Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 114

Θέμα: R6 για πρωτη μηχανή;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Εκδρομη με φιλους χαλαρη ΔΕΝ μπορεις να πας γιατι σε χαλαρες ταχυτητες αυτες οι μηχανες σε κανουν να φτυνεις αιμα.
    εδώ το παράκανες

μια χαρά μπορείς να πάς χαλαρή εκδρομή, ούτε λάστιχα θα φθείρεις ιδιαίτερα, ούτε υπερθέρμανση θα πάθει το μοτέρ, όλα ομαλά

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Φιλε ex_hustler πραγματικα το πετυχες διανα το θεμα!
    Ειναι περιεργο πραγμα αυτες οι μηχανες... Ολοι τις θαυμαζουν και τις ονειρευονται αλλα αυτο συντομα χανει το λουστρο του....
    Εχω μια μηχανη 20 χιλιαδων και το 90% του χρονου καθεται στο γκαραζ γιατι πολυ απλα δεν εχω που να την παω.
    Στην πολη ΔΕΝ παει. Οπως ολα τα δυνατα χιλιαρια γλυστραει παντου και παντα, ενω τρεμεις στο ενδεχομενο στραβης απο ανοητο κουτακια -και στην πολη εισαι περικυκλωμενος απο χιλιαδες ζωα!
    Συν οτι τρεμεις μην πρεπει να σταματησεις σε κινηση λογω της θερμοκρασιας που θα βγαλει το κτηνος! Εχω φτασει να εχω εγκαυματα με πυον :hypnotize λογω της θερμοκρασιας που βγαζει η μηχανη στα ποδια μου και τσαμπα αποτριχωση !

Για ταξιδι, ναι μεν το κανει, και δεν ειναι τοσο αβολο οσο φανταζεται ο κοσμος, αλλα ειναι αδικο γιατι γραφεις πολλα "χαζα" χιλιομετρα με το γκαζι στο 1/10 και 100-140 χαω -και πιστεψε με, με το κοστος που εχουν τετοιες μηχανες ανα χιλιομετρο, θελεις ΚΑΘΕ διαδρομη να "βγαζει τα λεφτα της".

Αυτο που ειπες τα λεει ολα: "Είναι δύσχρηστες και οικονομικά ασύμφορες. Μπορείς άραγε να ζήσεις ένα κακομαθημένο πανέμορφο call girl με τα Χ λεφτούλια που παίρνεις? Και αν ναι για πόσο? "

Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι! Οταν καθε ζευγαρι λαστιχα ειναι 400αρι και αλλαζεις 2+ ζευγαρια το χρονο αν οδηγησεις οπως αρμοζει σε αυτες τις μηχανες, και οταν πινουν τον αμπακο απο βενζινη, και οταν τα σερβις ειναι απο 300 και ανεβαινε, και οι ασφαλειες ειναι 300+... Ε ποσο να αντεξει μια τσεπη;

Και ολα αυτα γιατι;
    Εκδρομη με φιλους χαλαρη ΔΕΝ μπορεις να πας γιατι σε χαλαρες ταχυτητες αυτες οι μηχανες σε κανουν να φτυνεις αιμα.
    Στην πολη ΔΕΝ μπορεις να πας γιατι οι ταχυτητες ειναι ακομα πιο μικρες και οι θερμοκρασιες που βγαζει το τερας σου κανουν κατι εγκαυμα πρωτης ταξεως.
    Ταξιδι ΔΕΝ κανεις γιατι ειναι πανακριβες στο χιλιομετρο και δεν εχεις που να βαλεις μπαγκαζια.
    Δικαβαλο ΔΕΝ μπορεις να παρεις γιατι ο αλλος δεν εχει που να κρατηθει και τον παιρνεις στην πλατη καθε 5 μετρα και σας βγαινει και των 2 η πιστη αναποδα.

Οποτε; Δινεις τοσα λεφτα γιατι;
    Αν εξαιρεσουμε το να πουλας μουρη σε καφετεριες (που το κανουν καλα αυτες οι μηχανες), ειναι φτιαγμενες για γρηγορες βολτες και για πιστες. Κακα τα ψεμματα.
    Οποτε, ποσα χρονια θα το κανεις αυτο το πραγμα; Δεν ειναι φτιαγμενες για να ζεις μαζι τους... Και για εμενα ΑΥΤΟ ειναι το μεγαλυτερο μειον τους...

ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ HAYABUSA............ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ......

Λέω πάει γέρασα..........ή λογική όμως λέει πώς όταν πάς μέ τό varadero........
    τό όποιοδήποτε varadero, γιά νά μήν άρπαχτούν οί άσχετοι.........μπορείς καί βλέπεις
    καί δεξιά άριστερά.........άπολαμβάνεις καί τή βόλτα,ρισκάρεις λιγώτερο.......!!!!!

Κάθε φορά πού τόβγαζα...τό HAYA......κυνηγιόμουνα μέ τόν έαυτό μου........άπό Έθνικές μέχρι μέσα
    στά βουνά......κι όταν τελείωνα κοίταγα τό λάστιχο νά δώ μέχρι πού τό πάτησα......!!!!!

Τό varadero..........διακοσαρίζει γιά πλάκα.........τούς ένοχλητικούς άν θέλεις τούς περνάς...
    στά 180 καπνίζεις τσιγάρο όρθιος.........στήν πόλη άν προσέχεις δέν είναι Ντουκάτι ούτε
    hayabusa......!!!!!

ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ............ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ

ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ.....???

ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ....???

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ SS.........???

TI ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΩ.....???

Τή γλύτωσα άπό μηχανάκι.........λές νά πάω άπό μελαγχολία....???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΡΕ............ΟΛΟΙ.........Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    εδώ το παράκανες

μια χαρά μπορείς να πάς χαλαρή εκδρομή,
    έχεις ανέβεις σε σέλα 749/999...?Σου κόβει τα μπούτια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
    έχεις ανέβεις σε σέλα 749/999...?Σου κόβει τα μπούτια.

+Αυτο

αλλα και περισσοτερο αυτο:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Κάθε φορά πού τόβγαζα...τό HAYA......κυνηγιόμουνα μέ τόν έαυτό μου........άπό Έθνικές μέχρι μέσα
    στά βουνά.....

Αυτο ακριβως ειναι το θεμα μου Νικολα.... Καθε φορα που βγαζω την μηχανη εξω κυνηγιεμαι με τον εαυτο μου... Μονος, σε εθνικες, επαρχιακους, σε καμπους και βουνα.... Καποια στιγμη αυτο γινεται κουραστικο ομως....
    Νίκος
    Open Horizons

Λοιπόν παιδιά σήμερα πάω αντιπροσωπεία για τη μηχανή.. όπως φαίνεται θα είναι η fazer 600..ελπίζω να έχω κάνει καλή επιλογή αν και αυτη πιστεύω πως μου ταιριάζει περισσότερο σύμφωνα με τις ανάγκες μου τώρα.. καθοριστικό στην επιλογή μου είναι ότι τη μηχανή τη θέλω σχεδόν για καθημερινή χρήση και μες στην πόλη κυρίως.. αν βάλεις και το κόστος και το κόστος συντήρησης ενός SS..

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    με το καλό ό,τι και να πάρεις φίλε
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra
    kaloriziko na sou einai
    panta orthios
    kai to kiriotero ta miala sto kefali gera
    kai an mporeis na ta exeis kai mesa sto kranos akoma kalitera.
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Eισαι ανωριμος και θα το καταλαβεις αμα καβαλησεις το θηριο.

Και η λογικη δε λεει fazer, το πολυ που λεει ειναι κανα CB500.

Εχω πει κι εχω γραψει πολλες φορες σε αλλα φορουμ οτι το παπι ΔΕΝ ειναι μηχανη. Τελεια και παυλα. Το eduro των 125 κυβικων ειναι μηχανη, τα mega scooters ειναι μηχανες. Τα μικρου κυβισμου street ειναι παπια και τα παπια ΔΕΝ ειναι μηχανες. Ναι, τους ιδιους κινδυνους αντιμετωπιζουμε, τους ιδιους δρομους, τον ιδιο αερα, αλλα η μηχανη εχει ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ αντιδρασεις.

Ξεκινας απο μια μικρη μηχανη να την μαθεις και να σε μαθει κι εκεινη τη σοφια της.

Πολλοι λενε οτι δε θα επαιρναν για πρωτη μηχανη τη CBR γιατι ειναι σκοτωστρα κι εχουν την εσφαλμενη αντιληψη οτι R6 και R1 δεν ειναι αντιστοιχα θηρια, αλλα κατι αλλο πιο βολικο και ευκολοδηγητο. Και ετσι να ηταν που ΔΕΝ ειναι πως ειναι δυνατον να θεωρεις τον εαυτο σου σοβαρο και ωριμο και να μην καταλαβαινεις οτι απο το 4,5 αλογακια δεν πας στα 100 συν, αλλα ουτε καν στα 80.

Σεβεσαι τις μηχανες. Ειναι μια φραση εφαμιλλη του ''η μηχανη ειναι τροπος ζωης'' που εχεις ακουσει να λενε οι μηχανοβιοι αλλα ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ασπαζεσαι, δεν εχεις ιδεα ομως τι σημαινει.

Ελεος δηλαδη. Αν για πρωτο οχημα ειχα ενα ηλεκτροκινητο πατινι και το οδηγουσα για πεντε χρονια μετα θα ημουν αξιος να παρω τη Haya ;;;;

Καλοταξιδος ο,τι κι αν παρεις.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Eισαι ανωριμος και θα το καταλαβεις αμα καβαλησεις το θηριο.

Και η λογικη δε λεει fazer, το πολυ που λεει ειναι κανα CB500.

Εχω πει κι εχω γραψει πολλες φορες σε αλλα φορουμ οτι το παπι ΔΕΝ ειναι μηχανη. Τελεια και παυλα. Το eduro των 125 κυβικων ειναι μηχανη, τα mega scooters ειναι μηχανες. Τα μικρου κυβισμου street ειναι παπια και τα παπια ΔΕΝ ειναι μηχανες. Ναι, τους ιδιους κινδυνους αντιμετωπιζουμε, τους ιδιους δρομους, τον ιδιο αερα, αλλα η μηχανη εχει ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ αντιδρασεις.

Ξεκινας απο μια μικρη μηχανη να την μαθεις και να σε μαθει κι εκεινη τη σοφια της.

Πολλοι λενε οτι δε θα επαιρναν για πρωτη μηχανη τη CBR γιατι ειναι σκοτωστρα κι εχουν την εσφαλμενη αντιληψη οτι R6 και R1 δεν ειναι αντιστοιχα θηρια, αλλα κατι αλλο πιο βολικο και ευκολοδηγητο. Και ετσι να ηταν που ΔΕΝ ειναι πως ειναι δυνατον να θεωρεις τον εαυτο σου σοβαρο και ωριμο και να μην καταλαβαινεις οτι απο το 4,5 αλογακια δεν πας στα 100 συν, αλλα ουτε καν στα 80.

Σεβεσαι τις μηχανες. Ειναι μια φραση εφαμιλλη του ''η μηχανη ειναι τροπος ζωης'' που εχεις ακουσει να λενε οι μηχανοβιοι αλλα ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ασπαζεσαι, δεν εχεις ιδεα ομως τι σημαινει.

Ελεος δηλαδη. Αν για πρωτο οχημα ειχα ενα ηλεκτροκινητο πατινι και το οδηγουσα για πεντε χρονια μετα θα ημουν αξιος να παρω τη Haya ;;;;

Καλοταξιδος ο,τι κι αν παρεις.

to akiro tis ipothesis file einai oti rotaei emas ti na parei.
    o kathenas mporei na leei tin apopsi tou kai tou kathenos i apopsi einai sebasti
    alla na min katakrinoume ton alon.
    o kathenas pernei kai kabalaei oti thelei opos thelei kai gia oso thelei.
    kai na peis se kapoion na min treksei i na min kanei malakia tha se akousei?
    pali afto pou thelei na kanei tha kanei.
    ola ta alla periseboun.
    apla koubenta na ginete.
    diladi exei kapoios tin entiposi oti enas pou anebainei apo papi se 600
    einai poio epikindinos apo enan pou exei xrooooooooooonia sta moteria kai exei faei ta moutra tou ametrites fores?
    ola einai stin antilipsi tou kathenos apo emas.
    oloi eimaste to idio epikindinoi merikes fires me ton opoiodipote "asxeto" i "atzami" opos leme.
    geroi na eimaste kai na mpenoume kai na leme o kathenas mas tin "malakia" mas (ki ego mazi me sas) ne pernaei i ora kai na gelame
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της snow
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ammon_ra
    to akiro tis ipothesis file einai oti rotaei emas ti na parei.
    o kathenas mporei na leei tin apopsi tou kai tou kathenos i apopsi einai sebasti
    alla na min katakrinoume ton alon.
    o kathenas pernei kai kabalaei oti thelei opos thelei kai gia oso thelei.
    kai na peis se kapoion na min treksei i na min kanei malakia tha se akousei?
    pali afto pou thelei na kanei tha kanei.
    ola ta alla periseboun.
    apla koubenta na ginete.
    diladi exei kapoios tin entiposi oti enas pou anebainei apo papi se 600
    einai poio epikindinos apo enan pou exei xrooooooooooonia sta moteria kai exei faei ta moutra tou ametrites fores?
    ola einai stin antilipsi tou kathenos apo emas.
    oloi eimaste to idio epikindinoi merikes fires me ton opoiodipote "asxeto" i "atzami" opos leme.
    geroi na eimaste kai na mpenoume kai na leme o kathenas mas tin "malakia" mas (ki ego mazi me sas) ne pernaei i ora kai na gelame

bravo re file pesta

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    ... τα mega scooters ειναι μηχανες. Τα μικρου κυβισμου street ειναι παπια και τα παπια ΔΕΝ ειναι μηχανες.
    Mε την καμμία.. ειδικά τα scooter,μικρό ή μεγάλο δεν θα γίνουν ποτέ μηχανές....δε στρίβουν σα μηχανές,δε φρενάρουν σα μηχανές,δεν πλαγιάζουν σα μηχανές.1000φορές παπί παρά scooter

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madsk1llzz
    Λοιπόν παιδιά σήμερα πάω αντιπροσωπεία για τη μηχανή.. όπως φαίνεται θα είναι η fazer 600..ελπίζω να έχω κάνει καλή επιλογή αν και αυτη πιστεύω πως μου ταιριάζει περισσότερο σύμφωνα με τις ανάγκες μου τώρα.. καθοριστικό στην επιλογή μου είναι ότι τη μηχανή τη θέλω σχεδόν για καθημερινή χρήση και μες στην πόλη κυρίως.. αν βάλεις και το κόστος και το κόστος συντήρησης ενός SS..
    2 φίλοι μου πήραν Fazer για πρώτη μηχανή.Πολύ καλή.Ο ένας την κρατά ακόμα.Ο άλλος πήρε tuono!!!
    Φίλε καλές βόλτες,πάντα όρθιος και πάντα full εξοπλισμένος!

