... την έχεις πάντα αγκαλιά όταν ταξιδεύεις...
... την έχεις πάντα αγκαλιά όταν ταξιδεύεις...
Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell
ego den ksero tipota exo vare8i na anarotieme pia gia otidipote ime enas apa8estatos polikseros ke xoris noima iparksis ime enas fantasmenos anoitos megalomanis xoris ipova8ro ime ena ftero ston anemo antidrao mono se oti antidrao den me niazi tipota pia ime ikanos gia ola tipota den ine api8ano gia mena den exo arxes den exo pistevo ime ena tipota pia ime enas 8eos apelef8eromenos apo ola
:rotflmao::rotflmao:
kala ka8este ke to diavazete olo afto ke prospa8ite na vgalete kapio noima?
:rotflmao:
kala exete xasi fili mou
apla varieme na grapso kati ke gemizo me gramata to post ke gia na min grafo kapos etsi
lkjhcdoiuuqwygfii2224o;8kejlkajhcoiq7ekwjhfiA8F;Oaieo;lkdhcipwuhilwuhilsueiuqwhgiusHKJAHISAUAGLISUEK JHDLKAJDKLKGUkluciiusdrfvgoeriutygkdfhvilsdurhtiiweurhfiwuhriiwuehrfiwoeurhfiwehwieur
grafo arloumpes na pernai i ora
gia na po ke kati sovaro tipota den ine paradigma pros mimisi
ke ine gia ton ka8ena i mixani oti ine i mixani gia ton ka8ena![]()
ke i zoi ine orea arki na sou aresoun ta orea pragmata
ke simasia stin zoi exi oti exi simasia stin zoi......
gia afto mou aresoun i mixanes
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
mia motosykleta tin agapas giati m'aytin agkaliazeis to syntrofo sou m'enan tropo monadiko... me ton idio tropo ekeini i agkalia mporei na se goiteysei afou 3ekinas mia diadromi zwis opou oles sou oi aisthiseis lamvanoun meros, stin poreia syniditopoieis tin idiaiterotita tou na eisai eleytheros kai e3artimenos parallila, enw sto telos apofasizeis pws kai na teliwne i zwi sou ekei, tha itan o omorfoteros tropos gia na termatiseis...
a: sou'pa min odigeis an exeis piei koita twra pou piges kai karfwthikes..
b: den ftaiw egw ftaiei to synthima "fytepse ki esy ena dentro"
γιατί όταν είμαστε μικροί... θέλουμε να πετάξουμε σαν το superman?
γιατί οταν είμαστε μικροί δεν σταματάμε να τρέχουμε?
γιατί οταν είμαστε μικροί γοητευόμαστε απο τους ιππότες των παραμυθιών?
γιατί οταν είμαστε μικροί θέλουμε ολοι να ασχολούνται μαζί μας?
γιατί οταν είμαστε μικροί καθόμαστε και παίζουμε και μόνοι μας?
γιατί οταν είμαστε μικροί θέλουμε να μεγαλώσουμε?
Με μια μηχανή, πετάμε,τρέχουμε, καβαλάμε και μαχόμαστε, ολοι μας κοιτούν μα είμαστε μόνοι,
με μια μηχανή, δεν είμαστε απλά μεγάλοι... είμαστε τεράστιοι!!!
Eκει που με πανε το xmax και το fazer δε μπορει να με παει κανενα τουτου. Η αισθηση οταν ακουμπαω τα χερια μου στα τιμονια τους και οποια εγνοια κι αν εχω παει περιπατο οταν αρχιζουν τα ερωτολογα τους μολις βαλω μπρος. Να βλεπεις τα χιλιομετρα να καταπινονται γρηγορα η αργα κι εγω να ειμαι μερος ταυτοχρονα και του εξω κοσμου και ν' αποτελω συνολο με τα τα yamahaκια μου και να εχουμε μια εσωτερικη επικοινωνια. Αν τις εχω θεοποιησει; Ναι, μπορει, πιθανως. Μα οταν σταματαω καπου και πινω μια κοκα και τις κοιταω στις ομορφες φωταρες τους νιωθω πως υπαρχει ενας δεσμος που δε δημιουργω εγω στη φαντασια μου αλλα κατι περα απ' αυτο. Ολοι και ολα ειμαστε ενεργεια. Τα σωματα μας οπως κι οι λαμαρινες αποτελουνται απο παμπολλα μορια που βρισκονται σε συνοχη, μα συναμα σε πληρη κινητικοτητα παραγοντας εργο αρα και ενεργεια. Εχω δει το κατσαριδακι στο βιντεο, στο ντιβιντι, στην τηλεοραση και καθε φορα με την ιδια χαρα το παρακολουθω. Ειμαι 27 χρονων και μετραω κοντα στις 300.000 χιλιομετρα με αυτοκινητο, μα δε μου λειπει, δε με νοιαζει αν δεν οδηγησω αυτοκινητο για μηνες, αλλα οταν μια περιοδο εμεινα αναγκαστικα χωρις τα μωρα μου κοντεψα να λυσαξω. Τις καβαλαω και ειμαι καποιος αλλος, καποιος που μπορει ν' αφουγκραστει το περιβαλλον του αλλα και ν' αφομριωθει μ' αυτο.
Οταν ξανανεβηκα σε μηχανη μετα απο πολυ καιρο, η κοπελα μου δεν ηταν συνηθισμενη. Πριν απ' αυτο μιλαγαμε για τα αυτοκινητα, τι γινοτανε στο δρομο καθημερινα, ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις γυναικων που θα δειτε στους δρομους με κωλοπειραγμενα τουτου. Ετσι λεγαμε πολλα. Και τοτε μετα απο 2 χρονια ξανακαβαλησα μηχανη κι η ατμοσφαιρα ηλεκτριστηκε και δε μπορουσα να κοιμηθω και ξυπναγα κι εκανα ονειρα για ολα τα μερη που θελω να παω την καινουργια μου μηχανη κι ενα Δεκεμβρη πηγα και την πηρα. Και πια δεν μπορουσαμε να συζητησουμε με την κοπελα μου, με ενιωθε σαν ξενο, καναμε το πηγαδακι μας καθε βραδυ και λεγαμε ιστοριες για τα αυτοκινητα. Και τωρα ακουγα για το impreza που περασε και δεν ειχε καμια αξια για 'μενα να συζητησω. Τι να πω ; Τι μπορω να πω για ενα οχημα που ειναι απλα οχημα, καλουπι, κονσερβα, κλουβι για το σωμα και το νου. Για να στριψεις απλα κουνας αυτο τον κυκλο που ονομαζουνε τιμονι, δε βαζεις ολη την ψυχικη και τη σωματικη σου ενεργεια, τη θεληση σου. Και τι να πω εκεινες τις στιγμες οτι αν ανοιξω θα ψαχνεται να βρει το subaru τι περασε; Εδω πριν καποιους μηνες με το xmax πηγαινα κομματια απο Επιδαυρο γι' Αθηνα, με αερα και δε βρεθηκε αυτοκινητο να μου κολλησει.
Ειναι τροπος ζωης και παντρευεσαι και τη βροχη και τον αερα και τα χιονια [εξω ημουν πριν μερικους μηνες που χιονισε] και την καλοκαιρια και ολα. Ενταξει δε μπορεις να πας ταξιδι χαλαρα, αναγκαστικα κουβαλας του κοσμου τον εξοπλισμο, αλλα τι να κανουμε;
Δε μπορω τιποτε αλλο να σκεφτω περα απο το γουργουρητο τους στο ρελαντι...
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Γιατί είναι.....ΜΗΧΑΝΗ.-
Παιδιά είναι σαν τα κάρα και τα άλογα:το κάρο είναι ασφαλέστερο,ανετότερο κλπ.Το άλογο μπορεί να σε πετάξει κάτω,να χτυπήσεις ακόμα και να σκοτωθείς.
Έλα όμως που όλοι γουστάρουν άλογα!!!![]()
![]()
![]()
γιατι ειναι θηλυκια (η μηχανή)
και οταν θελω να κατεβω για καφε πλατεια ειμαι σε 3 λεπτα και κανω να παρκαρω 3 δευτερα....![]()
εγινα suzukakios
ego goustaro to motori giati ,otan exo bare8ei ta panta sto spiti ,tin perno mia bolta 2-3-4-5- tetragona ....pao mia bolta ston leuko pirgo ...girnao piso ,kai eimai allos an8ropos!!
![]()
Episeis tin goustaro giati einai 3an8ia ...![]()
![]()
alla akribi gomena re paidia .....![]()
![]()
![]()
Γιατι ειναι η μονη που οταν αλαξουμε σταση ποναμε και οι δυο![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!
για τον τελειο ηχο που κανει και καθε φορα που το ακουω στους κοφτες κατι με πιανει![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
μου αρέσουν οι λόγοι που γουστάρετε την μηχανή σας...
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
γιατι την καβαλας..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Παιδιά εγώ την γουστάρω (την πάπια μου innova)για όλα ‘υτα που είπατε ++
1)Για τον τρόπο που γέρνει (όχι και πολύ, δεν την ζορίζω)![]()
2)Για το γουργουρητό της και της δονήσεις της (αυτό με κάνει να λιώνω )
3)Για τον τρόπο που η έκαστοτε γκόμενα που έχεις, κόλλαει επάνω σου επειδή λέει ότι φοβάται .(οι γυναίκες είναι γκόμενες -ερωμένη είναι μονό αυτή)
![]()
4)Και επειδή όλα αυτά τα κάνει μονό με 3 ευρώ (τόσα θέλει να φουλάρει )![]()
![]()