Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 138

Θέμα: Καλοκαιρι και Εξοπλισμος ασφαλειας

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Γιατι ολο αυτο μου θυμηζει ενα σιτε στο ιντερνετ που λεει να μην φοραμε κρανος γιατι κανει κακο και το "εξηγει" κιολας με "επιστημονικες" μελετες?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Ρε παιδιά, εξελίχθηκε πολύ η κουβέντα...

Γράφετε σε απλά Ελληνικά για μας τους μη μαθηματικούς...

Ε=Mc2, τετραγωνικές ρίζες, συνημίτονα...

Αν κάποιος δεν σέβεται τον εαυτό του και τους δικούς του που θα τον νταντεύουνε και θα του φέρνουνε τσαγάκια με παυσίπονα όταν του αλλάζουν τις γάζες με το Betadin και θα του βάφουν άσπρο το χέρι με το Pulvo...

Ε, αφήστε τον!

Είναι άξιος της μοίρας του...

Άντε, και με χωρίς κράνος...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Γιατι ολο αυτο μου θυμηζει ενα σιτε στο ιντερνετ που λεει να μην φοραμε κρανος γιατι κανει κακο και το "εξηγει" κιολας με "επιστημονικες" μελετες?

πολυ κακως, δεν ειπε κανεις οτι δεν πρεπει να φοραμε εξοπλησμο,ουτε προσπαθησε να το εξηγησει με επιστημονικο τροπο

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Δες τις φωτό από πάνω κι άσε τις θεωρητικές παπαριές!
    Οι θεωρητικές παπαριές εχουν σκοπο να πεισουν οτι δε μπορεις να υπολογισεις το τι θα παθεις αν πεσεις με τη μηχανη,διοτι απλα ειναι πρακτικα ΑΔΥΝΑΤΟ!

Μπορει 2 ατομα υπο ιδιες συνθηκες να εχουν ιδιο ατυχημα και τα τραυματα τους να ειναι τελειως διαφορετικα,οπως επεισης μπορει ο νας να μη χτυπησει καθολου και ο αλλος να τραυματιστει βαρια.

Απλα προσπαθησα να το εξηγησω στον TOLISTOLAROS στην ιδια ''γλωσσα'' που χρησιμοποιησε.

Και νομιζω οτι εφτασε η ωρα να αποχωρισω σιγα-σιγα απο τη συζητηση,μιας και πλεον εχει χασει αυτο τον χαρακτηρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    γιατι το καλοκαιρι αμα πεσεις δεν σπας κοκκαλα?

δεν χρειαζεσαι προστατευτικα?
    Οχι ρε, δεν το ήξερες? Τα ζεστα ρευματα σε ανεβάζουν ψηλά!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Μπορει 2 ατομα υπο ιδιες συνθηκες να εχουν ιδιο ατυχημα και τα τραυματα τους να ειναι τελειως διαφορετικα,οπως επεισης μπορει ο νας να μη χτυπησει καθολου και ο αλλος να τραυματιστει βαρια.
    Πράγματι,μπορεί.Το σίγουρο είναι πως θα χτυπήσουν κι οι δύο ρε Πάνο,το κερατό μου μέσα!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Βασικα αναμεσα στον τυπο που εδωσες παρεμβαλετε και μια μαζα την οποια καποιος την εφαγε .

Και συνηθως σε αυτους τους τυπους χρησιμοποιουμε τιμες σε SI οποτε η ταχυτητα δεν ειναι ακριβως
    τα νουμερα που εδωσες, δηλ 20 και 40 αλλα 7 και 14m/s.

Αλλα και παλι ειναι πολυ μπακαλιστικο να υπολογισεις την ενεργεια που θα δεχτει το σωμα μιας και οι τυποι αυτοι εφαρμοζοντε πλεον σε πολυ απλα προβληματα.Ασε κιολας που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν αποροφα αυτη την ενεργεια το σωμα μιας και εχει κινητηκη ενεργεια οταν πεφτει και δε μετατρεπετε ολη σε τριβη.Αυτο θα γινοταν(θεωρητικα) αν εσκεγες με αυτη την ταχυτητα πανω σε τοιχο, η περιπτωση που θα λαμβανες το μεγαλυτερο ποσο ενεργειας και οχι ολο, που οπως καταλαβαινεις εχει τεραστια διαφορα απ'το να συρθεις στο δρομο.

Τη μάζα όντως τηνέφαγα!Και χωρίς αυτή τετραπλασιάζεται πάντως
    Ο τύπος ισχύει είτε μιλάμε για km/h είτε για m/sec,απλά το νούμερο στο τέλος δεν είναι το ίδιο.
    Η αναλογία 1/4 ισχύει,κάνε τη διαίρεση και θα δεις

Και το ότι κάποιος με τα ίδια χλμ μπορεί να φανεί πιο κωλόφαρδος και να μην πάθει πολλές ζημιές δε λέει κάτι.....
    Και στο ξαναλέω:έχεις πέσει έστω και με 15km/h από mountain bike;;;Εννοώ πάνω σε άσφαλτο;Εννοώ τη στιγμή της πτώσης 15km/h.Δε νομίζω...ευτυχώς

ΥΓ:Αν στην κοντινή βολτίτσα σου αποφασίσεις να πας για και καφεδάκι τί θα πεις;"Μισό λεπτό να γυρίσω σπίτι να ντυθώ κανονικά;"Ή δε το'χεις κάνει ποτέ(καφέ στα καπάκουα

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    μάγκες και μάγκισσες, για να μην τα πολυλογώ, η μεγαλύτερη μλκία με το έγκαυμα είναι ότι δε θα μπορείς για 3-4 εβδομάδες τουλάχιστον να βγεις στον ήλιο ή να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα! Εγώ το καλοκαιράκι μου κ τα μπάνια μου δεν τα αλλάζω με τίποτα στον κόσμο!

πέραν τούτου, έχω χάσει 2 φίλους από το γυμνάσιο που μεν φορούσαν ΠΑΝΤΑ κράνος, εκτός σε μια διαδρομή 500 μέτρα από το σπίτι τους ο ένας κ λίγο παραπάνω ο άλλος. Κ τους 2 χτύπησε αμάξι με ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ χιλιόμετρα κ ο ένας χτύπησε στο καπό κ ο άλλος πέφτοντας βλακωδώς στο κράσπεδο του πεζοδρομίου... να'στε καλά μάγκες όπου κ να'στε τώρα!

μια κ το'φερε η κουβέντα, πρόσφατα μιλούσα μ'ένα φίλο που ενδιαφερόταν να αγοράσει την παλιά μου μοτο. Εκεί που τα λέγαμε τον ρώτησα αν θα φοράει κράνος, αλλά "σιγά μη χαλάσω το μαλλί". Ε δεν του την δίνω! Να παει να σκοτωθεί με αλλουνού το μηχανάκι, κ ας μην το πουλήσω εγώ ποτέ μου!

Υ.Γ.
    γειά σύντεκνε MikeG, σε βρίσκω σωστό σε όλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Τη μάζα όντως τηνέφαγα!Και χωρίς αυτή τετραπλασιάζεται πάντως
    Ο τύπος ισχύει είτε μιλάμε για km/h είτε για m/sec,απλά το νούμερο στο τέλος δεν είναι το ίδιο.
    Η αναλογία 1/4 ισχύει,κάνε τη διαίρεση και θα δεις

Και το ότι κάποιος με τα ίδια χλμ μπορεί να φανεί πιο κωλόφαρδος και να μην πάθει πολλές ζημιές δε λέει κάτι.....
    Και στο ξαναλέω:έχεις πέσει έστω και με 15km/h από mountain bike;;;Εννοώ πάνω σε άσφαλτο;Εννοώ τη στιγμή της πτώσης 15km/h.Δε νομίζω...ευτυχώς

ΥΓ:Αν στην κοντινή βολτίτσα σου αποφασίσεις να πας για και καφεδάκι τί θα πεις;"Μισό λεπτό να γυρίσω σπίτι να ντυθώ κανονικά;"Ή δε το'χεις κάνει ποτέ(καφέ στα καπάκουα

Nai βρε το ξερω οτι ειναι 4 φορες η αναλογια μια και η ταχυτητα ειναι στο τετραγωνο οποτε αμα διπλασιασεις την ταχυτητα λογω του τετραγωνου γινεται 4 αλλα επρεπε καπως να το παιξω εξυπνος

Και για το δευτερο σκελος, εχω πεσει απο mountain σε δρομο με ταχυτητα αρκετα μεγαλυτερη απο τα 15 χλμ ...

Πανικοβλητος γυρισα αμεσως σπιτι μου για να μπαλωσω τα ''τραυματα του πολεμου''

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Nai βρε το ξερω οτι ειναι 4 φορες η αναλογια μια και η ταχυτητα ειναι στο τετραγωνο οποτε αμα διπλασιασεις την ταχυτητα λογω του τετραγωνου γινεται 4 αλλα επρεπε καπως να το παιξω εξυπνος

Και για το δευτερο σκελος, εχω πεσει απο mountain σε δρομο με ταχυτητα αρκετα μεγαλυτερη απο τα 15 χλμ ...

Πανικοβλητος γυρισα αμεσως σπιτι μου για να μπαλωσω τα ''τραυματα του πολεμου''
    Τότε κάνε το εξής πείραμα:
    Ανέβα σε διάδρομο γυμναστηρίου και ρύθμισέ τον στα 15χαω.Πες σ'ένα φίλο σου να τραβήξει απροειδοποιήτα το σκοινί... Άντε ντε,τι περιμένεις;Κάντο και πες μας!!!!!!!
    Φαντάσου να μην είχες το πλαστικό πάνελ του διαδρόμου όπου θ'απλώσεις τα χέρια σου αλλά σαβουριάζεσαι από ύψος 70 πόντων στην άσφαλτο...
    1)Έχω χάσει έναν πρώην μαθητή μου απ το ΤΕΕ που έπεσε σχεδόν σταματημένος
    2)Άλλοι 2 απ'το ίδιο ΤΕΕ έχουν τρελλά εγκαύματα από ηλίθια πεσίματα μέσα στο χωριό τους.
    3)Φίλος μου ζητάς έπεσε με το πολύ 20 κι επειδή δε το'χε δεμένο το κράνος...ΠΕΘΑΝΕ.
    4)Ξάδερφός μου που δεν το φορούσε επειδή ήταν Σαββατόβραδο χτύπησε το κεφάλι κάτω(ΑΦΟΎ ΜΙΑ ΜΑΛΆΚΩ ΤΟΝ ΈΡΙΞΕ) και...ΠΕΘΑΝΕ

Οπότε φιλαράκο άστο...
    ΥΓ:Κανείς δε σου κάνει κύρηγμα,απλά μάθε πως:
    α)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΡΜΑ,ΟΥΤΕ ΚΟΡΜΙ ΟΥΤΕ BALLS OF STEEL...όλα σάρκα είναι γαμώ τη μπουτάνα
    β)Αν με ρωτήσεις γιατί μου τα ξαναλές είναι γιατί δεν μπορώ να βλέπω νέα παιδιά να νομίζουν ότι είναι άτρωτα...έμμεσα αυτό κάνεις,3 μαθητές μου σε 2 χρόνια είναι σκατά...αν δουλεύεις με παιδιά πονάει...
    γ)Δεν έχεις αίσθηση της ταχύτητας,σαφώς και δεν έχεις πέσει σε άσφαλτο με περισσότερα από 15...ειδικά για mountain bike δεν υπάρχουν και πολλοί που μπορούν να μου πουν πολλά,για μηχανές ναι ,υπάρχουν πάρα πολλοί....Τα mountain σκηνικά που έκανα μαζί με φίλο μου ελάχιστοι τα'χουν καν σκεφτεί...Άσε τα εικονίδια με τα δάκρυα,το πρότυπο του Ράμπο που οδηγά χύμα και όταν πέφτει δεν κάνει μιμί δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Τότε κάνε το εξής πείραμα:
    Ανέβα σε διάδρομο γυμναστηρίου και ρύθμισέ τον στα 15χαω.Πες σ'ένα φίλο σου να τραβήξει απροειδοποιήτα το σκοινί... Άντε ντε,τι περιμένεις;Κάντο και πες μας!!!!!!!
    Φαντάσου να μην είχες το πλαστικό πάνελ του διαδρόμου όπου θ'απλώσεις τα χέρια σου αλλά σαβουριάζεσαι από ύψος 70 πόντων στην άσφαλτο...
    1)Έχω χάσει έναν πρώην μαθητή μου απ το ΤΕΕ που έπεσε σχεδόν σταματημένος
    2)Άλλοι 2 απ'το ίδιο ΤΕΕ έχουν τρελλά εγκαύματα από ηλίθια πεσίματα μέσα στο χωριό τους.
    3)Φίλος μου ζητάς έπεσε με το πολύ 20 κι επειδή δε το'χε δεμένο το κράνος...ΠΕΘΑΝΕ.
    4)Ξάδερφός μου που δεν το φορούσε επειδή ήταν Σαββατόβραδο χτύπησε το κεφάλι κάτω(ΑΦΟΎ ΜΙΑ ΜΑΛΆΚΩ ΤΟΝ ΈΡΙΞΕ) και...ΠΕΘΑΝΕ

Οπότε φιλαράκο άστο...
    α)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΡΜΑ,ΟΥΤΕ ΚΟΡΜΙ ΟΥΤΕ BALLS OF STEEL...όλα σάρκα είναι γαμώ τη μπουτάνα
    β)Αν με ρωτήσεις γιατί μου τα ξαναλές είναι γιατί δεν μπορώ να βλέπω νέα παιδιά να νομίζουν ότι είναι άτρωτα...έμμεσα αυτό κάνεις,3 μαθητές μου σε 2 χρόνια είναι σκατά...αν δουλεύεις με παιδιά πονάει...
    γ)Δεν έχεις αίσθηση της ταχύτητας,σαφώς και δεν έχεις πέσει σε άσφαλτο με περισσότερα από 15...ειδικά για mountain bike δεν υπάρχουν και πολλοί που μπορούν να μου πουν πολλά,για μηχανές ναι ,υπάρχουν πάρα πολλοί....Τα mountain σκηνικά που έκανα μαζί με φίλο μου ελάχιστοι τα'χουν καν σκεφτεί...Άσε τα εικονίδια με τα δάκρυα,το πρότυπο του Ράμπο που οδηγά χύμα και όταν πέφτει δεν κάνει μιμί δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ...
    +1000!!!

well said !!!

και μη ξεχναμε οτι διαβαζει και κοσμος αδαης με το αντικειμενο και με τετοιες αποψεις προβαλονται λαθος προτυπα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    φαίνεσαι ανόητος και συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό.
    τι επαθε αυτος ρε ζηταει συγγνωμες ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

[B]Τότε κάνε το εξής πείραμα:

Οπότε φιλαράκο άστο...

Λοιπον επειδη εισαι ο πλεον επιθετικος εδω σταματα το γιατι μονο εκνευρισμο προκαλεις.

Ολοι οι φιλοι σου που λες οτι ''εφυγαν'' εφυγαν λογω κρανους.Τωρα με το παραδειγμα του διαδρομου,παλι ακυρο γιατι δε μπορεις να προσομοιωσεις μια πτωση.

Οι αισθησεις μου ανταποκρινοντε μια χαρα στην πραγματικοτητα και απο μαλακια μου εχω φαει τουμπα σε δρομο με υψηλη για ποδηλατο ταχυτητα,και γι'αυτο μη με λες ψευτη. Επειδη σε πειραξε το εμοτικον με το κλαμα,ξερεις τι εκανα?Πηγα γυρισα σπιτι, εβαλα μπεταντιν και ξαναφυγα και ουτε κανα τρομερο σημαδι εχει γινει ουτε παραμορφωθηκα θυμηζοντας σκηνες απο θριλερ ταινιων,ουτε προτυπο το ραμπο εχω,λες οτι να ναι μου φαινεται.

Καθως επεισης και το ποδηλατο δεν εισαι ο μονος που το εχει ανακαλυψει, το εχουν ανακαλυψει κι αλλοι και μαλιστα το μπερδευουν με ΜΧ μηχανακι...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    To γαμησαμε και ψοφισε το ολο ζητημα...

καθομαστε και αναλυουμε τα βασικα και τα αυτονοητα...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    To γαμησαμε και ψοφισε το ολο ζητημα...

καθομαστε και αναλυουμε τα βασικα και τα αυτονοητα...

+990
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αν κάποιος είναι άφοβος και στ@ρχ!διστ!ς και δεν έχει συρθεί στο δρόμο καλύτερα να δει τις φωτό του byron και του devil's animal για να πάρει μια ιδέα για το τι πρόκειται...

Εμένα ήταν όλη μου η αριστερή πλευρά σαν το χέρι του Σταύρου, οπότε...

Ουδεν σχόλιον...

Και η γυναίκα μου, που πέσαμε μαζί, δεν ξαναγέλασε όταν είδε μοτοσυκλετιστή με κάργα armor και 40 κελσίου...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα συζητάμε τα αυτονόητα που τα μαθαίνει κάποιος από την ποδηλατική εποχή...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλοκαίρι και εποχιακά φαινόμενα Νο2...
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 19:45
  2. Καλοκαίρι και ξύδια
    από zireous στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 13:08
  3. Καλοκαιρι και... χταποδια?
    από reptile4 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 19:49
  4. Καλοκαίρι και μπουφάν