Αρχικά δημιουργήθηκε από TheDentist
συμφωνώ με τον veagle δεν είχα ξαναπάει και σίγουρα δεν ξαναπάω.
1 στους 10 κρανος ήτανε και αν αυτός είναι μοτοσυκλετισμός εγώ είμαι αστροναύτης που έχει απαχθεί από τους Εξωγήινους.
Αν ήθελες πραγματικά να κάνεις τέτοια διοργάνωση και όχι μόνο για να τα πάρεις αλλά να το κάνεις σαν γιορτή ωστε να βάλεις τους υπόλοιπους στο κλίμα του μοτοσυκλετισμού κάλεσε την τροχαία να φέρει 30 μπατσους και να γράφουν συνέχεια 200αρια και 300αρια για κράνος.
Αλλά εν γνώση μας ε. No κρανος no γιορτη ξεκαθαρα πράγματα. Μπας και γλυτώσει κανείς την επομένη χρονιά.
Πολύ κρίμα που ανεγκέφαλοι προάγουν τον δήθεν μοτοσυκλετισμό με κανένα μέτρο ασφάλειας και προφανώς δεν συζητάμε για γιορτή αλλά για πανηγύρι του χαρου
Εδώ κλείσανε κεντρική οδο για να κανουν καγκουριες και εμεις που δειλα δειλα θελαμε να περασουμε σταματούσαν απο δίπλα μας με εντο και περνούσαν απο απέναντι με σούζες. ΓΙΑΤΙ?
Γιατι να διακινδυνέψω εγώ και η γυναίκα μου για ένα τέτοιο πανηγύρι που στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσα να το αποκαλέσω πανηγύρι του χάρου?
Θέλεις τέτοια συνάντηση κάντο στην πίστα των σερρών αλλά να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Να ξέρουμε και εμείς που πάμε και τι θα δούμε.
Εμενα πάντως μάγκες με χάσατε απο πελάτη.
Αν είναι αυτός ο μοτοσυκλετισμός που θέλετε να έχετε στο μέλλον με για σας με χαρά σας. Προσωπικά θα γραφτώ στο Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Αλάσκας που είναι πιο σοβαρά τα πράγματα.
Παιδιά αυτά τα ξέρουμε πολλά χρόνια τώρα...τα λέμε κάθε χρόνο...τα περιοδικά δεν ασχολούνται με την πανελλήνια (?????) εδώ και μια πενταετία περίπου και οι σοβαροί μοτοσυκλετιστές δεν ασχολούνται καν...Προσωπικά έχω πάει μια φορά το 1993 και από τότε μακρυά κι αγαπημένοι...