Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 88

Θέμα: kawasaki z750-honda hornet

Banned Το avatar του/της Zbandit750
    Στο kawasaki-bikers στο οποίο είμαι και εγώ μέλος, αλλά όχι σαν τους άλλους τους τρελαμένους, υπαρχουν μερικοι , που ειτε πετανε λεφτα σε μαλακιες και αναβαθμισεις, για την μουρη , ειτε για την απόδοση, πάντως εχουν ξεφυγει πολυ.

Εγω ήμουν ενας ευτυχής και συνειδητοποιημενος κατοχος ενος Ζ750 06 μαμα, και ημουν απολυτα ευχαριστημένος , γιατι ηξερα τι αγορασα και για τι χρηση το πηρα. Δυστηχως ομως ενα τσογλανι μου το εκλεψε και μετα απο 1 χρονο οταν ηρθε η ωρα να αγοραζω αλλο, βρηκα αυτο με το πηρουνι του 1000 , σε καλη τιμη και το χτυπησα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
    Στο kawasaki-bikers στο οποίο είμαι και εγώ μέλος, αλλά όχι σαν τους άλλους τους τρελαμένους, υπαρχουν μερικοι , που ειτε πετανε λεφτα σε μαλακιες και αναβαθμισεις, για την μουρη , ειτε για την απόδοση, πάντως εχουν ξεφυγει πολυ.

....

Για τον μ@λάγα τον γIDIοβοσκό θα λέει.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Και ναι, εχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής
    TO HORNET EINAI MADE IN ITALY KAI TO Z MADE IN JAPAN.... ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ....

ΒΤW ΓΙΑ ΠΟΙΟ Ζ750 ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 04-06 Η ΤΟ 07>?

ΓΙΑΤΙ ΤΟ 07 ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ USD ME ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΦΟΡΤΗΣΗΣ+ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ....

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΟΡΝΕΤ NISSIN ΔΙΠΙΣΤΟΝΕΣ

ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΟΡΝΕΤ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ

Γι αυτό εβαλες μπροστινό απο το 1000? Η για μούρη?

Και γι αυτό και σχεδόν όλοι οι Ζδες στο kaw-bikers εχουν αλλάξει μπροστινό, βαζουν ελατήρια, τακάκια, αμορτισερ απο 636, και οτι αλλο βρούν μπας και γίνει σωστό το μηχανάκι?

και ξερεις τι μου θυμησες? αυτο που που λεω εγω σε κακοβουλους

"ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΗΜΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ???" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω θα το ξαναπω

μακρυα απο τα kawasaki

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αντε ντε, που ησουνα τοση ωρα?

Και μενα δεν μου αρέσιε το νεο Hornet, αλλά σε σχέση με το νεο Ζ είναι πολύ μπροστά.

Και αφου ειναι made in Japan το Ζ κι εχιε καλη ποιότητα κατασκευής, γιατί τρίζουν τα πλαστικά?
    Γιατί κολλαει ο μοχλός ταχυτητων, γιατί ξεχάσανε να τα γρασσάρουν εκεί (ολα όμως ε), γιατί δεν πάει βήμα?
    Οι δαγκάνες δεν είναι οι ίδιες με του Hornet, το εχω ελέγξει, ειναι βέβαια καλύτερες απο τις προηγούμενες που ηταν γα τα σκουπίδια.
    Το ψαλίδι ακόμα του ZR7 είναι, μόνο που το αμορτισερ εκείνου δούλευε, αυτο του νεου Ζ ειναι κι αυτό για τα μπάζα.

Το μπροστινό ναι εχει ρυθμίσεις, αλλά δεν δουλευει με τίποτα οπως και να το ρυθμίσεις.

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ντάξει ειλικρινά δε μπορώ να πω ότι μου αρέσει εμφανισιακά το Hornet (δεν το έχω οδηγήσει για να πω ότι θα με κερδίσει εκεί τουλάχιστον .. )

αλλά ρε παιδιά .... πάτε να μου βγάλετε το Ζ όμορφο που με αυτές τις εξατμίσεις είναι σαν να βλέπω τη φιλαρμονική του βερολίνου λέμε ... τι σκατά είχαν στο μυαλό τους όταν τις έβαλαν στο μηχανάκι ;;; (και οντως το βάρος του φαίνεται ....σε βόλτα που το έκανα μου φάνηκε τάνκερ ... )

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω θα το ξαναπω

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΝΕ ΒΗΜΑ

σιγα που θα κατσω να ασχοληθω με το χορνετακι ο τελευταιος που τολμησε να ακολουθησει Ζ στην εθνικη τον περιμενα στα διοδια 10λεπτα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Και μενα δεν μου αρέσιε το νεο Hornet, αλλά σε σχέση με το νεο Ζ είναι πολύ μπροστά.

Δεν θα μπω στις τεχνικές λεπτομέρειες της συζήτησης σας, αλλλααααα ρε sapila, έλεος λέμε. Το Hornet πιο όμορφο απ΄το Ζ;

Για εξορκισμό είναι το μηχανάκι λέμε. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ούτε νύχτα με μαύρο σεντόνι .....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν θα μπω στις τεχνικές λεπτομέρειες της συζήτησης σας, αλλλααααα ρε sapila, έλεος λέμε. Το Hornet πιο όμορφο απ΄το Ζ;

Για εξορκισμό είναι το μηχανάκι λέμε. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ούτε νύχτα με μαύρο σεντόνι .....
    byr0n δεν επικοινωνείς σήμερα....

Τι λεω παραπάνω στην παράθεση που έκανες?????

Οτι δεν μου αρέσει εμφανησιακά το νεο Hornet.
    Το οτι ειναι μπροστά ειναι γεγονός και δεν εννοώ σε εμφάνιση, ΞΕΚΟΛΑ!!!

Ετσι κι αλλιώς η εμφάνιση ειναι αντικειμενικό θέμα, σε αλλους αρέσει το Tuono που εχει φατσα μύγας σε εκδοση transformer.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

+1 ψηφο για το 675 καλοστημενο με γκαζι και ροπη και με περασε κι ολας καθαρα σε αντιθεση με ολα τα Ζ, φαζερ και χορνετ του κοσμου,κι αυτα τα περι μεταπωλησης δεν τα πολυκαταλαβαινω, και το Ζ την επομενη της αγορας του ειχε χασει 2000ε και τωρα δε δινεται με 5000.Και τα Fazer του 2004 με το ζορι 4000 κλπ.

Το Ζ θελει οποσδηποτε πηραγμα σε αναρτησεις φρενα (μιλαω για το παλιο) αλλα και το καινουργιο μια απο τα ιδια θα ειναι.Το θεμα της αργης εκινησης εχει να κανει με τη ρυθμιση του ψεκασμου αλλα με ενα αμπραγιαρισμα (προσοχη) σηκωνεται ορθιο και μακραινει χερια.
    Τα 23 κιλα ειναι μεγαααλη διαφορα αλλα ροπη και αλογα βγαινουν πιο χαμηλα κι αυτο ειναι σουπερ.
    Τα 600 κυβικα κανουν σοβαρους συμβιβασμους για να βγαλουν 100 αλογα στο δρομο.
    Το ψαλιδι (του Ζ) στραβωνει αμα το πιεσεις και στην υλικη οπου μπορεις να πας με 180+ αλλα αν αποφασισεις μαγκιες σε πιστες και κλειστα κομματια θα το δεις ακομα πιο εντονα. Γενικα δεν ειναι μηχανακι για 100+ αλογα.

Αν δεν χρειαζεσαι το παραπανω γκαζι παρε 675.Αν παλι δεν το πιεζεις το μηχανακι και σ'αρεσει το γκαζι παρε Ζ.Για το hornet δε ξερω πολλα ,αλλα ακουω πολλα καλα και τα πιστευω
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    +1 ψηφο για το 675 καλοστημενο με γκαζι και ροπη και με περασε κι ολας καθαρα σε αντιθεση με ολα τα Ζ, φαζερ και χορνετ του κοσμου,κι αυτα τα περι μεταπωλησης δεν τα πολυκαταλαβαινω, και το Ζ την επομενη της αγορας του ειχε χασει 2000ε και τωρα δε δινεται με 5000.Και τα Fazer του 2004 με το ζορι 4000 κλπ.

Το Ζ θελει οποσδηποτε πηραγμα σε αναρτησεις φρενα (μιλαω για το παλιο) αλλα και το καινουργιο μια απο τα ιδια θα ειναι.Το θεμα της αργης εκινησης εχει να κανει με τη ρυθμιση του ψεκασμου αλλα με ενα αμπραγιαρισμα (προσοχη) σηκωνεται ορθιο και μακραινει χερια.
    Τα 23 κιλα ειναι μεγαααλη διαφορα αλλα ροπη και αλογα βγαινουν πιο χαμηλα κι αυτο ειναι σουπερ.
    Τα 600 κυβικα κανουν σοβαρους συμβιβασμους για να βγαλουν 100 αλογα στο δρομο.
    Το ψαλιδι (του Ζ) στραβωνει αμα το πιεσεις και στην υλικη οπου μπορεις να πας με 180+ αλλα αν αποφασισεις μαγκιες σε πιστες και κλειστα κομματια θα το δεις ακομα πιο εντονα. Γενικα δεν ειναι μηχανακι για 100+ αλογα.

Αν δεν χρειαζεσαι το παραπανω γκαζι παρε 675.Αν παλι δεν το πιεζεις το μηχανακι και σ'αρεσει το γκαζι παρε Ζ.Για το hornet δε ξερω πολλα ,αλλα ακουω πολλα καλα και τα πιστευω
    συμφωνώ μαζί του.... να το κοιτάξω πρέπει
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    σε αλλους αρέσει το Tuono που εχει φατσα μύγας σε εκδοση transformer.

+1

καλυτερη περιγραφη δε θα μπορουσε να σκεφτει καποιος...

Διορθωση: με το 675 δε λειπει το γκαζι
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TRANSALP 650 KAWASAKI z750
    από dep στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 21:32
  2. Νέο Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2004, 21:10
  3. den brisko kawasaki z750
    από tzo80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 17:05
  4. Neo Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Νέα