Είμαι φοιτητής Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στο ΕΚΠΑ.![]()
Είμαι φοιτητής Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στο ΕΚΠΑ.![]()
εγω ακομα και οταν δεν ασχολουμαι με τη μηχανη μου, παλι με αλογα εχω να κανω!!!!
εχω πρακτορειο Ιπποδρομου &ν ΟΠΑΠ...
Είμαι Γραφίστας, μόνιμος εκπαιδευτικός σε Τεχνικό λύκειο.
Ειμαι προπονητρια Ιππασιας
αλλα
τωρα κανω ενα break απο τα αλογα
και
ειμαι τελειοφοιτη σε ΤΕΙ Πληροφορικης..
....φανταζομαι ολοι γνωριζετε που,ε???
Μην ακουσω κουβεντα λεμε...![]()
Ilektronikos, Texnikos PC kai LAN/WAN
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία παροχής Ασφαλιστικών & Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.
Φοιτήτρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ στην Πολυτεχνική Θεσσαλονίκης, Υπάλληλος/Τεχνικός/Τηλεφωνίτρια/Βοηθός Λογιστή κτλ (το παιδί για όλες τις δουλειές δηλαδή) σε εταιρία μηχανογράφισης (Αθήνα) αλλά το καλύτερό μου είναι συνοδηγός σε κίτρινο μαμούνι (προς το παρόν....μέχρι να γίνω οδηγός...)
:rotflmao: :rotflmao:
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Κ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΑΛΙ![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Πρωτη φορα βλεπω κοπελα να σπουδαζει το παλιο μου επαγγελμα .Αρχικά δημιουργήθηκε από katy
Φοιτήτρια Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ στην Πολυτεχνική Θεσσαλονίκης, Υπάλληλος/Τεχνικός/Τηλεφωνίτρια/Βοηθός Λογιστή κτλ (το παιδί για όλες τις δουλειές δηλαδή) σε εταιρία μηχανογράφισης (Αθήνα) αλλά το καλύτερό μου είναι συνοδηγός σε κίτρινο μαμούνι (προς το παρόν....μέχρι να γίνω οδηγός...)
:rotflmao: :rotflmao:
Μπραβο Μπραβο.
![]()
Όταν είχε πρωτογραφτεί το post αυτό δεν το είχα διαβάσει, το διάβασα τώρα λοιπόν.
Έβγαλα το εξής συμπέρασμα: "Θέλει αρετή, τόλμη και χάρη για να γαμήσεις αποτελεσματικά ένα post τελικά. " Μπράβο!΄![]()
Επί τη ευκαιρία, είμαι πυρηνικός φυσικός και κάνω το διδακτορικό μου στον Δημόκριτο (εδώ οι καλές βόμβες υδρογόνου, κάνουμε ειδικές εκπτώσεις/προσφορές σε τρομοκρατικές οργανώσεις και αναρχικούς όταν οι αγορές υπερβαίνουν τα 3 κομμάτια)
Αρχικά δημιουργήθηκε από rc31
Πρωτη φορα βλεπω κοπελα να σπουδαζει το παλιο μου επαγγελμα .
Μπραβο Μπραβο.
![]()
Αχ τι ωραία!!!
Θα μου επιτρέψεις να σε θυμάμαι σε καμιά εργασία????????
Μιας και συνάδελφος....![]()
![]()
![]()
σοβαροφάνεια ή έλλειψη χιούμορ διακρίνω στο ποστ σουΑρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
Όταν είχε πρωτογραφτεί το port αυτό δεν το είχα διαβάσει, το διάβασα τώρα λοιπόν.
Έβγαλα το εξής συμπέρασμα: "Θέλει αρετή, τόλμη και χάρη για να γαμήσεις αποτελεσματικά ένα post τελικά. " Μπράβο!΄![]()
Επί τη ευκαιρία, είμαι πυρηνικός φυσικός και κάνω το διδακτορικό μου στον Δημόκριτο (εδώ οι καλές βόμβες υδρογόνου, κάνουμε ειδικές εκπτώσεις/προσφορές σε τρομοκρατικές οργανώσεις και αναρχικούς όταν οι αγορές υπερβαίνουν τα 3 κομμάτια)
αλλα αφου είσαι και πυρηνικός φυσικός μη πέφτεις στο επίπεδο μας... κανε το δικο σου σοβαρό ποστ και αγνόησε τις διαφορετικές αποψεις (εγω ετσι κανω)
Δουλευω τα τελευταια 5 χρονια σε ξενη ναυτιλιακή εταιρια ως μεσιτης ναυτιλιακών συμβάσεων
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
σοβαροφάνεια ή έλλειψη χιούμορ διακρίνω στο ποστ σου
αλλα αφου είσαι και πυρηνικός φυσικός μη πέφτεις στο επίπεδο μας... κανε το δικο σου σοβαρό ποστ και αγνόησε τις διαφορετικές αποψεις (εγω ετσι κανω)
Πλάκα κάνω idi, δεν είχα σκοπό να θίξω κανένα. Το είπα επείδη σήμερα διάβασα όλο το post και μου φάνηκε αστείο πως ξεκίνησε από ένα θέμα (το τι δουλειά κάνουμε), έκανε μια παράκαμψη (στην διαμάχη με τον karelis) και ξανεπέστρεψε όμως τελικά στην βάση του.
Αν τώρα το σχόλιο σου αναφέροταν στο με τι ασχολούμαι, εκεί δεν έκανα πλάκα.