Λοιπόν προετοιμάζομαι για ταξίδι δικάβαλο ,έχω ενα προβλημα με τα σαμάρια...
Γιατι εχω βγάλει την πινακίδα με τα φλάς και δεν μπορώ να τεντώσω τα σαμάρια. Ετσι τα σαμάρια ακουμπούν στο πίσω λάστιχο...Τι πατέντα μπορώ να κάνω??
Λοιπόν προετοιμάζομαι για ταξίδι δικάβαλο ,έχω ενα προβλημα με τα σαμάρια...
Γιατι εχω βγάλει την πινακίδα με τα φλάς και δεν μπορώ να τεντώσω τα σαμάρια. Ετσι τα σαμάρια ακουμπούν στο πίσω λάστιχο...Τι πατέντα μπορώ να κάνω??
Άδραξε τη μέρα...
Θα πας ταξίδι χωρίς πινακίδα και φλας ..???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εδώ θα πάει με το χορνετ, το φλας σε πειραξε;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα πας ταξίδι χωρίς πινακίδα και φλας ..???![]()
![]()
Οταν βλέπω τη λέξη "φορτωμα" διπλα σε στριταδικο μοντέλο κατι με πιάνει ρε π**στη μου![]()
Και μου 'ρχεται στο νου Testarossa με σχαρα και σακουλες σκλαβενιτη![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εβαλα φαναρι στοπ που ειναι και φλάς και πινακίδα απο κάτω...
Περι ορέξες κωλοκιθόπιτα...ο αλλος πήγε Ινδια με το Xraki και εσυ σε πίανει κάτι το ταξίδι με το Hornet?:rotflmao:quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα πας ταξίδι χωρίς πινακίδα και φλας ..???
Εδώ θα πάει με το χορνετ, το φλας σε πειραξε;
Οταν βλέπω τη λέξη "φορτωμα" διπλα σε στριταδικο μοντέλο κατι με πιάνει ρε π**στη μου
Και μου 'ρχεται στο νου Testarossa με σχαρα και σακουλες σκλαβενιτη
Πφ Καλομαθημενοι μοτοσικλετιστες
![]()
Άδραξε τη μέρα...
αυτό σίγουραΑρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
Πφ Καλομαθημενοι μοτοσικλετιστες![]()
![]()
Εχει δίκιο ο Mcgyver![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οταν βλέπω τη λέξη "φορτωμα" διπλα σε στριταδικο μοντέλο κατι με πιάνει ρε π**στη μου![]()
Και μου 'ρχεται στο νου Testarossa με σχαρα και σακουλες σκλαβενιτη![]()
Νερό εφιαλωμένο ή του «καματερού» πίνεις;
Το χταπόδι όμως υπάρχει κίνδυνος να φύγει στην διαδρομή...Σκεφτομουν μηπως το εκανα την πατέντα με Ζιπάκια, αλλα δεν ξερω αν υπάρχουν σε τετοια μεγάλα μεγέθη
Άδραξε τη μέρα...
Καματερου φυσικάΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Νερό εφιαλωμένο ή του «καματερού» πίνεις;![]()
που τον θυμηθηκες αυτόν ρε;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μέγεθος βρίσκεις, αλλά μην τα εμπιστεύεσαι ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
...Σκεφτομουν μηπως το εκανα την πατέντα με Ζιπάκια, αλλα δεν ξερω αν υπάρχουν σε τετοια μεγάλα μεγέθη![]()
(χώρια που θα πρέπει να τα κόβεις κάθε φορά που χρειάζεσαι κάτι από τα σαμάρια...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Νερό εφιαλωμένο ή του «καματερού» πίνεις;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? με το φορ γυρισα την ελλαδα δικαβαλος και φορτωμενος και με το χορνετ τωρα εκανα ταξιδια αλλα μονος. ενταξει σχαρα δεν εβαλα και η αληθεια ειναι οτι χωρις σχαρα δικαβαλος δυσκολο
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αν κάνεις ταξίδια δικάβαλος καλύτερα να του βάλεις μια σχάρα και μπαγκαζιέρα να είσαι άνετος.
http://www.givi.it/per_la_tua_moto.a...d=1034&lang=en
Οτιδήποτε άλλο θα σε ταλαιπωρήσει και ούτε την δουλειά σου θα κάνεις όπως πρέπει.
To σκέφτηκα και εγω για τριπλέτα , όμως εχει βάλει κανεις ? Ποσο θα μου κοστισει?
Άδραξε τη μέρα...
βαλε καγκελα φιλε ωστε να μπουν ανετα τα σαμαρια.
εγω καγκελα εχω και οταν ειναι να παω ταξιδι τα βαζω, δεκα λεπτα υποθεση ειναι να μπουν,μετα βαζω και τα σαμαρια και ειμαι κομπλε.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.