Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 78

Θέμα: Donington Motogp

Παλαιό μέλος
    he is baaaaaaaaaaaaaaaaaack!

αν και ένας αγώνας από μόνος του δε λέει πολλά, ο stoner φαίνεται να έχει λύσει τα θέματα με τα ηλεκτρονικά του και το κουνιστό του μηχανάκι και να είναι πάλι ο αχτύπητος περσινός του εαυτός του. Το πρωτάθλημα είναι πλέον αργά τώρα, αλλά προλαβαίνει τουλάχιστον να δείξει στους γραφικούς που έλεγαν ο-rossi-δε-χάνει-στα-ίσια, ο-stoner-πάει-λόγω-τελικής, τα-λάστιχα-πήραν-το-πρωτάθλημα, κλπ. ότι είναι πιλοτάρα. Ας μας εξηγήσουν οι σχετικοί τώρα λοιπόν πως μπόρεσε να πάρει τον αγώνα, στο χαλαρό πάντα, σε μία πίστα που είσαι συνεχώς στο πλάι, με τα ίδια λάστιχα με rossi, και χωρίς πλεονέκτημα τελικής (ο stoner είχε την πέμπτη τελική, κάτω από pedrosa/rossi αν και οι διαφορές ήταν αστείες).

ο rossi του έχει πάρει για τα καλά τον αέρα του pedrosa, το πρωτάθλημα είναι δικό του, εκτιμώ ότι μόνο από δικό του λάθος μπορεί να το χάσει.

Τουλάχιστον τώρα που βρήκε το στήσιμό του ο stoner, θα δούμε καλές κόντρες με τον rossi γιατί μου φαίνεται μόνο ο stoner μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια. Κάποιες μάχες θα τις κερδίσει, κάποιες θα τις χάσει αλλά σίγουρα δε θα γίνεται αυτό που γινόταν στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος που τον έχει θέσει εκτός ανταγωνισμού για το πρωτάθλημα.

Ο lorenzo, by the way, ήταν εντυπωσιακός!!!

@pan_ski, πολυυύ σωωωστά...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    εγω να σου πω την αμαρτία μου απόκαμα λίγο και τον πήρα λίγο μετά το 10ο γύρο...

ο Λορέτζος ξηγήθηκε αλμυρό φυστίκι στον βοσκό απ'το Κεντάκυ και πολύ το χάρηκα πάντως.
    απίστευτος!

ο Στόνερ πολύ δυνατός σήμερα.
    +1000!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    Ας μας εξηγήσουν οι σχετικοί τώρα λοιπόν πως μπόρεσε να πάρει τον αγώνα, στο χαλαρό πάντα, σε μία πίστα που είσαι συνεχώς στο πλάι, με τα ίδια λάστιχα με rossi, και χωρίς πλεονέκτημα τελικής (ο stoner είχε την πέμπτη τελική, κάτω από pedrosa/rossi αν και οι διαφορές ήταν αστείες).
    Δεν είμαι ειδικός αλλά φαντάζομαι οι λόγοι θα είναι παρόμοιοι μ' αυτούς που έκαναν και τον Πεντρόσα και τον Ρόσι να κάνουν το ίδιο πράγμα σε προηγούμενους αγώνες.
    Κάθε φορά που γίνεται αυτό πάντως,οι οπαδοί τού νικητή βγαίνουν και λένε τα δικά τους.Πλάκα έχει!

Ναι...κι εγώ με τον Ρόσι είμαι....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ειδα τον keith flint απο τους Prodigy η κανω λα8ος?

αυτος που επεσε επαθε τπτ ο ωμος του?
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    καταρχάς φαντάζομαι πως όλοι συμφωνούμε ότι ως αγώνας δεν έλεγε και σπουδαία πράγματα. Πάλι ένας μπροστά... βββρρρρρρουουουουουμ... κι άντε οι πίσω να κυνηγάνε. Η μόνη διαφορά σήμερα ήταν πως ο Ρόσι όταν είδε πως ο Στόνερ έφυγε μπροστά δεν μπήκε στον κόπο να τον κυνηγήσει. Αντίθετα έκανε τα πάντα και για μένα σωστά έπραξε να κρατήσει τη δεύτερη θέση και να πάρει υπερπολύτιμους βαθμούς. Βαθμοί οι οποίοι σίγουρα θα παίξουν το δικό τους ξεχωριστό ρόλο στο τέλος. Έτσι εγκαταλείπεται και αυτή η ι δέα ορισμένων πως ο Ρόσι πάει πάντα να κερδίσει τον αγώνα κλπ κλπ. Όταν βολεύεται μία χαρά από τη δεύτερη θέση απλώς προσπαθεί να την κρατήσει και πολύ καλά κάνει.
    κατά τα άλλα καταπληκτικός ο Λορέντζο για άλλη μια φορά αυτό το παλλικάρι φαίνεται να έχει πολύ μέλλον κρίμα για τον Τόσλαντ είχε ραντεβού με τις πτώσεις φαίνεται και μπράβο στον Ντοβιτσιόζο και Χέιντεν. Αν μη τι άλλο ο "βλάχος" έδωσε επιτέλους μία μάχη ως το τέλος.
    Για την συνέχεια τώρα του πρωταθλήματος... σαφώς ο Ρόσι έχει τον πρώτο λόγο αλλά μην προεξοφλούμε τίποτα. Και δεν συμφωνώ με την άποψη πως ο Στόνερ το έχει ξεχάσει για φέτος. Προλαβαίνει και μάλιστα μία χαρά. Αν λέμε τώρα αν λύθηκαν τα προβλήματα με τα ηλεκτρολογικομηχανολογικά του και ο ίδιος πήρε τα πάνω του γιατί να μην το έχει;;; Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Για τον Ντάνι πάλι... να πω την αμαρτία μου πιο δύσκολο το βλέπω.
    Όλα τα λεφτά πάντως σήμερα ή κόντρα Ρόσι-Ντάνι.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    +1000!
    το μπήρες κι εσύ?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Όλα τα λεφτά πάντως σήμερα ή κόντρα Ρόσι-Ντάνι.
    Ωραία μάχη έγινε και πιο πίσω. (4-5-6-7 ).Πάντως αυτός ο Χέϊντεν...δεν ξέρω ρε παιδάκι μου...πολύ άχρωμος,άνοστος και αδιάφορος μού φαίνεται.:wacko:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    το μπήρες κι εσύ?
    Ε κάπου κάπου χρειάζεται.:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

ο πλέον άτυχος ήταν πάλι ο Χόπκινς ρε γαμώτο!

μ'αρεσει (φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος) πάρα πολύ σαν αναβάτης αλλά είναι σα να πηγαίνει με νεροπίστολο σε πόλεμο μαχητικών αεροσκαφών...

αλχημιστή,για ποια κόντρα μιλάς αλήθεια?
    ο "Ψηλορείτης" μόνο λίγο στους πρώτους γύρους το πάλεψε μπας και περάσει τον Ιταλό.μετά ακολούθησε κι αυτός την γνωστή τακτική του κο κο κο.

ο Ρόσσι σήμερα δε μου φάνηκε αρκετά δυνατός για να κυνηγήσει το Ντουκατι του Στονερ.

Παλαιό μέλος
    +1000! Δεν είμαι ειδικός αλλά φαντάζομαι οι λόγοι θα είναι παρόμοιοι μ' αυτούς που έκαναν και τον Πεντρόσα και τον Ρόσι να κάνουν το ίδιο πράγμα σε προηγούμενους αγώνες.
    Κάθε φορά που γίνεται αυτό πάντως,οι οπαδοί τού νικητή βγαίνουν και λένε τα δικά τους.Πλάκα έχει!

απεναντίας εγώ παραδέχτηκα την ανωτερότητα του pedrosa στην καταλωνία και του rossi στο mugello. Απλώς μερικοί βιάστηκαν να κάνουν συγκρίσεις stoner/hayden και να χαρακτηρίζουν ατάλαντο και ξοφλημένο κάποιον που έκανε 10 νίκες σε μία σεζόν...

Ε κάπου κάπου χρειάζεται.:rotflmao: :rotflmao:

ε ναι διάολε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
    απεναντίας εγώ παραδέχτηκα την ανωτερότητα του pedrosa στην καταλωνία και του rossi στο mugello. Απλώς μερικοί βιάστηκαν να κάνουν συγκρίσεις stoner/hayden και να χαρακτηρίζουν ατάλαντο και ξοφλημένο κάποιον που έκανε 10 νίκες σε μία σεζόν...

ε δε νομίζω να τον θεωρούνε και ατάλαντο το Στόνερ (εν αντιθέση με τον γουαμ μπαμ θενκ γιου μα'αμ).απλά πέρυσι ήταν νομίζω σαφής η υπεροχή που είχε -απεναντι στον ανταγωνισμό- το πακέτο του

Ωραία μάχη έγινε και πιο πίσω. (4-5-6-7 ).Πάντως αυτός ο Χέϊντεν...δεν ξέρω ρε παιδάκι μου...πολύ άχρωμος,άνοστος και αδιάφορος μού φαίνεται.:wacko:

Αδιάφορος όχι. Με την καμία. Άχρωμος και άνοστος ω ναι.
    Γαύρε μάλλον δεν είδες καλά τον αγώνα. Δεν το πάλεψε καθόλου στους πρώτους γύρους μετά τον έφτασε και αφού η διαφορά Στόνερ Ρόσι ήταν τεράστια και τον πέρασε δύο φορές. Για τα καλά. Για να του απαντήσει ωραιότατα ο γιατρός. Μία στα φρένα εκεί δηλαδή που δεν το περίμενε αλλά αμέσως ο δόκτορας τον ξαναπέρασε και μία στο τέλος της ευθείας όπου ο δόκτορας έκανε 2ή 3 γύρους για να τον ξαναπεράσει. Μετά ο κομπλεξικός κοντός τον κυνήγησε δεν τον έπαιρνε και ο Ρόσι έχτισε προς το τέλος πια μια καλή διαφορά κι έτσι δεν απειλήθηκε. Για ξαναδέστο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Αδιάφορος όχι. Με την καμία. Άχρωμος και άνοστος ω ναι.
    Γαύρε μάλλον δεν είδες καλά τον αγώνα. Δεν το πάλεψε καθόλου στους πρώτους γύρους μετά τον έφτασε και αφού η διαφορά Στόνερ Ρόσι ήταν τεράστια και τον πέρασε δύο φορές. Για τα καλά. Για να του απαντήσει ωραιότατα ο γιατρός. Μία στα φρένα εκεί δηλαδή που δεν το περίμενε αλλά αμέσως ο δόκτορας τον ξαναπέρασε και μία στο τέλος της ευθείας όπου ο δόκτορας έκανε 2ή 3 γύρους για να τον ξαναπεράσει. Μετά ο κομπλεξικός κοντός τον κυνήγησε δεν τον έπαιρνε και ο Ρόσι έχτισε προς το τέλος πια μια καλή διαφορά κι έτσι δεν απειλήθηκε. Για ξαναδέστο.
    Στέλιο μου,προσωπικά δεν είχα καμμιά αμφιβολία στο που θα καταλήξει η κόντρα Ρόσι-Πεντρόσα.Είναι κοντά στα όρια τού αδυνάτου να χάσει μονομαχία ο γιατρός όταν πάνε ρόδα ρόδα.Και ειδικά με τον Πεντρόσα.
    moto perpetuo

hasta luego.

Στέλιο μου,προσωπικά δεν είχα καμμιά αμφιβολία στο που θα καταλήξει η κόντρα Ρόσι-Πεντρόσα.Είναι κοντά στα όρια τού αδυνάτου να χάσει μονομαχία ο γιατρός όταν πάνε ρόδα ρόδα.Και ειδικά με τον Πεντρόσα.

Δυστυχώς... συμφωνώ!!! Αν και δεν πιστεύω ότι η διαφορά των δύο όσον αφορά το ταλέντο είναι τόσο τεράστια όση ας πούμε του Ρόσι με τον Χέιντεν (εκεί η διαφορά ναι ήταν τεράστια) ή ακόμα του Ρόσι με τον Σέτε (Ζιμπερνάου) θεωρώ ότι ο κοντός είναι απίστευτα κομπλεξικός!!! Και να σου πω και κάτι; Τα "ρομπότ" τα έχουν αυτά. Όταν σκέφτεσαι τα πάντα και οτιδήποτε και θεωρείς πως ο προγραμματισμός και η "επιστημονική" οδήγηση μπορεί να στα προσφέρει όλα και αυτό δεν γίνεται ε ναι γίνεσαι κομπλεξικός. Βάλε σε αυτά και το δόκτορα ο οποίος έχει... μάστερ ψυχολογίας και είναι ειδικός στον πόλεμο νεύρων ε τότε καταλαβαίνεις πως ο Ντάνι δεν φτουράει.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP στο Donington Park!
    από Dark_Angel στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 08:48
  2. MotoGp Donington
    από nektarios73 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 23:25
  3. MotoGP Aγγλιας (Donington Park) και νικητης ειναι ο......
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 12:41
  4. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  5. [b]motogp[/b]
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2003, 19:46

Κανόνες δημοσιεύσεων