Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 118

Θέμα: ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Fzr 400 ΣΕ (string)fighter

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Κουκλί είναι!!
    Διάλεξε καλύτερα ένα μεταλλικό χρώμα(διακριτικό είμαι σίγουρος ...) και θα'ναι πιο ωραίο,η πολλή λάμψη κάνει το βλέμμα να στρέφεται αλλού και το μηχανάκι χάνει λίγο ενώ έχει ωραίες πια γωνίες

+1000
    ένα χρώμα σαν της ουράς,φτερού κ.τ.λ θα δέσει το μηχανάκι πιο όμορφα

αλλα περί ορέξεως...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

tolistolaros και la vila με βάζετε σε σκέψεις!!!!! πάντως όταν οδηγώ (ψαγμένο) τους απέναντι δεν τους εμποδίζει η ανάκλαση του τεπόζιτου. ούτε στο ελάχιστο. όταν είμαι στην πόλη ίσως να ενοχλεί αυτούς που έρχονται από πλάγια. και ΑΝ τους "πετύχω" στη σωστή γωνία
    εμένα δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί. πριν λίγο που το οδήγησα (δε θα το πιστέψετε) με ενόχλησε η ανάκλαση που έκανε το ψηφιακό θερμόμετρο πάνω στην οθόνη του (και δεν είναι νικελωμένο). τι να πω;;;;
    πάντως αφού το έχω ακούσει και από άλλους για το χρώμα του τεπόζιτου, θα βρώ άλλο ένα και θα το βάψω στο χρώμα της ουράς. για να δούμε.....
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Κουκλί είναι αλλά ήθελα να'ξερα όταν πηγαίνεις για καφέ τώρα το καλοκαίρι που βρίσκεις σκιά να το αφήσεις
    Γιατί αν το αφήνεις στον ήλιο και μετά ακουμπάς το τεπόζιτο τι να σου πω ρε φίλε σου βγάζω το καπέλο
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Γιατί αν το αφήνεις στον ήλιο και μετά ακουμπάς το τεπόζιτο τι να σου πω ρε φίλε σου βγάζω το καπέλο
    Μπααααα. Ακριβώς το αντίθετο
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
    [
    πάντως αφού το έχω ακούσει και από άλλους για το χρώμα του τεπόζιτου, θα βρώ άλλο ένα και θα το βάψω στο χρώμα της ουράς. για να δούμε..... [/B]
    Γι αυτο υπαρχει το photoshop λεμε.Ανεξοδα,το βλεπεις κι αν σου αρεσει το βαφεις.Εχουν δικηο τα παιδια.Το ντεποζιτο τραβαει ολη την προσοχη και περναει σχεδον απαρατηρητη η δουλεια που εχεις ριξει στο υπολοιπο μηχανακι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Γι αυτο υπαρχει το photoshop λεμε.Ανεξοδα,το βλεπεις κι αν σου αρεσει το βαφεις.Εχουν δικηο τα παιδια.Το ντεποζιτο τραβαει ολη την προσοχη και περναει σχεδον απαρατηρητη η δουλεια που εχεις ριξει στο υπολοιπο μηχανακι.
    Α ναι ρε... το photoshop! Αυτό κάποτε ήξερα να το δουλεύω. Καλή ιδέα. Για να το ψάξω λίγο. Ευχαριστώ man

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μπααααα. Ακριβώς το αντίθετο
    Σωστός...ξέρει ο Βύρωνας. Το νίκελ διώχνει τη θερμότητα. Είναι ανοιχτό χρώμα.

Σωστός...ξέρει ο Βύρωνας. Το νίκελ διώχνει τη θερμότητα. Είναι ανοιχτό χρώμα.
    To ξέρω, δεν εννοούσα αυτό όμως
    Εγώ θα ζαλιζόμουν αν από τη σκιά έπεφτα κατευθείαν σε όλη αυτή τη λάμψη από την αντανάκλαση
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    To ξέρω, δεν εννοούσα αυτό όμως
    Εγώ θα ζαλιζόμουν αν από τη σκιά έπεφτα κατευθείαν σε όλη αυτή τη λάμψη από την αντανάκλαση
    A ok. Πάσο τότε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    tolistolaros και la vila με βάζετε σε σκέψεις!!!!! πάντως όταν οδηγώ (ψαγμένο) τους απέναντι δεν τους εμποδίζει η ανάκλαση του τεπόζιτου. ούτε στο ελάχιστο. όταν είμαι στην πόλη ίσως να ενοχλεί αυτούς που έρχονται από πλάγια. και ΑΝ τους "πετύχω" στη σωστή γωνία
    εμένα δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί. πριν λίγο που το οδήγησα (δε θα το πιστέψετε) με ενόχλησε η ανάκλαση που έκανε το ψηφιακό θερμόμετρο πάνω στην οθόνη του (και δεν είναι νικελωμένο). τι να πω;;;;
    πάντως αφού το έχω ακούσει και από άλλους για το χρώμα του τεπόζιτου, θα βρώ άλλο ένα και θα το βάψω στο χρώμα της ουράς. για να δούμε.....
    Πιο ωραίο θα'ναι στο χρώμα της ουράς.
    Ξέρεις ότι στην Αμερική σε πολλές πολιτείες εδώ και χρόνια έχουν απαγορευτεί οι νικελωμένες επιφάνειες βυτιοφόρων γι ευνόητους λόγους ασφάλειας

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Πιο ωραίο θα'ναι στο χρώμα της ουράς.
    Ξέρεις ότι στην Αμερική σε πολλές πολιτείες εδώ και χρόνια έχουν απαγορευτεί οι νικελωμένες επιφάνειες βυτιοφόρων γι ευνόητους λόγους ασφάλειας
    Ναι έχω ακούσει ότι το έχουν απαγορεύσει. Αλλά έτσι κι αλλιώς, τώρα με το ΚΤΕΟ για δίκυκλα, δε βλέπω να περνάω (με τόσες μετατροπές που έχει φάει και θα φάει). Οπότε το νίκελ είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Πάντως πολύ το γουστάρω

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    πολυ ομορφη δουλεια! Αξιος

Θα προτεινα και γω να βαψεις το ντεποζιτο στα χρωματα της ουρας!
    Θα του ταιριαζε πολυ να βαζες και δισκοπλακες μαργαριτες με μπλε κεντρα!

Οι επιλογες ειναι δικες σου και σιγουρα απειρες!
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    πολυ ομορφη δουλεια! Αξιος

Θα προτεινα και γω να βαψεις το ντεποζιτο στα χρωματα της ουρας!
    Θα του ταιριαζε πολυ να βαζες και δισκοπλακες μαργαριτες με μπλε κεντρα!

Οι επιλογες ειναι δικες σου και σιγουρα απειρες!
    mercy ozzzy. ναι το σκέφτομαι πολύ για το τεπόζιτο. για μαργαρίτες δεν είμαι σίγουρος αν θα βάλω. προτιμώ τα λεφτά που θα φάει να φύγουν σε έναν 600άρι κινητήρα (αν ξέρει κάποιος κάτι για κανέναν από fzr 600 ας πει τίποτα), αλλά σίγουρα, επειδή πήρα up-side-down από gsxr400 μαζί με τη ζάντα και τα φρένα κομπλέ, τα κέντρα των νέων δισκοπλακών θα γίνουν μπλε
    ωστόσο αργότερα καλώς εχόντων των "χρημάτων" οι μαργαρίτες είναι αναπόφευκτες

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    mercy ozzzy. ναι το σκέφτομαι πολύ για το τεπόζιτο. για μαργαρίτες δεν είμαι σίγουρος αν θα βάλω. προτιμώ τα λεφτά που θα φάει να φύγουν σε έναν 600άρι κινητήρα (αν ξέρει κάποιος κάτι για κανέναν από fzr 600 ας πει τίποτα), αλλά σίγουρα, επειδή πήρα up-side-down από gsxr400 μαζί με τη ζάντα και τα φρένα κομπλέ, τα κέντρα των νέων δισκοπλακών θα γίνουν μπλε
    ωστόσο αργότερα καλώς εχόντων των "χρημάτων" οι μαργαρίτες είναι αναπόφευκτες

σιγουρα θα δειξουν πολυ ομορφα τα μπλε κεντρα με μαργαριτες! τι αλλο σκεφτεσαι να κανεις-αλλαξεις (περα απ το νιτρο)?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    σιγουρα θα δειξουν πολυ ομορφα τα μπλε κεντρα με μαργαριτες! τι αλλο σκεφτεσαι να κανεις-αλλαξεις (περα απ το νιτρο)?
    λοιπόν: πρώτα απ' όλα πρέπει να βάλω έναν 600άρι κινητήρα. πρέπει να υπάρχει κάποια βάση για λίγο παραπάνω ισχύ. θα ήθελα να βάλω και τον 750άρι ή τον 1000άρι, αλλά δεν πιστεύω ότι μπαίνουν πάνω στο 400άρι πλαίσιο.
    για νίτρο το σκέφτομαι πολύ μετά, αλλά σκέφτομαι και τη χρήση compressor αντί αυτού. θα δείξει. για το up-side-down τα έχω πει χίλιες φορές. μια άλλη μάσκα θέλω να βάλω. έχω δει μια που με ενδιαφέρει στο net, αλλά πολύ ακριβή. μπορώ να τη φτιάξω μόνος όμως με πολυεστέρα. θα δούμε.
    μάλλον θα μπει και ένας μετρητής με αισθητήρα "λ" της koso. τώρα όσο για τα όργανα και εφόσον αλλάξω το τεπόζιτο για να το βάψω μπλε, μάλλον θα πάρω ένα της koso πάλι που τα έχει όλα. και μάλλον θα το τοποθετήσω χωνευτό πάνω στο τεπόζιτο. θα πάρει χρόνο, αλλά θα λέει.
    τι άλλο δεν ξέρω. για πες καμιά γνώμη

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μετατροπη Drz 400 Sm σε χωματινο....
    από apenadi στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2008, 00:14
  2. μετατροπή από supermotard σε enduro
    από GhostDog στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα