οχι ο οδρομος ειναι ασφαλτινος, σε μερικα σημεια δεν ειναι πολυ καλος αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΛΙΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΜΕ ΣΕ ΧΩΜΑΤΑ![]()
οχι ο οδρομος ειναι ασφαλτινος, σε μερικα σημεια δεν ειναι πολυ καλος αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΛΙΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΜΕ ΣΕ ΧΩΜΑΤΑ![]()
Ειχα παει πριν 2 χρονια με τουτου και δεν θυμαμαι χωματα κλπ. - το σκηνικο ειναι απιστευτο....
Σταυρο, φαντασου την λιμνη Τσιβλου που πηγαμε x 2 φορες καλυτερα......
![]()
ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ
Λιμνη πλαστηρα ολα τα λεφτα...πας ασφαλτο γινεται και μονοημερο για λιγο σιδεροκολους φυσικα!
Αλλα το μερος αποζημιωνει....αρκει να μην ερθει ο superfour μαζι γιατι δεν σας βλεπω να βλεπετε τιποτα...μιας και θα βρεχει!!!
Eιναι περιπου 340χλμ αποσταση, ο δρομος 60% εθνικη, 40% επαρχιακος δρομος, περιπου 4 ωρες αποσταση αναλογα τους ρυθμους....
Το γυρω-γυρω δεν το εχω κανει ολο - το υπολογιζω 30 λεπτα....
![]()
εγω σας βαζω γυρω στις 4 ωρες να πατε και αλλες 4 να γυρισετε διοτι θα κανετε και στασεις βαλε και καμια ωρα για καφε.
Βαλε και κανα δυοωρο φαγητο
ε αμα φυγεις 9 το πρωι κατα τις 8 το απογευματακι θα εισαστε πισω..αυστηρα αλλιως ευκολα θα το πατε 10 το βραδυ
ΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΩΡΑΣ.
ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΥΡΥΣΕΙΣ ΠΑΡΤΑΛΙ ΜΙΛΑΜΕ
Σαν να πηγαινεις Αθηνα-Καρδιτσα σκεψου.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΩΡΑΣ.
ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΥΡΥΣΕΙΣ ΠΑΡΤΑΛΙ ΜΙΛΑΜΕ
Τα ζορια ειναι μεχρι Αγ.Κωσταντινο Καμμενα Βουρλα για μενα τουλαχιστον.
Μετα η διαδρομη ειναι ωραια.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από grsart
![]()
super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super super
μπραβοοοοοο![]()
![]()
Κοίτα να δείς ενδιαφέρον για τη λίμνη Πλαστήρα ο Σταύρος... Ούτε Goldwing να είχε... Είσαι έτοιμος να πάς και να γυρίσεις αυθημερόν αγορίνα μου... Αύτο θα πεί μάχιμος μηχανόβιος. Μου θυμίζει τον άλλο το τύπο που έκανε το γύρο του κόσμου με το R1...
ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΑΜΕ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ,Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
Κοίτα να δείς ενδιαφέρον για τη λίμνη Πλαστήρα ο Σταύρος... Ούτε Goldwing να είχε... Είσαι έτοιμος να πάς και να γυρίσεις αυθημερόν αγορίνα μου... Αύτο θα πεί μάχιμος μηχανόβιος. Μου θυμίζει τον άλλο το τύπο που έκανε το γύρο του κόσμου με το R1...
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΟΛΩΝΩ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ 8 ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ![]()
Mεσα και εγω ειμαι.....αναχωρηση ομως ξημερωματα γιατι δεν νομιζω 2 ωρες στην ταβερνα αρκουν.....![]()
![]()
exume kai dikoys mas anthropoys ekei na mathoyme poy tha fame to kalytero![]()
@ Pokerland
e oxi..... e oxi..... poly kathysterite re paidia....idh eprepe na exei kanonisth h volta![]()
![]()
@ Pokerland
Ένα λεπτό, γιατί "παίζει" και βολτούλα για καφέ στο Μυστρά, και μετά μπανάκι στο Λουτράκι... Που να πρωτοπρολάβω να πάω...???
Όποιος από τους organisers κανονίσει την εκδρομή του γρηγορότερα και μαζέψει συμμετοχές... εγώ ακολουθώ !!!