και εσυ ρε νικο πηγες και πηρες μηχανη απο ατομο το οποιο δεν το εμπιστευεσε...![]()
παιδια οταν επιλεγουμε κατι πρεπει να το ψαχνουμε λιγο![]()
και εσυ ρε νικο πηγες και πηρες μηχανη απο ατομο το οποιο δεν το εμπιστευεσε...![]()
παιδια οταν επιλεγουμε κατι πρεπει να το ψαχνουμε λιγο![]()
εγινα suzukakios
Το προβλημα λυθηκε τελικα.....Ηταν τοσο απλο και βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο......Εβαζα βενζινη λοιπον απο ενα "φιλο" στον οποιο δουλευα και παλια.....Αλλαξα βενζιναδικο μια μερα,εβαλα απο ιδια εταιρια....καιιιι..voila...ολα νορμαλ.....τι στο καλο κανουν με αυτες τισ βενζινες....
ασε φιλε την εχω πατησει με αμαξι . Καινουριο αμαξι ( μιας εβδομαδας χωρις υπερβολη ) μου εμφανιζει ενδειξη check engine και αρχισε να ρεταρει , λεω ρε πουστ... μου ειναι δυνατον καινουριο αμαξι ...?? κκαι τελικα ηταν η βενζινη .
Μόνο βενζίνες δεν είναι αυτές που βάζουμε...αλλά τι να κάνουμε.Εγώ βάζω απο το Bp κοντά στα φανάρια του βλάχου στην μεταμόρφωση και ποτέ δεν έχω δει να κάνει κατι περίεργο η μηχανή ή το αμάξι.Έκει έβαλε και ο Nick πριν πάμε Χαλκίδα και δεν έκανε κιχ.
Το εργαλείο του το ψάξαμε αρκετα.ειναι πολυ καθαρό το μηχανάκι.απλα ο μάστορας (απο κει που το πήραμε) εμένα προσωπικα δεν μου γέμισε το μάτι.
Νικοοοοοοοοοο![]()