Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν ξέρω αν ήτανε παλιάνθρωπος ο Μπεκενμπάουερ,ξέρω όμως ότι ήταν παιχταράς,εκπληκτικής τεχνικής και διορατικότητας.
Όπως τρομερή τεχνική είχαν όλοι αυτοί που είπαμε πριν.Διότι δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο από το να παίζεις με δύο,κοντρόλ-πάσα δηλαδή.
Το να περάσεις μια ομάδα μόνος σου(Μαραντόνα-Ρονάλντο,και πολλοί άλλοι)δεν είναι ποδόσφαιρο.
Και για πες μου σε παρακαλώ,τι ακριβώς εννοείς θέαμα και πότε θυμάσαι να παίζεται μπάλα με θέαμα σε τελικούς μουντιάλ και γιούρο;
Μπορώ να κάτσω να σού αραδιάζω βιντεάκια από τούς πειθαρχημένους και σκληρούς και κρυόκωλους Γερμανούς,αλλά δεν έχει νόημα.Αυτό που λες ότι όλοι δουλεύουνε για τη Μπάγερν,δεν το κατάλαβα πάντως.Παρασκηνιακά εννοείς;
όχι όχι παρασκηνιακά. Δεν νομίζω τουλάχιστον. Η νοοτροπία και η λογική τους είναι έτσι φτιαγμένη. Ότι ο Μπεκενμπάουερ ήταν απίστευτος παίκτης δεν το συζητάω καν. Δεν το κουβεντιάζω εννοείται.
Όσο για το πότε παίχτηκε μπάλα σε τελικούς μουντιάλ και γιούρο; Θα αστειεύεσαι έτσι;
Ιταλία-Γερμανία 3-1 το 82. Στην Ισπανία. Γαλλία-Βραζίλία το 98 στη Γαλλία. Ιταλία-Γαλλία στο τελευταίο μουντιάλ. Αργεντινή-Γερμανία 3-2 στο Μεξικό. Βραζιλία-Ιταλία 4-1 τη δεκαετία του 70 με Πελέ Ζαρζίνιο και Μπονισένια το 78 δεν ήταν;
θες κι άλλα;
Και πρόσεξε κάτι. Στους τελικούς που έπαιξε η Γερμανία και έχασε είχε... θεάμα. Ασχέτως αποτελέσματος. και για να δεις πως δεν είμαι άδικος θα σου πω και έναν τελικό γιούρο που είχε θέαμα ήταν καταπληκτικό ματς και τον πήρε η Γερμανία στα πέναλτι. Αγγλία-Γερμανία το 96.
Α και ξέχασα με συγχωρείς. Απίστευτος τελικός γιούρο. Γαλλία-Ιταλία 3-2 ή 2-1 με το γκολ του Τρεζεγκέ στην παράταση. ξαφνικός θάνατος μεγάλη μαλακία αυτό αλλά έτσι ήταν τότε.