Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 114

Θέμα: R6 για πρωτη μηχανή;

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εκτός απο το να σπαμμάρεις, έχεις να προσθέσεις κάτι στην ουσία του θέματος ;(οχι αυτού αναγκαστικά)
    πες εσυ τη γνωμη σου πρωτα που ξερεις και 5 πραγματα παραπανω :rotflmao:

λοιπον και βεβαια να το παρεις το Ρ 6 αφου σε αρεσει απλα στην αρχη με συνεση το γκαζι ωσπου να το συνηθησεις , και αμα εχεις το μυαλο στο κεφαλι σου δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, απο εσενα εξαρτατε

και αμα δεν μπορεις να διαθεσεις τα 300 ευρω για το καθε μαθημα του css μπορεις καλιστα να βαλεις λαστιχα και να πας πιστα με φιλους που ξερουνε να μαθεις 5 πραματα (βεβαια δε θα ειναι το ιδιο )
    αν σε ενδιαφερει η πιστα
    πιο ασφαλης θα εισαι στην καφετερια ομως

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    πες εσυ τη γνωμη σου πρωτα που ξερεις και 5 πραγματα παραπανω :rotflmao:
    Γελάκια και χαζομαρούλες με τους συμμαθητές σου στο φροντιστήριο χάμπο.

Μείνε στο σπαμμοθέμα σου για όσο καιρό υπάρχει ακόμα και άσε τις σοβαρές κουβέντες για όσους έχουν οδηγήσει 5 μηχανάκια παραπάνω.

Κατανοητό ή όχι ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Γελάκια και χαζομαρούλες με τους συμμαθητές σου στο φροντιστήριο χάμπο.

Μείνε στο σπαμμοθέμα σου για όσο καιρό υπάρχει ακόμα και άσε τις σοβαρές κουβέντες για όσους έχουν οδηγήσει 5 μηχανάκια παραπάνω.

Κατανοητό ή όχι ;
    οχι

εσυ με φαινετε εχεις προβλημα μαζι μου ε?? τι σε πειραζει??

και το σπαμοθεμα μου σβηστο αν γουσταρεις , ετσι κι αλλιως εφτασε ο καιρος του , θα ανοιξουμε αλλο αλλα παλι προβλημα θα εχεις εσυ

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους όσους απαντήσατε.
    Απ'ότι βλέπω οι απόψεις είναι περίπου μοιρασμένες. Το fazer 600 είναι η δεύτερη επιλογή αν και το θεωρώ πλέον παρωχημένο μηχανάκι.. Το θέμα είναι ότι αγοράζοντας το, θα ξέρω απ' την αρχή ότι θα το κρατήσω το πολυ 2-3 χρόνια αφού πάντα θα γουστάρω το r6..

Η αλήθεια είναι ότι το r6 χάνει αρκετά εκτός από το θέμα της ασφάλειας φυσικά που είναι και το σημαντικότερο, και από την θέση του συνεπιβάτη που όπως είπα μ'ενδιαφέρει..
    Δεν θα θελα να συμβιβαστώ με την αγορά κάτι ακόμα λιγότερου απ' το fazer 600 που δεν θα μ'αρέσει..

Το σίγουρο είναι ότι αν τελικά αποφασίσω για r6, έχω σκοπό να παρακολουθήσω τουλάχιστον ένα μάθημα CSS

-------------------- Το avatar του/της jfx
    κοιταξε εγω εκανα αυτο ακριβως που λες. ειχα δηλαδη για 4 χρόνια παπάκι (το οποιο και λόγω δουλειας το οδηγουσα πανω απο 8 ωρες τη μερα για τον τελευταιο χρόνο.)

Μετα πήρα R6 2006. Τις πρώτες μερες φοβηθηκα απο τη δυναμη του και ελεγα απο μέσα μου:
    "ολοι αυτοι που διαβαζα στο φορουμ που ελεγαν για κατι ενδιαμεσο πρωτα ειχαν δικιο. παει και τελειωσε."

βεβαια το εβγαζα εκεινη την πρωτη εβδομαδα ΜΟΝΟ βραδυ(μετα τη 1) για να μην εχει κινηση και πηγαινα στο πανεπιστημιο πατρων(οπου το βραδυ δεν κυκλοφορει τιποτα)κι εκανα βολτες, εξασκηση στο φρεναρισμα και καμια λιιγο γρηγορη εκκινηση.

Οταν πηγα μια βολτιτσα λιγο πιο εξω απο την πόλη ειδα οτι πιανει πολυ ευκολα μεγαλη ταχυτητα, χωρις να το επιδιωξεις, απλά αν ξεχαστεις λιγο....

(σιγουρα ειχα αρχισει στον ενα μηνα που το ειχα να το συνηθιζω λιγο και να το γερνω και λιγο παραπανω απο την πρωτη φορα που το καβαλησα.)
    Για πιο μετα τι γινεται δε μπορω να σου πω τιποτα καθως με χτύπησε αυτοκινητο και το μηχανακι τωρα δε κουνάει (ο αλλος εφταιγε).

Γενικά πιστεύω οτι ειναι παρα πολύ καλη ιδεα το κατι ενδιαμεσο ετσι ωστε οταν πας στο μεγαλο να μη σου φανει τοσο τεραστια η διαφορα, και να εχεις συνηθισει το συμπλεκτη ωστε να εστιασεις την προσοχη σου σε κατι αλλο.
    Ομως αν δεν εχεις οικονομικα περιθωρια για μια ακομα μηχανη, δεν ειναι σιγουρο οτι με το R6 θα φας τα μουτρα σου.

Α, και αν σε ενδιαφερει πως θα νοιωθει ο απο πισω, μια βολτα με σενα στο σελάκι πισω θα σε πεισει
    οτι οι σχεδιαστες του Ρ6 ΔΕΝ εδωσαν και μεγαλη σημασια στο δικάβαλο...

οτι και να παρεις, ανεβασε φωτογραφιες!!

αν θες και αίσθηση ΣΣ και άνεση συνεπιβάτη και πιο ξεκούραστη κίνηση στην πόλη μπορείς να κοιτάξεις το cbr600-F

παω σαν κοτα!!! Το avatar του/της papitsoulos
    Φιλε madsk1llzz....

Η ιστορια σου ειναι ακριβως ιδια με τη δικη μου με μονη διαφορα τα 5 χρονια σου, που εμενα ηταν 7 (με παπι).

Οσο εχεις το μυαλο σου εκει που πρεπει, εισαι σχετικα οκ.

Αν θες και το δικο μου R6, ριξε μια φωνη

Στις επόμενες 1-2 εβδομάδες θα χω αποφασίσει σίγουρα ανάμεσα σε r6, fazer 600 και z750..

Χωρίς παρεξήγηση αλλά έχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι κάτοχοι SS ψάχνουν να το ξεφορτωθούν μόλις κλείσουν 1-2 χρόνια.. Γιατί;

πάρα πολλοί που πουλανε ΣΣ, το κανουν για να ξαναπάρουν ΣΣ, κάποιο πιο νέο, στα ΣΣ παίζει μεγάλο ρόλο η μόδα, τα ελάχιστα άλογα παραπάνω, τα ελάχιστα κιλά παρακάτω, τα νέα πλαστικά και χρώματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από ex_hustler
    Γιατί :
    1. Δεν είναι άνετο στη κίνηση της πόλης και σε μποτιλιαρισμένους δρόμους.
    2. Λίγες συνεπιβάτισες δέχονται να βολευτούν πάνω σε ένα σελάκι 10 επί 10 για ώρα.
    3. Ρουφάει μπόλικη βενζίνη.
    Δεν έχεις άδικο φίλε.. Αυτοί οι 3 λόγοι με προβληματίζουν και μένα τον τελευταίο καιρο και αφού τη μηχανή τη θέλω κυρίως γαι χρήση εντός πόλης, μαλλον θα το μετάνοιωνα και γω να πάρω κάποιο SS .. Γι'αυτό παροσανατολίζοαι και στο fazer 600.. Έλα όμως που το r6 είναι άλλη φάση..

επίσης ζεσταίνεται πολύ το μοτέρ (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για αυξημένη φθορά) και ζεσταίνει και τον αναβάτη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra
    εγω με την σειρα μου εχω να πω τα εξης.
    εγω απο T50 πηγα σε R1.
    τα παντα ειναι στο μυαλο μας.
    στην αρχη το πηγενα σαν 400 μετα σαν 600 και τωρα μετα απο 2.5 χρονια το παω σαν χιλιαρι.
    η αποποψη μου και αν θες την ακους η παρε κατι μικροτερο και παλιο η παρε κατευθειαν ενα χιλιαρι. ενα φιλαρακι που πειρε το R6 νεμεν του αρεσε πολυ αλλα το βαρεθικε και γρογορα και τρομαξε να το δωσει.
    εξαλου η διαφορα τιμης απο ενα 600 με ενα 1000 ειναι αρκετα μικρη για να σκεφτεις τα λεφτα.
    και λεω ΑΠΟΨΗ μου γιατι ειναι κατι που πιστευω ΕΓΩ.
    ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του και να την λεει και να γινετε δεκτη.
    δεν εχω σκοπο να διαφονισω με κανεναν.
    καλο απογευμα
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madsk1llzz
    Δεν έχεις άδικο φίλε.. Αυτοί οι 3 λόγοι με προβληματίζουν και μένα τον τελευταίο καιρο και αφού τη μηχανή τη θέλω κυρίως γαι χρήση εντός πόλης, μαλλον θα το μετάνοιωνα και γω να πάρω κάποιο SS .. Γι'αυτό παροσανατολίζοαι και στο fazer 600.. Έλα όμως που το r6 είναι άλλη φάση..
    Και εγώ είμαι της άποψης ότι δεν είναι κατάλληλη μηχανή αν δεν οδηγάς ήδη μοτοσυκλέτα (με συμπλέκτη) καθώς στην αρχή θα έχεις τον νου σου σε αυτόν και τα 100 άλογα δεν συγχωρούν χαζά λάθη στο συμπλέκτη που κάνεις όταν μαθαίνεις. Εφόσον όμως πρόκειται να πας σε 4 κύλινδρο όπως και να έχει, τότε κοίτα και το bandit το 650 με το fairing.. λογικά θα είναι πιο ήρεμο από το fazer και έχε και υπόψην σου ότι το fazer δουλεύει ψηλά..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Re: R6 για πρωτη μηχανή;

Αρχικά δημιουργήθηκε από madsk1llzz
    Γεια σε όλους!! Πρώτο μήνυμα..

ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΟ θέμα το ξέρω αλλά τους τελευταίους μήνες έχω προβληματιστεί πολύ..

Είμαι 22 χρονών και οδηγώ 5 χρόνια παπί 125 εντός πόλης.. Το θέμα είναι ότι έχω τρελαθεί με το r6 αλλά δεν ξέρω πόσο συνετό θα ήταν ν πάω τώρα σ'αυτό.. Πιστεύω όμως ότι έχω το μυαλό να συγκρατηθώ από μλκς αφού τις μηχανές αν και τις γουστάρω τις σέβομαι..

Η λογική λέει fazer ή z750 ως πιο φιλικά στην οδήγηση ενώ μ'ενδιαφέρει και η άνεση του συνεπιβάτη που στα SS από προσωπική εμπειρία είναι χάλια-ισχύει πραγματι; Δε θέλω όμως να πάρω κάτι και στο μυαλό μου να έχω συνέχεια κάτι άλλο(βλέπε r6)..

Σκεφτομαι μεταχειρισμένο r6 του 06.. Τι τιμές παίζουν περίπου;

Οι απόψεις σας κυρίως στο θέμα της ασφάλειας είναι πολύ σημαντικές γιατί έχω βαρεθεί να ακουω από ασχετους υπερβολές, είτε θετικές είτε αρνητικές..
    Αν έχεις μυαλό παρτο.Εγώ στα 30 πήρα Sv 650s....δεν είχα ούτε παπί!Πρόσεξε,αν έχεις μυαλό...Kai πάντα full προστασία:κράνος,μπουφάν,γάντια,μποτάκια,ακόμα και το καλοκαίρι...Έτσι εκτός από ασφάλεια θα θυμίζεις στον εαυτό σου τί πας να κάνεις:βόλτα με τη μηχανή...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος πρεπει να εχει εμπειρια παγκοσμιου για να παρει ενα εξακοσαρι.Γραφει καποιος για αγορα μηχανης και αρχιζετε ολοι τα διαφορα μακαβρια λες και ολοι οι υποψηφιοι αγοραστες εχουν βγει απο το ιδιο καλουπι του παραλογου παποβιου καγκουρα.
    Δηλαδη αν ηθελε tdm θα κινδυνευε λιγοτερο?και αν τελικα απογοητευτει και στραφει σε κ@λοφτιγμενο GTI θα ειναι πολιτικα ορθοτερο και ακινδυνο?
    Ενταξει μια γνωμη ζητησε το παιδι και πολυ σωστα την πηρε αλλα δεν χρειαζεται τοση μοιρολατρεια και ισοπεδωση.

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  2. βοήθεια για πρώτη μηχανή
    από mpompas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2008, 13:47
  3. transalp για πρώτη μηχανή??
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 22:41
  4. Fazer 600 για πρώτη μηχανή?
    από the_passenger στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2006, 22:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •