Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: ποδηλατο ερωτηση

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp

ποδηλατο ερωτηση

Ψαχνω βαση για ενα παιδικο καθισμα ποδηλατου, Δεν ξερω τη μαρκα ειναι το ποδηλατο, ενα φτηνο ειναι, εχει μπροστα και πισω αναρτησεις και εκει ειναι το προβλημα, η βαση απο το παιδικο καθισμα πιανει συνηθως κατω απο την σελα, εκει που στο δικο μου εχει κενο λογο αναρτησεις..

Ξερει κανεις απο εσας τους βλαμμενουν που ασχολουντε με τα ποδηλατα καποιο σιτε να βρω λυση?

Περιττο να πω οτι εχω πιαστει τρελα.......
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Ψωνισε ένα που μπαίνει ανάμεσα στην σέλα και το τιμόνι, και αυτά είναι τα ποιό σωστά γιατί δεν σου μ@μάνε τα κέντρα βάρους. Ψάξε για τέτοιο. Φίλη έφαγε καπάκι πρίν καμία εβδομάδα προσπαθώντας να καβαλήσει πεζοδρόμιο. Το πιστιρίκι αρνείται να ξαναανέβει. Α και που είσαι, κράνος. ΠΑΝΤΑ

Δες τι έχει κάνει ο φίλος εδώ
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Τα 'λεγα εγώ...θα σε χαλάσει η Γερμανία

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΜΟΝΑΧΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2007_028.jpg 
Προβολές:	263 
Μέγεθος:	76,4 KB 
ID:	133609

Πάρε κι ένα τέτοιο Πανουργιά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΜΟΝΑΧΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2007_020.jpg 
Προβολές:	263 
Μέγεθος:	90,1 KB 
ID:	133610

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    προσοχη στα καθισματα που πιανουν πισω γιατι σε αποτομο ελιγμο η τουμπα ειναι σχεδον σιγουρη
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

δωσε μου λιγο χρονο να σΕ βρω λινκ...

για να πεσεις με παιδι πισω σου ή πρεπει να εισαι πιο ελαφρυς απο παιδι ή να μην εχεις αισθηση της ισσοροπίας!

οταν ημουν 50 κιλα κυκλοφορουσα με τα αδερφια μου 25 κιλα περιπου και δεν ειχα κανενα προβλημα... (χρειαζεται και τεχνικη βεβαια - αλλα ο πανουργιας ειναι δικος μας)

αν μαθει ποδηλατο οσο ξερει και μηχανη,την γαμησε η μικρη...:rotflmao: :rotflmao:
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
    αν μαθει ποδηλατο οσο ξερει και μηχανη,την γαμησε η μικρη...:rotflmao: :rotflmao:

ναι... αντιηλιακο στο προσωπακι, με τον ηλιο φορα μοστρα συνεχεια δεν παιζουμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    δωσε μου λιγο χρονο να σΕ βρω λινκ...
    για να πεσεις με παιδι πισω σου ή πρεπει να εισαι πιο ελαφρυς απο παιδι ή να μην εχεις αισθηση της ισσοροπίας!
    οταν ημουν 50 κιλα κυκλοφορουσα με τα αδερφια μου 25 κιλα περιπου και δεν ειχα κανενα προβλημα... (χρειαζεται και τεχνικη βεβαια - αλλα ο πανουργιας ειναι δικος μας)
    Εχει να κάνει λίγο με την γεωμετρία του σκελετού και τα κέντρα βάρους. Στα link τα περισσότερα είναι κανονικά city-bikes που σημαίνει όρθια θέση οδήγησης και μικρές αποστάσεις πίσω κέντρου-σέλλας-τιμονιού + 28αρες ζάντες.

Σε full-suspension βουνίσιο που είναι σχεδιασμένο για άλλη δουλειά αλλάζει τελείως το σκηνικό.

Επίσης, από προσωπική πείρα, ο τσόγλανος νανουριζόταν στο ποδήλατο. Και δεν υπάρχει πιο σπαστικό απο το να κάνεις πετάλι και να προσπαθείς να του κρατάς το, κοιμισμένο, κεφάλι όρθιο.

Εγώ πάντως το ετοιμάζω ένα τέτοιο . Αν και δεν νομίζω να του αρέσει η ιδέα

Θα αγνοησω τα σχολια απο κατι κυριες και θα ξανα πω..κοριτσια ενα σιτε να το παραγγειλω το μπυρδελο θελω γιατι μου εχουν κοπει τα χερια να την περνω αγκαλια πανω στο ποδηλατο!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

παιδες εχω πελαγωσει...Τι στο διαολο πρεπει να αγορασω απο ολα αυτα??? Στειλτε το συγκεκριμενο!!!!!!!!!

ευχαριστω.....

sou εστειλα το λινκ με μια απορια ιδια με ττην δικια σου... για το ποδηλατο φουλ σασπενσιον που εχεις δε νομιζω να κανει καποιο...

γενικα το φουλ σασπενσιον (ποσο μαλλον ενα φθηνο-βαρυ)δεν ειναι πολυ σοϊ για βολτες... παρε ενα σιτι μπαίκ ή ΜΤΒ συμβατικο και βαλε την μικρη πανω. το φουλ σασπενσιον δωστο στη μαμα να ερχεται παρεα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    παιδες εχω πελαγωσει...Τι στο διαολο πρεπει να αγορασω απο ολα αυτα??? Στειλτε το συγκεκριμενο!!!!!!!!!
    ευχαριστω.....
    Αυτό, η κάτι ανάλογο, λογικά σου κάνει

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 11:43
  3. Ερωτηση Για Fmf
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11