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    Πείτε με πάλι υπερβολικό αλλά σε παρακαλώ μην το κάνεις.. μην το κάνεις για το δικό σου το καλό, και για να μην δούμε κάποιο thread στο "Στραβά και Ανάποδα" και γίνει η καρδιά μας περιβόλι.. Πριν δυο μέρες έχασα τον δεύτερο φίλο/ γνωστό για φέτος.. Είχα αρχίσει να γράφω ένα ολόκληρο κατεβατό για το ότι πρέπει να χτίζουμε σταδιακά εμπειρία αλλά έχω βαρεθεί να τα λέω και το έσβησα. Σε καμία περίπτωση δεν έχεις την εμπειρία να πας από το παπί (που έχει διαφορετική θέση οδήγησης, στήσιμο, γεωμετρία ακόμα και από μία μικρή μοτοσυκλέτα) σε r6. Θα σου πω μόνο ότι έχοντας δύο μηχανές, μία 50cc δίχρονη και ένα τετράχρονο 125 όταν οδήγησα πρώτη φορά το cb400 sf μου φάνηκε σαν διαστημόπλοιο της nasa.. πόσο μάλλον ένα 600 ss.. Αν θες να ακούσεις την συμβουλή μου (χωρίς παρεξήγηση, αφού είμαι ο τελευταίος που μπορώ να κρίνω εδώ μέσα αφού είμαι ακόμα άπειρος (όσο ζεις μαθαίνεις ούτως η άλλως) αναβάτης..) διάλεξε κατηγορία αρχικά και έπειτα βρες ένα ολοκληρωμένο μικρού κυβισμού μηχανάκι, θες street, δες το kawasaki ninja 250 κτλπ..

Επειδή όμως συνήθως όταν έχεις lockάρει τον στόχο δύσκολα ξεκολλάς, τουλάχιστον δώσε ένα χιλιάρικο για εξοπλισμό..

+++++1000!!!!!! η πιο σωστη απαντηση:a19: :a19:
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Mε την καμμία.. ειδικά τα scooter,μικρό ή μεγάλο δεν θα γίνουν ποτέ μηχανές....δε στρίβουν σα μηχανές,δε φρενάρουν σα μηχανές,δεν πλαγιάζουν σα μηχανές.1000φορές παπί παρά scooter
    Παμε στοιχημα; Εγω το λεω ειλικρινα οτι το xmax στριβει δεκαδες φορες καλυτερα απο sf και cb500. Κι οσον αφορα το αν φρεναρουν, φρεναρουν και παραφρεναρουν. Το παπι δεν ειναι μικρη μοτοσυκλετα και δεν προκειται να γινει. Οταν μιλαω για σκουτερ μια διευκρινηση αναφερομαι μονο σε οσα εχουν το τιμονι ενιαιο με το σκαφος και οχι σαν ανεξαρτητο σωμα. Δηλαδη ισιο τιμονι ενιαιο με την τιμονιερα κι οχι με αποσταση και καμπυλο τυπου τσοπερ. Εισαι ακυρος. Κανενα παπι δε φρεναρει ικανοποιητικα και δε μπορει να οδηγηθει σα μηχανη. Εξαιρεση ως προς το φρεναρισμα, το fx αλλα το συγκεκριμενο δεν εχει καμια σχεση με τα υπολοιπα και κριμα που δεν τσουλησε αρκετα. Τα σκουτερ πλαγιαζουν κανονικα, μπορουν ακομη και να ξυσουν. Μπορεις να κανεις παιχνιδι με τον αερα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Καταρχήν καλορίζικο το fazer! Μια χαρά μηχανή παίρνεις. Και εγώ από 125 πήρα FZ6. Οι συμβουλές μου είναι να την δουλεύεις μέχρι 4-5 χιλ στροφές μέχρι να την μάθεις καλά. Το πότε θα την έχεις μάθει εξαρτάται από εσένα (μάθε να φρενάρεις και να στρίβεις τουλάχιστον- όχι αλά motoGP αλλά τα βασικά!). Μετά όταν θα θές να την ανοίξεις, πήγαινε σε εθνική σε ώρες με λίγη κίνηση, μην διανοηθείς να την ανοίξεις μέσα στην πόλη, ούτε καν σε λεωφόρους. Στο λέω από τώρα, η δευτέρα γεμίζει στα 130 και μέχρι να πείς "μ@λάαακαααααα" τα 180 τα έχεις για πλάκα! Παίρνεις μοτέρ από R6 (αν πάρεις το απλό fazer με τα 78 άλογα και πάλι είναι γρήγορο αλλά χωρίς το ξέσπασμα του 98αριού).

