he is baaaaaaaaaaaaaaaaaack!
αν και ένας αγώνας από μόνος του δε λέει πολλά, ο stoner φαίνεται να έχει λύσει τα θέματα με τα ηλεκτρονικά του και το κουνιστό του μηχανάκι και να είναι πάλι ο αχτύπητος περσινός του εαυτός του. Το πρωτάθλημα είναι πλέον αργά τώρα, αλλά προλαβαίνει τουλάχιστον να δείξει στους γραφικούς που έλεγαν ο-rossi-δε-χάνει-στα-ίσια, ο-stoner-πάει-λόγω-τελικής, τα-λάστιχα-πήραν-το-πρωτάθλημα, κλπ. ότι είναι πιλοτάρα. Ας μας εξηγήσουν οι σχετικοί τώρα λοιπόν πως μπόρεσε να πάρει τον αγώνα, στο χαλαρό πάντα, σε μία πίστα που είσαι συνεχώς στο πλάι, με τα ίδια λάστιχα με rossi, και χωρίς πλεονέκτημα τελικής (ο stoner είχε την πέμπτη τελική, κάτω από pedrosa/rossi αν και οι διαφορές ήταν αστείες).
ο rossi του έχει πάρει για τα καλά τον αέρα του pedrosa, το πρωτάθλημα είναι δικό του, εκτιμώ ότι μόνο από δικό του λάθος μπορεί να το χάσει.
Τουλάχιστον τώρα που βρήκε το στήσιμό του ο stoner, θα δούμε καλές κόντρες με τον rossi γιατί μου φαίνεται μόνο ο stoner μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια. Κάποιες μάχες θα τις κερδίσει, κάποιες θα τις χάσει αλλά σίγουρα δε θα γίνεται αυτό που γινόταν στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος που τον έχει θέσει εκτός ανταγωνισμού για το πρωτάθλημα.
Ο lorenzo, by the way, ήταν εντυπωσιακός!!!