Ποιος ήταν ρε Αντρέα...?
Δεν ήταν ο Νίκος στο forum, δεν θυμάμαι ρε γαμώτο το επώνυμο του.. αν ξέρεις τους Κομνηνάκηδες ήταν ο καλύτερος φίλος του Γιάννη, ήταν ένα παλικάρι μελαχρινό 35άρης, στο ύψος μου αλλά πιο γεροδεμένος..δούλευε μπάρμαν και τώρα αν θυμάμαι καλά σε ένα κέντρο στην χερσόνησο? σταλίδα? κάτι τέτοιο.. όπως είπα τώρα είχε ένα cbr1100 μάυρο, πριν ένα vfr800, και πριν 3-4 χρόνια ένα tdm.. ακόμα δεν το έχω συνηδειτοποιήσει ότι δεν θα τον ξαναδώ.. βρισκόμασταν σχετικά συχνά, κυρίως παλαιότερα γιατί με την δουλεία δεν περνούσε συχνά από το νετ καφέ.. τελευταία φορά που τον είχα δει του είχα πει ότι μαζευόμαστε τις τετάρτες και ήθελε να κάνουμε καμιά βόλτα.. κρίμα που δεν προλάβαμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ποιος ήταν ρε Αντρέα...?![]()
Τον έλεγαν Νίκο Καρακατσάνη και δούλευε ως Barman στα Μάλια. Δεν ήταν μόνο ξάδερφος, αλλά και κολλητός φίλος. Όντως είχε ένα cbr1100 ΧΧ μάυρο. Έφυγε πολύ άδικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Δεν ήταν ο Νίκος στο forum, δεν θυμάμαι ρε γαμώτο το επώνυμο του.. αν ξέρεις τους Κομνηνάκηδες ήταν ο καλύτερος φίλος του Γιάννη, ήταν ένα παλικάρι μελαχρινό 35άρης, στο ύψος μου αλλά πιο γεροδεμένος..δούλευε μπάρμαν και τώρα αν θυμάμαι καλά σε ένα κέντρο στην χερσόνησο? σταλίδα? κάτι τέτοιο.. όπως είπα τώρα είχε ένα cbr1100 μάυρο, πριν ένα vfr800, και πριν 3-4 χρόνια ένα tdm.. ακόμα δεν το έχω συνηδειτοποιήσει ότι δεν θα τον ξαναδώ.. βρισκόμασταν σχετικά συχνά, κυρίως παλαιότερα γιατί με την δουλεία δεν περνούσε συχνά από το νετ καφέ.. τελευταία φορά που τον είχα δει του είχα πει ότι μαζευόμαστε τις τετάρτες και ήθελε να κάνουμε καμιά βόλτα.. κρίμα που δεν προλάβαμε..![]()
(Στο forum ήταν ο jennik)
Φρόντισε στα ταξίδια που θα κάνετε μαζί να προσέχετε διπλά τους εαυτούς σας.. κουράγιο και υπομονή φίλε..Αρχικά δημιουργήθηκε από dimperd7
Θα είναι πάντα συνεπιβατης στη μηχανή μου.![]()