενδεχομενο???

Γιατί τους νοιάζει να πουλήσουν μηχανάκια για καφετέριες.....

κανένας μαρκετίστας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την 100% άψογη λειτουργία ενός μηχανήματος (πόσο μάλλον μιας ασφάλειας)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Σε ότι αφορά την πίστα, δεν νομίζω ότι θα μπει χωρίς on-off.
    Αν ισχύσει αυτό τελικά αλλάζω εντελώς άποψη, δεν το συζητώ όσο κι αν απεχθάνομαι τα πολλά πολλά ηλεκτρονικά καλούδια (κακούδια μάλλον )

.... Και χουφτώνεις την μανέτα του φρένου με τα 4 δάχτυλα και την φτάνεις στο στοπ.....
    ....
    Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό που γράφεις?

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Γιαυτό ακριβώς χρειάζονται τα ABS γενικότερα. Γιατί τα όρια του ασφαλούς φρεναρίσματος και πτώσης είναι πολύ κοντά.

Σε ότι αφορά την πίστα, δεν νομίζω ότι θα μπει χωρίς on-off (δεν διάβασα το link).

Μπορούμε να καταλάβουμε ότι τα SS είναι ΚΥΡΙΩΣ μηχανές για πίστα κι όχι για τον δρόμο;

(το λινκ δεν μιλάει για ον/οφ κουμπί αλλά λέει για το ηλεκτρονικό σύστημα που καραδοκεί για να μπει το ΑΒS την απόλυτα τελευταία στιγμή που θα χρειαστεί το ABS)

Kαι ποιος μου λέει ότι κατεβάζοντας ταχύτητες δεν μπλοκάρω (γιατί έτσι γουστάρω να μπω στην στροφή) και το CBS αρχίσει τα δικά του και μου φρενάρει τον μπροστινό; Τόσες και τόσες ανακλήσεις κάνουν για τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά συστήματα ειδικά στα καινούργια μηχανάκια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αν ισχύσει αυτό τελικά αλλάζω εντελώς άποψη, δεν το συζητώ όσο κι αν απεχθάνομαι τα πολλά πολλά ηλεκτρονικά καλούδια (κακούδια μάλλον )

Έχεις κάνει καλοκαίρι στις παραλίες του Κεντρικού Αιγαίου? :rotflmao: :rotflmao:

του 'κέντρου' γενικότερα...

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Πόσο σίγουρος είσαι για αυτό που γράφεις?

Γιατί αυτό κάνουν όσοι θέλουν να σταματήσουν γρήγορα κι έχουν ABS.

Για μηχανές δρόμου, δεν το συζητώ ειδικά εδώ μέσα, είναι πολλές φορές Σωτήριο αλλά για την πίστα έχω τις επιφυλάξεις μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Έχεις κάνει καλοκαίρι στις παραλίες του Κεντρικού Αιγαίου? :rotflmao:
    του 'κέντρου' γενικότερα...
    Λίγο από Σαντορίνη Πάρο και Νάξο μόνο, είχε παγωμένα νερά θυμάμαι και μετά τη βουτιά ξαναβούταγα να βρω τ'αποτέτοια μου γιατί νόμιζα πως τα ξέχασα μέσα !

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Λίγο από Σαντορίνη Πάρο και Νάξο μόνο, είχε παγωμένα νερά θυμάμαι και μετά τη βουτιά ξαναβούταγα να βρω τ'αποτέτοια μου γιατί νόμιζα πως τα ξέχασα μέσα !

Ναι αλλα πιο ωραια που ηταν???

Ναξο Ναξο...

Γιατί τους νοιάζει να πουλήσουν μηχανάκια για καφετέριες.....

κανένας μαρκετίστας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την 100% άψογη λειτουργία ενός μηχανήματος (πόσο μάλλον μιας ασφάλειας)
    Εγω που νομιζα οτι τα SS ηταν για πιστα...Το R&D ομως μπορει να εγγυηθει....Και δεν τα βγαζουν για καφετερια...Τα βγαζουν για πιστα και το λενε και μονοι τους...Οποτε θα τα φτιαξουν αναλογα...

Παντως αμα ειναι και πουνε τα βγαζουμε για καφετεριες τοτε το ABS δεν πρεπει να εχει κουμπακι/ασφαλεια....Μονιμο...

Αλλα υποτιθεται οτι τα βγαζουν για πιστα και αυτο επιδιωκουν...Για καφετερια ενα B-King ειναι απειρως καλυτερο και για αυτο πανω κατω φτιαχτηκε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Kαι ποιος μου λέει ότι κατεβάζοντας ταχύτητες δεν μπλοκάρω (γιατί έτσι γουστάρω να μπω στην στροφή) και το CBS αρχίσει τα δικά του και μου φρενάρει τον μπροστινό; Τόσες και τόσες ανακλήσεις κάνουν για τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά συστήματα ειδικά στα καινούργια μηχανάκια....
    Με αυτή τη λόγική που ξέρεις ότι το σουπερ ντούπερ σύστημα ψεκασμού/ECU και PCII που έχουν ή βάζουν στα μηχανάκια μας, δεν θα σαλτάρει δίνοντας afterburner στο τέλος της ευθείας ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Vfr με Abs ή όχι?
    από kostasdirt στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2009, 21:06
  2. Ss με Πλαινές Βαλίτσες!!!
    από paramedic στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 21:15
  3. Ss με Πλαινές Βαλίτσες!!!
    από paramedic στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2006, 16:28
  4. CBF-600 με ABS ή χωρίς;
    από eleanor_22 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2006, 07:06
  5. ΥΑΜΑΗΑ TDM 900 με ABS ή χωρίς???
    από sourtaggias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