Για το καλό σου διάβασε ότι μπορείς από τεχνικές οδήγησης, βιβλία φόρα κ.τ.λ. εμένα με βοήθησαν πάρα πολύ στο να μάθω να οδηγάω σωστά γρήγορα και με ασφάλεια (όσο μπορώ τελοσπάντων).
    Κάνε αυτό που έκανε και ο φίλος JFX, στα έγραψε σε προηγούμενη σελίδα.

Τέλος διάβασα τα σχόλια των συμφορουμητών! Ο καθένας είπε την άποψή του και είναι ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ θα έπρεπε να το σταματήσετε εκεί! Άλλο η άποψη-συμβουλή, την οποία την δίνει κάποιος και ο δέκτης ΑΝ ΘΕΛΕΙ την χρησιμοποιεί και άλλο η άποψη-επιβολή, ότι δηλαδή είμαι 100% σίγουρος για αυτά που λέω και έτσι είναι τα πράγματα! Μακάρι να υπήρχαν 400 άρια ss αλλά ΔΕΝ υπάρχουν. Το 600άρι ss ΝΑΙ είναι υπερβολή για τον φίλο, αλλά έλεος ρε παιδιά δεν σημαίνει ότι θα σκοτωθεί κιόλας, όπως πολλοί από εσάς περάσατε προς τα έξω. Πέστε ότι είναι πάρα πολύ επικύνδινο με πολλές πιθανότητες πτώσεις ΑΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ να μάθει να οδηγεί και τέλος! Τα σε παρακαλώ μην πάρεις γιατί θα πεθάνεις είναι λάθος επειδή επενεργούν αρνητικά και στην ψυχολογία του φίλου αλλά και στην δική μας!

Τέλος φίλε μου, αν πραγματικά θέλεις το R6 και παίρνεις το fazer, είναι λάθος κίνηση για μένα, μιας και αποτελούν παραπλήσια κατηγορία με παρόμοια άλογα, με μείον στο fazer τα χειρότερα φρένα και αναρτήσεις από το R6. Αν θέλεις να το πάρεις ορθολογικά το όλο θέμα επειδή γουστάρεις να μάθεις να οδηγείς και όχι την μόστρα στις καφετέρειες, πάρε μικρότερη μηχανή να μάθεις πάνω της όπως πολύ σωστά είπαν τα παιδιά και σε 6 μήνες άντε χρόνο κτύπα το R6 με πείρα και σύνεση. Αν πάλι θές 600 και τέλος, πάρε το R6 να ησυχάσεις! Έτσι κι αλλιώς για να πάρεις τα παραπάνω άλογα του R6 (συγκριτικά με το fazer) θα πρέπει να το δουλέψεις αρκετά ψηλά, κάτι που μπορείς εύκολα να μην κάνεις μέχρι να το μάθεις.

Αυτή είναι η άποψή μου μετά από 1 χρόνο με ybr 125 και 1 χρόνο με fazer (22000 χλμ με το fazer) και οδήγηση παντού (βόλτες ταξίδια πίστες κ.τ.λ.) και μπορεί κάλλιστα να είναι ΛΑΘΟΣ! Αυτά ξέρω αυτά σου λέω!
    Καλές αγορές και πάρε καλό κράνος!!

Υ.Γ: Προς το αρχικό σου πόστ, η λογική ΔΕΝ λέει ούτε fazer και ιδιαίτερα όχι Z750. Κάτι μέχρι 70 άλογα λέει η λογική το πολύ! Γιαυτό το νού σου με το fazer αν το πάρεις τελικά!
    Chris

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  2. βοήθεια για πρώτη μηχανή
    από mpompas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2008, 13:47
  3. transalp για πρώτη μηχανή??
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 22:41
  4. Fazer 600 για πρώτη μηχανή?
    από the_passenger στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2006, 22:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •