Πως χαρηκα τα χαλια των Γερμανων σημερα δεν λεγεται.....Ετσι για να μιλανε για τον Οττο![]()
Πως χαρηκα τα χαλια των Γερμανων σημερα δεν λεγεται.....Ετσι για να μιλανε για τον Οττο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
μαζι σου
γερμανια![]()
![]()
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΜΠΑΛΟΙ (ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ....ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ)
ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ EURO
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡ ΔΕ ΠΟΥΤΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ 4 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΜΕΣΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΟΥΡΟ ΠΑΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗ" ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άντε να δούμε και με τη ρωσία
πάντως τι γκρινιάζουμε/ουνε
η ιταλία παγκόσμια πρωταθλήτρια άρπαξε τρια
η γερμανία άρπαξε δύο από τους κροάτες
η αγγλία δεν είναι καν εκεί (και δεν το χει πάρει και ποτέ)
ξαφνικά το ότι έχασε η ελλάδα είναι τόσο τραγικό;
Ή ίστορία έγραψε, φιλαράκο......ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004..........!!!!
Κι αύτοί πού έφτασαν 3 στούς 4 τετράδα.......μέ τούς Μαμελούκους έφτασαν,
καί τα πετροδολλάρια.........
Κι έμείς ή ...Έλλαδίτσα............
ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ........ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΜΑΣ..........
όπως τόσες χιλιάδες χρόνια τώρα........
ΕΜΕΙΣ..........ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ........μιά χώρα πού ούτε μισό Παρίσι είναι...
Κι αύτοί πού άνακάλυψαν τό ποδόσφαιρο σέ αύτόν τόν πλανήτη........αύτόν τόν τίτλο
ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΠΟΤΕ.........μαζί μέ πολλούς άλλους μεγάλους....!!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ...............ΕΛΛΑΔΑ...........!!!!!
Κι έσύ σάν ΕΛΛΗΝΑΣ.............καί όχι μίζερος ,γιαπάκος,παγκοσμιοποιημένος Νεοέλληνας.......
θά έπρεπε γιά τά..........
ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ...........ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ......!!!!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..........ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..............
ΓΑΜΙΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...........
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ...............!!!!!!!!
ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.........?? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΕΣ...???
Δέν άξίζει τέτοια άπαξίωση αύτή ή όμάδα φιλαράκο.........
Μήπως δέν ήσουν καί σύ σέ αύτούς πού έκλειναν τό δρόμο.........όταν τό λεωφορείο
πήγαινε άπό τό άεροδρόμιο στό στάδιο....??
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ..........ΚΛΑΣΣΙΚΕ ΕΛΛΗΝΑ........
Αύτή ή όμάδα ότι καί νά κάνει,όσα καί νά φάει.........θά πρέπει νάναι....
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..........
καί όχι νά τήν περιμένουμε στή στροφή,μόλις κάνει τήν ξερή..........
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ..........ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΧΟΛΗ ΜΑΣ.........!!!!!
Μάγκες ήμασταν τό 2004..........κλεφτοπόλεμο παίξαμε..........ότι κάνουμε σά φυλή χιλιάδες
χρόνια,τό μυαλό μας χρησιμοποιήσαμε...μέ άρχιμάστορα τόν Ότο....δέν είχαμε Ροναλντίνιους.........
είχαμε όμως ...........
ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..........
ΠΟΥ ΓΑΜΙΣΕ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ , ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΥΣ...........!!!!!!!!
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ...........ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ.............
ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ 2 ΦΟΡΕΣ...........ΤΟ ΦΙΓΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...!!!!!!!!
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.............ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ............
ΔΕΝ............ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ.............ΑΛΛΟ........!!!!!!!
[/B][/QUOTE]
Ρε φιλαράκι... αυτό τώρα το ονομάζεις ποδοσφαιρική ανάλυση εσύ;;;;;
Πήραμε μία φορά ένα πανευρωπαίκό στο ποδόσφαιρο και κοντεύεις να το κάνεις και γω δεν ξέρω τι. Είμστε πρωταθλητές Ευρώπης και άντε ξανά είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης... ε ωραία είμαστε!!!! Και μπράβο μας και μαγκιά μας και καουμπολίκι μας. Αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτόν τον λόγο θέλω και έχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να το παλέψουμε. Να μην μπούμε στο γήπεδο και να μην βλεπόμαστε. Είναι λάθος η απαίτηση μου;;;;; Δεν νομίζω!
Λες ότι παίξαμε κλεφτοπόλεμο. Αμ δε! Θα θελες! Δεν κάναμε κλεφτοπόλεμο. Ο κλεφτοπόλεμος δεν είναι αυτό. Δεν είναι όλοι ταμπουρωμένοι πίσω και άμα μας κάτσει μας έκατσε. Κλεφτοπόλεμος ποδοσφαιρικά σημαίνει γερή άμυνα σκυλίσια με παγίδες αλλά βγαίνουμε συχνά-πυκνά σαν τα κομάντα και χτυπάμε.
Αλλά όπως σου έγραψα και έστω και έτσι μαγκιά μας το πήραμε. ΟΚ. Και φυσικά πανηγυρίσαμε. Τώρα τι κάνουμε; Εγώ ως Έλληνας και οπαδός της εθνικής έχω απαίτηση να δω κάτι καλύτερο. Που δεν το είδα. και έχω απαίτηση αφού δεν το είδα να δω σοβαρότητα καιστο παιχνίδι με την ρωσία να βγούμε και να τρώμε σίδερα! Να μπούμε στο γήπεδο και να πάθουν οι Ρώσοι καρδιά! Αυτό θα ήταν υπερηφάνια και τιμή μας. Τεράστια τιμή θα έλεγα.
Συμφωνώ ότι είναι κακό-κάκιστο να περιμένουμε πως και πως να βγάλουμε τη χολή μας ή να χαιρόμαστε όταν την πατάμε γιατί αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μικροπρέπεια και κακία.
Από την άλλη όμως το θεωρώ εξίσου μαλακία να μας πιάνει ο και καλά εθνικός μας οίστρος και να μην μπορούμε να δούμε πέρα από τη μύτη μας. Και τα δύο είναι αποπροσανατολιστικά.
Και μην μου κοπανάς συνέχεια ότι το πήραμε το 2004 γιατί στο τέλος γίνεται ανέκδοτο. Θα γίνει κάτι όπως το έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο. Έλεος δηλαδή!!!!!
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ρε αλχιμιστ θελεις και σοβαρη ποδοσφαιρικη αναλυση?
ειπαμε οταν παιζουν παιχτες του χαρτινου πρωκταθλητη τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους
βγαλτε εξω Νικοπολιδη Αντζα Τοροσιδη και λοιπους κοκινους κλοουν οπως στο προηγουμενο γιουρο(ο Νικοπολιδης ηταν βαζελος) και θα δειτε ποσο βαρια ειναι του τσολια η @@@@
ή πειτε του Γκαγκα να τραβηξει μια ενσταση να ανατραπει ολο το euro
να μια σοβαρη αναλυση ... αντε γιατι παρατραβηξε το παραμυθι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
άντε να δούμε και με τη ρωσία
πάντως τι γκρινιάζουμε/ουνε
η ιταλία παγκόσμια πρωταθλήτρια άρπαξε τρια
η γερμανία άρπαξε δύο από τους κροάτες
η αγγλία δεν είναι καν εκεί (και δεν το χει πάρει και ποτέ)
ξαφνικά το ότι έχασε η ελλάδα είναι τόσο τραγικό;
ΟΧΙ βέβαια!!! Σαφώς κι επειδή χάσαμε δεν είναι τραγικό!
Το πρόβλημα είναι ρε φίλε όπως πάντα το ίδιο στην Ελλάδα. Ότι τραβάμε τα άκρα! Χάσαμε; Πωπω καταστροφή και αρχίζουν όλοι. Οι άμπαλοι οι άσχετοι οι κακοί κλπ κλπ. Κερδίζουμε; Το αντίθετο. Θεεοί άπαιχτοι μπαλαδόροι όλη η Ευρώπη υποκλίνεται μπροστά μας κλπ κλπ.
Κανείς δεν στέκεται κάπου στη μέση και να δει τα πράγματα πιο καθαρά.
Για μένα φίλε το 2004 το πήραμε τίμια και αντρίκια το πανευρωπαίκό και το αξίζαμε που τοπήραμε. Τέλος! Γιατί; Γιατί είχαμε μια δεμένη ομάδα γιατί είχαμε έναν προπονητή ο οποίος πήρε το 100% από τους παίκτες γιατί ήξερε άριστα το σύστημα που εφάρμοσε και μας πήγε γάντι γιατί από ένα σημείο και μετά η ψυχολογία μας ανέβηκε στα ύψη και ότι και να κάναμε έπιανε γιατί οι παίκτες ήταν σχεδόν όλοι στην καλύτερη κατάσταση και συνεργάτηκαν άψογα και άλλα. Και το κυριότερο από όλα να μην το ξεχάσω. Διότι για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική μας ιστορία παίξαμε επιτέλους με τρομερή πειθαρχία! Απόλυτη πειθαρχία!!! Αυτό ήταν ο μεγάλος σύμμαχός μας.
Όλα αυτά είναι υπέρ μας.
ΑΠό την άλλη όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε κάποια πράγματα. Ότι μας πήγε κάπου και η τύχη ας πούμε (πχ στα ματς με την Ρωσία και την Τσεχία) ότι κάποιες ομάδες ήταν σε πτώση τρομερή (λέγε με Γαλλία)... και το κυριότερο από όλα μα όλα. Τότε το 2004 δεν μας ήξεραν και μας είχαν υποτιμήσει. Πολύ βασικό.
Τώρα μας ξέρουν. Γνωρίζουν πως θα παίξουμε τι θα κάνουμε.
Δεν μπορούμε λοιπόν ότι κα να λένε κάποιοι να ανταγωνιστούμε στα ίσα τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου. τελεία και παύλα. Δεν γίνεται. Τι μπορούμε κατά τη γνώμη μου να κάνουμε; Μα να πάρουμε τα ρημάδια τα παιχνίδια τα οποία μπορούμε. Και αντί γι αυτό πάμε καιπαίζουμε αισχρή μπάλα αισχρό ποδόσφαιρο με την Σουηδία της οποίας η άμυνα ήταν για τα πανηγύρια.
Αυτό πείραξε και ενοχλεί φίλε. Όχι η ήττα! Το να χάσεις ένα παιχνίδι και δύο καιόσα θες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά όχι έτσι. Όχι με κατεβασμένα τα σόβρακα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε αλχιμιστ θελεις και σοβαρη ποδοσφαιρικη αναλυση?
ειπαμε οταν παιζουν παιχτες του χαρτινου πρωκταθλητη τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους
βγαλτε εξω Νικοπολιδη Αντζα Τοροσιδη και λοιπους κοκινους κλοουν οπως στο προηγουμενο γιουρο(ο Νικοπολιδης ηταν βαζελος) και θα δειτε ποσο βαρια ειναι του τσολια η @@@@
ή πειτε του Γκαγκα να τραβηξει μια ενσταση να ανατραπει ολο το euro
να μια σοβαρη αναλυση ... αντε γιατι παρατραβηξε το παραμυθι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί ρε μαλάκα τις παπαριές του Τσάρτα τις διάβασες;;;;;;;;;;;
ΥΓ. Μοναδική χαρά η ήττα του "φαβορί" της Γερμανιας. Μπλιαχ! Σιχαμένη ομάδα!!! Πολύ το χάρηκα ειδικά όταν είδα τη φάτσα του Μπεκενμπάουερ στις εξέδρες!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Μοναδική χαρά η ήττα του "φαβορί" της Γερμανιας. Μπλιαχ! Σιχαμένη ομάδα!!! Πολύ το χάρηκα ειδικά όταν είδα τη φάτσα του Μπεκενμπάουερ στις εξέδρες!!!![]()
Κατσε καλαααααααααααα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ειπαμε οταν παιζουν παιχτες του χαρτινου πρωκταθλητη τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα του![]()
![]()
![]()
Εδώ έλιωσα!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
βγαλτε εξω Νικοπολιδη ... (ο Νικοπολιδης ηταν βαζελος)
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι κερδίζει σε αυτό το τουρνούα , το καθαρά επιθετικό ποδόσφαιρο.
Οι ομάδες που μπορούν να πιέσουν ψηλά και να έχουν και παίκτες φαρμάκι στην επίθεση καθαρίζουν χαλαρά τα παιχνίδια. Κάτι που μάλλον προβλέπω και για Ολλανδία σήμερα.... ΑΝ... παίξει όπως με την Ιταλία.
Η Ελλάδα δεν έχει την ικανότητα να παίξει ανοιχτά παιδιά... πάρτε το χαμπάρι. Ούτε τις μονάδες έχει , ούτε μαθημένη είναι. Απλά έχει καλή χημεία και δέσιμο σαν σύνολο και βασίζεται σε "ξεπετέγματα" όταν ο αντίπαλος είναι όλος μπροστά. Κάτι που δεν έκανε η Σουηδία και για αυτό είχαμε αυτό που είδαμε.
Για το παιχνίδι με την Ρωσία, συμφωνώ οτι δεν χωράει πρόβλεψη. Οι μέν Ρώσοι πάσχουν στην άμυνα, οι δε δικοί μας, δεν έδειξαν να έχουν καλή ανάπτυξη κέντρου. Δεν ξέρω... το μόνο που θα κάνω είναι να πάρω καλή θέση στον καναπέ και απλά να δώ τι θα κάνουν.
Ούτε μπορώ , ούτε θέλω να κρίνω κάτι πριν δώ όλα μας τα παιχνίδια. Το μόνο σίγουρο πάντως , είναι οτι έχουμε ακόμα ελπίδες...οπότε ίδωμεν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
paixte ESPAGNA lemeeeΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι κερδίζει σε αυτό το τουρνούα , το καθαρά επιθετικό ποδόσφαιρο.
Gandalf![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ή ίστορία έγραψε, φιλαράκο......ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2004..........!!!!
Κι αύτοί πού έφτασαν 3 στούς 4 τετράδα.......μέ τούς Μαμελούκους έφτασαν,
καί τα πετροδολλάρια.........
Κι έμείς ή ...Έλλαδίτσα............
ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ........ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΜΑΣ..........
όπως τόσες χιλιάδες χρόνια τώρα........
ΕΜΕΙΣ..........ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ........μιά χώρα πού ούτε μισό Παρίσι είναι...
Κι αύτοί πού άνακάλυψαν τό ποδόσφαιρο σέ αύτόν τόν πλανήτη........αύτόν τόν τίτλο
ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΠΟΤΕ.........μαζί μέ πολλούς άλλους μεγάλους....!!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ...............ΕΛΛΑΔΑ...........!!!!!
Κι έσύ σάν ΕΛΛΗΝΑΣ.............καί όχι μίζερος ,γιαπάκος,παγκοσμιοποιημένος Νεοέλληνας.......
θά έπρεπε γιά τά..........
ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ...........ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ......!!!!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..........ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ..............
ΓΑΜΙΣΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...........
ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ...............!!!!!!!!
ΔΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ.........?? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΕΣ...???
Δέν άξίζει τέτοια άπαξίωση αύτή ή όμάδα φιλαράκο.........
Μήπως δέν ήσουν καί σύ σέ αύτούς πού έκλειναν τό δρόμο.........όταν τό λεωφορείο
πήγαινε άπό τό άεροδρόμιο στό στάδιο....??
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ..........ΚΛΑΣΣΙΚΕ ΕΛΛΗΝΑ........
Αύτή ή όμάδα ότι καί νά κάνει,όσα καί νά φάει.........θά πρέπει νάναι....
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ..........
καί όχι νά τήν περιμένουμε στή στροφή,μόλις κάνει τήν ξερή..........
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ..........ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΧΟΛΗ ΜΑΣ.........!!!!!
Μάγκες ήμασταν τό 2004..........κλεφτοπόλεμο παίξαμε..........ότι κάνουμε σά φυλή χιλιάδες
χρόνια,τό μυαλό μας χρησιμοποιήσαμε...μέ άρχιμάστορα τόν Ότο....δέν είχαμε Ροναλντίνιους.........
είχαμε όμως ...........
ΤΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..........
ΠΟΥ ΓΑΜΙΣΕ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ , ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΥΣ...........!!!!!!!!
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ...........ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ.............
ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ 2 ΦΟΡΕΣ...........ΤΟ ΦΙΓΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...!!!!!!!!
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.............ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ............
ΔΕΝ............ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ.............ΑΛΛΟ........!!!!!!!
![]()
Ρε φιλαράκι... αυτό τώρα το ονομάζεις ποδοσφαιρική ανάλυση εσύ;;;;;
Πήραμε μία φορά ένα πανευρωπαίκό στο ποδόσφαιρο και κοντεύεις να το κάνεις και γω δεν ξέρω τι. Είμστε πρωταθλητές Ευρώπης και άντε ξανά είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης... ε ωραία είμαστε!!!! Και μπράβο μας και μαγκιά μας και καουμπολίκι μας. Αλλά ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτόν τον λόγο θέλω και έχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να το παλέψουμε. Να μην μπούμε στο γήπεδο και να μην βλεπόμαστε. Είναι λάθος η απαίτηση μου;;;;; Δεν νομίζω!
Λες ότι παίξαμε κλεφτοπόλεμο. Αμ δε! Θα θελες! Δεν κάναμε κλεφτοπόλεμο. Ο κλεφτοπόλεμος δεν είναι αυτό. Δεν είναι όλοι ταμπουρωμένοι πίσω και άμα μας κάτσει μας έκατσε. Κλεφτοπόλεμος ποδοσφαιρικά σημαίνει γερή άμυνα σκυλίσια με παγίδες αλλά βγαίνουμε συχνά-πυκνά σαν τα κομάντα και χτυπάμε.
Αλλά όπως σου έγραψα και έστω και έτσι μαγκιά μας το πήραμε. ΟΚ. Και φυσικά πανηγυρίσαμε. Τώρα τι κάνουμε; Εγώ ως Έλληνας και οπαδός της εθνικής έχω απαίτηση να δω κάτι καλύτερο. Που δεν το είδα. και έχω απαίτηση αφού δεν το είδα να δω σοβαρότητα καιστο παιχνίδι με την ρωσία να βγούμε και να τρώμε σίδερα! Να μπούμε στο γήπεδο και να πάθουν οι Ρώσοι καρδιά! Αυτό θα ήταν υπερηφάνια και τιμή μας. Τεράστια τιμή θα έλεγα.
Συμφωνώ ότι είναι κακό-κάκιστο να περιμένουμε πως και πως να βγάλουμε τη χολή μας ή να χαιρόμαστε όταν την πατάμε γιατί αυτό αν μη τι άλλο δείχνει μικροπρέπεια και κακία.
Από την άλλη όμως το θεωρώ εξίσου μαλακία να μας πιάνει ο και καλά εθνικός μας οίστρος και να μην μπορούμε να δούμε πέρα από τη μύτη μας. Και τα δύο είναι αποπροσανατολιστικά.
Και μην μου κοπανάς συνέχεια ότι το πήραμε το 2004 γιατί στο τέλος γίνεται ανέκδοτο. Θα γίνει κάτι όπως το έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο. Έλεος δηλαδή!!!!! [/B][/QUOTE]
ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ...........
ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ............ΑΝΑΛΥΣΗ....??
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.....??
Έδώ πετάει ό καθένας τό μακρύ καί τό κοντό του........κι έσύ θές άνάλυση...??
Έσύ πήρες πρέφα ,πώς έπαιζε ή Έθνική........καί γιατί χάσαμε ..??
Θές νά τό άναλύσουμε.........ή νά βγάζουμε κραυγές....??
Έχεις γνώσεις προπονητικής....??
ΟΧΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...........
Έδώ θά κάνουμε πλακίτσα, θά άφουγκραζόμαστε τόν κοσμάκη καί θά..........
ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.........!!!!!
Κι αύτά πού σάς γράφω μεταξύ σοβαρού καί άστείου.......ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.....!!!!
Κλεφτοπόλεμος σημαίνει ότι..........
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΩ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.............
ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΣΣΟΜΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.............
ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ...........ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ....!!!
Έσύ τί ήθελες ,νά παίξουμε στήν κόντρα καί στά ίσια τά μεγαθήρια τής Εύρώπης..??
ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ............??
Έδώ κοτζάμ Ίταλία μέ τόσα παγκόσμια...........ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....???
Άντε βγές καί πές έσύ ότι δέν σού άρεσαν τά παγκόσμια πού πήραν..........
ΤΖΟΦ,ΦΑΚΕΤΤΙ,ΜΑΤΣΟΛΑ,ΡΙΒΑ,ΡΙΒΕΡΑ,ΡΟΣΣΙ,..........
ΜΙΛΑΝ............ΙΝΤΕΡ.............είδικά πού χρόνια έσκιζε μέ αύτό άντιποδόσφαιρο πού λές
καί άπό τότε πού άρχιζε νά παίρνει τούς Ρονάλντο..........παίρνει καί τά 3 μου....!!!!!
Άκου φιλαράκο.............άπό τή στιγμή πού οί Άγγλοι άρχισαν νά πέφτουν κάτω......γιά νά
τελειώσει ό χρόνος είναι άφέλεια νά άπαιτείς άπό τούς Έλληνες νά παίξουν μπαλλάρα....!!!
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ...........
Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΕ....................σέ άλλες έποχές......
Γιαυτό όταν μιλάτε ,προσέχετε τί λέτε........
Αύτή είναι ή Έλλαδάρα μας,αύτή είναι ή όμάδα μας,ή πατρίδα μας καί τήν άγαπάμε.....!!!
Αύτή ή κριτική πάνω άπό τό πτώμα.............ΜΟΝΟ ΧΟΛΗ ΒΡΩΜΑΕΙ...........!!!!!!
Έπαληθεύομαι μέ τίς χθεσινές δηλώσεις τών Αύστριακών.........
Άς φύγει ή Έλλάδα νάρθουν οί άδερφές νά δούμε μπάλλα.......!!!!
ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ.............
γιατί δέ θά καταφέρουν ποτέ ούτε νά όνειρευτούν αύτό πού κάναμε.....!!!!
Καί χρειάστηκαν ένα πέναλτυ μαιμού..........μέ τήν Πολωνία γιά νάχουν ένδιαφέρον
γιά άκόμα ένα παιχνίδι μέσα στό σπίτι τους.........
ΑΛΛΑ..........ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΝΕ.......
70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.............άπό τότε πού τούς είχε ό Χίτλερ έπαρχία....!!!!
Ψιλιπράμματα τό 2004 ε....??
ΟΧΙ ΜΑΓΚΑ...........ΗΤΑΝ ΕΠΟΣ...........
Καί μέ αύτό θά ζώ μέχρι νά πεθάνω..........
Όταν τό 87 έγινε τό θαύμα στό μπάσκετ άναρωτιόμουν άν θά τό ξαναζήσω γιατί ήμουν
μόνο 31.........τώρα στά 52 πιά ........καί στό ποδόσφαιρο..........
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ.........!!!!!
Θά λαχταράω νά δώ μπάλλα νίκες,χαρές.............
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.............
ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...........
ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΩ................
ΟΣΟ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ.................
Κι ούτε ρέ...........μάγκα θά κάνω κριτική τήν ώρα τού άγώνα........!!!!
Δηλώσεις Τοροσίδη...άκουσες??..........κι αύτοί ψυχή έχουνε καί μάς θέλουνε μαζί τους..........
ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ.............ΔΥΣΤΥΧΩΣ...............
ΕΙΣΑΣΤΕ................ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ..............!!!!!!!!
ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΡΙΤΙΚΗ...............ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ..........
ΕΛΛΑΔΑΡΑ.............ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ........
ΥΓ. Ψίτ.......καί πούσαι.........ΕΣΥ........όπαδός της Έθνικής ......ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ..........
όπαδός τής πάρτης σου μπορεί.....
Σόρρυ πού δέν τό πήραμε δυό φορές.....ή μία έτσι κι άλλιώς τίποτα δέν είναι.....!!!!!
![]()
malista...kai se proigoumeno postaki pou sou eipa oti i skepsi sou einai....oti kai na kanei i ellada oso asxima kai na paixei esy tha to dexesai ,,,eipes....DEN EIPA AUTO...ESY AYTO KATALAVES APO TA LEGOMENA MOY;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.............
ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...........
ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΩ................
ΟΣΟ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ.................
![]()
arxisan oi kolotoubes....![]()
ελπιζω οτι με την Ισπανια που προφανως πονταρες, να βγαλεις τουλαχιστον τριψηφιο νουμερο ως καθαρο κερδος γιατι αν κρινω απ τα 40 καθαρα που πανηγυρισες με τη ηττα της Ελλαδας...............μας παραθετεις στη διαφημιση με τον ταξιτζη και το "φοιτητη".Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
paixte ESPAGNA lemeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()