Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 138

Θέμα: Καλοκαιρι και Εξοπλισμος ασφαλειας

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Ρε μάγκες δε μου λέτε & μένα τι τρώτε & είστε άτρωτοι.....?
    Σουβλακια!:a44:

Πριν κατι χρονια πιτσιρικας με κοντομανικο και χωρις κρανος ,τυπισα βγαινει απο στοπ βρισκει ελαχιστα η εξατμιση απο ενα τζρ250 στην ακρη του φτερου της και κανω ενα τεχνιτο high πολυ σουπερ.Περασα απο πανω απο μηχανη και αυτοκινητο και ο ωμως μου σταματησε την φορα μου με τριβη πανω στην ασφαλτο, εγκαυματα 3ου βαθμου πολυ πονος και ενα μαυρο καλοκαιρι.

Αποστασεις πανω απο 500 μετρα παντα μπουφαν, για κρανος δεν το συζηταω.

Πανουλη ειναι η χειροτερη συμβουλη που εχεις δωσει ποτε,σορυ.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    και για να μη λεμε οτι θελουμε, αμα φτασει να σε χτυπησει καποιος με τετοιο τροπο ωστε να γινεις κυμας,κανενα μπουφαν δε σε σωζει.
    Λες ε.....? Με 30 χιλιομετράκια άμα συρθείς με κοντομάνικα σε καυτή άσφαλτο βάζει το μυαλό σου τι θα πάθεις....? Επίσης προσέχω πολύ καλά τι διαβάζω όμως & εσύ πριν γράψεις σκέψου λίγο καλύτερα.
    Δεν συζητάμε για φόβο, εκτός αν είσαι στα @@ σου για όλα. & αν είναι έτσι το χειμώνα γιατί φοράς μπουφάν για να μη βραχείς...? Για να σοβαρευτούμε λίγο οι νεότεροι.....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Εδώ στο νησί κυκλοφορώ πάντα ακράνωτος και χωρίς εξοπλισμό.Οι ταχύτητες εδώ βέβαια δεν ξεπερνούν τα 40-50,αλλά κάνω την πάπια ξέροντας ότι παίζω το κεφάλι μου.
    Δεν θα βγω ποτέ όμως να λέω δεξιά κι αριστερά ότι κάνω και το σωστό.Προσέξτε λίγο τι γράφετε.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

σε ταξιδι ειναι αλλιως,βγολευει περισσοτερο το μπουφαν για να μη μαστιγωνεσαι απο τον αερα, να προστατευεσαι απο εντομα σε μεγεθος μπιφτεκιου κλπ.

αλλα μεσα στην πολη οχι,μπουφαν Χ και κοντομανικο η πουκαμισο.

μονο κρανος.

Εγω μιλησα για μηχανες που ειδα στον δρομο για,και απο,Σουνιο....Δηλαδη στην ΑΟ και μετα το Μαρκοπουλο....

Και πηρα με το ζορι στο αυτοκινητο την κοπελα ενος φιλου κατεβηκε με μπουφαν-κρανος-γαντια μεν αλλα σορτσακι και σαγιοναρα απο κατω...Ειχε και δικαιολογια γιατι στην τουμπα που φαγαν περσυ στην Λευκαδα φοραγε ενα λινο παντελονακι και παρολα αυτα επαθε εγκαυματα...Με 40χλμ...Αυτο ...

Παντως τζινακι και κρανος ειναι τα σιγουρα για εμενα μεσα στην πολη που δεν κανω και αποστασεις πανω απο 2-3 χλμ συνηθως....Αμα ειναι να να κατεβω Αθηνα βαζω και το κορντουρα....Για εξω δεν το συζηταω καν γαντια και δερματινο...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Λες ε.....? Με 30 χιλιομετράκια άμα συρθείς με κοντομάνικα σε καυτή άσφαλτο βάζει το μυαλό σου τι θα πάθεις....? Επίσης προσέχω πολύ καλά τι διαβάζω όμως & εσύ πριν γράψεις σκέψου λίγο καλύτερα.
    Δεν συζητάμε για φόβο, εκτός αν είσαι στα @@ σου για όλα. & αν είναι έτσι το χειμώνα γιατί φοράς μπουφάν για να μη βραχείς...? Για να σοβαρευτούμε λίγο οι νεότεροι.....

ειπα εγω οτι δε θα παθεις τιποτα?

και τιποτα δεν αφηνω στα @@ μου, αλλα για αποστασεις μεσα στην πολη, προφανως και δε βαζω μπουφαν και προστασιες σαν αστακος.Ουτε ειπα οτι ειναι σωστο αυτο.Αλλα αν ολοι ειμασταν τελειως τυπικοι,οδηγαγαμε ολοσωστα δε θα ειχαμε ουτε ατυχηματα ουτε τιποτα.

Τωρα αν εσυ για αποστασεις 3-4χλμ βγαινεις σαν αστακος και δεν εχεις οδηγησει και ποτε σου χωρις μπουφαν και προστασιες καλοκαιρι, με γεια σου με χαρα σου.

Η απορια που εχω ομως ειναι πως γινεται να εχει το μοτο τοσα μελη που ειναι και ολοι φυσικα υποδειγμα του σωστου μοτοσυκλετηστη και να μη βλεπω κανενα στο δρομο?

Ειπα να μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και να μην κοροιδευουμε.

ΥΓ:Αυτη η καραμελα με την ηλικια εχει καταντυσει τουλαχιστον κουραστικη.Και τουλαχιστον ας την πει καποιος που ειναι στην ηλικια του πατερα μου η του παπου μου,οχι καποιος συνομιληκος μου...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

ΥΓ:Αυτη η καραμελα με την ηλικια εχει καταντυσει τουλαχιστον κουραστικη.Και τουλαχιστον ας την πει καποιος που ειναι στην ηλικια του πατερα μου η του παπου μου,οχι καποιος συνομιληκος μου...

Γιατί δεν δέχεσαι από συνομίληκό σου τη διαπίστωση αυτή;Προσωπικά το θεωρώ ένδειξη ωριμότητας.
    Και κάτι ακόμα Πάνο...Ό,τι τούμπες έχω φάει,μες στην Αθήνα έχουνε γίνει και με λίγα.Και το ότι έχω το κεφάλι μου ανάμεσα στους ώμους και γράφω αυτή τη στιγμή,οφείλεται στο κράνος
    Το ότι το τομάρι μου δεν έχει γρατζουνιά,στον εξοπλισμό.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

και τιποτα δεν αφηνω στα @@ μου, αλλα για αποστασεις μεσα στην πολη, προφανως και δε βαζω μπουφαν και προστασιες σαν αστακος.Ουτε ειπα οτι ειναι σωστο αυτο.Αλλα αν ολοι ειμασταν τελειως τυπικοι,οδηγαγαμε ολοσωστα δε θα ειχαμε ουτε ατυχηματα ουτε τιποτα.

Τωρα αν εσυ για αποστασεις 3-4χλμ βγαινεις σαν αστακος και δεν εχεις οδηγησει και ποτε σου χωρις μπουφαν και προστασιες καλοκαιρι, με γεια σου με χαρα σου.

Η απορια που εχω ομως ειναι πως γινεται να εχει το μοτο τοσα μελη που ειναι και ολοι φυσικα υποδειγμα του σωστου μοτοσυκλετηστη και να μη βλεπω κανενα στο δρομο?

1ον : Που είδες ότι είμαστε συνομήλικοι....? Έχω αδερφό στην ηλικία σου & καταλαβαίνω απόλυτα πως σκέφτεσαι.
    2ον : Αν εσύ νιώθεις ότι κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, τότε να το λες. Προσωπικά δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο.
    3ον : Δεν ανέφερα πουθενά ότι τα μέλη του moto.gr είναι υποδείγματα μοτοσυκλετιστών, ούτε με ενδιαφέρει τι κάνουν.
    4ον : Στο Ηράκλειο που μένω, το κέντρο από το σπίτι μου απέχει 1,5 χιλιόμετρο. Πάντα φοράω τα πάντα.
    5ον : Τέλος αυτή η συζήτηση. Νόημα εξάλλου δεν έχει. Μόνο όταν τη πάθει κάποιος βάζει μυαλό.
    The end.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Γιατί δεν δέχεσαι από συνομίληκό σου τη διαπίστωση αυτή;Προσωπικά το θεωρώ ένδειξη ωριμότητας.
    Και κάτι ακόμα Πάνο...Ό,τι τούμπες έχω φάει,μες στην Αθήνα έχουνε γίνει και με λίγα.Και το ότι έχω το κεφάλι μου ανάμεσα στους ώμους και γράφω αυτή τη στιγμή,οφείλεται στο κράνος
    Το ότι το τομάρι μου δεν έχει γρατζουνιά,στον εξοπλισμό.

Βαγγελη αναφερομαι στην καραμελα της ηλικιας,οχι στην παρατηρηση του οποιουδηποτε.Αν καποιος μου κανει μια παρατηρηση,δε με απασχολει αν ειναι 5 χρονια μικροτερος η 50 χρονια μεγαλυτερος,παντα εξεταζω αυτα που μου λεει και κρινω.Αναφερθηκα απλα στην καραμελα της ηλικιας.

Κρανος φοραω παντα αλλα συγνωμη, το καλοκαιρι μπουφαν δε μπορω να φορεσω,οπως και ολοι που οδηγουν μηχανη,τουλαχιστον μεσ'στην πολη.Δεν ειναι δυνατον να μη βλεπω ΚΑΝΕΝΑΝ,η εγω ειμαι τρελος, η καποιοι λενε ψεματα.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Μακράν το πιό σύνηθες που βλέπω στο δρόμο είναι SS, και ο οδηγός με φανέλα,σόρτς σαγιονάρα και σπάνια κράνος.

Φίλε p@nos ο εξοπλισμός δέν είναι να σε σώσει απο στούκα με πολλά. Είναι πολλές φορές να σε βγάλει από τραυματισμούς από χαζοπτώσεις. Πχ σε δικιά μου πτώση που έσκασα με αγκώνα και ώμο με <30 χλμ άν δέ φορούσα μπουφάν τώρα θα ήμουν χαλαρά με δεμένο χέρι.Αυτές οι πτώσεις συμβαίνουν για πλάκα. Ακόμα και να γλιστρήσεις από το stand. Άν έσπαγα το χέρι μου θα είχα άλλα τρεχάματα, θα πήγαιναν πίσω πολλά πράγματα και βέβαια το καλοκαίρι θα είχα μιζεριάσει. Μή σκέφτεστε τόσο ρηχά και το πάτε μόνο στον κίνδυνο των σοβαρών πτώσεων.

Και πρόσφατο παράδειγμα:
    Πρίν μία βδομάδα πήγαμε 3 μηχανές βόλτα Σχινιά. Μία από τις 3 ήταν ένα SS, ένας γνωστός με την κοπέλα του κλασικά με μαγιώ, φανελα κράνος και σαγιονάρα. Φεύγοντας από Σχινιά κάπου γλιστρήσανε με το ΠΟΛΥ 30 χιλιόμετρα. Η ώρα ήταν γύρω στις 3.30 και η άσφαλτος έκαιγε. Δέν πάθαν τίποτα σοβαρό(σπάσιμο) ΑΛΛΑ έφυγε πολύ κρέας. Τουλάχιστον για μία νέα κοπέλα να είναι τόσο σημαδεμένη σε πόδια και χέρια(και σημάδια που δέ φεύγουν) είναι βαρύ.Γι'αυτό προσοχή.

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Και αντιλέγω στο επιχείρημα άν φοβάστε να πέσετε πάρτε αυτοκίνητο και λέω το εξής:
    Άν δέν είστε σε θέση να δεχτείτε τις υποχωρήσεις που πρέπει να κάνετε σε ανέσεις και να είστε τουλάχιστον τυπικοί με το 'άθλημα' που λέγεται μηχανή, πάρτε αυτοκίνητο.

Φιλικά πάντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    γιατι το καλοκαιρι αμα πεσεις δεν σπας κοκκαλα?

δεν χρειαζεσαι προστατευτικα?
    όχι.
    Είναι πιο μαλακή η άσφαλτος και βουλιάζει όταν τρως σαβούρδες

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
    όχι.
    Είναι πιο μαλακή η άσφαλτος και βουλιάζει όταν τρως σαβούρδες

γυρνουσαμε απο βολο την προηγουμενη κυριακη και εκει που πηγαινα στον επαρχιακο βολου -λαρισας τσουπ μπαινει μια μελισα μεσα απ το μανικι και αρχιζει και με τσιμπαει η κ@ριολα ^&*

ειχα ξεχασει να βαλω τα γαντια

αλλα ετσι κι αλλιως μεσα στην πολη δεν εχει μελισες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

Φιλαράκο κάνε ότι θες αλλά σε πράγματα που καταλαβαίνεις και ο ίδιος ότι είσαι λάθος μη τα γράφεις σε forums και παρασύρεις κι άλλους.
    Αν βαριέσαι να βάλεις προστασίες τράβα με τα πόδια ή παρε αμάξι.Όταν καβαλάς δίκυκλο δέρμα δε θα φαίνεται ,δε το συζητάμε.Τα εγκάυματα που θα'ναι παράσημα για μια ζωή,κάποιος αγκώνας ή κλείδα που ποτέ δε γίνονται ακριβώς όπως πριν πιθανόν να μη σε νοιάζουν,αλλά μην γράφεις τέτοια πράγματα.
    Στην τελική δε σε νοιάζει αν δεν έχεις δει κάποιον σωστό μοτοσυκλετιστή,την ακεραιότητά σου προστατεύεις.Αν έχεις τα κότσια κάνεις το σωστό ακόμα κι αν σε κοροϊδεύουν κατακαλόκαιρο όλες οι καφετέριες,στα παπάρια σου τους γράφεις.
    ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ξεκολλάτε πια,δεν είμαστε άτρωτοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Δεν ειναι δυνατον να μη βλεπω ΚΑΝΕΝΑΝ,η εγω ειμαι τρελος, η καποιοι λενε ψεματα.
    Μάλλον δεν είσαι παρατηρητικός,η παρέα μου στην Αθήνα φοράνε όλοι τα πάντα πάντα ...κι εγώ στη Ρόδο το ίδιο και χέστηκα αν με κοιτάει το μισό νησί.
    Άσε που ειδικά στα νησιά είναι τρελό ψάρωμα η πολεμική ένδυση...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Μόνο όταν τη πάθει κάποιος βάζει μυαλό.
    υπαρχουν και οι λαμπρες εξαιρεσεις,

αλλα και γω σ'αυτο εχω καταληξει,
    και απο προσωπικη εμπειρια, και απο παρατηρησεις γυρω μου..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλοκαίρι και εποχιακά φαινόμενα Νο2...
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 19:45
  2. Καλοκαίρι και ξύδια
    από zireous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 13:08
  3. Καλοκαιρι και... χταποδια?
    από reptile4 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 19:49
  4. Καλοκαίρι και μπουφάν