Σελίδα 29 από 53 ΠρώτοΠρώτο ... 19242526272829303132333439 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 421 έως 435 από 792

Θέμα: Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Γαμώ τις... διαισθήσεις και τα προαισθήματά σας. Κωλογερμανοί!!! Δεν τους πάω μία κι όμως όλο από δω το έχουν όλο από εκεί όλο περνάνε. Στο διάλα!!!
    και μενα τα τελευταια χρονια με χουν ξενερωσει πολυ..
    με αποκορυφωμα που περασαν την αργεντινη στο μουντιαλ(ενα αθλιο γενικα μουντιαλ για μενα)

αλλα απο την αλλη, και οι αυστρια πολωνια ειναι εντελως αμπαλοι, οποτε καλυτερα να χεις εναν μπαλακ(καλο παλτο και αυτο) μπας και κανει τιποτα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    Μάλλον ήταν το πειρατικό με τους πειρατές από τον Asterix και πέτυχαν τους γαλάτες στο δρόμο.......

Γαμώ τις... διαισθήσεις και τα προαισθήματά σας. Κωλογερμανοί!!! Δεν τους πάω μία κι όμως όλο από δω το έχουν όλο από εκεί όλο περνάνε. Στο διάλα!!!

τοτε παρακαλα να περασει η Ιταλια σημερα για να τους κανουμε παλι ενα ωραιο ''γλεντακι''.....σε καθε διοργανωση εχουμε συναντηθει,βλεπουνε την maglia azzura και χεζονται επανω τους.... πιπα κωλο εμπλοκη λεμε τους εχουμε.....

:rotflmao:

αλλα με τον Donadoni στον παγκο....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    και μενα τα τελευταια χρονια με χουν ξενερωσει πολυ..
    με αποκορυφωμα που περασαν την αργεντινη στο μουντιαλ(ενα αθλιο γενικα μουντιαλ για μενα)
    Για ποιό μουντιάλ λες;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Για ποιό μουντιάλ λες;
    το 2006 που τους περασαν στα πεναλτυ και χασαν μετα απ τους Ιταλους.

φετος παντως αν και δεν εχουν δειξει λιγοτερα πραγματα απ τους Πορτογαλους, βλεπω τους Γερμανους να περνανε!

κριμα που καναν την γκαφα και βγηκαν δευτεροι οι Γερμανοι...........

θα ηθελα Γερμανους και Πορτογαλλους ποιο ψηλα!

ρε ισπανια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τοτε παρακαλα να περασει η Ιταλια σημερα για να τους κανουμε παλι ενα ωραιο ''γλεντακι''.....σε καθε διοργανωση εχουμε συναντηθει,βλεπουνε την maglia azzura και χεζονται επανω τους.... πιπα κωλο εμπλοκη λεμε τους εχουμε.....

:rotflmao:

αλλα με τον Donadoni στον παγκο....

Ναι... ο Donadoni σας φταίει... ρε φίλε ειλικρινά. Χωρίς πλάκα. Πες μου μία φορά ΜΙΑ που σε ικανοποίησε η Ιταλία παίζοντας ποδόσφαιρο!!! Που να είδες θέαμα από την Ιταλία. Κι αν με βρίσκεις υπερβολικό οκ να στο πω αλλιώς. Σε σχέση με τους παικταράδες που όντως έχει και τους άριστους τεχνίτες που επίσης έχει έχεις ποτέ δει ανάλογο θέαμα;;; Ειλικρινά πες μου. Γιατί εγώ ποιότητα παιχνιδιού ανάλογη των Ινζάγκι Τότι Ρόσι παλιότερα δεν έχω δει. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Και γι αυτό σήμερα προτιμώ τη Γαλλία αν και αυτή είναι απογοητευτική σε αυτό το ευρωπαϊκό.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

I wait and I wait
    and what i really hate
    is the panic that stops me from breathing
    my knees hit the floor
    and I panic more

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το 99% τών Ελλήνων απεχθάνονται τούς Γερμανούς στο ποδόσφαιρο.Έβλεπα το ματς με την Κροατία και θυμάμαι πώς αντιδρούσε ο σπήκερ κάθε φορά που βγαίναν στην επίθεση οι Κροάτες.Λες και βάζανε γκολ ένα πράμα,σήκωνε τον τόνο τής φωνής και απογοητευόταν όταν χάνανε τη μπάλα.Για τα γκολ δεν το συζητάω,ο άνθρωπος έκανε πάρτυ.
    Λοιπόν φιλαράκια,εγώ που τη γουστάρω τη Γερμανία από πολύ μικρός και που δεν θεωρώ ότι κάποιος ξέρει μπάλα αν κάνει τακουνάκια και θεαματικές ντρίπλες,έχω να σάς πω ότι δεν ξέρω άλλη ομάδα με τέτοια "φανέλλα".
    Μια ζωή στα μουντιάλ όλοι ψάχναμε τον αντίπαλο στον τελικό.Μα καλή,μα ψόφια...πάντα σχεδόν έκανε καλές πορείες(είναι η ομάδα με τίς περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς)
    Στο μουντιάλ τού 90,τότε που είχε εκείνη την απίστευτη ομάδα,όλοι οι γνώστες και οι γκουρού βγήκαν και λέγαν πως το πήρε η adidas και το πόσο άδικα κέρδισε την υπερομάδα Αργεντινή με πέναλτυ(μούφα φυσικά,χαχαχα) .Το 86 βέβαια το πήρε ο Μαραντόνα μόνος του...!
    Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η εύκολη τεσσάρα στην πολύ καλή Γιουγκοσλαβία τού Στόϊκοβιτς,κανέναν τέλος πάντων δεν άκουσα(από τον τύπο)να μιλάει για το πόσο απίστευτα καλή ήταν αυτή η ομάδα.
    Άκουγα για πάντσερ,για πειθαρχία,για το κρύο αίμα τών Γερμανών... αλλά για μπάλα,γιοκ!
    Ε ναι μωρέ πού να μάθουνε μπάλα οι Γότθοι τώρα,μόνο οι Βραζιλιάνοι,οι Αργεντίνοι και γενικά οι λατινικής προέλευσης λαοί "ξέρουνε μπάλα".Οι Γερμανοί είναι για να φτιάχνουνε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και αυτές όχι με μεγάλη επιτυχία.:rotflmao:
    Κάποιος είπε πριν ότι γούσταρε τη φάτσα τού Μπεκενμπάουερ,όταν χάσανε από τούς Κροάτες.Μπεκενμπάουερ ε;Πάντσερ κι αυτός;Πάντσερ!
    Μόνο έτσι εξηγείται το ότι στα 19 του,σε αγώνα τής Εθνικής,τότε που δεν πετάγανε τη μπάλα έξω για fair play(μη χέσω)έβγαλε τον ώμο του σε μια τούμπα.Τού τον δέσανε και μπήκε μέσα και τελείωσε το παιχνίδι πονώντας φρικτά.Πάντσερ...
    Αν αυτό το έκανε κανας Μαραντόνας,θα μιλάγαμε για ψυχάρα,για θέληση,και ό,τι γουστάρεις τέλος πάντων.
    Άντε να σάς πω και μερικά πάντσερ που μ' έκαναν να αγαπήσω το ποδόσφαιρο...
    Βόλφγκανγκ Όφερατ
    Γκύντερ Νέτζερ
    Πάουλ Μπράϊτνερ
    Γκερτ Μύλλερ(ο μοναδικός παίχτης στον κόσμο με περισότερα γκολ από συμμετοχές με την Εθνική)
    Ούλι Χένες
    Ράϊνερ Μπόνοφ
    Γιούργκεν Γκραμπόφσκι

Και άλλοι πολλοί που πιθανόν να μη σάς λένε τίποτα.Λ¨ενε όμως σε μένα και,ως γνωστόν,οι αγάπες δεν ξεχνιώνται.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    πεστα ρε vangelis64...

Η Γερμανία που γνωρίζουμε ακόμα και σήμερα παίζει μέχρι και το 90+ και όσο πάει και πέρα απο αυτό. Σε κάθε λεπτό μπορεί και στο γυρνάει... σε κάθε λεπτό μπορεί να σε σκοτώσει.

Εδώ θυμάμαι τον αλησμόνητο τελικό με Αργεντινή και τα goal να μπαίνουν ένθεν και ένθεν , χωρίς να ξέρεις πότε τελειώνει το παιχνίδι και πότε οχι. Μια ομάδα , με την σημασία της λέξεως.

Ο ορισμός του οργανωμένου παιχνιδιού απο εκεί βγήκε , και οχι απο τις φαντεζί και ατομικές ενέργειες των Λατίνων παικτών. Οπότε δεν ξέρω τι λέτε εσείς... αλλά ακόμα και μια πεθαμένη Γερμανία , μπορεί να "δαγκώσει" τόσο επώδυνα , που να ξαπλώσει πολλούς ισχυρότερους αντιπάλους κάτω.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το 99% τών Ελλήνων απεχθάνονται τούς Γερμανούς στο ποδόσφαιρο.Έβλεπα το ματς με την Κροατία και θυμάμαι πώς αντιδρούσε ο σπήκερ κάθε φορά που βγαίναν στην επίθεση οι Κροάτες.Λες και βάζανε γκολ ένα πράμα,σήκωνε τον τόνο τής φωνής και απογοητευόταν όταν χάνανε τη μπάλα.Για τα γκολ δεν το συζητάω,ο άνθρωπος έκανε πάρτυ.
    Λοιπόν φιλαράκια,εγώ που τη γουστάρω τη Γερμανία από πολύ μικρός και που δεν θεωρώ ότι κάποιος ξέρει μπάλα αν κάνει τακουνάκια και θεαματικές ντρίπλες,έχω να σάς πω ότι δεν ξέρω άλλη ομάδα με τέτοια "φανέλλα".
    Μια ζωή στα μουντιάλ όλοι ψάχναμε τον αντίπαλο στον τελικό.Μα καλή,μα ψόφια...πάντα σχεδόν έκανε καλές πορείες(είναι η ομάδα με τίς περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς)
    Στο μουντιάλ τού 90,τότε που είχε εκείνη την απίστευτη ομάδα,όλοι οι γνώστες και οι γκουρού βγήκαν και λέγαν πως το πήρε η adidas και το πόσο άδικα κέρδισε την υπερομάδα Αργεντινή με πέναλτυ(μούφα φυσικά,χαχαχα) .Το 86 βέβαια το πήρε ο Μαραντόνα μόνος του...!
    Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η εύκολη τεσσάρα στην πολύ καλή Γιουγκοσλαβία τού Στόϊκοβιτς,κανέναν τέλος πάντων δεν άκουσα(από τον τύπο)να μιλάει για το πόσο απίστευτα καλή ήταν αυτή η ομάδα.
    Άκουγα για πάντσερ,για πειθαρχία,για το κρύο αίμα τών Γερμανών... αλλά για μπάλα,γιοκ!
    Ε ναι μωρέ πού να μάθουνε μπάλα οι Γότθοι τώρα,μόνο οι Βραζιλιάνοι,οι Αργεντίνοι και γενικά οι λατινικής προέλευσης λαοί "ξέρουνε μπάλα".Οι Γερμανοί είναι για να φτιάχνουνε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και αυτές όχι με μεγάλη επιτυχία.:rotflmao:
    Κάποιος είπε πριν ότι γούσταρε τη φάτσα τού Μπεκενμπάουερ,όταν χάσανε από τούς Κροάτες.Μπεκενμπάουερ ε;Πάντσερ κι αυτός;Πάντσερ!
    Μόνο έτσι εξηγείται το ότι στα 19 του,σε αγώνα τής Εθνικής,τότε που δεν πετάγανε τη μπάλα έξω για fair play(μη χέσω)έβγαλε τον ώμο του σε μια τούμπα.Τού τον δέσανε και μπήκε μέσα και τελείωσε το παιχνίδι πονώντας φρικτά.Πάντσερ...
    Αν αυτό το έκανε κανας Μαραντόνας,θα μιλάγαμε για ψυχάρα,για θέληση,και ό,τι γουστάρεις τέλος πάντων.
    Βόλφγκανγκ Όφερατ
    Γκύντερ Νέτζερ
    Πάουλ Μπράϊτνερ
    Γκερτ Μύλλερ(ο μοναδικός παίχτης στον κόσμο με περισότερα γκολ από συμμετοχές με την Εθνική)
    Ούλι Χένες
    Ράϊνερ Μπόνοφ
    Γιούργκεν Γκραμπόφσκι

Και άλλοι πολλοί που πιθανόν να μη σάς λένε τίποτα.Λ¨ενε όμως σε μένα και,ως γνωστόν,οι αγάπες δεν ξεχνιώνται.

Έχεις μία τάση και στο έχω ξαναπεί γιατί... χαίρομαι να συζητάω μαζί σου.
    Να παίρνεις κάποια δεδομένα και να θεωρείς πως έτσι είναι τα πράγματα. Θα πω το ίδιο που είπα και στον άλλο τον τρελό τον Ιταλιάνο πιο πάνω. Έκανε και ρίμα!
    Η Γερμανία δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ όσο τη θυμάμαι ποδόσφαιρο ανάλογα θεαματικό με τους παίκτες που είχε.
    Σαφώς και έβγαλε παικταράδες. Ο Μύλλερ που είπες ο Μπράιτνερ ο Μπεκενμπάουερ εννοείται να θυμηθώ τον για μένα καταπληκτικό παίκτη ονόματι Καρλ Χάινς Ρουμενίνγκε τον Αντρέας Μπρέμε τον Φέλερ τον Λιτμπάρσκι και τελευταία τον Ματέους και τον Κλισμαν. Σαφώς έχει βγάλει υπερπαίκτες και έχει δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο.
    Αυτό όμως ρε Βαγγέλη δεν σημαίνει πως πρέπει να μας αρέσει και η μπάλα που παίζουν. έλεος δηλαδή! Τότε το 90 ναι τότε έπαιξαν μπαλάρα. Τότε ήμουν φόλα μαζί τους. Στη διαδικασία των πέναλτι μούφα και τέτοια εγώ δεν μπαίνω. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Το 90 έπαιξαν γαμώ τις μπάλες και μπράβο τους και τέρμα.
    Όμως ποτέ ή σχεδόν ποτέ δεν παρουσίασαν θέαμα. Γι αυτό δεν τους πάω. Γιατί παίζουν ένα συγκεκριμένο στιλ ποδοσφαίρου το ίδιο συνέχεια τα ίδια πράγματα κάνουν και εμένα αυτό δεν μου αρέσει. Ακόμα ρε συ και στην Μπουντεσλίγκα η λογική τους είναι η ίδια. Έχουμε μία υπερομάδα για να πηγαίνει καλά στην ευρώπη και είναι λες καιόλοι δουλεύουν για την Μπάγιερν.
    Θα μου πεις είναι αποτελεσματική. Δεκτόν!!! Απόλυτα! Αλλά τότε γιατί θες Χαγιαμπούσα και δεν πας για BMW; Γιατί άρεσε τόσο μα τόσο πολύ η 1.200ρα της; Μήπβς γιατί έγινε η υπέρβαση; Μήπως γιατί έφυγε απο τα τετριμμένα; Όσο αποτελεσματική και να είναι ρε Βαγγέλη κάποια στιγμή βαριέσαι. Καλή η δύναμη καλή η ταχύτητα αλλά κάπου θες και άλλα πράγματα.
    Κι όσο για τον Μπεκενμπάουερ και τη φάτσα του εγώ το είπα γιατί είναι σκατάνθρωπος. Πολύ σκατάνθρωπος. Αυτά.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Δεν ξέρω αν ήτανε παλιάνθρωπος ο Μπεκενμπάουερ,ξέρω όμως ότι ήταν παιχταράς,εκπληκτικής τεχνικής και διορατικότητας.
    Όπως τρομερή τεχνική είχαν όλοι αυτοί που είπαμε πριν.Διότι δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο από το να παίζεις με δύο,κοντρόλ-πάσα δηλαδή.
    Το να περάσεις μια ομάδα μόνος σου(Μαραντόνα-Ρονάλντο,και πολλοί άλλοι)δεν είναι ποδόσφαιρο.
    Και για πες μου σε παρακαλώ,τι ακριβώς εννοείς θέαμα και πότε θυμάσαι να παίζεται μπάλα με θέαμα σε τελικούς μουντιάλ και γιούρο;
    Μπορώ να κάτσω να σού αραδιάζω βιντεάκια από τούς πειθαρχημένους και σκληρούς και κρυόκωλους Γερμανούς,αλλά δεν έχει νόημα.Αυτό που λες ότι όλοι δουλεύουνε για τη Μπάγερν,δεν το κατάλαβα πάντως.Παρασκηνιακά εννοείς;
    moto perpetuo

hasta luego.

Ναι... ο Donadoni σας φταίει... ρε φίλε ειλικρινά. Χωρίς πλάκα. Πες μου μία φορά ΜΙΑ που σε ικανοποίησε η Ιταλία παίζοντας ποδόσφαιρο!!! Που να είδες θέαμα από την Ιταλία. Κι αν με βρίσκεις υπερβολικό οκ να στο πω αλλιώς. Σε σχέση με τους παικταράδες που όντως έχει και τους άριστους τεχνίτες που επίσης έχει έχεις ποτέ δει ανάλογο θέαμα;;; Ειλικρινά πες μου. Γιατί εγώ ποιότητα παιχνιδιού ανάλογη των Ινζάγκι Τότι Ρόσι παλιότερα δεν έχω δει. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Και γι αυτό σήμερα προτιμώ τη Γαλλία αν και αυτή είναι απογοητευτική σε αυτό το ευρωπαϊκό.
    ΝΑΙ....ο Donadoni φταει....αφου με τις μαλακιες που επαιζε παραλιγο να μεινουμε εκτος EURO....δεν μπορεις να μου εχεις εκτος τον ALE αφου η ομαδα δεν εχεις καποιον να την τραβηξει...χωρις Totti,Nesta,Cannavaro, δεν υπαρχει ο ηγετης....και εχεις την τριαδα στο κεντρο της Roma που φετος γαμαγε και μου βαζει Gattuso και Camoranesi,αντι για Perrotta και DeRossi....ασε που με το που μπηκε ο Cassano η ομαδα πεταγε.....

Ο Inzaghi και ο Paolino δεν ειχαν ΤΗΝ τεχνικη....αλλα το γκολ...απο το πουθενα...και χωρις φαση...
    Ο Totti ειναι αλλη ιστορια....

δεν με νοιαζει να μην περασω στον επομενο γυρο....ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ....

Βόλφγκανγκ Όφερατ
    Γκύντερ Νέτζερ
    Πάουλ Μπράϊτνερ
    Ούλι Χένες
    Ράϊνερ Μπόνοφ
    Γιούργκεν Γκραμπόφσκι

δεν ειμαι Ελληνας.....

αλλα οι Γερμανοι ειναι οι

ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ΝΑΙ....ο Donadoni φταει....αφου με τις μαλακιες που επαιζε παραλιγο να μεινουμε εκτος EURO....δεν μπορεις να μου εχεις εκτος τον ALE αφου η ομαδα δεν εχεις καποιον να την τραβηξει...χωρις Totti,Nesta,Cannavaro, δεν υπαρχει ο ηγετης....και εχεις την τριαδα στο κεντρο της Roma που φετος γαμαγε και μου βαζει Gattuso και Camoranesi,αντι για Perrotta και DeRossi....ασε που με το που μπηκε ο Cassano η ομαδα πεταγε.....

Ο Inzaghi και ο Paolino δεν ειχαν ΤΗΝ τεχνικη....αλλα το γκολ...απο το πουθενα...και χωρις φαση...
    Ο Totti ειναι αλλη ιστορια....

δεν με νοιαζει να μην περασω στον επομενο γυρο....ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ....

afto pou ehoun i itali(pera oti xeroun bala)ine mia emfiti ikanotita na dia vazoun to pehnidi ke ...analoga na pezoun!ala m aftous tous kedrikous amidikous ke tin eipsi dimiourgias sto kedro...liga pragmata!gia na doume pados!
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΤΖΙΜΙ
    από TATAR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 19:03
  2. Nα το έβαζαν ξανά!!..
    από Respect στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2007, 19:12
  3. Το πειρατικό....
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