Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 69

Θέμα: προς ψαγμενους κομπιουτεραδες

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Δεκτό. Απλά, γενικά μιλώντας, παρά προσωπικά, ήθελα να πω ότι υπάρχουν και πλάγιοι τρόποι. Αλλά συνήθως όσοι μπορούν να φτάσουν ως εκεί δεν το κάνουν για τον κάθε καυλωμένο έφηβο/σπάμμερ/χάκερ γουαναμπί κτλ. Συναντάνε δεκάδες τέτοιους καθημερινά, πίστεψέ με. Όπως και να χει τέτοιες συμπεριφορές είναι λίγο χαζές.
    ναι καταλαβασινω τι λες γιατι και σε αλλα φορουμς που ειμαι ανα καιρους εχουνε βγει πολλα φρουτα
    παντως το συγκεκριμενο ηταν μια ατυχης στιγμη
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν... καταρχάς να ξεκινήσουμε απο την ΙΡ που σύμφωνα με τον νέο νόμο της Ε.Ε. θεωρείται προσωπικό δεδομένο και βάσει αυτού ακόμα για την αποκάλυψη της απο τον ISP, χρειάζεται εισαγγελική εντολή.

Δεύτερον... Συνήθως οι ISPs δεν δίνουν στοιχεία ακόμα και όταν έχεις κάνει defacement σε μια ιστοσελίδα. Το πιθανότερο είναι να δεχτούν την καταγγελία και να προχωρήσουν σε καταγγελία της σύμβασης του ατόμου που ενέργησε με αυτό τον τρόπο. Είναι πολύ εύκολο για αυτούς να βρούν ποιός το έκανε. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τώρα, αν το άτομο αυτό διενέργησε έγκλημα ποινικού δικαίου, ή προχώρησε σε οικονομική ζημιά της εταιρίας/κατόχου ιστοσελίδας.... (λήψη στοιχείων πιστωτικών καρτών, δυσφήμιση , αγωγή απο εταιρία για οικονομική ζημιά κτλ... που θα γίνει εις βάρος του ISP)... μόνο τότε προχωρούν μαζί με τις Αρχές στην αποκάλυψη στοιχείων του επιτιθέμενου και φυσικά με δικαστική εντολή.

Σε κάθε άλλη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία χρήστη - πελάτη ISP, χωρίς να δεχτεί μετά μια ωραιότατη μύνηση-αγωγή για αποκάλυψη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Αν παρόλα αυτά θέλετε περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να βρείτε την σελίδα-disclaimer του ISP σας που δίνει αρκετές πληροφορίες όσον αφορά τον συνδρομητή και τα δικαιώματα του.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

The sickness

λίγο ασχετο με το θεμα σας, αλλα η φωτογραφία που έβαλε ο φίλος blitzer, μου 'κατσε κάπως στραβά ....

έλλειψη χιούμορ, ή έλειψη ευαισθησίας?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δηλαδη αμα πας στο plaisio.gr και το πηδισεις λες να κατσουν ετσι?

σιγουρα σε περιπτωσεις σαν του φιλου ουτε με αυτο θα ασχοληθουν

Εμείς στη σχολή πάντως το κάναμε αυτό στο πλαίσιο καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς

(μετά από λίγη ώρα το επαναφέραμε βέβαια)

αλλά γίνεται
    Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

Vroum Vroum μέλος Το avatar του/της native
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    δεν εχω χακεψει!αν το ειχα κανει δε θα το εκανα απο το σπιτι μου!
    απλα μπηκα με καλη διαθεση αλλα λογω ανυπερβλητης βλακειας των μελων μπριζωθηκα και αρχισα σπαμμινγκ(πολυ) και λογομαχιες(χωρις βρισιμο κλπ) με καποια μελη,μοντ κυριως!αυτο ειναι ολο.ξερω πως βλεπει περιοχη και ip

Χωρίς να είμαι σίγουρη γιαυτό που θα σου πω αλλά επειδή το έψαχνα πρόσφατα για τη δουλεία μου στην Ελλάδα δεν έχουν γίνει ακόμα mapped οι ιps kai isps και έτσι μπορεί κάποιος

να μπένει από Βόρεια Ελλάδα πχ και να δείχνει η ip του πως είναι Αθήνα....
    Πόσο μου λείπουν οι 2 ρόδες και η αίσθηση του κράνους στο κεφάλι μου...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από native
    Εμείς στη σχολή πάντως το κάναμε αυτό στο πλαίσιο καθαρά για εκπαιδευτικούς σκοπούς

(μετά από λίγη ώρα το επαναφέραμε βέβαια)

αλλά γίνεται
    ολα γινονται..
    εδω ο ανθρωπος κανει θαυματα δεν θα μπορει αυτο?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    λίγο ασχετο με το θεμα σας, αλλα η φωτογραφία που έβαλε ο φίλος blitzer, μου 'κατσε κάπως στραβά ....

έλλειψη χιούμορ, ή έλειψη ευαισθησίας?
    Το περίμενα ότι κάποιος θα παρεξηγηθεί. Αν θες τη γνώμη μου, το χιούμορ δεν έχει όρια. Οποιοσδήποτε παρεξηγείται, είναι εξαιτίας ανασφαλειών, ταμπού, όπως θες πες το. Σίγουρα πολλοί θα διαφωνήσουν. Σηκώνει συζήτηση μεν, αλλά δε νομίζω ότι θα έχει αποτέλεσμα δε. Όπως και να χει, αν διαβάσεις μεταξύ των λέξεων, θα καταλάβεις ότι το ρητό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανέναν. Και σίγουρα δεν είμαι γουρούνι, αναίσθητος, αλήτης μηχανόβιος και τέτοια :P
    Life begins at 45°.

Ερωτηση.....ας πουμε οτι δουλευω σε εταιρια ISP....αν κοιταξω στο συστημα σε ποιον ανηκει καποιο ip φαινεται μετα σε καποιον ενδεχομενο ελενχο???

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Ερωτηση.....ας πουμε οτι δουλευω σε εταιρια ISP....αν κοιταξω στο συστημα σε ποιον ανηκει καποιο ip φαινεται μετα σε καποιον ενδεχομενο ελενχο???

Όχι. Το μόνο που μπορούν να δουν είναι από πιο pc είδες γενικά τον ip table.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Όχι. Το μόνο που μπορούν να δουν είναι από πιο pc είδες γενικά τον ip table.
    αρα...αν εχω καποιον γνωστο σε ISP εταιρια η δουλευω σε τετοια....μπορω να βρω καποιον ευκολα στο μουλοχτο???

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αρα...αν εχω καποιον γνωστο σε ISP εταιρια η δουλευω σε τετοια....μπορω να βρω καποιον ευκολα στο μουλοχτο???
    Στη θεωρία ας πούμε ναι... Αλλά κανένας δε θα το έκανε...

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως στην πράξη ναι, αλλά στην θεωρία κανένας δεν θα το έκανε...

Τέσπα, είναι το αντίστοιχο με το να έχεις κάποιον κολλητό που δουλεύει στο 100 και θες να δεις που ανήκει μια πινακίδα....
    "Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"

Κ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως στην πράξη ναι, αλλά στην θεωρία κανένας δεν θα το έκανε...

Τέσπα, είναι το αντίστοιχο με το να έχεις κάποιον κολλητό που δουλεύει στο 100 και θες να δεις που ανήκει μια πινακίδα....
    φιλε μου αν βρει παραπανω στοιχεια,ξερω πολυ καλα που αν απευθυνθω
    The sickness

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    φιλε μου αν βρει παραπανω στοιχεια,ξερω πολυ καλα που αν απευθυνθω
    φιλαρακι αν καποιος παει στα μουλωχτα,σιγα μην σου συστηθει κιολας.....η μην εμφανιστει καν ο ιδιος....απο την αλλη βεβαια αν απευθυνθεις εκει πολυ λες...αν δεν μπορεις να το αποδειξεις.....την εκατσες....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ερωτηση προς τους ψαγμενους...
    από GiannisBlessed στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2011, 15:06
  2. Προς κομπιουτεράδες.
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2010, 10:51
  3. Ερωτηση προς κομπιουτεραδες
    από el_hymador στο forum Off topic