Να'μαι καλά που σου την θύμησα να λες !Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ουπς![]()
Ναι αυτη η λεπτομερεια μας διεφυγε![]()
Για φαντάσου να πήγαινες αύριο και να ξεκίναγες τα φιλάκια ;![]()
![]()
Να'μαι καλά που σου την θύμησα να λες !Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ουπς![]()
Ναι αυτη η λεπτομερεια μας διεφυγε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να'μαι καλά που σου την θύμησα να λες !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να'μαι καλά που σου την θύμησα να λες !
![]()
Α,δεν ξερω... :o
Εγω θα ελεγα ο Μακης με εβαλε...
Αυτο ελειπε...να κανουμε την εξυπηρετηση και να τις φαμε κιολας![]()
Ενώ με το CBRάκι δεν παίζει παρεξήγηση :oΑρχικά δημιουργήθηκε από hercul
![]()
![]()
![]()
![]()
τουλάχιστον όσο μένει στη βιτρίνα![]()
Ναι ναι ναι, τα μετέπειτα κερατιάτικα του σέρβις θα στά'στελνα πακέτο να το ξέρεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Α,δεν ξερω... :o
Εγω θα ελεγα ο Μακης με εβαλε...
Αυτο ελειπε...να κανουμε την εξυπηρετηση και να τις φαμε κιολας![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι ηλίθιο?αφορά μόνο honda? (καλά και να αφορά θα έρθω με το mtx50 :rotflmao: ) τι κόστος έχει? αφορά μόνο μηχανές μεγάλου κυβισμού? Σκέφτομαι να έρθω με το ybr αλλά θα φάω πόρτα ε?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι ηλίθιο?αφορά μόνο honda? (καλά και να αφορά θα έρθω με το mtx50 :rotflmao: ) τι κόστος έχει? αφορά μόνο μηχανές μεγάλου κυβισμού? Σκέφτομαι να έρθω με το ybr αλλά θα φάω πόρτα ε?
![]()
Πωπω ρε φιλε...δεν σου εχουν πει να μη σπαμαρεις οταν περνει σοβαρη πορεια ενα θρεντ?
Χωρις πλακα τωρα...
Στο τηλ, μου ειπαν ακριβως,''Η HONDA διοργανωνει δωρεαν για τους πελατες της, για το ΣΚ ,σεμιναριο ασφαλους οδηγησης το οποιο περιλαμβανει:το σαββατο θεωρια και πραξη για ασφαλτο και την κυριακη θεωρια και πραξη σε χωμα με βαρια on-off και αν ενδιαφερομαι να παω απο κει να υπογραψω μια αιτηση''
Aπ οτι καταλαβα κατα 90% στα Χανια εννοουσε οτι θα γινει...
Τωρα για αλλα μηχανακια δεν ξερω...αυριο θα παω να ρωτησω και θα ποσταρω πληροφοριες τι παιζει ακριβως...
Παντως κατι μου λεει οτι θα παιξουν και αρκετα bmw στην ολη κατασταση...
Θα δουμε αυριο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Πωπω ρε φιλε...δεν σου εχουν πει να μη σπαμαρεις οταν περνει σοβαρη πορεια ενα θρεντ?
Χωρις πλακα τωρα...
Στο τηλ, μου ειπαν ακριβως,''Η HONDA διοργανωνει δωρεαν για τους πελατες της, για το ΣΚ ,σεμιναριο ασφαλους οδηγησης το οποιο περιλαμβανει:το σαββατο θεωρια και πραξη για ασφαλτο και την κυριακη θεωρια και πραξη σε χωμα με βαρια on-off και αν ενδιαφερομαι να παω απο κει να υπογραψω μια αιτηση''
Aπ οτι καταλαβα κατα 90% στα Χανια εννοουσε οτι θα γινει...
Τωρα για αλλα μηχανακια δεν ξερω...αυριο θα παω να ρωτησω και θα ποσταρω πληροφοριες τι παιζει ακριβως...
Παντως κατι μου λεει οτι θα παιξουν και αρκετα bmw στην ολη κατασταση...
Θα δουμε αυριο![]()
:o
Λοιπον...
Ρωτησα σημερα,ακουστε τι ακριβως παιζει...
Το σεμηναριο τελικα το διοργανωνει η αντιπροσωπεια της HONDA-BMW στα Χανια (MOTO-SELECTION) σε συνεργασια με την MOTO ADVENTURES
To προγραμμα περιλαμβανει:
Σαββατο(διαρκεια 08:30-17:00) :Θεωρητικα μαθηματα στις εγκαταστασεις της MOTO SELECTION
και μετα πραξη στην πιστα καρτ, PISTA PARK Χανιων(λιμνουπολη)
Αντικείμενα Εκπαίδευσης
Φιλοσοφία κατασκευής, χρήσης, συντήρησης Ελαστικών (πιέσεις, υλικά, κατηγορίες προφίλ ελαστικών), Αεροδυναμική και συμπεριφορά μοτοσικλέτας, Ανάλυση Γυροσκοπικού Φαινομένου, Εστίαση Βλέμματος, Οδήγηση ροής σε Πίστα, Σωστή Στάση Σώματος, Είσοδος Στροφής, Διατήρηση Τροχιάς, Έξοδος, Cornering Slaloms, Πέδηση με και χωρίς ABS, ασκήσεις πέδησης υπό κλίση και πανικού - αλλαγή κατεύθυνση
Διάρκεια Μαθήματος
Μια ημέρα με 8 αναβάτες ανά εκπαιδευτή
Κυριακη(διαρκεια περιπου η ιδια):Θεωρητικα μαθηματα παλι στις εγκαταστασεις της ΜOTO SELECTION και μετα πραξη σε πιστα χωματινη(δεν θυμαμαι που,νομιζω καπου προς τον Στυλο μου ειπε η Μαριαννα αλλα δεν ειμαι σιγουρος)
Το σεμηναριο ειναι δωρεαν, αφορα τους πελατες της MOTO SELECTION και απο μηχανακια θα παιξουν HONDA-BMW-KTM
Nα ειχα και ενα ΗΡ2 αντι της χουρμουτσας τι καλα που θα ηταν![]()
Όλα τα ξέρουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Αντικείμενα Εκπαίδευσης
Φιλοσοφία κατασκευής, χρήσης, συντήρησης Ελαστικών (πιέσεις, υλικά, κατηγορίες προφίλ ελαστικών), Αεροδυναμική και συμπεριφορά μοτοσικλέτας, Ανάλυση Γυροσκοπικού Φαινομένου, Εστίαση Βλέμματος, Οδήγηση ροής σε Πίστα, Σωστή Στάση Σώματος, Είσοδος Στροφής, Διατήρηση Τροχιάς, Έξοδος, Cornering Slaloms, Πέδηση με και χωρίς ABS, ασκήσεις πέδησης υπό κλίση και πανικού - αλλαγή κατεύθυνση![]()
Πολύ καλή πρωτοβουλία του Motoselection πάντως και δεν είναι η πρώτη φορά που διοργανώνει κάτι τέτοιο, καλά να περάσετε όσοι παρευρεθείτε !
![]()
Εσύ το είπες !Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
αντι της χουρμουτσας
![]()
εγω θα παρω 2 τετοιαΑρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Αντικείμενα Εκπαίδευσης
Εστίαση Βλέμματος,![]()
γιατι την παλευω λιγο απο οδηγηση, αλλα με την εστιαση εχω ενα θεμα, ειδικα στην πολη![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Κοίτα το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο !Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
γιατι την παλευω λιγο απο οδηγηση, αλλα με την εστιαση εχω ενα θεμα, ειδικα στην πολη![]()
![]()
Μια χαρά εστιάζεις πάνω στα![]()
![]()
:rotflmao: