Ουααα!!!![]()
![]()
![]()
μου το ξαναριξανε!!!
τι ειναι αυτες οι γυναικες ρε παιδι μου, ουτε μια οπισθεν δεν μπορουν να κανουν!!!!
το εχω αφησει για λιγο στο πεζοδρομιο εξω απο το σπιτι μου και παω για τον μεσημεριανο μου υπνο!
εχω τσεκαρει το αμαξι που ειναι και πισω και μπρος και παω σπιτι, μετα απο καμια ωρα ακουω κορναρισματα, λεω αποκλειεται να ειναι για μενα εχω εχει πολυ χορο μπρος πισω και ξανακοιμαμαι,
παω μετα να παρω το μηχανακι να παω για δουλεια και το βλεπω ορθιο αλλα μισο μετρο απο το πεζοδρομιο, οπα λεω εγω το αφησα κολυτα πως μετακινηθηκε?
Υποθετω πως θα το εκανε πιο μπροστα η απο πισω για να ξεπαρκαρει, ξανακοιταω καλυτερα βλεπω την πινακιδα τσαλακωμενη. Οπα λεω τι εγινε εδω? Κοιταω καλυτερα απο την δεξια πλευρα ολο το δεξι φερινγκ γρατζουνισμενο, το τεποζιτο γρατζουνισμενο και το δεξι καπακι του μοτερ.![]()
εκει ειναι που αρχισε να μου ανεβενει η πιεση!!!![]()
πισω ηταν ενα αλλο αμαξι, αλλα δεν παιζει να το εκανε αυτο,
παω για δουλεια περνω τηλεφωνο αυτον που ηταν απο πισω (μια γειτονια ειμαστε και ξερουμε ολοι λιγο πολυ ποιος παρκαρει και τι οχημα εχει.)
του λεω τι εγινε και τον ρωταω μηπως ειδε κατι, μου λεει πως οχι.
ρωταω και τον ασφαλιστει και μου λεει πως αν δεν παραδεχτει οτι το εκανε θα εχουμε ιστοριες και τραβηγματα κτλ. μεσα στο αγχος και τα νευρα εγω.
τελος παντων σχολαω στις 23:00 στις 23:20 ειμαι σπιτι και παω κατω στην γειτονισα (μενουμε στις ιδια πολυκατοικια)
Μου λεει " να εκανα πισω και δεν την ειδα και παντα κοιταω κτλ κτλ" "να σε πληρωσω μου λεει..."
οχι, λεω εγω, θα μου κανεις μια δηλωση και ολα καλα, περνω τηλεφωνο την autohelp και κατα τις 24:20 ηρθαν, κανουμε την δηλωση (η γ@μο ασφαλιστικη της δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο) μου λενε οτι απο την στιγμη που υπεγραψε την υπαιτηοτητα δεν υπαρχει προβλημα. ολα αυτα εγινα την δευτερα...
αντε τωρα τρεξιμο με τις ασφαλιστικες, ειναι και ο μηχανικος μου με σπασμενο αστραγαλο (ηθελε και αυτος να κανει τον ροσσι στα μεγαρα...)
Να παω να βαλω πολυεστερικα? εχω δει στο ebay που τα πουλανε βαμενα κομπλε ειναι ανταξει απο ποιοτητα?
αντε και περαστικα μου!!!![]()