Leader: Hornet VFR800 1
Leader: byr0n Αprilia Tuono 1000
Σκουπα: dirtbird Honda CBR1100 XX 1137 1![]()
![]()
Leader: Hornet VFR800 1
Leader: byr0n Αprilia Tuono 1000
Σκουπα: dirtbird Honda CBR1100 XX 1137 1![]()
![]()
You BETA believe...
Ελα ρε μλκ, να κάνεις κανένα τάμα στον Αγ. Κυπριανό μπας και καταφέρεις να ερθεις στην εκδρομή του 2011...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβω για 3-4 μέρες κάπου στον 15αύγουστο
Κάθε χρόνο την τελευταία στιγμή την κάνεις μπραφ.![]()
Μα δε καταλαβες? Για να αντισταθμισουν το (ειδικο) βαρος της σκουπαςΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
![]()
..δηλαδη το σχεδιο ειναι να πηγαινει μπροστα στην εθνικη το vfr....στα ορεινα στροφιλικια να αναλαβει το tuono........με αποτερο σκοπο να κουραστει το xx και να φθασουν χαλαροι στο πολυδροσο??Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Μα δε καταλαβες? Για να αντισταθμισουν το (ειδικο) βαρος της σκουπας![]()
δεν θα πετυχει πιστευω για πολλους λογους![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αυτο καταλαβες?Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..δηλαδη το σχεδιο ειναι να πηγαινει μπροστα στην εθνικη το vfr....στα ορεινα στροφιλικια να αναλαβει το tuono........με αποτερο σκοπο να κουραστει το xx και να φθασουν χαλαροι στο πολυδροσο??
δεν θα πετυχει πιστευω για πολλους λογους![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Καλα ρε Μλκες τι παθατε όλοι μια μέρα πριν και λακίζετε;![]()
Να σου πώ...Εγώ είμαι ήδη στην Πρέβεζα.Εκείνη τη μέρα θα έχω ρεπό έτσι κι αλλιώς και να κάνω 300 χιλιόμετρα να έρθω για μιά δυό ώρες φαγητό και μπράφ πάλι πίσω από δρόμους καλτερίμια δεν λέει...ο μόνος που ξέρω ο Χιομήτσος θα την κάνει πιο νωρίς...Επειτα Κυριακή θα είναι ή σε καμιά Λευκάδα (ξέρεις χαααααααλια)θα την βγάλω μαζί με το άλλο το παρτάλι τον νερατζόκωλο ή σε κάνα Μέτσοβο να τρώω κοντοσούβλια![]()
![]()
εχουν δικιο και οι μεν και οι δε ρε παιδια ειναι βαναυση η ωρα ΑΛΛΑ η ζεστη ναι ειναι περισσοτερη προς το μεσημερι σωστο....και τοσα ατομα ....και με τετοιες ταχυτητες....θα παρει ωρα....
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Η μ@λακία που κάνω είναι ότι δηλώνω πολύ νωρίς συμμετοχή !Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελα ρε μλκ, να κάνεις κανένα τάμα στον Αγ. Κυπριανό μπας και καταφέρεις να ερθεις στην εκδρομή του 2011...
Κάθε χρόνο την τελευταία στιγμή την κάνεις μπραφ.![]()
![]()
![]()
αμα σε περιλαβω στα χανια, θα σου πω εγω μ@λακιαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Η μ@λακία που κάνω είναι ότι δηλώνω πολύ νωρίς συμμετοχή !![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εσύ ρε ; Εσύ που έχεις ζήσει από πρώτο χέρι τους 1000 γάμους που σε καλούνε κάθε καλοκαίρι στο νησί ;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αμα σε περιλαβω στα χανια, θα σου πω εγω μ@λακια![]()
![]()
![]()
Τρέλα τους πιάνει και γ@μιWνται όλοι καλοκαιριάτικο ; Πρέπει νά'μαι πολύ χέλι για να παραμένω ακόμα εργένης![]()
Ειναι και η διαδρομη λιγο παραξενη για καλοκαιρι ρε παιδια.
Εκει που σκας στην παραλια στα κιρρα μες στο καταμεσημερο, αντι να βουτηξεις, πινεις καφε στα ορθια και τραβας για το βουνο να φας.
Αν ηταν Φθινοπορακη μαλιστα. Αν ηταν ανοιξουλα, ναι. Αλλα κατακαλοκαιρο;![]()
Ρε σεις μιλατε για την ωρα οταν καποιοι αλλοι θα ερθουν κατ ευθειαν απο τη δουλεια?
![]()
H - όντως βάρβαρη για Κυριακή - ώρα, ετέθη για δύο λόγους:
α) Για τη ζέστη (κυρίως)
β) Για να υπάρχει σχετική άνεση χρόνου. Τα χλμ που έχουμε να κανουμε ειναι αρκετα και οι μεσες ωριαίες σε τέτοιες βόλτες ειναι εκ των πραγμάτων μικρές.
Συμφωνω οτι ειναι καλοκαίρι και έχει ζέστη και συνήθως η ετήσια βόλτα γίνεται τον Μάιο (που θεωρητικά έχει λιγότερη ζέστη), αλλα εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίναμε να την οργανώσουμε νωρίτερα.
Φροντίστε να είστε στην ώρα σας, να έχετε πιει πολλά υγρά () και θα περάσουμε μια χαρα
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
....αφού έρθετε και με γεμάτα ντεπόζιτα !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φροντίστε να είστε στην ώρα σας, να έχετε πιει πολλά υγρά () και θα περάσουμε μια χαρα
![]()
![]()
αφου ΕΡΘΕΤΕ γενικώςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
....αφού έρθετε και με γεμάτα ντεπόζιτα !![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais