τι θα γινει επιτελους με αυτη τη τουρκια ???
![]()
![]()
![]()
τι θα γινει επιτελους με αυτη τη τουρκια ???
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μαγκιά τους...εγώ τους βγάζω το καπέλλο...έχω την αίσθηση ότι αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να χάσει σημαντικό παιχνίδι...
Με το πάθος, την δύναμη, την πίστη και τώρα πια με την ψυχολογία που έχουν, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάρουν την κούπα...
δεν διαφωνω αλλα 3ο σερι παιχνιδι να το γυρναει εεεεεε παει πολυ !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Μαγκιά τους...εγώ τους βγάζω το καπέλλο...έχω την αίσθηση ότι αυτή η ομάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να χάσει σημαντικό παιχνίδι...
Με το πάθος, την δύναμη, την πίστη και τώρα πια με την ψυχολογία που έχουν, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν πάρουν την κούπα...
οντως οι Τουρκοι ειχαν και ψυχη αλλα και παρα πολυ τυχη!!!!!!!!!!
με τους Ελβετους ηταν απλα τυχεροι.
με τους Τσεχους για μενα το ματσακι ηταν υποπτο και αν πεφτω εξω τοτε οι Τσεχοι ηταν πραγματικα μια αψυχη ομαδα!
με τους Κροατες ειχαν αγιο με αυτα που χαναν οι Κροατες..........ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι Κροατες πανε καλα μονο οταν παιζουν με μεγαλους αντιπαλους!
οι Γερμανια ειναι πολυ σοβαρη ομαδα και με την Ολλανδια ειναι οι ποιο πληρεις!
θα παιξουν τους Τουρκους απ τα πλαγια με σεντρες εκει που οι Γερμανοι ειναι αχτυπητοι!
οποτε λογικα θα τους πεταξουν και 3, 4 η και 5 γκολ για να χουν το κεφαλι τους ησυχο στο τελος του αγωνα!
οποτε εχουμε τη πρωτη ομαδα του τελικου!
ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
περιμενε..Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ΓΕΡΜΑΝΙΑ!![]()
εγω παντως προτιμω τους τουρκαλαδες απο τους γερμανους στον τελικο..
οτι και να γινει, σιγουρα θα πεσει πολυ ξυλο μεταξυ οπαδων, κυριως στην γερμανια![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Γιατί καλέ;Επειδή οι Γερμανοί είναι άμπαλοι;:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
περιμενε..![]()
εγω παντως προτιμω τους τουρκαλαδες απο τους γερμανους στον τελικο..
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ρε συ ενταξυ οταν ελεγα αμπαλοι το λεγα με δοση υπερβολης..Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιατί καλέ;Επειδή οι Γερμανοί είναι άμπαλοι;:rotflmao: :rotflmao:
απλως δεν θεωρω οτι εχουν πολυ ποιοτητα, αυτο ειναι ολο..
θελω τουρκους γιατι γουσταρω ομαδες που μοχθουν για την νικη, και ας μην ειναι ταλενταρες, θελω να βλεπω παθος:wacko:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ΤΟΥΡΚΙΑ........Η........ΓΕΡΜΑΝΙΑ ..?? ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ......!!!!
Μεγάλα φασισταριά αύτοί οί Κροάτες πάντως
![]()
πιθανον αλλα μη ξεχναμε οτι το 2004 πεταξαμε την γαλλια εκτος οποτε οι εκπληξεις ειναι πιθανες.Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
οντως οι Τουρκοι ειχαν και ψυχη αλλα και παρα πολυ τυχη!!!!!!!!!!
με τους Ελβετους ηταν απλα τυχεροι.
με τους Τσεχους για μενα το ματσακι ηταν υποπτο και αν πεφτω εξω τοτε οι Τσεχοι ηταν πραγματικα μια αψυχη ομαδα!
με τους Κροατες ειχαν αγιο με αυτα που χαναν οι Κροατες..........ειναι γνωστο αλλωστε οτι οι Κροατες πανε καλα μονο οταν παιζουν με μεγαλους αντιπαλους!
οι Γερμανια ειναι πολυ σοβαρη ομαδα και με την Ολλανδια ειναι οι ποιο πληρεις!
θα παιξουν τους Τουρκους απ τα πλαγια με σεντρες εκει που οι Γερμανοι ειναι αχτυπητοι!
οποτε λογικα θα τους πεταξουν και 3, 4 η και 5 γκολ για να χουν το κεφαλι τους ησυχο στο τελος του αγωνα!
ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
FORZA TURKYE!!
Γουσταρω οσο τιποτα αλλο να ξαναφησει μαλακες τους υπεροπτες Ευρωπαιους μια ομαδα outsider
Σκιζιλεριμ γκολποστερι![]()
Για τον ίδιο λόγο εγώ γουστάρω τούς Γερμανούς.Στο παρελθόν βέβαια,υπήρχαν κι άλλοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
θελω τουρκους γιατι γουσταρω ομαδες που μοχθουν για την νικη, και ας μην ειναι ταλενταρες, θελω να βλεπω παθος:wacko:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αστα να πανε ειναι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Μεγάλα φασισταριά αύτοί οί Κροάτες πάντως
Καταρχάς μπράβο τους και ξανά μπράβο τους!!! Έχουν ψυχάρα και δεν είναι και άμπαλοι. και πολύ θα γούσταρα να το σήκωναν οπότε να ήταν το 2004 εμείς και το 2008 αυτοί. Μια χαρά θα μου καθόταν. Αλλά ΜΟΝΟ αν δεν το σηκώσει η Ολλανδία!!!![]()
ΥΓ Βαγγέλη... αν πατήσουν τους Γερμανούς... κρύψου!!!! θα σε πρήξω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Πάμε γερά σύντροφε Ολλανδέ!!!!!
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!