Σελίδα 28 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 1823242526272829303132333878128 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 406 έως 420 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    http://www.sport-fm.gr/article/135211

Που είναι όλοι αυτοί οι "δήθεν" τώρα που έλεγαν για τον Cobe Bryan , οτι είναι εφάμιλος λέει του Jordan;

Οι Lakers απλά έφαγαν 4 ήττες με συνοπτικές διαδικασίες , και χάσαν την κούπα. Και για να έχουμε και συγκρίσεις παικτών...

Όσες συμμετοχές είχε ο Jordan σε τελικούς με τους Bulls, δεν είχε καμία απώλεια τίτλου. Ακόμα και όταν επανήρθε με +4 στο BMI του. Δεν υπάρχει και δεν φαίνεται και κανένας να μπορεί να σταθεί σαν τον Jordan.

Ο Cobe .. ναι είναι σκορέρ... αλλά στην άμυνα και στην οργάνωση του παιχνιδιού ... άστο καλύτερα.

Που είναι , είπαμε, εκείνα τα "παπαγαλάκια" που έλεγαν για Cobe , οτι είναι εφάμιλος με Jordan;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Νέο μέλος
    Ο Cobe Bryan είναι ξάδερφος του Kobe Bryant ; :smilea:

Γενικά την ομάδα την παίρνει στις πλάτες του αλλά ο Jordan το έκανε εντελώς μόνος του. Ο Bryant όταν δεν έχει καλούς συμπαίκτες χάνεται και αυτός.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    http://www.sport-fm.gr/article/135211

Που είναι όλοι αυτοί οι "δήθεν" τώρα που έλεγαν για τον Cobe Bryan , οτι είναι εφάμιλος λέει του Jordan;

Οι Lakers απλά έφαγαν 4 ήττες με συνοπτικές διαδικασίες , και χάσαν την κούπα. Και για να έχουμε και συγκρίσεις παικτών...

Όσες συμμετοχές είχε ο Jordan σε τελικούς με τους Bulls, δεν είχε καμία απώλεια τίτλου. Ακόμα και όταν επανήρθε με +4 στο BMI του. Δεν υπάρχει και δεν φαίνεται και κανένας να μπορεί να σταθεί σαν τον Jordan.

Ο Cobe .. ναι είναι σκορέρ... αλλά στην άμυνα και στην οργάνωση του παιχνιδιού ... άστο καλύτερα.

Που είναι , είπαμε, εκείνα τα "παπαγαλάκια" που έλεγαν για Cobe , οτι είναι εφάμιλος με Jordan;

Gandalf

οποιον ειχε πει οτι ο kobe ειναι εφαμιλος του jordan δεν θα τον ελεγα ουτε ''δηθεν'' ουτε ''παπαγαλακι'' αλλα ασχετο.
    δεν νομιζω οτι ειχε,εχει,ουτε κ θα υπαρξει εφαμιλος του jordan...

ομως το οτι ο jordan ειναι πρωτος χωρις δευτερο δεν μειωνει την αξια του kobe.ειναι ενας απο τους καλυτερους στην ιστορια του αθληματος κ με διαφορα ο καλυτερος τα τελευταια χρονια.
    κ δεν χρειαζοταν ΑΥΤΟΝ τον τιτλο για να το αποδειξει.

απ'οτι εχεις πει,παρακολουθεις nba..

αρα ειναι αφελες να λες οτι ο kobe δεν παιζει αμυνα!αν ειναι δυνατον!κ ειναι ισως το μονο πραγμα που κανει καλυτερα απο τον jordan!με μεγαλυτερη επιμονη παντως σιγουρα!

επισης φανταζομαι οτι το ''συνοπτικες διαδικασιες'' το λες απλα σαν εκφραση,ετσι?...

α,κ αυτο για τα 6 στα 6...ε ενταξει,κλεβεις εκκλησια!pippen κ σια vs gasoft με ενα ματσο παλτουδια...

στα φετινα,εγω το χαρηκα τρελα παντως
    1ον γιατι ειδα 5 ματσαρες-κ μια φιεστα χτες!!χαχαχα-που σε τελικους ειχα καιρω να δω κ
    2ον γιατι χωρις να εχω ιδιαιτερη συμπαθεια στους celtics-ουτε ομως κ στους lakers- μαρεσε να δω garnett κ PIERCE-πανω απ'ολους- να το σηκωνουν...
    του χρονου με lakers με bynoum βλεπω επαναληψη εκτος αν τους την κανουν ο paul στους μεν κ αν ο melo παει pistons στους δε...αυτα ειναι!

υγ..μη νομιζεις οτι συνεχεια διαφωνω μαζι σου,απλα τις υπολοιπες φορες δεν χρειαζεται να γραφω,δεν νομιζω οτι ψαχνεις επιβραβευση..
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

καθόλου δεν ψάχνω... συζήτηση κάνω και σίγουρα κάνω λάθη... πατάτες μερικές φορές όπως το spelling του ονόματος του Kobe.

Αλλά αυτό με την άμυνα... ούτε σύγκριση φίλε... κάτσε να δείς λίγο παιχνίδια των Bulls, να δείς ποιός κράταγε ισορροπίες στην κορυφή της ρακέτας (που είναι και το κυριότερο) ... ποιός ήταν ο ηγέτης-"προπονητής" εντός γηπέδου, που ουσιαστικά κατεύθυνε και τους παίκτες του.

Σίγουρα μιλάμε για Πίπεν, που για μένα ήταν απο τους κορυφαίους forward που θα μπορούσαν να έχουν οι Bulls. Σίγουρα είχε και παίκτες-σκουπιδιάρηδες (Rodman)... αλλά ρε φίλε , ο παίκτης δεν είναι μόνο στατιστικά... είναι και φυσιογνωμία ηγέτη... και τέτοιο πράγμα δεν έχω δεί ακόμα ούτε στο ΝΒΑ, ούτε στο Ευρωπαϊκό basket... Γνώμη μου.

α... η σύγκριση είχε γίνει απο 1-2 αθλητικογράφους σε ιστοσελίδες και εφημερίδες...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ..............

Ό Μπράιαντ παίζει γιά νά κερδίσει .............ό Κόμπε......!!!!!!!!

Ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ...........Η ΟΜΑΔΑ.......!!!!!

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Νέο μέλος
    Τα διάφορα που γράφτηκαν για πιθανή απόκτηση του Παπαδόπουλου από τον Ολυμπιακό, ισχύουν;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Eaglos
    Τα διάφορα που γράφτηκαν για πιθανή απόκτηση του Παπαδόπουλου από τον Ολυμπιακό, ισχύουν;

Mετα και την αποκτηση του Boυισιτς δεν νομιζω
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

O ΟΣΦΠ και οι Αγγελόπουλοι , ανατινάζουν την μπάνκα στον αέρα και φέρνουν τον Άντονυ Πάρκερ

http://www.sport-fm.gr/article/135830

Παπαλουκάς, Βούισιτς, Πάρκερ... θέλω να δώ τι θα κάνουν οι Γιαννακόπουλοι, μιας και σίγουρα την τρέλα την έχουν για να αντιδράσουν σε αυτά τα μεγέθη , που για το Ευρωπαϊκό basket είναι απίστευτα... πλησιάζουν κοντά σε δεδομένα πλέον ΝΒΑ.

Gandalf

AYTOI EΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..........

Βρέ .........δέν τό πήρες χαμπάρι....???:rotflmao: :rotflmao:

Δύσκολοι καιροί γιά πλούσιους.....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Θετικός ο Γουντς με χασίς κατά τη διάρκεια των τελικών
    Κίντελ Γουντς

Αθήνα
    Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια των τελικών της Α1 μπάσκετ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε ο αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κίντελ Γουντς.

Η απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του παίκτη, ήταν χασίς.

:hypnotize

εναν καλο παιχτη ειχατε και αυτος την επινε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    Θετικός ο Γουντς με χασίς κατά τη διάρκεια των τελικών
    Κίντελ Γουντς

Αθήνα
    Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια των τελικών της Α1 μπάσκετ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε ο αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κίντελ Γουντς.

Η απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του παίκτη, ήταν χασίς.

:hypnotize

εναν καλο παιχτη ειχατε και αυτος την επινε..
    τι έγινε ρε παιδια???
    έπαιζε PRO ο Γουντς....???

απο πότε το χασις ειναι αναβολικο ρε παιδια???
    εχετε δει πολλους να θελουν να παιξουν μπασκετ αμα πιουν κανα δυο γάρα?....

κανονικα πρεπει να κανει ενσταση ο Ολυμπιακος να επαναληφθει το παιχνίδι με τον Παναθηναικο γιατι ηταν με μειον ενα παιχτη....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    γεια σου ρε Γουντς αλανι!

το παλικαρι δεν ηθελε να ντοπαριστει ρε....να ξεχασει ηθελε....να ξεχασει την ομαδα του κολου για την οποια αγωνιζεται

Και όμως ήταν έκπληξη ρε παιδιά... το παιχνίδι δεν διαφαινόταν να έχει τόσο κόσμο. Δεν ξέρω αν ήταν και κάποιος άλλος εκεί αλλά αυτοί που δεν ήρθαν έχασαν...

Τόσο για τις Βραζιλιάνες που είχε (ααααααααααααααααχχχχχχχχχ) , όσο και για το απίστευτο του κόσμου που έφτασε τις 18.000 σε παιχνίδι καθημερινής, αργά το βράδυ!!!

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως είχαμε κανονίσει να πάρουμε εισητήρια απο εκεί , λέγοντας... εντάξει μωρέ θα βρούμε...

Ευτυχώς που πήγαμε να δούμε και την Γερμανία πιο νωρίς, αλλιώς πολύ δύσκολα θα βρίσκαμε καλή θέση.

Περιμέναμε βία 7-8000 κόσμο και 10 λεπτά πριν τον αγώνα ... κοιτάμε πάνω διάζωμα... ΤΙΓΚΑ... κάτω διάζωμα ... πατείς πατώ.... Ε ρε γλέντια..

Για το παιχνίδι...

Η ομάδα είχε πνιγεί απο τις γρήγορες επιστροφές των (προκλητικότατων) Βραζιλιάνων και δεν μπορούσε να τρέξει... Στο δεύτερο ουσιαστικά με μια πίεση που έσπαζε κόκκαλα , απλά υπέκυψαν στην αυτονόητη (λόγω δυναμικής) νίκης της Ελλάδος.

Σημεία κλειδιά για μένα.

- Φώτσης... ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ;... δεν είναι μόνο το σκοράρισμα... είναι η συνεχής κίνηση που κάνει στο γήπεδο.

- Παπαλουκάς... ο "πάρε βάλε" της ομάδος... μέτρησα 8-9 assists... μπορεί και να μου έφυγε καμία.

- Πρίντεζης... το έχει το παληκάρι.. μόλις ξεμπλοκάρει θα κάνει πολλά πράγματα.

- Ζήσης... ο γνωστός ήρεμος φονιάς. Σίγουρο καλάθι αν μείνει μόνος απο το σύστημα.

- Πελεκάνος... μου αρέσει πολύ αλλά θέλει δέσιμο στο κορμί του για να μην τον "πετάνε" στο ένας εναντίον ενός.

- Βασιλόπουλος... δεν έπαιξε πολύ αλλά παρεσύρθη απο το γενικό κλίμα της Ελλάδος που ήταν πολύ καλό.

- Μπουρούσης.. ρε μπας και θέλει να παίξει 3αρι αυτό το παιδί; ώς άνω και αυτός!

- Τσαρτσαρής.. δεν είναι το 5αρι της Εθνικής που τον σπρώχνει ο Γιαννακής να γίνει... δεν μπορεί μέσα στην ρακέτα και φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο αυτό.

- Διαμαντίδης... γενικά εκτός κλίματος... ξεμπλόκαρε όταν είχε καθαρίσει το παιχνίδι.

- Σπανούλης... πολύ καλός στο 1-1 αλλά ρε παιδάκι μου.. όταν κάνεις διύσδειση... Κοίτα και λίγο γήπεδο. Το στυλ Γκάλης ανήκει σε άλλη δεκαετία.

- Σχορτσιανίτης... δεν μπορούσε χθες με τους γρήγορους ψηλούς της Βραζιλίας... παρόλα αυτά όλοι πάθαμε όταν τον είδαμε να τρέχει (!!!!!! ) ώς πρώτο trailer σε αιφνιδιασμό ή όταν έκανε το σουτ απο το high post. Σημάδι οτι βελτιώνεται πολύ!! Αν τώρα δέσει και μυικά το βάρος του , μιλάμε για το μελλοντικό 5αρι της Εθνικής.

- Λινιαρδάκης... έπαιξε πολύ λίγο... ίσα με 2 λεπτά στο τέλος...

Γιαννάκης...

Η άμυνα που τους έχει μάθει παιδιά με το half court ¨η 3/4 press με παγίδες είναι για να σκάει τον κάθε αμυντικό. Αν είσασταν γήπεδο και βλέπατε πως κάλυπταν τους κενούς χώρους ενω΄γινόταν η παγίδα, θα καταννοούσατε γιατί 3 στις 5 η μπάλα κλεβόταν.

Για την επίθεση ... εχμ... γνώμη μου... πολύ στήριξη στο περιφερειακό σουτ.. που κρύβει πολλά ρίσκα.. μακάρι να μπαίνουν πάντα.

Το κλου το χθεσινό...

Σε κάποιο σημείο στην αρχή του αγώνα οι διαιτητές (που ήταν επιεικώς Γ.Τ.Π) δίνουν φάουλ στον Σχορτσιανίτη (που ούτε σε αλάνα δεν το δίνουμε) και αντιδρά ο κόσμος... γύρνανε όλοι και κοιτάνε το replay στην οθόνη του γηπέδου..

Ε ΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.... φάουλ ανύπαρκτο και το σφύργιμα να τρυπάει τύμπανο αυτιού για 2 λεπτά...

Απο εκεί και μετά τα replay ώς διά μαγείας εξαφανιζόντουσαν απο την οθόνη. για τον φόβο των Ιουδαίων...χαχαχαχαχα

Με Ν.Ζηλανδία τώρα δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πάω... αλλά σίγουρα θα είμαι στον επόμενο αγώνα (με γνώμονα οτι οι Ζηλανδοί δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν καν την Γερμανία , προβλέπω μια λογική πρόκριση μας).

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΕ..........ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ........

ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ...??

Άπό τότε πού έπαιζα παιδικό ύπάρχει αύτή ή άμυνα........

Άρκεί νά έχεις 12 ίσάξιους παίκτες καί τήν έφαρμόζεις....!!!!

Ό Διαμαντίδης γιατί άραγε είναι έκτός...??

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε